SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Szabályzat és Információ

Üdvözletem

Ez az oldal egy fórum alapú szerepjáték (FRPG): Itt a történetalkotáson, saját karakterek létrehozásán, és a különböző szereplők interakcióján van a hangsúly. Az oldalt egy néhány fős szerkesztői csapat működteti és fejleszti, illetve a játékosok vezetik a saját adataik nagyrészét.

A szerkesztőkről:

Mi felelünk az oldalért. Csak mi tudunk dolgokat létrehozni, törölni stb. Így bármikor forduljatok hozzánk, ha valamit nem tudtok, vagy kérésetek/kérdésetek van, mi mindig a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni. Mi hozzuk létre az adott karaktereket és frakciókat, ezek kérését szintén hozzánk intézzétek.

Szabályok:

Általános

1.Ne káromkodj.

2.Minden személynek csak egy karaktere lehet az oldalon, nem több.

3.Egy felhasználó csak egy karakter kéréseit írhatja, mások helyett dolgozni, küldetéseket vallani nem lehet.

4. Pénzhez jutni csak kalandok jutalmaként, másik játékossal való trancakció folytán vagy épületek termeléséből lehet.

5. Ha bárhová írsz a karaktered nevében, a kiképző táborban töltött időd megszakad.

6. Legyél kultúrált a többiekkel szemben!

7. Tartsd észben, hogy mindenki játszani akar, és szeretné jól érezni magát! Jól fontold meg mit csinálsz!

 

Kalandok

1. A megjegyzések pirossal irandóak, amennyiben nem áll módodban pirossal írni, kérj meg egy szerkesztőt, hogy színezze át az írásod.

2. Mások karakterei és segítői csak a hozzájuk tartozó játékos beleegyezésével ölhetőek meg. Amennyiben a játékos nem egyezett bele, az írás hibásnak minősítendő.

3. A korábbi írásokkal ellentmondó írások hibásnak minősítendők.

4. Minden le nem írt részlet ami nem magától értetődő, nem kezelhető tényként, ha valaki más mást ír egy későbbi írásban.

5. A hibás írások bepirosítandóak, ezzel megjegyzés szintre kerülnek és nem érvényesek a csatában.

Karakterkérés, változások vezetése:

Így kérj karaktert!

A karaktered karakterlapként jön létre. Ezen a lapon vannak a karakteredről szóló információk és ez alatt tudod vezetni a tárgyaid.

Mindig magadnak kell vezetni a tranzakciókat és a cselekedetek, tehát ha pl. valamit vásárolsz, a karaktered alatti hozzászólásoknál be kell írd az új állapotot. A szerkesztők folyamatosan figyelik a karakterlapokat, 3 csalásgyanús ügy után pedig teljesen elveszik a karaktered, és újat kell kezdened. Ha valamit hibáztál, írj róla egy hozzászólást a karakterlapod alatt, és értesíts egy szerkesztőt.

Minderről példát itt találsz.

A játékra vonatkozó információk/fogalmak:

Kalandrendszer: A kalandok az alapvető nyersanyag források és a játék színterei. A kalandok végén jutalmat kapnak a frakciók és azok, akik egyedül szerepeltek a kalandban. Ezeket Kaland-/Frakciópontoknak nevezzük. Kalandot bárki indíthat: Meg kell kérni egy szerkesztőt, hogy hozzon létre egyet. A kalandnak rendelkeznie kell céllal. A kaland akkor ér véget, ha a célt valaki elérte vagy már senki sem foglalkozik a kalanddal. Kalandok Menü

Kalandpont: Kalandokon való személyes részvételért kapható pontok, amiket saját felszerelésre és creditre lehet elkölteni.

Frakció pontok: Kalandokon való frakciós részvételért kapható pontok. Ezekből vásárolhat a Frakció crediteket, fejlesztéseket és épületeket. Frakció nélküli karakterek Kalandpontokra válthatják.

Credit: Az oldal egyik fizetőeszköze. Ezeket a játékban csak hajók és egységek vásárlására használhatóak. Ezeket csak a frakciók vásárolhatják, így külön karakterenként nem érdemes ezzel foglalkozni, kivéve kereskedés céljából.

Frakció: Nagyobb egység, általában több játékos részvételével. Csak Frakciók tudnak egységeket és nagyobb járműveket venni, bolygókat birtokolni és kormányozni, és még sok mindent. Frakciók Menü

Városok: Városokat csak a frakciók vásárolhatnak. Ezek hetente biztosítanak bevételt. 

Labor: Hasonló elven működik, mint egy város csak ez fejlesztés pontokat állít elő.

Fejlesztési pontok: Vásárolhatók frakciópontokból és előállíthatók a laborban.

Egységszám: Az egységszám limitet ad a frakciók birtokolható egységeinek számára. Ez a szám növelhető városok létesítésével.

Frakción kívüliek: Mint azt már említettük itt az lehetsz, aki akarsz, így természetesen a frakción kívüli élet is létezik. Értendőek itt itt fejvadászok, kémek, kereskedők, vállalkozók vagy hasonlók. Fontos viszont megjegyezni, hogy a frakción kívüliek (szabadúszók) csak saját maguk vesznek rész a kalandokon, és nem tudnak hadsereget létrehozni, bolygókat elfoglalni, stb.

Számlázás: minden héten vasárnap kerül sor a számlázásra, a frakciók ekkor kapják meg a heti bevételt.

Boltok:

A Pontboltban vásárolhatsz egyéni felszereléseket és bizonyos járműveket a karakterednek. A felszerelések kategóriákra oszlanak, ennek függvényében adott az értékük. A járművek külön értékkel rendelkeznek. A felszerelések kategóriái:

  • Basic: Ezek a tárgyak a leggyakoribbak és a leghasználtabbak. Akárki gond nélkül hozzájuk juthat, státusztól, vagyontól vagy bármi egyébtől függetlenül.
  • Common: Gyakori tárgyak, amikhez még civilek is hozzáférhetnek, még ha kicsit körülményesebben is.
  • Uncommon: Ritkább tárgyak, melyeket már nem nehezebb beszerezni, de viszonylag még sűrűek, és nem kell őket sokat keresni.
  • Rare: Ritka, értékes tárgyak, amikhez csak különleges helyeken lehet hozzájutni.
  • Epic: Nagyon ritka, nehezen fellelhető tárgyak. Megszerzésük igazi kihívást jelent, megfelelő felkészültség nélkül szinte lehetetlen.
  • Legendary: Legendás, ritkán látott tárgyak. Nagyon magas értékűek, de nem egyedi darabok, több is van belőlük.
  • Antique: Egyedi, vagy ősrégi tárgyak, melyek már muzeális értékkel bírnak, illetve sok erőt képviselhetnek. Néha még bizonyos különleges tulajdonsággal is rendelkeznek. Az ebben a kategóriában lévő tárgyak már nem vehetőek sehol, így a Pontboltban sem. Ezekért kalandokat kell indítani, amikben más játékosok is részt vehetnek.

A Frakcióboltban vásárolhatnak a frakciók járműveket és egységeket.

 

Az Erő legyen veletek!

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Rejtett
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!