SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Mando'ad Beroya

 

Mando'ad Beroya

 

 

Adatok:

 Mandalori címer

Az árazás: 

- Csata: baráti 8 millió kredit / veszélyesebb esetekben 12 millió

- Neves segítő elfogása: 10 millió kredit

- Játékos karakter elfogása: 20 millió kredit

- Lázadás szítása ellenséges területen:  5 millió kredit

- Szabotázs: 5 millió kredit

(Az árak iránymutatóként szolgálnak esetenként változhatnak)

 

Pénz: 150 000 credit

Járművek: 

Nu-class Attack Shuttle (Skira)

xEta 2-es csillagvadász

Épületek: 

Vezérlő űrállomás (térkép: piros)

Katonai állomás (térkép: zöldes)

 x3 Űr-dokk  

Egységek: 

X10 000 Mandalori Katona (DC-15S, Westar 34, ZX minilángszóró, Z-6 jetpack, Beskar'gam)

 X10 006 Mandalori Fejvadász

 x70 Karkarodon harcos

x20Wookie harcos 

 x30 Aqua droid

 x100  B1 rohamdroid

 x10 Mesterlövész droid

 xRákdroid

 Mandalóri Járőr Droid

 x200 Kullancs droid

x20 Űrkikötői biztonsági droid (Dokknál)

Tagok:

Mij Gilamar (Alor)

 Aga Awaud (Alor)

 Tarro Blood (Alor'uus)

 Jaina Solo (Verd'ika)

 Nova Stihl (Verd'ika)

Adatbázis:

1. Ez Mij Gilamar egyedi egységeinek a leírása, ami tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a harcosokról. A lista azért készült el, hogy mindenki számára érhető legyen, miért egyik vagy másik egység került bevetésre a csata adott pontján.

Mandalori katona – Az alap egységtípus, ami egy kiképzett és felszerelt mandalori harcost foglal magában. 

Mandalori parancsnok - a csapatok irányításáért, a műveletek  megszervezéséért és a jó koordinációért felelősek. Stratégiai érzékkel, és remek kiképzéssel vannak ellátva.

Mandalori őrző – Jól szervezett, modern feleszereléssel operáló, defenzív egységtípus. Elsődleges feladatkörük a bolygók/ létesítmények védelme. Kedvelik a nyílt harcot, és az összehangolt manővereket, valamint felkészültek a legváratlanabb esetekre is.

Mandalori szuperkommandós – Offenzív csapásmérő alakulat, kis fős osztagokban a leghatékonyabbak, és ha tehetik, kerülik a nyílt összecsapást, ám a zárt terekben vagy egy hadműveletben elképesztően hatékonyak. Szinte minden körülményre fel vannak készülve, de a sokáig tartó, túlerő elleni harc megtörheti őket.

Mandalori rajtaürtő –  Az elsődleges támadóegység. Nagycsatákban, átszállásnál vagy rohamok esetén remekelnek, de a védekezésben már kevésbé tehetségesek mandalori viszonylatban. 6 fős csapatokban dolgoznak.

Mandalori felderítő – Egy alacsony létszámú egység, aminek tagjai egyedül, de még gyakrabban párban teljesítenek szolgálatot, és hogy mifélét? Kémkedés, szabotázs, hírszerzés. Rendkívül magas az informatikai és mechanikai képsítésük, azaz betörni egy adatbázisba, meghekkelni egy droidot vagy megjavítani egy járművet nem esik nehezükre. A kevés ellenfél elleni közelharcot részesítik előnyben, és tartózkodnak a nagy összecsapásoktól. És ha az ellenséges vonalak mögött leleplezik őket, nos az kellemetlen.

Mandalori keresztesek – Egy különlegesen jól képzett támadásra specializálódott alakulat. Ha a védelem feltartja a rajtaütőket, akkor lehet számítani a felbukkanásukra, hogy megtörjék azt. DE az invázók megkezdése vagy hajók elfoglalása is szimpatikus feladat a számukra

Mandalori új-keresztes shock trooper – Egy kifejezetten taktikai manőverek végrehajtására szánt egység, de munkájuk közel áll a kommandósokéhoz, illetve a felderítőkéhez is, mivel a behatolás, információszerzés sem lehetetlen számukra, ugyanakkor az orvgyilkosság is az ő munkájuk része. Különlegességük továbbá. hogy a páncéljuk a legjobb beskar’gam típus, ami valaha elkészült, bár ez gátolja a nagy mennyiségben történő elállítást.

Mandalori pilóta – Sok más hadsereg pilótáitól eltérően, ezek a harcosok kiválóak az átlagos hadviselésben is, és mindig van náluk kézifegyver is. Ezért a mandalori hangárokat nem szokás külön őrizni, ugyanis a legtöbb ellenfelet gond nélkül feltartóztatják, amíg megjön az erősítés. Emelett a repülésben is jeleskednek, és a kiváló mandalori gépeket vezetik.

Mandalori testőr – Egy személyi védelemre szakosodott ágról van szó, akik leginkább a közelharcot és a kis hatótávolságú fegyvereket kedvelik. Közelről csak kevés ellenfél rúghat labdába mellettük, de egy távoli lövésszel meggyűlhet a bajuk.

Mandalori őrharcos – Őrfeladatokat is teljesítenek, akárcsak a testőrök, de emellett rendszeresen vesznek részt reguláris bevetéseken, magasrangú személyek magánosztaga ként. Kiképzésük a legdurvább, minden mandalorit figyelembe véve.

Taung – ősi, tapasztalt harcosok, oktatják az újoncokat, és vezetik a csapatokat.

Mandalli óriások – képesek ketté tépni egy wookie-t, és ők voltak a második faj, akikből mandalori lett.

Mandalori Jedi-Vadász - egy erőhasználók ellen kiképzett különleges egység. Felszerelésük és kiképzésük méltó ellenféllé teszi őket bármely sith nagyúrral vagy jedi mesterrel szemben. Elsősorban a rajtaütéseket kedvelik, és nem szimpatikus számukra az elhúzódó harc.

Mandalori Assassin - ha valaki  a mandaloriak tervének útjában áll, akkor számíthat az ő felbukkanásukra is. Magányos harcosok, akik nem csak a meglepetés erejét, de remek képességeiket is bevetik, hogy a célszemély, legyen az bármilyen védett is, legfeljebb hullazsákban távozhasson.

Mandalori árnyékharcos -  Egy közelharcra kiképzett gyors és magabiztos egységtípus. Szinte minden ismert harcművesztben járatosak, és egyetlen gyengéjük az, hogy a távolabb lévő egységeket maximum a csuklólézerjükkel vagy a dárdadobő készségükkel tudják hatástalanítani, de egy mesterlövész keresztbe tehet nekik. Közelharcban viszont nincs párjuk a galaxisban.

Képtalálat a következÅ‘re: „black armor mandalorian” 

Dark Honor Guard - Aga Awaudot leszámítva senki sem tudja pontosan, hogy hogyan és miért csatlakoztak a mandalori kötelékbe ezek a katonák, de a személyek és helyszínek védelmében azóta is jó hasznukat veszik, emellett a kitörések esetén is elsőrangúan szerepelnek. Fegyverzetüket egy elektrolándzsa és egy keresztvasas instabil fénykard teszi egésszé.
Dark Honor Guard Parancsnok - Ez egy igen ritka egység, de minden tagja Mij Gilamar személyes bizalmasa. Ők felelnek a rejtélyes maszkos Dark Honor Guard ezredek irányításáért, és minden bolgyón legalább egy darab van belőlük. Elektrolándzsa helyett két vibrokard és a már említett keresztvasas instabil fénykard került a felszerelésükbe.
 

2. Ez Aga Awaud egyedi egységeinek a leírása, ami tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a harcosokról. A lista azért készült el, hogy mindenki számára érhető legyen, miért egyik vagy másik egység került bevetésre a csata adott pontján.

Shapers of Kro Var – egy erőhasználó rend, akik az Erő egy különleges formáját használják, és képesek az elemek, illetve a természet manipulálására.

Mandalori Nehézgyalogos - egy nagy tömegek és járművek ellen remekül bevethető egységtípus, ami bármit képes elpusztítani, ami az útjába kerül, de ha hátulról támadás éri őket, az végzetes lehet a számukra, ezért fedezetre szorulnak

Mandalori Halálőr - egy pontos, gyors, és jól felszerelt támadó alakulat, amiket elsősorban gyalogság ellen érdemes bevetni

mandalori kémelhárító - Ahogy a nevük is mutatja feladatuk a kémek távol tartása elkapása kivégzése. Gyors fürge egység, kitűnően épülnek be és hitetik el mindenkivel, hogy ő bennük lehet bízni. Nagyon fejlettek az egyszemélyes harcokban, ellenben csatatéren nem alkalmazhatók.
 
 
mandalori kém - Nevéből eredendően nagyon fejlett kémek. Harcstílusuk egyszemélyes, csatában nem alkalmazhatók.
Kitűnően beszivárognak információt lopnak és továbbítanak.
 
 
Mandalori oltalmazó - Egy védelmező egység, nagy pusztító képességű fegyverekkel. Hasonlóak a nehéz gyalogosokhoz csak
az ő feladatunk a támaszpontok védelme, visszavonulásnál ők védik a többi egységet.
  
 

3. Ez Tarro Blood egyedi egységeinek a leírása, ami tartalmazza a fontosabb tudnivalókat a harcosokról. A lista azért készült el, hogy mindenki számára érhető legyen, miért egyik vagy másik egység került bevetésre a csata adott pontján.

Mandalori mesterlövész -  egy nagyhatótávolságú egység, ami gyorsan képes változtatni a helyzetét, és jól rejtőzködik. Mindig párban dolgoznak. Távolról halálos és pontos, de a közelharcban már gyengébb.

Mandalori kommandós - egy szabotázsra és egyéb különleges műveletekre szakosodott egység, ami rendkívül nagy pusztításra képes. 5 fős csapatokban dolgoznak.

4. Ez az Arkangyal nevű hajó és annak legénységének leírása, illetve története.

Az Arkangyal eredetileg egy rabszolgatartó hajó volt, egészen addig, amíg a híres kalóz, Vera Vux meg nem vette, és át nem alakította. Azóta teher, valamint elfogó hajóként funkciónál, legénysége pedig csempészekből, kalózokból és fejvadászokból áll. Az egész legénység egy jól összeszokott család, az árulás szinte elképzelhetetlen a köreikben.

Egyetlen gyűlölt ellenségük van, méghozzá Mij Gilamar, és eltökélt szándékuk hogy egyszer megölik. És mégis miért? A csapatnak egykor volt egy tagjai, aki egy áruló mandalori volt. A mandaloriak tettéért kitagadták maguk közül, de ezért a Victor Trez nevű férfi revansot akart venni. Többször is megkísérelt merényleteket az őt kitagadó tanács tagjai ellen, amikor a Mandalore úgy határozott, hogy Victor veszélyes, és likvidálni kell. A feladatot Mij Gilamar kapta, az első kísérletei az elfogására sikertelen voltak, és az egyik akció során Vux és Trez megölték a feleségét is, ezért Mijnek is feltett szándéka a bosszúállás. Trez azóta meghalt a mandalori kezei által, viszont ezért Mij és Vera azóta is vadásznak egymásra.

 Vera Vux (kapitány) - az Arkangyal kapitánya, és Mij legnagyobb ellenfele. Remek harci ás stratégiai készsége miatt viszont Mij Gilamar is tiszteli. Titokban Victor Trez szeretője volt.

 Horam (csempész) - kis fiú korában nagon szeretett volna hajót vezetni, és sugárvetővel lövöldözni. Most mind a kettőben a galaxis legjobbjai között van számontartva. Nyugodt sármos alak, a nők kedvence.

 Vector (kalóz) - agresszív, de becsületes harcos. Kevés ember jobb nála a sugárvetővel, sőt egyszer majdnem Mijet is a sírba küldte. A Tarisi Undercityben született, és egészen a bolygón kívülre küzdötte magát.

 Creeta (csempész) - vagány, lelkes csaj. Enyhén erőérzékeny, de ez inkább a jó megérzéseiben nyilvánul meg, nem erőképességek használatában.

 Derras (szürke jedi) - Derras egykoron jedi lovag volt, de eltérő nézetei miatt otthagyta a rendet, nagyon jó kardvívó, viszont az erőképességek terrén csak a sötét oldaliakat használja kifejeztetten hatékonyan.

 Kloe Risre (ex-rabszolga) - Vera a hajóval kapta az egykor férfiak kielégítésére használt lányt. Vux kapitány felszabadította, és bevette a legénységbe. 

 Kresko (fejvadász) - A Mij seregében szolgáló Bressk fiatalabb testvére. Azért csatlakozott az Arkangyalhoz, mert lehetőséget lát Bressk, azaz riválisának megölésére.

 ZT-61 (droid) - Vux hűséges barátja, és követője, bármit megtesz, hogy megvédje a gazdáját.

 

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl