SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Garro Kor

Garro Kor

Név: Garro Kor

Faj: Twi’lek

Szülőbolygó: Coruscant

Kor: 42

Nem: Férfi

Magasság: 185 cm

Testalkat: Vékony, de azért nem elhanyagolható izomtömeggel

Garro (kevés barátjának Garr) Coruscant alsóbb negyedeiben született, sosem ismerte szüleit, így igazából az utca nevelte fel, nevét is magának találta ki, mikor megunta, hogy mindenki csak kölyöknek, vagy esetleg kis féregnek hívta. Persze kisebb korából némi jönnek elő emlékfoszványai egy-egy szerető anyai ölelésről, vagy kedves apai szóról, és néha valódi neve is a nyelve hegyén van, de sosem elég tiszták ezen emlékek, hogy meg is tudja ragadni őket. Az ez iránti frusztráció az egyik fő ok, ami jelenlegi munkájához, egy kis (egészen pontosan egyszemélyes) magánnyomozói iroda megnyitásához vezette (helyszínileg még mindig Coruscant alsóbb részein), egyrészről azért, hogy ha a saját múltjához bármi nyomot talál, azt megfelelően tudja kezelni, másrészt pedig azért, hogy másnak ne kelljen hozzá hasonló tudatlanságban végigélnie életét.

A munka ötletét egy öreg zabraktól kapta, akit hasonló munkája gyakran vitt azokra a szintekre, amiket Garr otthonának tartott. Mindig érdeklődve figyelte az öreg urat, aki mindenkivel kölcsönös tisztelettel beszélt és aki látszólag minden problémát megoldott. Pár évnyi kérlelés után a zabrak felvette asszisztensének, amit sosem bánt meg, ugyanis a fiú már ekkor is éles eszével és jó megfigyeléseivel sokat segített a munkáján. Idővel közösen jónéhány más bolygóra is eljutottak, ám Garrt mindig húzta a szíve vissza szülőbolygójára, hiszen legyen az bármekkora pöcegödör is, mégiscsak az ő pöcegödre. E miatt is váltak szét végül mesterével, aki egy némileg nyugodtabb bolygóra szeretett volna visszavonulni, és e miatt döntött úgy, hogy ő azért is itt nyitja meg irodáját. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem lenne hajlandó elhagyni a bolygót, de egy-egy ügy (ahogy ő hívja a kalandjait) után mindig szeret ide visszatérni.

A különböző bűnszervezetek között otthonosan mozog, és bár maga sosem volt tagja egynek sem, általában viszonylag könnyen egyességre tud jutni velük, és amennyiben nem próbálják akadályozni a munkájában, ő sem szól bele az övékbe. Az rendőri szervezetekkel kissé bonyolultabb a kapcsolata, hiszen amit csinál, az a legtöbb a galaxisban használt jogrend szerint önbíráskodás, ami nem éppen törvényes, ugyanakkor tudja, hogy hova csúsztasson kisebb pénzeket, hogy szemet hunyjanak e felett, és mivel úgyis a bűnözők a célpontjai, a legtöbben a rend éber őrei közül nem nagyon törik magukat, hogy elkapják. A birodalom-lázadás tengelyen bár sosem köteleződött el teljesen, gyakran csepegtetett kisebb infókat a lázadóknak, hiszen az ő igazságérzetével mindig is ütközött az, ahogy a birodalom végezte dolgát.

Személyiség:

Mint a fentebbiek is mutatják, megszállottja az igazság kutatásának és szolgáltatásának, bármilyen ügyet kap, mindig teljes erőbedobással dolgozik rajta, emellett igen empatikus személyisége van, ám ezt nagyon nehezen fejezi ki, hiszen megszokta, hogy az ő természetes környezetében ez a gyengeség jele. Alapvetően csendes, de ha szükségét érzi, képes igen hosszan és meggyőzően beszélni. Magányos farkas, az öreg mestere óta nagyon ritkán dolgozott össze bárkivel, de tisztában van vele, hogy magában ő sem képes mindenre, így nagy nehezen, de tud csapatban dolgozni, és ha megismeri és megkedveli csapattársait, akkor igazából igen jó benne. Alapvetően próbálja elkerülni a harcokat, de tudja, hogy egyesekkel csak a fegyverek nyelvén lehet kommunikálni, és ilyenkor nem fogja vissza magát, sőt néha kissé túlságosan is élvezi az „igazságosztást”, ahogy ő hívja.

Pozitív tulajdonságok:

+15 Megfigyelő képesség

+10 Közepes távú lőfegyver használat

+5 Hackelés

Negatív tulajdonságok:

-3 Lopakodás

-5 Mesterlövészet

-10 Speciális fegyverek kezelése

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2021.01.13. 16:14
gabibutch (Garro Kor)

Kalandból bevételem 60 KP és veszek:

Z-6 - Epic jetpack-et

Marad 70 KP-m.

2020.11.07. 17:32
gabibutch (Garro Kor)

Veszek a kezdő 140 KP-ból:

DH-17 - Uncommon

EE-3 - Epic

Vibroboxer - Common

És így marad 60 KP-m.

 

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.