SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Tommy Handol

Tommy "Wookee" Handol

 

Adatok:

Születési hely: Kashyyyk

Faj: Ember

Kor: 24 év

Magasság: 185 cm

Alkat: izmos, atletikus

Történet:

Kiskorában szüleivel élt a bolygón de a wookeekkal mindig jól kijöttek. Mikor droidtámadás érte a bolygót szülei életüket veszették egyedül ő élte túl a lemészárlást a bolygón élő emberek közül. Wookeek találtak rá a félig már leomlott házban bujdosó Tommyra és magához vették a fiút. Az évek során mindent eltanult amit a wookeektól lehet,  kiválóan rejtőzködik és lopakodik. Az évek során hatalmas ereje lett ami szintén köthető a wookekhoz. Mikor 16 éves volt ellátogatott a bolygóra Chewbacca nevű  wooke aki két darab pisztolyt adott ajándék kép a törzs szívébe nőtt fiúnak. Tommy minden áldott nap egyre közelebb került a fegyverhez és annak használatához. Mára már úgy pörgeti és olyan gyorsan és pontosan használja fegyverét hogy azt még a legjobb fejvadászok is megbámulnák. Folyton értesült mi történik éppen a külvilágban és nagyon szeretett volna bosszút állni a szülei miatt de a wookek soha nem engedték el. Miután a háborúnak vége lett végre elengedték szőrös barátai és az új köztársaság szolgálatába állt ,hogy kézre kerítse a volt birodalmi tiszteket, katonákat és bármi féle azzal kapcsolatos dolgot. Hamar elismerték munkáját hisz  nagyra tartott birodalmi személyeket fogott el vagy ölt meg. Személyes megbízásokat is vállal amiről senkinek sem beszél.Nem kevés ellenséget szerzett magának szolgálata alatt így folyton a háta mögé kell néznie és úgy folytatnia munkáját. Munkája során beszerzett egy R4-es droidot amit sok féle harc használatára alakított ki, soha nem hagyja el a droidját mindig mindenhova együtt mennek.

 

Személyiség:

Könnyen barátkozó típus de nagyon nehezen bízik meg az emberekben , mert mindig résen kell lennie nehogy hátba szúrják ami ezekben az időkben könnyen meglehet. Egytől egyig az össze wooke a bizalmasa náluk jobban senkiben nem bízik.  Sok mindenkit hívhat a barátjának de akit ő igazán annak tart abból nagyon kevés van de velük imád időt tölteni. Számára a munka és a wookek biztonsága az első de ha tud bármikor beül egy italba egyik szeretett vendéglőjébe.  

 

Tulajdonságok:

  • Duel wield (pisztollyal) +15
  • Fizikum +10
  • Álcázás +5
  • Mesterlövészet -3
  • Pilóta készségek -5
  • Klausztrofóbia -10
1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2021.01.27. 21:53
Tommy

Vásárlok:

2db Dc-17 sugárvetőt 40 pont

1 db arc trooper páncélt 35 pont

1db vibropengét 5pont

1db szonikus ágyú 35 pont

Marad: 25 pont

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168