SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Teil Treu

Adatok:

Név: Teil Treu

Faj: Ember

Szülőbolygó: Nar Shadda

Kor: 19

Magasság: 167 cm

Súly: 78 kg

Erőérzékenység: Negatív

 

Történet:

Egyszer volt, hol nem volt, túl a belső gyűrűkön is túl, ott, hol kurta farkú hutt túr, élt egyszer egy öreg mechanikus, kinek szakállát a gépzsír festette feketére, pórusaiból pedig a sokéves rozsdapor szállingózik ki. Nem sok jót lehetett elmondani az öregről, fukar volt, kapzsi, keveset beszélt, nem értette az élőlényeket, de azt mindenki tudta, hogy amit ő nem tud megjavítani, az roncsnak is rossz már. Megvolt a maga vevőköre, félévente egyszer körbejárta a Peremvidéket, nem mintha túl messzire merészkedett volna, de annyi elég is volt neki ahhoz, hogy a kívánt árucikkeket elvigye a kívánt helyekre. Csempész volt? Igen. Lebukott? A faszt. Nem egy baleset, egy sérülés, merénylet vagy mérgezés, esetleg egy áruvivés ölte meg Papót, hanem az öregség. Nyolcvankét évesen hunyt el, mikor tizennégy voltam. Nem volt igazából a nagyapám, ahogy én se voltam az unokája. Tőle kaptam a nevemet, azt jelenti, hogy hűséges alkatrész. Na nem mintha bármire is utalna a múltamból, vagy hogy ki voltam. Két és fél vagy három lehettem, mikor először találkoztam vele. Én fekszek egy szerelőasztalon, ő meg felettem állt és a lábamban húzott meg valamit. Két és fél percnyi sikoltozás, egy kloroformos kendő és egy kis áram segítségével hamar eszméletlen lettem, ő meg szerelt tovább. Nem tudom mit történt, ő meg nem igazán mesélt róla, lényeg a lényeg, robotkarral és lábbal tértem magamhoz. Nem tudok sírni, cserébe viszont az idegrendszeremmel van összekötve az összes alkatrészem, több súlyt nyomok, mint amennyit illene és van egy cuki droidom is.

Tőle tanultam meg, hogyan kell bánnom a csavarhúzóval és lángvágóval, hogyan vezessek űrhajót és hogyan szereljek meg egy sugárvetőt. Egyszóval, megtanultam mindent a családi – haha – vállalkozásról, hogyan kerüljem ki az aszteroidákat a hajóval és hogyan sajtoljak ki minél többet az ügyfelekből, mert pénz az kell. Bármily meglepő, a jóminőségű protézisek, amik fejleszthetőek,

drágák és sok pénzt kérnek el értük, főleg, ha gyerek méretben kérik. Hát igen, van ki a ruháját növi ki, és azt cseréli le, nekem ezt a testrészeimmel kell megtennem. Tudjátok milyen érzés, mikor a boka és a láb protézis nem egy méret? Kurva szar. Állandóan sántítva jár az ember és nem tud rendesen futni, nem egy leányálom a felnövés. Gerincferdülésem is lett tőle. A menstruációt inkább meg se említem, brr. Maradjunk annyiban, hogy hosszú folyamat volt megtanulni mindent. Ha már a tanulás, nem csak azt tudom, hogyan javítsak meg sérült páncélzatot, hanem hogyan bánjak a pisztollyal. Közelharcban annyira már nem jeleskedem, nem véletlen, hogy annyira hanyagolva vagyon. Oké, tökön tudok rúgni bárkit, meg leütni egy csőkulccsal, de azt inkább hanyagolom, van a francnak kedve takarítani a vért. Elég az olajat és a koszt, nem kérek még egy hullát is.

Többször is elhagytam a bolygót, hol élek, mégis, újra és újra visszajövök. Ez a bázisom, itt van az otthonom. A műhely, ház ahol élek. Jézusom, de szentimentálisan jött ki ez! Ha hallaná ME2, biztosan kiröhögne a maga furi, droid módján. Ó igen, lehet hogy több típusból épült fel és lehet, hogy színezete nemrég lett csak egységes, de azért ő az én teremtményem, én tettem azzá ami. Mint engem a Papóm, ő engem. Pár szót akkor már a testemről. Képtelen vagyok sírni fizikailag. Jobb lábam-bal karom teljesen és bal bokámtól vannak robot végtagjaim. Idegrendszerrel összekötve, hőmérsékletet érzékelek velük hála a beépített hőmérőknek, és igen, mennyei igen, minden a megfelelő méretben van meg szerencsémre! Az ember el nem tudnék képzelni milyen érzés mikor nem. Persze, van mágneses talp is, meg usb port, meg egy adag vezeték és rekesz, ha esetleg valamit tárolni kell. Hát, mindenre fel kell készülni. Lassan négy év vagyok egyedül, a Pappa’s műhely egyedüli tulajdonosa. Térj be ide, itt mindent megjavítunk! És ha esetleg van szükséged valami szürke, nagy sötét szürke zónásra, nos, megfelelő fizetségért cserébe~

Személyiség:

Teil sokkal inkább a robotok közelében érzi magát otthoni, mint mindenféle élőlénnyel társalogva, éppen ezért csak akkor mozdul ki, amikor kötelező. Társaságban feltalálja magát, állapotából előszeretettel csinál viccet, vagy épp a droidjával beszél ki másokat. A maga bájos, idegesítő módján szétszórt és hebrencs, de nyugalom, a munkáiban pontos és precíz. A főztjei katasztrófák viszont. Előszeretettel próbál meg minél több pénzhez jutni, addig alkudozik amíg csak engedik. Ha harcról van szó, igyekszik elkerülni, és ha már esélytelen az, hogy kidumálja magát, akkor vág bele csak.

Tulajdonságok:

Jók:

- Nagyszerű lövész +5

- Remek pilóta +10

- Szerelés + 15

Rosszak:

Fizikum: - 3

Lopakodás: - 5

Közelharc: -10

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2021.01.08. 20:23
TeilTreu

Kezdet : 30 kp

Hadurak miatt: +60kp

lett: 90 kp

elköltött: 35 kp - ZX mini lángszóró

                5 kp - vibropenge

A lángszóró, vibropenge a robotkarba került beépítésre engedéllyel

maradt: 50kp

2020.11.05. 17:43
TeilTreu

140 kp volt a kezdő. Na szóval, ebből költött a kölyök

- 100 kp, G9 Rigger

- 10 kp, DL-18

Szóval maradt neki 30 kp-ja.

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.