SWA Mobile
Főoldal
Holokönyv
Csata
Térkép
Facebook

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Térkép
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Birodalmi Erők

Birodalmi Erők

Mottó: "Vas kéz, vas akarat" 

Leírás: 

Az Endori csata után meggyengült Birodalom sokáig fejét vesztett óráisnak tűnt, amely hagyta, hogy a lázadás tüzei újabb és újabb világokon gyúljanak fel. De nem mindenki adta fel annak a galaxisnak a vízióját, amit Császár egykor megálmodott! Még vannak akik hiszik, hogy a rend, a biztosnág és a béke nem kell, hogy oda vesszenek a magukat Lázadóknak nevező terrorszervezet sikereiből született Új Köztársaság ármánykodásainak és tömegmészárlásainak. Admirálisok, Moffok és Tábornok fogtak össze, hogy újra a dicsőség és béke útjára vezessék a háborgó galaxist!

Nem feledjük Yavint! Állj bosszút hősi halottainkért!

Vezetőség: Birodalmi Hadi Tanács

Vezető: Lebath Reshezar Fődamirális (Mij)

Tagok: 

Tyberius Olvys kormányzó (NPC)

Entha Wasdeb Parancsnok (NPC)

Qayzi "Feketekar" (NPC)

 Ganner Sol régens

5 hozzászólás
Idézet
2020.05.28. 19:11
Mij

Utalok 250 KP-t (250k kreditet) Aiko Kanaye-nek!

Idézet
2020.05.25. 12:34
Mij

Utalok 1.6 millió kreditet a Serennoi Monarchiának, a Birodalom vazallusának. 

Idézet
2020.05.02. 11:14
Mij

Aktuális vagyon:

 • 8 902 000 kredit
 • Fegyverkezési összeg: 30 800 000 kredit

Aktuális egységszám: 0 EP

Aktuális sereg:

 • 1 Sentinel osztályú űrkomp
 • 1 raj  TIE Vadász
 • 1 raj  TIE Interceptor
 • 4 darab Birodalmi ügynök
 • 3 osztag Birodalmi TIE pilóta
 • 2 osztag Szenátusi Testőr
 • 7 osztag Birodalmi rohamosztagos
 • 1 darab AT-TE lépegető
 • 1 Taktikai droid
Idézet
2020.05.01. 18:18
Mij

Aktuális vagyon: 7 millió kredit (fegyverkezési lap)

Aktuális egységszám: 10 EP

Aktuális hadsereg: -

Idézet
2020.05.01. 18:09
Mij

Anyabolygó: Corellia

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ