SWA Mobile

 

 

 

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Mando'ad Beroya

 

Mando'ad Beroya

 

 

Adatok:

 Mandalori címer

Az árazás: 

- Csata: baráti 8 millió kredit / veszélyesebb esetekben 12 millió

- Neves segítő elfogása: 10 millió kredit

- Játékos karakter elfogása: 20 millió kredit

- Lázadás szítása ellenséges területen:  5 millió kredit

- Szabotázs: 5 millió kredit

(Az árak iránymutatóként szolgálnak esetenként változhatnak)

 

Pénz: 150 000 credit

Járművek: 

Nu-class Attack Shuttle (Skira)

xEta 2-es csillagvadász

Épületek: 

Vezérlő űrállomás (térkép: piros)

Katonai állomás (térkép: zöldes)

 x3 Űr-dokk  

Egységek: 

X10 000 Mandalori Katona (DC-15S, Westar 34, ZX minilángszóró, Z-6 jetpack, Beskar'gam)

 X10 006 Mandalori Fejvadász

 x70 Karkarodon harcos

x20Wookie harcos 

 x30 Aqua droid

 x100  B1 rohamdroid

 x10 Mesterlövész droid

 xRákdroid

 Mandalóri Járőr Droid

 x200 Kullancs droid

x20 Űrkikötői biztonsági droid (Dokknál)

Tagok:

Mij Gilamar (Alor)

 Aga Awaud (Alor)

 Tarro Blood (Alor'uus)

 Jaina Solo (Verd'ika)

 Nova Stihl (Verd'ika)

Adatbázis:

1. Ez Mij Gilamar egyedi egységeinek a leírása, ami tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a harcosokról. A lista azért készült el, hogy mindenki számára érhető legyen, miért egyik vagy másik egység került bevetésre a csata adott pontján.

Mandalori katona – Az alap egységtípus, ami egy kiképzett és felszerelt mandalori harcost foglal magában. 

Mandalori parancsnok - a csapatok irányításáért, a műveletek  megszervezéséért és a jó koordinációért felelősek. Stratégiai érzékkel, és remek kiképzéssel vannak ellátva.

Mandalori őrző – Jól szervezett, modern feleszereléssel operáló, defenzív egységtípus. Elsődleges feladatkörük a bolygók/ létesítmények védelme. Kedvelik a nyílt harcot, és az összehangolt manővereket, valamint felkészültek a legváratlanabb esetekre is.

Mandalori szuperkommandós – Offenzív csapásmérő alakulat, kis fős osztagokban a leghatékonyabbak, és ha tehetik, kerülik a nyílt összecsapást, ám a zárt terekben vagy egy hadműveletben elképesztően hatékonyak. Szinte minden körülményre fel vannak készülve, de a sokáig tartó, túlerő elleni harc megtörheti őket.

Mandalori rajtaürtő –  Az elsődleges támadóegység. Nagycsatákban, átszállásnál vagy rohamok esetén remekelnek, de a védekezésben már kevésbé tehetségesek mandalori viszonylatban. 6 fős csapatokban dolgoznak.

Mandalori felderítő – Egy alacsony létszámú egység, aminek tagjai egyedül, de még gyakrabban párban teljesítenek szolgálatot, és hogy mifélét? Kémkedés, szabotázs, hírszerzés. Rendkívül magas az informatikai és mechanikai képsítésük, azaz betörni egy adatbázisba, meghekkelni egy droidot vagy megjavítani egy járművet nem esik nehezükre. A kevés ellenfél elleni közelharcot részesítik előnyben, és tartózkodnak a nagy összecsapásoktól. És ha az ellenséges vonalak mögött leleplezik őket, nos az kellemetlen.

Mandalori keresztesek – Egy különlegesen jól képzett támadásra specializálódott alakulat. Ha a védelem feltartja a rajtaütőket, akkor lehet számítani a felbukkanásukra, hogy megtörjék azt. DE az invázók megkezdése vagy hajók elfoglalása is szimpatikus feladat a számukra

Mandalori új-keresztes shock trooper – Egy kifejezetten taktikai manőverek végrehajtására szánt egység, de munkájuk közel áll a kommandósokéhoz, illetve a felderítőkéhez is, mivel a behatolás, információszerzés sem lehetetlen számukra, ugyanakkor az orvgyilkosság is az ő munkájuk része. Különlegességük továbbá. hogy a páncéljuk a legjobb beskar’gam típus, ami valaha elkészült, bár ez gátolja a nagy mennyiségben történő elállítást.

Mandalori pilóta – Sok más hadsereg pilótáitól eltérően, ezek a harcosok kiválóak az átlagos hadviselésben is, és mindig van náluk kézifegyver is. Ezért a mandalori hangárokat nem szokás külön őrizni, ugyanis a legtöbb ellenfelet gond nélkül feltartóztatják, amíg megjön az erősítés. Emelett a repülésben is jeleskednek, és a kiváló mandalori gépeket vezetik.

Mandalori testőr – Egy személyi védelemre szakosodott ágról van szó, akik leginkább a közelharcot és a kis hatótávolságú fegyvereket kedvelik. Közelről csak kevés ellenfél rúghat labdába mellettük, de egy távoli lövésszel meggyűlhet a bajuk.

Mandalori őrharcos – Őrfeladatokat is teljesítenek, akárcsak a testőrök, de emellett rendszeresen vesznek részt reguláris bevetéseken, magasrangú személyek magánosztaga ként. Kiképzésük a legdurvább, minden mandalorit figyelembe véve.

Taung – ősi, tapasztalt harcosok, oktatják az újoncokat, és vezetik a csapatokat.

Mandalli óriások – képesek ketté tépni egy wookie-t, és ők voltak a második faj, akikből mandalori lett.

Mandalori Jedi-Vadász - egy erőhasználók ellen kiképzett különleges egység. Felszerelésük és kiképzésük méltó ellenféllé teszi őket bármely sith nagyúrral vagy jedi mesterrel szemben. Elsősorban a rajtaütéseket kedvelik, és nem szimpatikus számukra az elhúzódó harc.

Mandalori Assassin - ha valaki  a mandaloriak tervének útjában áll, akkor számíthat az ő felbukkanásukra is. Magányos harcosok, akik nem csak a meglepetés erejét, de remek képességeiket is bevetik, hogy a célszemély, legyen az bármilyen védett is, legfeljebb hullazsákban távozhasson.

Mandalori árnyékharcos -  Egy közelharcra kiképzett gyors és magabiztos egységtípus. Szinte minden ismert harcművesztben járatosak, és egyetlen gyengéjük az, hogy a távolabb lévő egységeket maximum a csuklólézerjükkel vagy a dárdadobő készségükkel tudják hatástalanítani, de egy mesterlövész keresztbe tehet nekik. Közelharcban viszont nincs párjuk a galaxisban.

Képtalálat a következÅ‘re: „black armor mandalorian” 

Dark Honor Guard - Aga Awaudot leszámítva senki sem tudja pontosan, hogy hogyan és miért csatlakoztak a mandalori kötelékbe ezek a katonák, de a személyek és helyszínek védelmében azóta is jó hasznukat veszik, emellett a kitörések esetén is elsőrangúan szerepelnek. Fegyverzetüket egy elektrolándzsa és egy keresztvasas instabil fénykard teszi egésszé.
Dark Honor Guard Parancsnok - Ez egy igen ritka egység, de minden tagja Mij Gilamar személyes bizalmasa. Ők felelnek a rejtélyes maszkos Dark Honor Guard ezredek irányításáért, és minden bolgyón legalább egy darab van belőlük. Elektrolándzsa helyett két vibrokard és a már említett keresztvasas instabil fénykard került a felszerelésükbe.
 

2. Ez Aga Awaud egyedi egységeinek a leírása, ami tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a harcosokról. A lista azért készült el, hogy mindenki számára érhető legyen, miért egyik vagy másik egység került bevetésre a csata adott pontján.

Shapers of Kro Var – egy erőhasználó rend, akik az Erő egy különleges formáját használják, és képesek az elemek, illetve a természet manipulálására.

Mandalori Nehézgyalogos - egy nagy tömegek és járművek ellen remekül bevethető egységtípus, ami bármit képes elpusztítani, ami az útjába kerül, de ha hátulról támadás éri őket, az végzetes lehet a számukra, ezért fedezetre szorulnak

Mandalori Halálőr - egy pontos, gyors, és jól felszerelt támadó alakulat, amiket elsősorban gyalogság ellen érdemes bevetni

mandalori kémelhárító - Ahogy a nevük is mutatja feladatuk a kémek távol tartása elkapása kivégzése. Gyors fürge egység, kitűnően épülnek be és hitetik el mindenkivel, hogy ő bennük lehet bízni. Nagyon fejlettek az egyszemélyes harcokban, ellenben csatatéren nem alkalmazhatók.
 
 
mandalori kém - Nevéből eredendően nagyon fejlett kémek. Harcstílusuk egyszemélyes, csatában nem alkalmazhatók.
Kitűnően beszivárognak információt lopnak és továbbítanak.
 
 
Mandalori oltalmazó - Egy védelmező egység, nagy pusztító képességű fegyverekkel. Hasonlóak a nehéz gyalogosokhoz csak
az ő feladatunk a támaszpontok védelme, visszavonulásnál ők védik a többi egységet.
  
 

3. Ez Tarro Blood egyedi egységeinek a leírása, ami tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a harcosokról. A lista azért készült el, hogy mindenki számára érhető legyen, miért egyik vagy másik egység került bevetésre a csata adott pontján.

Mandalori mesterlövész -  egy nagyhatótávolságú egység, ami gyorsan képes változtatni a helyzetét, és jól rejtőzködik. Mindig párban dolgoznak. Távolról halálos és pontos, de a közelharcban már gyengébb.

Mandalori kommandós - egy szabotázsra és egyéb különleges műveletekre szakosodott egység, ami rendkívül nagy pusztításra képes. 5 fős csapatokban dolgoznak.

4. Ez az Arkangyal nevű hajó és annak legénységének leírása, illetve története.

Az Arkangyal eredetileg egy rabszolgatartó hajó volt, egészen addig, amíg a híres kalóz, Vera Vux meg nem vette, és át nem alakította. Azóta teher, valamint elfogó hajóként funkciónál, legénysége pedig csempészekből, kalózokból és fejvadászokból áll. Az egész legénység egy jól összeszokott család, az árulás szinte elképzelhetetlen a köreikben.

Egyetlen gyűlölt ellenségük van, méghozzá Mij Gilamar, és eltökélt szándékuk hogy egyszer megölik. És mégis miért? A csapatnak egykor volt egy tagjai, aki egy áruló mandalori volt. A mandaloriak tettéért kitagadták maguk közül, de ezért a Victor Trez nevű férfi revansot akart venni. Többször is megkísérelt merényleteket az őt kitagadó tanács tagjai ellen, amikor a Mandalore úgy határozott, hogy Victor veszélyes, és likvidálni kell. A feladatot Mij Gilamar kapta, az első kísérletei az elfogására sikertelen voltak, és az egyik akció során Vux és Trez megölték a feleségét is, ezért Mijnek is feltett szándéka a bosszúállás. Trez azóta meghalt a mandalori kezei által, viszont ezért Mij és Vera azóta is vadásznak egymásra.

 Vera Vux (kapitány) - az Arkangyal kapitánya, és Mij legnagyobb ellenfele. Remek harci ás stratégiai készsége miatt viszont Mij Gilamar is tiszteli. Titokban Victor Trez szeretője volt.

 Horam (csempész) - kis fiú korában nagon szeretett volna hajót vezetni, és sugárvetővel lövöldözni. Most mind a kettőben a galaxis legjobbjai között van számontartva. Nyugodt sármos alak, a nők kedvence.

 Vector (kalóz) - agresszív, de becsületes harcos. Kevés ember jobb nála a sugárvetővel, sőt egyszer majdnem Mijet is a sírba küldte. A Tarisi Undercityben született, és egészen a bolygón kívülre küzdötte magát.

 Creeta (csempész) - vagány, lelkes csaj. Enyhén erőérzékeny, de ez inkább a jó megérzéseiben nyilvánul meg, nem erőképességek használatában.

 Derras (szürke jedi) - Derras egykoron jedi lovag volt, de eltérő nézetei miatt otthagyta a rendet, nagyon jó kardvívó, viszont az erőképességek terrén csak a sötét oldaliakat használja kifejeztetten hatékonyan.

 Kloe Risre (ex-rabszolga) - Vera a hajóval kapta az egykor férfiak kielégítésére használt lányt. Vux kapitány felszabadította, és bevette a legénységbe. 

 Kresko (fejvadász) - A Mij seregében szolgáló Bressk fiatalabb testvére. Azért csatlakozott az Arkangyalhoz, mert lehetőséget lát Bressk, azaz riválisának megölésére.

 ZT-61 (droid) - Vux hűséges barátja, és követője, bármit megtesz, hogy megvédje a gazdáját.

 

 
Tagok
 
Mesterek
 
Központ
 
Rejtett
 
Frakciók
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


MYBEAUTYSALON - AVON ÉRDEKESSÉGEK - MYBEAUTYSALON    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér - Nyilvántartás - Hirdetõtábla - Keresett karakterek    *****    a legnagyobb, a legerõsebb    *****    honor is my loyalty    *****    A Holnap Legendái sorozat magyar rajongói oldala. Tudj meg mindent a közelgõ új évadról és a sorozatról.    *****    Jelenleg nincs karakter-stop érvényben, azaz szabadon hozható bármely faj, bármilyen nembõl és bármely tájegységre -RPG    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG    *****    szerepjátk - rengeteg kanon és keresett karakter - izgalmas plotok - pörgõs közösség - FRPG    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Gyors lomtalanítás lakás, garázs, pince, padlás, nyaraló kipakolás kiürítés, elszállítással Somogy megyében.    *****    Lakás lomtalanítás Somogy megyében olcsón.    *****    Ayang, avagy milyen is az élet a világ másik felén    *****    Jótékonysági licit Aprajafalva mentett kutyusaiért! Gyertek! :)    *****    Jótákonysági licit! Gyertek, licitáljatok Aprajafalva mentett kutyusaiért!:)    *****    Diplomás asztrológustól: A nyárra való tekintettel. Horoszkóp + 3 éves elõrejelzés 2000 Ft. a konzultáció ingyenes!Katt!    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG    *****    Unalmas a nyár? Szeretnél kikapcsolódni? Az írás a véredben van? Szeretnéd kiélni a vágyaidat? - CSATLAKOZZ - FRPG    *****    SZEREPJÁTÉK - Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    A te szavazatodra is szükség van, kérlek szavazz a családi napos pályázatunkra. A fõoldalról a szövegre klikkelve...!