SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
CSATA: Yavin 8

Yavin 8

Leírás:

A mandaloriak által uralt Yavin 8 jeges világa amúgy sem éppen békés vidék, de eg váratlan esemény méginkább felbojgatja a vad bolygó népét. A Lázadók Szövetségének titkos terve van, ami viszont szöges ellentétben áll a mandaloriak, főképp Mij Gilamar, mandalori parancsnok elképzeléseivel. Vajon a jeges pokol csak kettejük között kel életre vagy másokat is bevonz a káosz?

 

NE FELEDJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSOKKAL NEM KELL MEGVÁRNI A MÁSIKAT ÉS A HOZZÁSZÓLÁS HOSSZA IS KORLÁTLAN, TEHÁT LEHET EGY MONDAT IS, VISZONT MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY NE AZ LEGYEN, HOGY EGYEDÜL FÉL ÓRA ALATT TELE ÍRJA/ÍRJÁK AZ EGÉSZET!

 

60 hozzászólás
Idézet
2018.08.18. 11:44
Scourge nagyúr
Maul a bázison jelentést kapott a kémeinktől. -Uram! A Yavin 8on még mindig béke és csend honol! -Értettem!
Idézet
2018.06.09. 19:32
Mij

Mij Gilamar parancsnoknak távoznia kellett, helyette Crosser parancsnok (Dark Honor Guard parancsnok) van hatályban!

Idézet
2018.05.30. 17:02
Mij
Idézet
2018.05.30. 16:59
Mij

3 LAAT szállítóval érkeztem meg a szerény Esfandiai tábor elé. Most kivételesen nem a Mandalori testőreimet hoztam magammal, hanem a Dark Honor Guardokat, mert ők az a népség, akik járatosak a környéken.

- Uram, - szólt a parancsnokuk - 30 emberünk van lent, ennyi elég lesz?

- Bőven! - mondtam hangosan, miközben igyekeztem túlkiabálni a hajtóműveket - de kössék meg, hogy az Esfandiai bagázs sem hozhat többet!

Ezután ott vártunk a közeli mezőn, amíg megérkezik Zayne.

Idézet
2018.05.30. 11:03
Master
Idézet
2018.05.27. 22:48
Master
Idézet
2018.05.27. 22:47
Master

<iframe width="100%" height="200" src="http://swakademia.hu/dbswa/hszhide.php?hsz=95" frameborder="0"></iframe>

Idézet
2018.05.25. 16:32
Master

Fáradtan huppantam bele, a jó puha ágyba....

- Várj, hogy került ide egy ilyen jó kis ágy? - Kérdeztem Canderoustól, aki csak megrázta a fejét. Az ágy mellett Satale ült mint mindig most is halálosan komolyan.

- Holnapra pihend ki magad Zayne! - Mondta nekem, majd magamra hagyott. Mellettem Satale meditált..... Kicsit még mindig furcsa! Lassasn lehunytam a szemem és eközben az emlékek újra előbukkantak....

Másnap a főterembe tárgyaltuk a terveket miközben az egyik Major futott be. Mi is volt a neve? Major Azhreim! Áh annak a családnak a sarja.... Odament a Colonelhez, aki miután meghallotta mit mond, elvörösödött a feje.

- MIÉRT NEM SZÓLTÁL NEKÜNK? - Üvöltötte. A Colonel ezek után elmondott mindent. Mivel látták, hogy közelednek a Major úgy döntött, hogy az ilyen kis csekélység nem számíthat. Még az idióta addig sem volt képes hívni minket míg a meghívótt megnem kaptam..... Lassan megcsóváltam a fejem. Végül bólintottam és oda hívtam magam mellé Canderoust, Satale-t meg 10 Jedit. Elmosolyodtam majd elindultam kifelé!

- Elfogadjuk a meghívást! Így is mindig is akartam találkozni Mij Gilamarral!  Csikorgattam a fogam. Canderous arcára gonosz mosoly ült ki, míg Satale csak sóhajtott és a plafonra nézett.

Idézet
2018.05.25. 15:38
Master

Harmadik nap - A császár érkezése Pt2.:

A császár és két híres segédje mögött 15 Jedi őrző állt. Colonel Elek megvárta míg mindenki lelép a hajóról és gyorsan odalépett hozzájuk. Gyorsan meghajolt, majd a császárra nézett.

- Üdvözlöm császárom! - Üdvözölte a császárt Colonel Elek. A császár csak megrázta a fejét és csak annyit mondott:

- Nyugodtan hívj csak Zaynenak! - Mondta neki. Erre azonban a Colonel már nem mert semmit se mondani. A császár elnevette magát majd elkezdett szétnézelődni. A Colonel utána akart menni, ám ekkor Grand General Canderous megállítótta őt. Colonel erre már még jobban megijedt.

- Elnézést Grand General Canderous és Satale védelmező! Én.... - Mondta volna, de Canderous félbeszakította őt.

- Készíts elő ellátmányt, és egy szép szállást Zaynenak! Holnap elindulunk, hogy megkeressük a templomott! - Mondta neki. A Clolonel szégyenkezve nézett lefele.

- Még nem találtuk meg a temp..... - Suttogta, majd Candereous megint félbeszakította.

- Tudjuk a templomot túl jól elrejtették, ám azonban van egy sejtésünk hol lehet.... Holnapra hívd vissza az összes katonát és az összes Major, és Kapitány legyen 2-re a fő terembe..... De most muszály lepihennünk az utazásunk nem volt veszélytelen! - Mondta, majd odament a császárhoz, aki elkezdett beszélni a katonákkal. Úgy láttam, hogy a katonák nagyon is izgatottak.....

- Én is akarok beszélni a császárral.... - Suttogtam, majd megráztam a fejem. Tudtam, hogy jelenleg fontosabb dolga is van. Eközben Canderous odament a császárhoz és belesúgott valamit a fülébe, mire a császár komolyabb lett. Bólintott majd hozzánk fordult.

- Mindenki pihenjen le! Holnap hosszú napunk lesz! - Mondta, majd erre elmosolyodott.

Elindult a támaszpont felé Satale őrzővel és a Jedikkel, ám Canderous mielőtt velünk ment volna, belesúgott valamit a Colonel fülébe. A Colonel bólintott majd azt mondta, hogy igyekszik jó embert választani a feladatra!

Idézet
2018.05.24. 17:49
Mij

Na most, vicces helyzet állt elő, a Sith flotta elhúzott, pedig csatározni akartam velük, na de mindegy, erre meg a legnagyobb ellenfeleim bezuhannak a hangárba, és most ott vannak, elbarikádozva, túszként tartanak fogva két harcost a seregemből, és ha ez nem lenne elég, egy ismeretlen nagyhatalom jelenik meg a bolygómon, és ide jönnek uralkodóstul, védelmezőstül, mindenestül. Tudjátok, én alapjáraton nyugodt ember vagyok, de az ilyen helyzetekben nehéz meg őrizni a hidegvérem, Így elkezdtem gondolkodni. A srácok a hangárban akkor is ott maradnak, ha a hajó megmozdul, szóval én elmehetek, köszönhetek a betolakodóknak, majd elbánhatok Vux csapatával.

-Vengeance, indulunk a templomhoz! - adtam ki a parancsot.

- Igenis! - halatszott a válasz.

Amint meg érkeztünk a bolygó másik féltekére, az Esfandiai tábortól egy kilométerre szálltunk le, 10 LAAT-vel, hogy kifejezzük, hogy nem támadó szándékkal érkeztünk. A tábor felé sem indultunk többel, mint a Karendhor gárdai harcosaival. Volt egy jeges placc, a táboruk, és a domb között, amiről lejöttünk az imént. Noha azt vártam, hogy a kölcsönös tisztelet jeleként a vezetőjük is kivonul, de ez nem így történt, sőt pusztán néhány futárt küldött, hogy érdelődjenek a szándékinkról. Az idő fagyos volt, és az ég is borús, pláne így az este fele, szóval nem volt kedvem sokáig ácsorogni. Mielőtt megszólítottak volna, így szóltam:

- Nem akarom, hogy mégtöbb jó emberem vesszen oda, csak mert a ziosti bagázs tagjainak nétünk titeket. Persze nem ítéllek el titeket, hogy az első találkozásunk alkalmával máris hadakoztunk, elvégre ez nekünk is szokásunk. Ugyanakkor nem látom tovább értelmét a viszálynak, pláne, hogy az elemzők szerint a régi templomba tartotk, ahonnét nem hogy távol tartanálak, de még be is kísérnélek titeket. Szóval, szeretném meghívni az uralkodótokat egy vacsorára. Becsületemre mondom, hogy nem esik bántódása a program alatt, de hozhat fegyvert, ha úgy tetszik.

A futárok vissza mentek, én pedig vissza tértem a Spirit of Vengeance fedélzetére.

- Akkor most intézzük el Veráékat.

Idézet
2018.05.24. 12:21
Master

Harmadik nap - A császár érkezése PT.1 :

Álmomba újra Esfandián voltam...... A családom és a barátaim mind körülöttem voltak és engem hibáztattak, mert meghaltak..... Végül remegve kelltem fel a kapitány hangjára.

- MINDENKI ÉBRESZTŐ KIS CSIBÉK! - Üvöltötte a kapitány. Sokan nyögve tápászkodtak fel.

- A mai napon fogunk csatlakozni a Ym osztaghoz a templom keresése miatt! Jelenleg sok helyen ellenséggel találkoz..... - Ám a kapitányt megszakította Major Azhreim.

- Gyorsan Haken, a császár hamarosan itt van! - Üvöltötte nekünk! Sokunk hirtelen lefagyott. Mit keress itt Azhreim? A császár pedig közeledik? Izgatottan vártam már ezt a pillanatott. Nem láttam őt a koronázás óta! Mindenki elkezdett izgatottan sugdolózni. Ozrim oda jött mellém és megveregette a válam.

- Mégeszer kösz a múltkoriért Aeron! - Mondta nekem. Tegnap nem nagyon tudtunk beszélgetni, ugyanis Ozrimot beállították őrnek.

 

Első nap - A csata:

Az ellenségre meglepetésként csaptunk le. Sokuk már halott volt, mire oda értünk ám ahogy fedezékbe húzodtunk már lőttük is az ellenséget! Az ellenségnél az AT-TE beindult, de mire bármit is tehetett volna, megjelentek a B szárnyúaink és szétlőtték az AT-TE-t! Míg párszor becéloztak egy-két helyre, ám ezek után elhagyták a területett. Ozrim nagyban lötte az ellenséget, ám balszerencséjére az egyik ellenségnek sikerült meglepnie őt! Már rácélzott és elakarta sütni a fegyvert..... De ekkor lelőttem őt! A hangra Ozrim megperdült és meglepődve oldalra célzott. El kellet telnie egy pár pillanatnak, míg végre leesett neki minden.

- Azta! Kösz Aeron, tartozok neked eggyel! - Mondta nekem.

 

Harmadik nap - A császár érkezése PT.1 :

Miután megráztam a fejem ezt mondtam neki.

- Semmiség Ozrim! - Igazából amikor rágondolok, sokszor a hányinger kerülgett...... Meglötem egy élő lélegző embert! Nagy nehezen eltereltem a gondolataimat, majd inkább a jó dolgokra gondoltam..... a császár közeledik!

Egy óra múlva 500 katona állt rendbe a császár érkezésére. Az osztagok élén a Majorrok álltak, míg a sereg élén Colonel Elek várta a császárt. Végül a távollba feltünt egy LAAT/i. mikor leszállt és kinyilt az ajtaja..... Ott állt CANDEROUS! NA NE AZ SATALE VÉDELMEZŐ? ÉS AZ OTT...... A CSÁSZÁR! Végre..... újra láthatom őt!

Idézet
2018.05.24. 11:52
Master

(Sajnos elvesztettem, amit írtam így nem kicsit szívok most)

2. Nap - A kialakitás

Miután elfoglaltuk a támaszpontott, (szerencsére könnyen) gyorsan elhelyezkedtünk és kialakitottuk magunknak a területett! Míg a többiek berendeztek, lepihentem egy közelebbi szobába. Eközben folyamatosan hozták az erősítést többek között 6 AT-TE lépegetőtt. Eközben a csata javában dúlt a többi területen.......... A többiek aggódva figyelték az eseményeket amik történnek a bolygón.

- Remélem nem fognak megtámadni, míg itt vagyunk! - Mondta a kapitány. Egyre többen indultak el, hogy felkutassák a templomott.

- Mi 3.napon fogunk elindulni így addig van időtők pihenni! És most oszolj! - Ezek után én ellenőriztem a fegyvereimet és a páncélomat, majd leírtam a naplómba az előző nap eseményeit. Miután végeztem lepihentem.

Idézet
2018.05.24. 00:38
Master

(Az előzőtt rosszul írtam, de sajnos már nem tudom kijavítani!)

Első nap, a megérkezés:

Végre valahára megérkeztünk a Yavin 8-ra. A Harrower megpróbált minnél közelebb haladni a bolygóra, úgy hogy minnél késöbb vegyenek minket észre. Felszerelkeztünk, majd mindenki beszállt a LAAT/i-be amelyik az osztagé volt. Összesen 25 LAAT/i szált fel, fejenként 20 emberrel. Bár nem volt szük, nem mondanám túl tágasnak se. Fortuna azonban mellettünk volt: bár hatalmas viharba szálltunk le, de a vihar miatt észrevétlenül száltunk le. Miután rendeződtünk, a szállító hajók elindultak visszafelé, mi meg újra átbeszéltük a tervet.

- Oké, mindenki óriási szerencsénk van! - Üvöltötte a kapitányom a szakado hóban. A hideg szél pedig majd megfagasztott minket.

- Az ellenséges erők még nem vettek észre minket! A közelebbi támaszpont jelenleg csak elvétve van védve, ugyanis a bolygó másik felében javában folyik a harc! Nem állunk le háborúzni, mi csak jöttünk megkeresni a templomot! Ez a küldetés nagyon fontos, ugyanis a császár személyesen fog idejönni, miután mindent elrendezett! - Erre többeknek is megállt a lélegzete, köztük nekem is! Zayna Carrick..... Esfandia egyesítője és megmentője..... Ökölbe szorítottam a kezem, ahogy az emlékek előtoldulnak. Ha ő nem lenne, most halott lennék..... Mindig is megakartam köszönni neki, amit akkor értem tettek! Körbenéztem és láttam hogy a többiek is izgatottak. Habár a maszk rajtuk volt, de tartásukból láttam hogy egyből erőre kaptak! Haken rámnézett.

- Újonc lehetőleg maradj mellettünk és ne kószálj el! Ne hőskődj és lehetőleg ne halj meg! - Ekkor már mindenkit nézett.

- Mindenki próbálja elkerülni a felesleges hőskődést! Próbáljatok életbe maradni, minden féle képpen! Most pedig indulunk! - Üvöltötte a kapitány. Mellettünk a többi kapitány is üvöltött. A csapatt egyre jobban feloszlott, míg végül már csak az osztagunkat láttam.

- A támaszpontott befogjuk keríteni, majd mikor már biztos hogy senki se tudd elmenekülni, támadunk! Orzim te meg ne csinálj semmit míg nem adok parancsot! - Mondta a kapitány. Végül a jelzésekett leadták és támadtunk. Ígyekeztünk minnél közelebb kerülni észrevétlenül..... majd a távolba hirtelen vörös fényeket láttunk!

- Úgy látszik az egyik osztag már harcba is szállt! - Mondta nekem Orzim vigyorogva. Az idióta! Görcsbe rándult a gyomrom, amikor is vissza emlékeztem amitt mondtak a többiek..... Orzim imád harcolni! Sokan mondták, hogy olyan mintha Mandalóri lenne...... ami nem is lenne baj, csakhogy.....

- HARCRA FEEEEEEEEEEELL!!!!!! - Üvöltötte majd elkezdett szaladni. A kapitány elkáromkodta magát és utána rohant. A többiek sóhajtottak, majd elkezdtek utánuk rohanni. A távolba már látom is, hogy Ozrim elkezdett lőni egy katonát! Egy pillanatig a hányinger kerülgetett, majd nagy nehezen leküzdve utánuk futottam!

Idézet
2018.05.23. 23:57
Master

Első nap, az indulás:

A nevem Aeron Moonskar nemrégiben sikeresen bekerültem az Esfandia seregbe, majd pár hónap felkészítés után meg is kapta az Delta 13 osztag a küldetését: Meg kell találnunk egy rég elveszett templomott a Yavin 8-on. Mivel ez az első éles bevetésem (bár a többieknek nem) így izgatottan szerelkeztem fel az útra. Végül pár nap múlva végül sikeresen elindultunk a Harrower nehézcirkálóval Yavin 8 felé. Útközben a tisztek felosztották a szobákat, majd elmondták,hogy kit hova szállítanak.

- Aeron ne bóbiskoljon el az eligazitáson! - Mondta a Major Azhreim, aki idegesen szemlélt engem. Mivel újonc vagyok, így sok mindent elronthatok a küldetés során. Kicsit idegesen körbenéztem, ám úgy láttam hogy senki se ideges miattam, még Orzim meg is bököt.Erre kicsit megnyugodtam és mosolyogva bólintottam, neki.

- Na, akkor folytatom, ahol abba hagytam: Jelenleg a hajón 1500 rohamosztagos van, de a bolygóra csak 500 embert fogunk leszállítani! Mint tudjátok jelenleg terjeszkedünk több bolygóra is, így minden ember és hajó szállítt! Míg nem bíztosítunk egy területett, ahova biztonságosan leszállhatnak a többiek, ne is számítsatok erősítésre! - Mondta nekünk. Erra a kapitányom Haken Leandar mérgesen ránézett a Majorra.

- Szóval te nem jösz velünk.... - Suttogta. Az egész osztag tudta hogy Azhreim csak a családi szálak miatt vált Majorrá.... a Parlay nemesi családfa elég régre vezethető vissza.... Így bár a császár igyekezett az ilyen esetekett megakadályozni, de még ő ellenőrizhett mindent. Ránéztem a kapitányra, majd sóhajtottam egyett..... Hát igen, nem nagyon kedveli Azhreimet, mert túl gyáva..... állítólag még egy bevetésen se volt személyesen...... Végül 1 óra múlva végett ért az eligazítás és mindenki mehetett pihenni. Már csak egy fél nap és megérkezünk!

Idézet
2018.05.19. 12:24
Scourge nagyúr

Harmadik nap, az első ütközet:

Kitörtünk a hiperűrből, és már jött is a parancs:

-Készüljenek föl, pár perc múlva felszállás!

Mikor felszálltunk, láttam, hogy nagyon elvadultak a dolgok. A Nagyúr mögött voltunk, és már most elkezdtük írtani a hemzsegő vadászokat.

-Rám állt egy!-szólt Starnger.

-Vettem! Megyek, segítek.

Stranger jól tartotta magát, de nem kellett ahhoz sok idő, hogy ez megváltozzon. A másik hajó már befogta, amikor az Anger lassított, így mögénk került, majd kilőtte a fangot. Visszagyorsított, majd így szólt:

-Jobban figyeljenek, mert a következőnél már nem leszek ott.

Az egyik Fury visszafordult, hogy elcsalja a vadászokat. Én kiváltam az alakzatból, hogy besegítsek. Rövid ideig kísértem, mert kitartott a pajzsuk, és elég vadászt lőtt ki ahhoz, hogy kibírja a hangárig. Mikor visszatértem, lassan már elértük a Hammerheadet. De ekkor hirtelen megjelent egy kom’rk, és kilőtte Strangert.

-Neee!-kiáltottam, és ismét kiváltam az alakzatból.

-MIT CSINÁL?-ordított Scourge-AZONNAL ÁLLJON VISSZA A HELYÉRE!

-NEM! MEG KELL ÖLNÖM AZT A SZEMETET!

-MONDOM ÁLLJON VISSZA AZ ALAKZATBA!

-NEM!-de már nem tehettem semmit. A nagyúr az Erővel egyenesbe hozta a gépemet, ezzel világossá téve, ha visszatértünk, nem úszom meg szárazon.

Szerencsére a Fury sikeresen elérte a hajót. Visszafordulhattunk, hogy leszálljunk az Orderre. De az Anger szárnyát eltalálták, és menthetetlenül zuhanni kezdett. Ebben a pillanatban a Hammerhead is elkezdett elindulni a közeli cirkáló felé. Mikor odaért, beletolta a légkörbe a Darknesst, ami miatt ment vele az Order is. Kikaptunk. A légkörbe szorult a két cirkáló. Onnan irtózatosan nehéz csatázni űrbéli egységek ellen.

Az a vadász, ami eltalálta a nagyurat, engem is célba vett. Az első két lövése nem talált. Én egy orsóval kombinált lassulással mögékerültem és lőttem, de én sem találtam őt el, ráadásul egy újabb vadász állt rám. Begyorsítottam. Az előbbi, valószínűleg tiszti vadász csak erre várt. A gyorsulásom miatt elékerültem, és egy lövésbe került engem kiiktatni. És ezzel a lángok elnyelték gépemet, és az űr hideg vákuuma végzett velem…

 

Idézet
2018.05.19. 11:40
Scourge nagyúr

Második nap:

Átvezényeltek minket a Darknessre. Most éppen a rendszer szélén várunk, hogy szükség legyen ránk, a meglepetés erejével. 

Az adásokat természetesen hallhattuk. Egy mandalori hajó tört ki a hiperűrből. Véletlenül nekiment az Odernek.

-#&@}˘°&@! Hogy a szarba lehet ilyet csinálni? Pont a rendszer szélén állomásozott álcázásban. Ki az a hülye, aki a rendszer szélére ugrik azért, hogy egy hold közelében levő hajót támadjon. Ki? Hát akkor ugorjon közvetlenül mellé, fogja vonósugárba, és adjon neki!-szóltam Strangernek, aki a másik vadászban ült.

-Biztos el akarták vágni az útját, vagy mögékerülni.

-De akkor radaron felfedezik, és más irányban elugranak. Onnan pedig még egy ugrás, és ugyan ott kötnek ki, csak két lépésben!

-Ez van. De most legalább bevetnek minket.

-Igen.-azzal a Darkness nekilódult, ami belepréselte Lorent az ülésbe.

Idézet
2018.05.19. 11:22
Scourge nagyúr

Első nap:

-Mindenki figyelem! Hiperugrásra felkészülni! Cél: a Yavin-rendszer melletti rendszerek! a Darkness is ugorjon oda. További parancsig viszont nem mozdul onnan! Mi pedig álcázásba lépünk!

Elfutottam egészen a hangárig, hogy ellenőrizzem a vadászomat, de közben befutott egy hívás az osztagparancsnokomtól:

-Loren, jöjjön eligazításra! Most.

Igen hamar odaértem, a társam is csak egy perccel jött meg utánam.

-Mint tudják-kezdett bele a parancsnok-maguk Scourge nagyúr kötelékének alkotói. Ha a nagyúr szól, maguknak azonnal indulniuk kell őt fedezni. Érthető?

-Igen, Uram!-kiáltottuk.

Azonnal indultunk a hangárba, hogy a parancs érkezésekor már csak indítani kelljen a hajtóműveket. Út közben találkoztam pár massassival. Miért alkalmaz a Császár ilyen visszataszító lényeket? Plusz nem is emberek! Ez az elsődleges alapelvünk! 

Idézet
2018.05.19. 10:28
Scourge nagyúr

-Rendben, megegyeztünk. Akkor mondom a tervet...

Idézet
2018.05.19. 10:26
Mij

- Rendben, akkor egy Ardent fregatt, 2 hónapon belül! - mondta Vux. - Most pedig halljam a tervet!

Idézet
2018.05.19. 10:22
Scourge nagyúr

-Egy vigil. Egy hónapon belül nem tudom megadni, de kettőn belül biztos. Ebben az esetben fel tudok ajánlani akár egy fregatt típusú hajót is, 30 millió credites kerettel. Ha nem, akkor nem vagyok benne biztos, hogy lesz üzlet. Terv pedig van, már előkészítettem hozzá mindent. Már csak várni kell az eseményekkel, és maguknak bele kéne egyeznie ebbe az alkuba.

Idézet
2018.05.18. 15:35
Mij

- Nagyúr, nem esszük olyan forrón a kását! Egyrészt vannak bizonyos követeléseink, ezek egy Vigil korvettben kimerülnek, és legfeljebb egy hónapon belül szeretnénk megkapni, másrészt fontos ügyelni, hogy a terv ne egy érthetetlen kagyvasz legyen, amit senki se ért, és a dolgok csak irányítás és logika nélkül történjenek!- mondta Vux - De ha teljesíti a követelésünket, akkor erre az akcióra magával tartunk!

Idézet
2018.05.17. 19:42
Scourge nagyúr

A "Persze, persze." nekem, vagy Vönyinek, vagy mindkettőnknek szólt? Piros, pls.

Idézet
2018.05.17. 17:53
Mij

Persze, persze

Idézet
2018.05.17. 13:07
Hazram Namir

Mij, a Halszem század szökött meg Namir segítségével, utólagos engedelmeddel átírtam.

Idézet
2018.05.17. 07:25
Scourge nagyúr

Válasz, Mij! Pls! Sürgős! Ha kell, és esetleg megegyeztünk irányítom az Arkangyalt, de szorít az idő! Köszi. Piros...

Idézet
2018.05.16. 21:18
Scourge nagyúr

Egyszerűennem tudokmit kezdenia helyzettel. A tanítványaimfogva, biztosan most árulnak el. A seregemújrarendezéséhez pedig kikéne törni innen. De kisegítene?

Jedik? Nem.

Sithek? Legendák, már senki nincs itt.

Az Arkangyal. Ők gyűlölik Mijt!

-Arkangyal! Mij Gilamarellen szövetkeznékmagukkal. Pénzjutalmat fognak kapni,amennyiben sikeres az akció. Tereljék el a Yavin 8-nál mindenki figyelmét. Én két Harrowerrel leszek. Vége.

Idézet
2018.05.16. 18:24
Mij

- Szeretném ha Jainával közösen elindulnátok a Ziostra! - mondtam neki.

Idézet
2018.05.16. 18:06
Tarro

Hallak tisztán és érthetően!

Idézet
2018.05.16. 17:54
JainaSolo

Tarro, már beszéltem Mijjel, én is csatlakozom az akcióhoz!

Idézet
2018.05.16. 17:51
Mij

 

- Adjatok rá ruhát fiúk, és adjatok neki valamit enni meg inni!

- Rendben - mondta Ordo, majd közeleb hajolt és beszámolt a Namir féle akcióról - ...  nem súlyosak a veszteségek, de a Promise megszökött. Precíz akció volt!

- Nagy ötletek, ez egy fantasztikus stratéga ötlete volt. Derítsd ki nekem kinek az ötlete volt.

- Értettem Mij. - mondta a klánfivér.

Felmentem a hídra, és néztem a szemben álló Ordert és Darknesst, és reméltem, hogy ők nem fognak cserben hagyni, ha csatáról van szó. Majd intéztem egy hívást:

- Tarro, hallasz?

 
Idézet
2018.05.16. 17:50
Mij

A rendes folytatás

"Megtudod, mit is jelent... a szenvedés"

Sorzus egy kis szobában ébredt, és egész testét valami érdes dolog borította. Csaknem meztelen volt, és kegyetlenül szomjas. Nagyjából egy napja lehetett a zárkában, ahol sós levegőt szívott, és meleg sóban feküdt. Mostanra szinte teljesen kiszáradt, erőtlen volt, fájt a feje, a bőre száraz volt. Szomjúsága az őrületbe kergette, ezért elkezdett dörömbölni az ajtón, de 20 percig nem kapott választ, és emiatt a máskor megtörhetetlen sith most sírásban tört ki a kétségbeeséstől. Már a földön zokogott, és hiába próbálta megidézni az Erőt, az nem felelt neki, talán mert nem volt elég ereje koncentrálni.

Hirtelen kinyílt az ajtó. 2 mandalori harcos jött be, és felemelték őt, majd átvitték a vallatóba. Bent 3 harcos fogadta. Mind a három páncélját ismerte, mert híres harcosok voltak, és az eligazításon szóba kerültek, mint potenciális veszélyforrás, illetve célpont. Az első Mij Gilamar, a második Kal Skirata, a harmadik pedig Walon Vau volt. 

- Fi, Atin - szólt Skirata a két harcoshoz - tegyétek az asztalra!

Ez az asztal egy rideg fémlap volt, amire mandalori acélból készült bilincsek szegezték oda Synt.

- A nevem Mij Gilamar, és van egy rossz hírem, maga mandaloriak fogságába esett. De van egy alkum, ha készségesen együttműködik, akkor ihat, ehet, kap ruhát, és életben marad, ha nem akkor órákon át tartó szenvedés vezet majd a halálához.

- Miért higgyjek magának? - kérdezte Syn.

- Mert a becsületemre esküszöm! - adta meg Mij a választ.

- Számít az valamit? - kérdezte rekedt erőtlen hangon a sith.

- Azt nem mondták el az eligazításokon, hogy ha egy mandalori nem tartja meg a becsületét, a többi kitagadja? Ha nem így tennék, az embereim sem követnének tovább, ebben biztos lehet.

- Nem érdekel, inkább meghalok, mintsem eláruljam a mesteremet.- adott választ Sorzus magabiztos hangon.

- A hangsúly nem a halálon, hanem az oda vezető szenvedésen van. Másrészt a sithek köreiben amúgy sem nagy dolog az árulás, nemde? Vau, adj neki egy kis ízelítőt.

Ekkor Vau egy kést mélyesztett a lány jobb karjába, mire ő felsikoltott, aztán végighúzta a pengét egészen a könyökéig. A tátongó sebet Mij egy olyan harci spray-vel fújta be, ami elállította a vérzést.

- Na most, jobb belátásra tért, hölgyem? - kérdezte Vau-

- Ne... ne.. nem! . adta meg sírva a választ.

- Ahogy gondolja - mondta Mij. - Fi, lődd át a térdét!

- Ne, ne várj! - mondta a lány. - Segítek, inkább segítek!

- Meséljen a Császári Palotáról. Járt már ott? - kérdezte Skirata.

- Igen, 2-3 alkalommal.

- Mit csinált ott?

- A mesteremel tartottam, amikor találkozott a császárral.

- Láttad a császárt?

- Nem, a trónterembe még az őrök sem mehetnek be csak úgy.

- Tehát a császár maga egyedül van a trónteremben igaz?

- Általában.

- Milyen gyakran hagyja azt el?

- Nem gyakran, sőt szinte soha.

- Mennyire ismeri a fellegvár alaprajzát?

- Ismerem, miért?

- Az nem a maga dolga. Mondja, hogy lehet bejutni!

- Van három bejárat mind a három jól védett. Császári gárdisták, illetve a Sötét Becsület Őrök védik. Emelett van még két kis ajtó, a hegy két oldalán, de ott még sosem jártam, mert az az őröknek van fenttartva. Bent 4 terem, vagy inkább csarnok van. Ebből a belső kettőnek van egy-egy szorosan őrzött folyosója a trónterembe. A trónteremnek mindössze egy bejárata van.

- Oldozzátok el! -adtam ki az utasítást.

Ekkor befutottak a Nullások.

Idézet
2018.05.16. 17:43
Scourge nagyúr

Akkor szedd ki az egészet, majd máshogy mmegoldom. Most ne legyen újabb email csatailyen piti dolog miatt. Annyit nem ér meg. Megvagyok az írásom nélkül is.

Idézet
2018.05.16. 17:28
Mij

- A 4 őrt nem éri váratlanul

- A pilótáknak nem tűnik fel, hogy egy sith nagyúr császkál a hangárban?

- Amúgy meg tökmindegy, mert hagytam a hajódat békiben.

Idézet
2018.05.16. 17:20
Hazram Namir
Az Alkony árnyékában II.

4 és fél. A hipertér felmorajlik, minden tekintet az űrnek a mögöttünk lévő pontjára fordul. És fölöttünk koncentrált zárótűzzel robbant elő két Bothan támadócirkáló. Gigásziak voltak.
 
-Ezek meg honnan jöttek? -kérdezte egyszerre az egész híd, de ekkor még egy hajó érkezett. A Thunderstrike volt. Visszafordult a tekintetem a Mandalori flotta minket itt tartó részére, és valami igen furcsát vettem észre: nem tüzeltek. ellenben két fekete folt tátongott a burkolatukon, és furcsán vibráltak. A kiözönlő vadászok pedig abban a pillanatban pusztultak el, hogy kiértek a rombolók pajzsából.
-Pilóták, itt az idő! -ordított a százados, mire az eddig éppenhogy sikló Promise teljes sebességre gyorsult, és kirántotta magát a légkörből. A pulton megjelent Namir kék alakja, és nevetve kérdezte:
-Na fiúk, milyen a show? Gyertek föl, aztán toljátok neki! Az a 3 hátsó romboló a tiétek, szedjétek ki az ágyúikat! És kapkodjátok a babárjaitok, mert az ioncsapásunk már nem tarthat soká!
Az MC30c támadásba lendült, és a méltán híres protontorpedózuhataggal sorozta az épp újrainduló hajók turbólézerágyúit. A diadal ízével a szánkban ugrottunk el a keletkezett résen, a cirkálók pedig egyszerre követtek minket. Arra a kérdésre azonban, hogy honnan kerültek elő a megmentőink, a Halszem sosem kapott választ.
 
Két héttel később, amikor Brand átjött megnézni valamit a Promiseon, és kérdőre vontam a hálóról, mindössze annyit felelt:
-Hidd el, vannak ennél sokkal kegyetlenebb csapdák is a fejvadászok között. És őszintén kívánom, hogy soha ne találkozz valamelyikkel. 
Idézet
2018.05.16. 17:20
Hazram Namir
Az Alkony árnyékában
 
-Százados! Mit gondol a Sith ajánlatáról? -kérdezte az egyik pilóta a hídon.
-Nem! Az Alkony század most függetlenedett, mi pedig nem szeretnénk szövetséget egy olyasvalakivel, aki előbb-utóbb kimanipulálja belőlünk a lelkünket is! Mellesleg most verik porrá a hatalmas shebsét. -válaszolta a Halszem parancsnoka igen idegesen, mivel a hajó mindennek volt mondható, csak biztonságos jövőjűnek nem. 
-Le vagyunk kényszerítve a légkörbe, fentről két romboló + vadászok százai vigyáznak ránk. Nem lőnek, tehát a bolygón akarnak megütközni velünk. -pillantott fel az egyik taktikus.
-Ez nem jó. Mind láttuk, az előbb is mit csináltak a Sith hajójával. Tíz perc nem telt el, már darabokban lehetett volna, ha akarják. A vadászok között nagy károkat okozhatnánk, de nem lenne esélyünk mind ellen, tehát a légkörön keresztül sem léphetünk le. -gondolkodtam hangosan, de megláttam, hogy a parancsnok keskenyen mosolyogva néz. -Mi az, százados?
-Szóltam az Alkonynak. Volt egy tervünk erre az esetre Veszettel. Igaz, hozzá sokkal jobban illik, de szerintem zseniális ötlet. Figyeljetek! -és elmondta. Elhűltem, de erősen hangzott. 
-Lássunk neki! 

A képernyőn láttuk, hogy még 22 sztenderd percet kéne tartani. Ehhez voltak eszközeink, de előbb meg kell akadályozni, hogy a Mandaloriak kihasználhassák földi előnyüket. Ha bombázunk, elrepülnek, és annyi, tehát hatástalanítani kell a Jetpackjüket. Mivel azonban több kilométeres hatótávú EMP csak egyszer létezett eddig, az pedig csilliárdokba került, ilyesmire nem is gondoltunk. Rápillantottam a képernyőre. 19. De várj... van ott még valami. 
-Miért van kioldva mind a 4 X-szárnyú? -néztem a századosra, mire elmosolyodott.
-Most pedig.. Figyeljetek! -Pikkely, ahogy megbeszéltük!
Odafutottam az ablakhoz, hogy lássam, mi történik. A vadászok a Mando bázis felé vették az irányt, de mikor fölé értek, szétváltak, és egyre gyorsulva mentek. Közelebb hajoltam... és észrevettem valamit, ami csak egy vékony csíknak tűnt. Majd ahogy távolodtak, rájöttem mi az. Meg se tudtam szólalni, csak egyre szélesedő mosollyal néztem a századosra, majd a vadászainkra. Ilyen ötlete is csak Brandnak lehetett, zseniális az a nő. Ahogy pedig visszasétáltam, és a konzoloknál ülők kérdő pillantásait figyeltem, azon gondolkoztam, hogy mennyi mindent érhetnénk el, ha a Lázadás minden tagja ilyen géniusz lenne. Megvolt a 20 percünk. 
 
A vadászok egy hatalmas, baromi erős ötvözetű acélhálót vittek, a négy sarkán egy-egy generátorral. Mikor ledobták, a generátorok életbe léptek, és elkezdtek mindenkit sokkolni, aki hozzáért a hálóhoz. Tudtuk, hogy a Mandaloriak hamar eljutnak valamelyikhez, deaktiválják, és onnan öt perc alatt átvágják a hálót, de az nekünk elég lesz. Még 11.
 
Idézet
2018.05.16. 17:13
Scourge nagyúr

1. Akkor valamit félreolvastam, Syn kihúzva ésakkor nincs szükség a fénykard megszerzésére.

2. Egy vibrogenge át tud hatolni a páncél alatti szöveten, így a résen le lehet őket szúrni. Halálosan. Még a térdénél is. Ha jólemlékszem, Mij Gilamar a 66os parancsban a térdén szúrjale Priestet.

3. Lucrehulk.

4. milyen nem jövőerősítés?

5. 4 őr. 4. Akkor 10=halál? Szerintem 4 őr nem okozhat problémát, főleg, ha váratlanuléri őket a támadás.

6. általában. És az irányítók nem a legképzettebbek. Ez lehetséges.

7.Engedéllyel az irányítótól.

Az első pontteljes mértékben jogos, de a többi szerintem helytálló az érveléseddel szemben.

Idézet
2018.05.16. 16:10
Mij

Ennek az elejétől fogva semmi értelme, mert a harcosaim már nincsenek is a hajón, de azért itt van pár dolog.

1, Sorzus Syn a Spirit of Vengeance, azaz a zászlós hajóm fedélzetén van

2, Nincs az az állat, aki képes egy harcrakész mandalorit leteríteni egy vibropengével, többet meg pláne nem

3, Droidok hajója???

4, Nem jövő erősítés, ki a parancsnokuk, had fejezzem le?!

5, Hogy bírsz el te 4 őrt?

6, Az elmetrükkel csak a gyenge akaratúakat lehet manipulálni, egy mandalori általában nem az

7, hogy kötsz el egy fangot egy őrzött hangárból?

Na ennyi! Asszem ezek érvénytelenek.

 

Idézet
2018.05.16. 16:04
Scourge nagyúr
Idézet
2018.05.15. 19:15
Mij

- Azonosítsa magát ismeretlen! - kérdeztem.

- Nova Stihl vagyok!

- Milyen szándékkal jött? - tettem fel a kérdést.

Idézet
2018.05.15. 19:05
Echo (CT-21-0408)

-Uram kémeink jelentették csata zajlik a Yavin 8-on!

-MI? mindenki azonnal a Yavinra!

3 órával később

-Mindenki azonnal rakjon le minden földi egységet!

-Értettem.

-Lerakta a légvédelmi ágyút?

-Nem mert az otthon csücsül.

-Én hülye.

Hívás érkezik.

-Uram lázadók nyugatra! (sssss(rádió)) 

Idézet
2018.05.15. 17:22
Mij

- Jól van srácok, látjátok az a rohadt nagy csatahajót? Na annak az utasai csesznek lejönni ide, mert gyávák, értitek? - magyarázta a parancsnok - Mit szólnátok, ha mi mennénk fel?

Ezt nagy üdvrivalgás követte, majd elrugaszkodtak a felszíntől a jetpackek használatával.

- Bombázzátok a felszínt ha úgy tetszik, úgy sincs ott semmi!

A mandaloriak gyorsan emelkedtek, és amint elérték a Darknesst, megkapaszkodtak a burkolaton. Lyukat ütöttek a burkolaton, de bent nagy ellenállásba ütköztek. A hajón maximum 1500 katona tartózkodhatott, szóval kiegyenlített harc vette kezdetét. A sith katonák egyre kevésbé birták a megterhelést, és ezt nem kihasználni hatalmas hiba lett volna.

 - Skirata őrmester! Erősítésre lenne szükségünk! - mondta a parancsnok.

- Indul! - hangzott a rövid válasz.

3 Dorch csapódott a hajónak, amiből az Omega osztag, a Nullások és még két kommandós alakulat szállt ki. Ők remek lendülettel osztották az áldást, és törtek utat a hídra, egy elkerülő úton. Ott találták Karness Muurt, Massassi harcosainak társaságában. Körbe vették, aminek hatására a gyáva alak letette a fegyvert, és így tettek szolgái is. Ordo nem is várt mást:

- Ha még egyszer bombázással, vagy bármi mással ami nem rendes harc, megfenyegettek, azok lesznek az utolsó szavaitok.

Ezt követően arcba térdelte Muurt, mire az összecsuklott, mert nyikha alak. Aztán elhagyták a hajót.

Idézet
2018.05.15. 16:42
Scourge nagyúr

-Uram, Scourge nagyurat eltalálták. Le fogzuhanni.

-Lokalizálják a várható becsapódás helyét.

-Megvan. Egy jégmező mutat a gép. Nem messze vantőle egy kisebb helyőrség, de még haészlelikis,ajégmiatt nehéz lesz nekik az egészen átvonulniuk. Mi hamarabb odaérünk.

Ez így is történt, de nem pontosan úgy, ahogyan terveztük. Egy felderítőcsapat is a közelben volt. Muur leszállt a felszínre egy massassi és egy katona osztaggal,és likvidálták azosztagot, akik viszont már korábban értesítették a helyőrséget. Már látszott az erősítés. Engem elvittek az orvosi részlegbe, a Darkness pedig felszállt. A kivouló erősítés megközelítőleg 1500-2500 fő lehetett. A Darkness célra állt, és figyelmeztette a mandaloriakat, ha támadni mernek,  lebombázzuka felszínt. Ezt az űrben állomásozóhajóknakis továbbította képpel.

Ezután az Order üzenetet küldött az Apilana'sPromisenak:

Itt az Order! Sajnos a nagyuram nem tud beszélni magukkal, így énadom át az üzenetét. Szövetségre szeretne lépni a lázadókkal, mivel mindketten elég necces helyzetben vannak. 3 hajó több, mint egy,vagy két hajó,ezzel szeretne segítséget kérni, és támogatást nyújtani.

Idézet
2018.05.15. 16:31
Scourge nagyúr

-Mindenki vissza az Orderre! SorzusSynt és csapatát elvesztettük! Nem engedhetjük meg, hogy több egységet veszítsünk!

Még jó, hogy Muurnakszóltam,hogy vegye át a parancsnokságot a Darknessen. Ott nincsenekolyan jóembereim, mint az Orderen. A mandalori erősítés ellen nem tudtak mit kezdeni, hisz már tudtak rólunk, és  páncéljaik réseit nehéz volt eltalálni. Alig estekel közülük néhányan. Minusz egy Fury. És a legnagyobb veszteség Sorzus.

Már majdnem elértem a hajómat, mikor az egyik fang kettélőtte az Anger egyik szárnyát. Elkezdtem zuhanni. Kapkodva kötöttemkiövem, és szedtem ki egy tartalék kommunikátort. Az egy-két mködő kijelző szerint még volt egy percem a becsapódásig. Az Order nem volt a közelben, hogy megállítson,így csak vártam,a megfelelő pillanatra. Az utolsó másodpercekben kinyitottam a fülét,kiugrottam, és azErővel tompítottama becsapódás erejét. De a "landolás" igen kemény volt, és még az Erősem óvhatott meg teljes mértékben. Egy jégmezőre zuhantam. A jég áttört, és én elvesztettem az eszméletemet. A jéghideg vízugyanfelébresztett,de alig volt erőm kikászálódni a ukon. Amint kiértem apartra összerogytam.

Idézet
2018.05.15. 16:08
Aga
Idézet
2018.05.15. 10:30
Mij

A Sithek és a lázadók pedig beszorultak a légkörbe, mert felülről Aga csapatai, szemből pedig az időben eléjük vágó Marev és a Spirit of Vengeance zárták őket ide. Ráadásul a Sith nagyúr tanítványa Mij Gilamar fogságába esett. 

De van egy lapjuk, méghozzá, hogy Mij legendás ellenfelei éppen az Order fedélzetén tartózkodnak...

(Földi és légi csata várható)

Idézet
2018.05.15. 10:29
Mij

- Rau most! - utasítottam a vadászpilóták parancsnokát.

- Értettem! - hangzott a válasz.

A Fang vadászokból álló kötelék szépen terelte a gyűrű egyetlen nyilása felé az ellenséges csapatokat. A sérült Hammerhead  és a két sith csatahajó ügyesen manőverezett, de a tapasztalt mandalori harcosok hamar összeszedték magukat, és a csapda újra bezárulni kezdett. Egy foga azonban még csak most bújt elő. A Taungsarang kilépett a hipertérből, és teljessé tette a kört, aminek belsejében 2 sith Harrower egy megszállt Hammerhead, és egy lázadó csatahajó harcolt ádázul. 

- Cassus Fett, ütközetre készen! - jelentkezett a tábornok.

- Örömmel hallom, küldje a csapatait!

Erre körül belül 10 Komr'k indult meg a sérült Hammerhead felé. Rau és Vadászai védelmezték őket a Sith vadász és a Fury sikertelen próbálkozása ellenére. Rau utasította az embereit, hogy csak a konvojt védjék, ő pedig az Anger névre keresztelt hajót szemelte ki. Pilótája nem volt éppen ügyetlen, de közel sem volt olyan jó, mint a veterán harcos. Egyenlőre nem volt célja, hogy kilője, sokkal inkább, hogy eltántorítsa a Komr'k kilövésé magába foglaló szándékától. Ez könnyen ment, így szállítók elérték a Hammerheadet. Ám nem szálltak le, inkább felnyitották a hasukat, és valamivel több mint nyolcvan Mandalori Shock troopert engedtek szállni a Hammerhead felé. Mikor Cassus különleges alakulat landolt, rést ütöttek a burkolaton, és úgí tizedelték az elenyésző létszámfölényt élvező ellent, mint ahogyan a malom őrli a búzát. Még Massassi harcosok sem voltak elegen, mert a szűk térben esélyük seem volt a létszámfölény kibontakoztatására, de ezek ellen a harcosok ellen nem sokat ért volna, mert olyan zárótüzet gyakoroltak, hogy szinte mozdulni sem lehetett. Egy harcos azonban kitűnt a sih katonák soraiból, Darth Sourge tanítványa, Sorzus Syn. Amikor már csak páran maradtak, Syn megpróbálta kitörni, és irtózatosan jól harcolt. Ő és 20 harcosa eljutottak a hangárig, ahol a Fury várakozott. De nem volt szerencséjük. Egy újabb Komr'k nyitotta fel hasát, ők pedig két tűz közé kerültek a Shock trooperek, illetve az újonnan érkezett katonák között. Na de kik is azok? Valakik, akiknek nem ellenfél pár Massassi, meg egy tanítvány. Mandalori Jedi-Vadászok, Mij Gilamar Erőhasználók ellen kiképzett egysége. Ekkor Syn körül rakéták csapódtak be, és noha magát megóvhatta, de a massassik cafatokban végezték. Még füst terjengett körülötte, amikor a szónikus töltetek a falnak vágták, anélkül, hogy látta volna, hogy jönnek. A becsapódás olyan erejű volt, hogy Syn elhányta magát. Fel sem tudott egyenesedni, de már máris fejbe vágták egy puskatusssal. Ettől össze esett, de még nem ájult el. Még hallotta egy mandalori parancsnok hangját: - Addj neki még egyet!

Majd egy fémes csizma fejbe rúgta, és innentől már nem emlékszik semmire. Ezt követően egy mentőkabinban kapott helyet, a Jedi-Vadászok kíséretében, majd a kilövést köbetően összeszedte őket egy Komr'k, és a Spirit of Vengeance-re szállította.

A mandalori parancsnok, aki átvette a hajó irányítását, felmérte a helyzetet és a károkat, majd teljesítette feladatát. Teljes erővel neki irányította  a Hammerheadet az Ordernek, nyomni kezdte a felszín felé. Az Order szorításában lévő Darkness plusz lendületet adott a manőverhez, így a két hajó, a Hammerhead akciójának hatására megállíthatatlanul tartott a felszín felé. Amikor már beléptek a sztratoszférában, a mandalori harcosok elhagyták a hajót. 

Az Order és a Darkness, még épp el tudta kerülni a becsapódást, mert a stabilizáló hajtóműveket időben használták, de nem sokon múlt.

Az Anger és a Fury  le lettek üldözve a légkörbe, ahol épp láthatták, ahogy az MC30c fregatt is beéri a sith hajókat, majd ezt követően inkább visszatértek az Orderre, ahová a mandaloriak már nem követték őket. 

A Sithek és a lázadók pedig beszorultak a légkörbe, mert felülről Aga csapatai

Idézet
2018.05.14. 21:16
Scourge nagyúr

Hiba volt ilyen közelről kukkolni. De már mindegy. A Darknesst is felfedezték, de már közeledik.

-Megtámadtak minket! Mindenki harckészültségbe!-ordítottam a mikrofonba-A Furykat készítsék föl, és mehetnek is. Szálljon fel rájuk hajónként 50 massassi és 50 közkatona! Az egyiken Muur és az első inkvizítor irányít, a másikon pedig Syn és a második inkvizítor. Én fedezem őket a személyes gépemmel.

Még felkészültek a gépek, a pajzsok energiaszintje anegyedére apadt. De a csata alatt teljes sebességgel közelítettünk a hold felé, a távolság növelése érdekében. Ez be is jött, mert már messzebb voltak a hajóik. Bár még bőven lőtávon belül voltunk, a Darkness mikrougrással elénkugrott, és az Order befogta a vonósugarával. Így a Darkness is segített a haladásban, és több energia jutott a pajzsokra. A lövedékek útjábaállásáról nem is beszéltünk. Az egész hasa állt a lövedékeknek ellen.

A furykkal pedig felszálltam, és a Darkness fedezőtüzében elkezdtem utattörni a két transzportnak. Mivel az Erő velem volt, könnyebb dolgom volt a mandalori pilóták ellen. Ék-alakzatban repültem be a másik két sith vadásszal a csata legsűrűbb részébe. Az egyik kísérőt kilőtték, de addigra már mi is tizedeltük az ellenséget. Mivel a Furyk nagy tűzereje is besegített, azok sikeresen elérték a Hammerheadet. Ott Synék egy torpedó által ütött lukon átszálltak, és rövidesen uralmuk alá vették a kis létszámú csathajót. Ezzel támogatva zavart keltettünk az ellenség soraiban, hogy egy hiperűrugrással távolabb kerüljünk a zártűz pusztító ereje elől...

Idézet
2018.05.14. 20:55
Aga

- Azonnal ott vagyok! Válaszoltam Mijnek majd hátra fordultam.- Az összes hajó ugorjon most! Adtam ki a parancsot. Nemsokára már a Yavin 8 közelében manővereztünk, mikor a hajó hirtelen megrázkódott.

- Uram neki mentünk valaminek de nem látjuk minek! Nincsenek súlyos károk a pajzs felfogta akármi is volt az. Hallatszott az információ.- A rendszerben nincs más csak egy sith Harrower és egy MC80c tartózkodik. 

- Különös. Ez csak egyetlen dolog lehet! Alcázott hajó, azonnal lőjenek az ütközés irányába. A hajó elkezdett tüzelni. Amíg mi a relytélyes semmit lőttük a többi hajó is kiugrott és a bolygó felé terelte az ellenséget.

Idézet
2018.05.14. 20:54
Scourge nagyúr

Ja, én már gondoloatban is a Yavin 8on vagyok. pls írd át idézem: A mandaloriak is megérkeztek. Ez jó hír, mivel nem adták jelét annak, hogy látnak minket. Tehát az álcázás működik. Rendben. Akkor várunk tovább, és figyelünk, mi fog történni köztük, és a lázadók közt.

Idézet
2018.05.14. 20:45
Mij

 

scourge, mi most érkezünk!

Idézet
2018.05.14. 20:43
Scourge nagyúr

A mandaloriak a hiperűrbe ugrottak, meglehetősen sietősen. Tehát az álcázás működik, és nem vettek még minket észre.

Idézet
2018.05.14. 20:19
Mij

- Mij, egy hajó jelét észleltük, egy jól ismert hajójét, ez az Arkangyal!

- Azonnal indulok! - válaszolta Mij nagy lelkesedéssel, nem csak amiatt, mert végre egy hatalmas csatában vehet részt, de még csak nem is amiatt, mert egy régi ellenséggel leszámolhat, talán, de azért is mert újra látja a lányát, sőt talán harcolhat is az oldalán.

- Vengeance, Marev ugrás! - adta ki a parancsot Mij, majd, a hajókat elnyelte az örvénylő kékség.

A hajók a sztratoszféra külső részébe érkeztek, védekező pozícióba.

- Aga - mondta Mij barátja holoalakjának - kérnék egy szívességet! Megtennéd, hogy az ellenséges hajók háta mögé ugrassz? Ezzel lekényszeríthetjük őket a felszínre!

Idézet
2018.05.14. 20:05
Aga

Scourge Mij csak egy darab Harrowert vett észre, azaz az Ordert nem csak a másik hajót.

Idézet
2018.05.14. 20:02
Mij

Angyalok és Démonok

- Szóval Vector, mennyire biztos az infód? - kérdezte Horam.

- Teljesen, egy régi barátom egy Yavin 13 körül keringő állomáson dolgozik, és ő biztos benne. - bíztatta társát Vector.

- És az öreg barátunk is ott van? - kérdezte Horam reménykedve.

- Még nincs, de ha támadás alá kerül a bolygó, nem fogja kihagyni a csatát! - válaszolta Vector.

- Emberek, várlak titeket a hídon. - halatszott a rádióból a kapitány hangja.

- Tehát megyünk. -konstatálta a helyzetet Horam, majd lemászott a priccsről, és követte társát a hídra.

 A hídon Ceetra és Vera beszélgettek, Kresko pedig szokásához híven a lövegtoronyból hallgatta őket. 

- Na jól van fiúk, ritka lehetőségünk van! Egy bizonyos sith nagyúr, illetve a Lázadók Szövetsége Mij Gilamar egyik bolygója fölé ért, de egyenlőre nem sok tettlegesség történt, tehát a mi dolgunk lesz, hogy csatára bíztassuk őket, és a harcban valahogy levadásszuk páncélos barátunkat.

- És a bátyámat! - tette hozzá Kresko.

- Persze. persze, őt is! - mondta Vera Vux kicsit belefáradtan a testvérgyilkolás emlegetésébe.

Még tíz -tizenöt percig tanácskoztak, majd elindultak a Yavin 8ra. Mikor oda értek, nem messze tőlük egy  MC80c fregatt várakozik, valamire. Vux rákapcsolt, és nyíl egyenes tartott előre, amikor Derras a botkormányhoz kapott, és oldalra fordította a hajót. 

- Egy hajó van előttünk! - jelentette ki.

- Hogy micsoda? - kérdezte Vux.

- Álcázva van , de érzem őket az Erőben, csak nagyon gyengének, de van egy jel ami nagyon erős, egy sith nagyúr, egy rettenetesen erős sith nagyúr!

- Nyitok egy frekvenciát, hogy tudjunk velük beszélni

A Sithek élesítették a fegyverzetet, és bemérték az Arkangyalt, ez világosan látszott a hajó műszerein kersztül, de ezzel egy időben a frekvenciát is megtalálták, amire Horam gyorsan reagállt:

- Állj, tárgyalni szeretnénk veletek!

- Itt az Order, szálljanak le a 6 hangárba, de most szólunk, fokozottan katonai védelem alatt lesz!

- Vetük, Order!

- Ezután landoltak.

 

Idézet
2018.05.14. 19:58
Scourge nagyúr

Bocsi Mij, de álcázásban vagyok. :P

Idézet
2018.05.14. 19:45
Mij

Rideg való

- Jelentést! - szólt Walon Vau a megtámadott bunkernek.

- Jelen, uram! 2 halottunk van, a többieken könnyebb sérülések vannak csak. - hangzott a válasz a tizedestől. - a támadóinkat nem láttam, de egy hajó emelkedett fel nem messze tőlünk, nagyjából 20 perce.

- Értettem, evakuáljanak, és térjenek vissza! - hangzott a parancs.

 - Na Kal, asszem készül valami, küldjünk fel 2 Komr'kot felderíteni! - ajánlotta az őrmester.

- Rendben, Ordo, Mereel, ti mentek az egyikkel! - hangzott Kal'buir utasítása.

- Igenis, Kal'buir! - jött a válasz szinte egy emberként!

A 2 Komr'k felemelkedett, és amint az űrbe értek.Ordo és Mereel jelentettek:

- Latunk egy MC30as fregattot, és egy Harrowert valamivel meszebb. Mást egyenlőre nem, további parancs?

- Térjetek vissza, mi pedig jelentjük a helyzetet Mijnek. - magyarázta Kal, majd hívta Mijet.

- Mij, itt Kal, van egy kis gond, idegen hajók tűntek fel a rendszerben, felküldtünk két vadászt, de kilőtték őket, majd megtámadták egy bunkerünket, azóta semmi. 

- Értem, megtárgyalom a tábornokaimmal, mit tegyünk, de addig tartsatok ki! Engedjétek le őket a felszínre, ha arról van szó, de ne bocsátkozzatok velük légiharcba, vagy csatába az űrben!

- Rendben várjuk a fejleményeket, és tájékoztatunk mindenről.

 

Idézet
2018.05.14. 18:38
Scourge nagyúr
Idézet
2018.05.14. 18:21
Scourge nagyúr

Ott kell lennem, hogy lássam a műsort. És ha bárki szövetséget akarna kötni velem, hát itt vagyok, én csak nyerhetek rajta. :P

Idézet
2018.05.14. 17:17
Hazram Namir

Már bocs, mi bajod van? :D
Ki vette ostrom alá a holdat?
Kilőttem két támadó szándékkal közeledő vadászt, és pár percre megbénítottam egy nyamvadt bunkert :P

Idézet
2018.05.13. 11:56
Scourge nagyúr

-Uram, forrásaink jelentkeztek a Yavin 8-nál! Hazram Namir lázadó tiszt századával ostrom alá vette a holdat!

-Renben, elmehet.-bocsátottam el azinformációs tisztemet-Mindenki figyelem! hiperugrásra felkészülni! Cél: a Yavin-rendszermelletti rendszerek! a Darknessisugorjon oda. További parancsigviszont nem mozdul onnan! Mi pedig álcázásba lépünk!

A Ziosti gyárunk nemrég adta ki a Darknesst, aminek felettébb örültem, hisz ez megkönnyíti csatáimat. Az álcázóberendezésnek pedig óriási nagy hasznát fogjuk venni!

Néhány óra múlva kiléptünk a hiperűrből. Az álcázásbekapcsolt, ésaz Order egy mikrougrással a Yavin 8-hoz ugrott, ahol tisztes távolságból látszott az Apilana'sPromise...

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!