SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Alex

Alex

 

 

Adatok:

Faj: Ember

Kor: 19 év

Nem: Férfi

Magasság: 180 cm

Történet:

Alex egy átlagos ember gyerek volt aki szülők nélkül nőtt fel. 14 évesen nagyon érdekelte őt a szerelés. Érteni akart mindenhez és reménykedett hogy egyszer majd mindent képes lesz felturbózni és megjavítani. Egyszer a fiút meglátogatta egy idős férfi......az öreges éveiben lehetett. Letérdelt a fiúhoz és annyit mondott neki hogy szükségem van rád. Alex nem értette ezért csak annyit vett le belőle hogy valami elromlott nála ezért segítenie kell hogy megcsinálja neki. A fiú megszólalt annyit hogy miben állhatoka szolgálatára? A fárfo csak annyit válaszolt hogy meg akarom tanítani használni az erőt. Erőt? kérdezte a fiú. A Jedik rég kihaltak. A férfi csak rá mosolygott és mikor a palástja mögé látott a fiú meglátott valamit. Egy fény kard. A Jedik fegyvere......M-ma-maga kicsoda?! kérdezte a fiú erre a férfi felvette a kapucniját és annyit mondott....a Mestered.A férfi és a fiú össze ismerkedtek és mondhatni barátokká válltak. A fiú végre nem érezte egyedül magát és végre volt valaki akivel beszélgetett majd megkérdezte......Hogy értetted hogy a mesterem vagy? a fiú mosolyogva kérdezte erre az öreg férfi válaszolt......Meg akarlak tanítani téged mindenre hogy hogyan használd az erőt de azt is hogyan tartsad féken. A fiú végig a fénykardot nézte a férfinál egyre jobban érdekelte milyen érzés lehet egy fénykardot fogni. Teltek az évek a fiú már 17 éves végre össze rakta saját fénykardját és az erejét is már képes volt használni. A kardja lila volt és egyetlen gyengesége az volt hogy nem tudott veszíteni. A mestere tanította a kard forgatásra természetesen a fiú mindig földre került. A mestere mondta neki.......használd az izmod a kard lendítéséhez. A fiú ennyit válaszolt......fogd be nem kell a segítséged!!! Az idős férfi aggódott a fiú miatt mert ha így folytatja akkor a sötét oldal el fogja vinni és többé nem lehet a tanítványa. 1 hónapig tanulta a kardforgatást minden napját ebbe ölte és meg is lett az eredménye. A mestere büszke volt rá de a fiúba volt még valami.......ha meg kellett ölnie egy állatot vagy bárkit vagy bármit mindha ez jól esett volna neki. Mindig mosolygott rajta és kuncogott......és mikor nem tehetett meg valamit csak dühöngött és nem figyelt mestere tanácsaira gondolván hülyeség. A mester meghalt......öregedés álltal. A tanítvány nem tudta elviselni mestere halálát mondhatni megőrült a halála miatt. A fiú gondolta.......a falusiak a közelben igen ők tehették meg kell bossulnom!!! Bosszúvágy áradt ereiben de vissza emlékezett mestere tanácsára ezért inkább csak ült és nézett a nagy semmibe. 18 éves lett. Készített egy maszkot gondolván hogy ettől félelmetesebbnek fogják látni és biztos nem fognak belékötni. A fiú nem akart ölni bár jól esett neki mindig ha ki kellett oltani egy életet. 19 éves. Most a galaxist járja jedi padavanként és még hosszú út vár rá hogy elérje végül a jedi mester címet.
 

Személyiség:

Általában csendes, harc közben pszichopatává válik. Az ellenfelet tiszteli. Nem szolgál senkit csak cselekszik és azt teszi, amit ő jónak lát.

Tulajdonságok:

  • Bármilyen fénykard használat + 15
  • Erőhasználat +10
  • Reflex +5
  • Mesterlövész fegyver használat -3
  • Speciális fegyver használat -5
  • Pilótakészségek - 10

 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj