SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Tommy Handol

Tommy "Wookee" Handol

 

Adatok:

Születési hely: Kashyyyk

Faj: Ember

Kor: 24 év

Magasság: 185 cm

Alkat: izmos, atletikus

Történet:

Kiskorában szüleivel élt a bolygón de a wookeekkal mindig jól kijöttek. Mikor droidtámadás érte a bolygót szülei életüket veszették egyedül ő élte túl a lemészárlást a bolygón élő emberek közül. Wookeek találtak rá a félig már leomlott házban bujdosó Tommyra és magához vették a fiút. Az évek során mindent eltanult amit a wookeektól lehet,  kiválóan rejtőzködik és lopakodik. Az évek során hatalmas ereje lett ami szintén köthető a wookekhoz. Mikor 16 éves volt ellátogatott a bolygóra Chewbacca nevű  wooke aki két darab pisztolyt adott ajándék kép a törzs szívébe nőtt fiúnak. Tommy minden áldott nap egyre közelebb került a fegyverhez és annak használatához. Mára már úgy pörgeti és olyan gyorsan és pontosan használja fegyverét hogy azt még a legjobb fejvadászok is megbámulnák. Folyton értesült mi történik éppen a külvilágban és nagyon szeretett volna bosszút állni a szülei miatt de a wookek soha nem engedték el. Miután a háborúnak vége lett végre elengedték szőrös barátai és az új köztársaság szolgálatába állt ,hogy kézre kerítse a volt birodalmi tiszteket, katonákat és bármi féle azzal kapcsolatos dolgot. Hamar elismerték munkáját hisz  nagyra tartott birodalmi személyeket fogott el vagy ölt meg. Személyes megbízásokat is vállal amiről senkinek sem beszél.Nem kevés ellenséget szerzett magának szolgálata alatt így folyton a háta mögé kell néznie és úgy folytatnia munkáját. Munkája során beszerzett egy R4-es droidot amit sok féle harc használatára alakított ki, soha nem hagyja el a droidját mindig mindenhova együtt mennek.

 

Személyiség:

Könnyen barátkozó típus de nagyon nehezen bízik meg az emberekben , mert mindig résen kell lennie nehogy hátba szúrják ami ezekben az időkben könnyen meglehet. Egytől egyig az össze wooke a bizalmasa náluk jobban senkiben nem bízik.  Sok mindenkit hívhat a barátjának de akit ő igazán annak tart abból nagyon kevés van de velük imád időt tölteni. Számára a munka és a wookek biztonsága az első de ha tud bármikor beül egy italba egyik szeretett vendéglőjébe.  

 

Tulajdonságok:

  • Duel wield (pisztollyal) +15
  • Fizikum +10
  • Álcázás +5
  • Mesterlövészet -3
  • Pilóta készségek -5
  • Klausztrofóbia -10
1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2021.01.27. 21:53
Tommy

Vásárlok:

2db Dc-17 sugárvetőt 40 pont

1 db arc trooper páncélt 35 pont

1db vibropengét 5pont

1db szonikus ágyú 35 pont

Marad: 25 pont

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!