SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
LEZÁRVA: CSATA: A Galaxis

A Galaxis

Galaxis-szerte háború dúl. A galaktikus nagyhatalmak seregei napról napra végzetes csatákat vívnak egymás ellen. És végül ki lesz a győztes? Itt és most minden eldől!
(A csata itt folytatódik.)

 

309 hozzászólás
2018.03.05. 11:21
Deviss

2016.05.07. 21:07
patrik1957

Azóta történt egy s más, a másik csatában folytatódik a történet.


2016.05.07 19:59
LordDarthVader

„ Elkezdtem a Korriban katakombáiban kutakodni a Renci által rábízott fegyver után és az egy sír falán találtam valamit ősi sith szöveg, ami így szól: Lő és vág, de csak sötétoldal mutatja meg, hogy működik. Egy kicsit arrébb mentem és ezzel fojtatta: Olvasd, és megtudod, mi van a kezedben.

Ezt nem teljesen értettem, de ami igaz, hogy mióta Renci nekem adta nem is néztem meg mi az így elővettem és megnéztem. azon is volt egy felirat fogd, meg tekerd és vág, de ha  megnyomod lő.

Volt rajta két forgó szerkezet így elfordítottam mind kettő és hírtelen a végén egy fénykardhoz hasonló nyaláb lőtt ki. visszaforgattam és találtam rajta egy aprócska gombot az megnyomtam és hírtelen megnőtt a vége az aljából pedig egy markolat emelkedett ki, amin szintén egy gomb volt megnyomtam a gombot és akkora energiát lőtt ki hogy hátraestem és a falba egy hatalmas lyuk keletkezett. Megfejtettem a fegyver rejtélyét már csak Renciek kell elmondanom. De nem tudom hol lehet.

2016.05.07. 14:28
MEXIM
-Hány foglyot ejtsek a kísérletekhez uram? -Kérdeztem.
-Félre értettél Kota! Nem megbüntetni szándékozom a bolygó népét, hanem kiirtani. Példát statuálok, hogy mások is lássák mi lesz akkor ha a Serran útjába állnak. És te fogod végrehajtani ezt a feladatot.
-Igen.........Mester. -Válaszoltam megborzongva a mester szavaitól. -Vaderrel mit szándékozol tenni, úgy tudjuk, hogy Korribanon tartózkodik ahol Renci a Sithek legfőbb úrnője is tartózkodik. -Kérdeztem.
-Én, semmit. Ezt most Rukenre bízom. Hadd tombolja ki magát szabadon.
Közben bejött a szobába Riven is, a kezében egy láda volt amit odaadott a Mesternek majd távozott.
Rivail kinyitotta majd szólt, hogy nézzem meg. Én oda mentem de még a lélegzetem is elállt mikor megláttam mi van benne.
-Ez csak nem.......
-De, pontosan az. Ruken ezt is vinni fogja magával Korribanra. Érdekes lesz majd látni mire is képes. -Válaszolta majd felállt és elindult a saját csapatai felé.
Én is elindultam, hogy végre hajtsam a Mester parancsát. Nem akartam felperzselni egy egész bolygót, de nem volt választásom.
Mikor oda értem a Gallra megtettem az amit a mester parancsba adott. Az Immobilizer 418 cirkálók elvágták a menekülési lehetőségeket. A hajóink mindent kilőttek ami az űrben volt. Eközben a transzportok Dark Troopereket és BX droidokat vittek le a felszínre ahol ők tönkre tették a védelmi rendszereket és elfogták azt a célszemélyt aki miatt most ez történik. Nuvo Vindit, vele a mesternek más tervei voltak. Miután csapataink vissza tértek a hajóink szörnyű pusztítást vittek véghez. Az órákon át tartó bombázás után a szkennerek nem mutattak életjeleket a bolygón. Vindit egy árnyékoló kamrába zártuk és mesterséges komába helyeztük, hogy még véletlenül se tudjon jeleket kibocsájtani míg Segen kezei közé nem kerül.
Félelmetesen jól teljesített a rám bízott sereg......túlságosan is jól. Ez a „bevetés” jól tükrözte, hogy a Serran szövetségi hadsereg teljes mértékben készen áll, hogy „örök békét” teremtsen a Galaxisban.
Reménykedtem, hogy előbb-utóbb ki szabadulok abból az adósságból amit a szabadságomért fizetek és remélem addigra nem fogok elkárhozni.
2016.05.07. 14:24
MEXIM
-De hát ő nem halt meg? -Kérdeztem meglepve.
-Nem. A kémeink jelentése szerint a Korribanon volt Vader társaságában. -Válaszolta.
-De hát azt a robbanást senki se élhette túl.
-Ő túl élte és most Vadernek dolgozik. És ha ennek az alantas söpredéknek dolgozik akkor biztos mesélt rólunk is. Szerencsére az általa ismert információk már hasztalanok, így ilyen téren nincs mitől tartanunk. Csak a hajózási útvonalainkat kell megváltoztatnunk és többé már nem árthat nekünk. ….......Most már értem miért és kik tudtak ilyen sikeres támadásokat intézni néhány konvojunk ellen.
-Mégis, hogy lehetséges ez?
-Ezt szerettem volna megtudni én is. De az illetékesek nem tudtak érdemleges választ felmutatni. Ezért fekszik itt mindegyik vérbe fagyva.
-De túlzás volt megölni őket......Mester. -Kaptam észbe még időben.
-Túlzás? Soha ne feledd Kota! A Serran-nál mindenkinek csak egy esélye van. Ha hibázik, pláne ekkorát akkor az életével fizet érte. És ez rád is vonatkozik! -Válaszolta.
-Igen is mester. -Válaszoltam miközben meghajoltam.
-A Galaxisban még nem félik eléggé a nevünket. Sokan hiszik azt, hogy csak az árnyékból vagyunk képesek másokat hátba támadni. És, hogy csak a puszta hatalom a célunk. De ez mától megváltozik.
-Mi a parancsod mester? -Kérdeztem
-Világos üzenetet küldünk a galaxis minden népének, hogy az aki a Serran szövetség „békét” teremtő szándékainak útjában áll, annak írmagját is kiírtjuk. És ezt az üzenetet a Gall és Korriban népének vérével foglyuk megírni.
-Máris támadunk? De még nincs meg az utolsó sötét elem!
-Kota! A tábla készen áll és a bábuk már mozognak. A seregeink immár teljesen készen állnak, hogy vissza adják a kölcsönt, méghozzá kamatostul. Rendelkezésedre állítom a flotta negyedét és az új harci droidokat is. Menj a Gallra és használd őket arra amihez a legjobban értenek.
2016.05.07. 14:20
MEXIM
Apokalipszis sorozat
 
VII. fejezet: Az irtás éjszakája:
Kota tábornok beszámolója:
 
Épp a katonák edzését figyeltem mikor odajött hozzám egy küldönc.
-Tábornok úr! A mester azonnal látni óhajtja önt. -Mondta, de éreztem rajta, hogy valami nem stimmel.
-Mi az fiam, mi a gond? -Kérdeztem. Nem válaszolt ekkor már ráparancsoltam, hogy nyögje ki.
-A Mester.....rossz híreket kapott és most tombol. Nekiállt személyesen kivégezni több tisztet a biztonsági szolgálatnál és a hírszerzésnél is. A tárgyalóterem............kész mészárszék. -Válaszolta.
-Értem, most távozhatsz. -Válaszoltam majd elindultam a tárgyaló felé. Vajon mi az ami miatt ennyire kikelt magából a mester?
Hamarosan odaértem a tárgyaló ajtaja elé, de csak a Mester jelenlétét éreztem. A fiú nem túlzott. Erőt vettem magamon és beléptem. Odabent kész káosz volt. Hullák és vér mindenütt. A Mester mester meg az asztal szélén ült az egyik lábára támasztva a fejét. A fénykardja továbbra is aktív volt.
-Mester. -Szólítottam meg alázatosan. -Hívattál.
Ő nem szolt csak oda dobott egy tabletet. Én elkezdtem olvasni és ami abban állt attól teljesen megdöbbentem.
2016.05.01. 11:39
Master Revan

Sötét Lovag: kezdetek
                            második fejezet:

Tudtuk,hogy hideg mulatság lesz ez az ötlet,de itt senki nem fog minket keresni,illetve annyira betudjuk magunkat ásni,hogy lekövetni is elég nehéz lesz..Ámbár nem sokan keresnek engem most. Csak gondolkozok egész nap,de nem tudom mit kezdjek magammal. Körülbelül 200-ezres hadsereggel rendelkezek. Aztán tanakodtam és rájöttem,hogy ha valamit is tenni akarok,ahhoz a világot kell megváltoztatnom. Megy a versengés ezerrel,hogy ki uralkodjon egy-egy terület felett...de senki sem veszi észre,hogy miként éri el a célját. Ártatlanok ezrét kaszabolják le,gyerekek maradnak szülők nélkül és forditva. Munkahelyek vesznek oda,utcára kényszerit több ezer polgárt.. Ott van még gondnak a korrupció és minden olyan dolog amire minden mondható csak az nem,hogy becsületreméltó. Én is ilyen voltam...Nem találom az ellenfelem akivel méltóan tudnék küzdeni,de elhatároztam,hogy leszámolok a férgekkel. Talán valami jót is tehetek. Erre fogom szentelni az életemet.. Köztársaság a békéért harcol,de közben inkább háborút szít.Most meghúzódtak,de félek,hogy erősen visszacsapnak a későbbiekben. Sith Birodalom azért háborúzik,hogy egységesen irányitsa a galaxist,aminek semmi értelme nincsen.Megint csak a hatalom,közben pedig romlott az egész birodalom.Konzorcium egyelőre nem zavar sok vizet,viszont pénzért mindenre képesek lennének. Ha kicsit is visszavezetjük és belegondolunk a strarégiájukba lehetséges,hogy vannak azonos dolgok a Sith Birodalommal,de egyenlőre még alszanak. Serran Szövetség pedig ismételten sokat képzel magáról. Csak a hatalomra mennek,szemtől-szembe pedig képtelen harcolni. Gusztustalan banda,de még tartozok nekik egy szivességgel... Nevemhez méltóan köteles leszek teljesiteni,viszont onnantól független leszek az összes birodalomtól és elsöpröm a gilisztákat. Ez lesz a terv,ezt fogom csinálni.

2016.04.30. 10:09
Master Revan

Sötét Lovag: kezdetek
                            első fejezet:

Valami elveszett bennem. Nem tudom,hogy mi,de teljesen más minden. Fény,hang,szag,a szivemnek a pumpálása egyszerűen új. Elveszett vagyok. Nem érdekel a becsület,veszteség és az illemekre is nagyvonalakba tojok. Katonáim lenéznek,mert elvesztették azt a reményt,hogy egyszer még feléledünk és leszámolunk mindennel. Mindenki azt gondolja,hogy a Sith Birodalom az számunkra ellenség. Nem,ez nem igy van. Renci Wytho-t én állitottam oda ahol most áll. Az más kérdés,hogy mit kezdett ezzel az erővel. Ő lett a császárnő,elérte,hogy elvegye a Lux légiómat és még a boszorkányok is neki dolgoznak. Győzelmet aratott felettem múltkor is. Ő pontosan az akit én elképzeltem,ezért ha utamban áll az-az én felelőségem,de pont emiatt nem lehet az ellenségem. Aztán lehet mondani...Igen,megölte a feleségemet,amiért örökre utálni fogom,de ez is az én hibám. Ha nem keresem meg,akkor Shan még élne. Ez pedig konkrétan azt jelenti,hogy én vagyok mindenért a felelős,magamat kell megölni és nem mást ellenségnek nyilvánitani... Saját magamnak vagyok az ellensége..De nincs itt az időm,még nem fogom eloltani lelkem gyertyáját... Még nem...

Lassan nyikorogni kezd a bejárati ajtó és Karath informál engem arról,hogy megérkeztünk Hoth rendszerébe. Kabátokat fel,hamarosan leszállunk.

2016.04.29. 22:18
patrik1957

Mivel Zann már nincs a bolygón, érvénytelen. (szerencsédre)


2016.04.29 18:17
LordDarthVader

„ Hogy kiderítsem mi a fegyver amit Renci adott úgy döntöttem, megnézem a Korriban régi barlangjait hátha találok ott valamit. Éppen ki léptem a szobából és a bejárat felé haladtam mikor megláttam Zannt.

-          Te mit keresel itt még fejvadász?

-          Maradok még egy kicsit.

-          Tűnj el innen, ha csak nem akarsz meghalni!

-          Nem tudsz nekem ártani Vader!

-          Csak hiszed!

 

Ekkor hozzávágtam a falhoz az erővel, de ő fellát és hírtelen rám lőtt. Kivédtem a fénykardommal és elkezdem folyogatni az erővel.

-          Mit képzelsz magadról, hogy rám lősz!?

-          Csak azért nem öllek meg, mert nincs semmi kedvem vérfürdőt rendezni itt a bejáratnál, de ha még egyszer itt talállak, akkor darabokra kaszabollak szét.

-          Hord el magad!

Ezzel lengettem és kilétem az ajtón.

 

 

2016.04.21. 20:33
patrik1957

- Szóval mi történt pontosan, Zann? Miért is megyünk el?
- Nem megyünk el, Urai.
- Nem?
- Nem, épp csak eltávolodunk a bolygótól. Hívj a rendszerbe még hat Vengeance-t, várjanak álcázásban a két Keldabe mellett, és hiperűrben tíz percnyire a rendszertől legyen állomásozva még két Aggressor, egy Subjugator, 5 Interceptor IV és 10 Crusader. 
- Zann?... Nem lesz ez túlzás? Mi készül?..
- A császárnő rosszat sejt. Nem tudom pontosan, hogy mire készül, de nem kockáztatok. Ha a Serran szövetség ismét erre járna, nem hagyjuk őket olyan könnyen meglépni... Ha pedig csak kisebb bonyodalom, legalább kimozdulnak otthonról a fiúk, látnak egy kis világot, talán még lövöldözhetnek is kicsit.

2016.04.19. 11:33
Darth-Sidious

Az uralkodó ajánlatát elfogadtam, de valami rosszat éreztem, az Eagle-5-ön aludtam. Reménykedtem, hogy Namir elfogadja az ajánlatom.

2016.04.18. 22:15
Hazram Namir
Hagytam egy üzenetet az Uralkodónak, hogy ajánlat elfogadva. Aztán a Thunderstrikera siettem, és elmentem ahhoz a leszállóhoz, ahol a Mandalórik leszálltak. Épp jött ki Zann. -Hé, várj egy kicsit! -Mi az, Namir? -Ha a Serranokat kiirtani tervezed, csak szólj. Nekem is van velük egy kis elszámolnivalóm. -Meglátjuk, meglátjuk.-és ezzel beszállt a hajójába és elment. Én pedig visszatértem a Thunderstrike fedélzetére, és lefeküdtem. Alhattam volna a Császárnőtől kapott lakosztályban is, de valami rosszat sejtettem. Támadás esetén pedig jobb hazai terepen tartózkodni.
2016.04.18. 18:12
Master Revan

Boszorkányvilág
                            második fejezet:

Nagy teher volt,hogy mindent megmozgattam azért,hogy az utolsó boszorkány is alattam szolgáljon. Eredménye persze lett,hisz sikerült a tervem. Minden boszorkány megérezte,hogy a szavazáson én nyertem. Dathomirről jöttem,ezért tudtam,hogy az ottani boszorkányoknak mi lesz a legfőbb feladatuk.Lázadást szítani ellenem. Aztán belegondolva,ők szövetségeseim is lehetnek,illetve a Dathomiri boszorkányok jó kapcsolatban állnak a Konzorciummal,ami kapóra is jöhet nekem.
Ezért küldtem egy üzenetet az Ősök segitségével dathomiri boszorkányok potenciális vezetőjéhez és elmondtam neki,hogy egy határtalanitó bűbájjal különálló gyülekezetté teszem a dathomiri boszorkányokat. Ekkor a saját tanácsommal elvonultunk egy szentebb helyre és elvégeztük a varázslatot. Közben már nem tudtam kommunikálni velük,mert sikerült a varázslat és már nem tudtak kommunikálni az Ősökkel.Szóval a Boszorkánygyülekezetemből kiváltak a Dathomiri Boszorkányok és immár függetlenek és további egyedi képességekkel rendelkeznek. 

2016.04.18. 18:04
Master Revan

Boszorkányvilág
                            első fejezet:

Sokan nem értették,hogy nekem miért kellett indulnom azon a szavazáson ahol megválasztották a következő Supreme-t. Leginkább Nico nem tudta hova vélni,ezért elmagyaráztam neki.

Boszorkányvilág a három részből áll. Az Ősökből (Ancestor),Legfőbb-ből (Supreme) és a boszorkányokból.

Az Ősök konkrétan halott Supremekből és boszorkányokból áll. Lelkük még mindig erős,ezért képesek irányitani a boszorkányvilágukat. Leginkább a Supreme-en keresztül teszik ezt,de akár egy-egy boszorkánynak is megmutatják a SZÁMUKRA helyes útvonalat. Megadnak mindent ami kell ahhoz,hogy a boszorkányvilág méltó legyen a nevéhez. Beszélni velük csak az tud,akinek megengedik,kivéve a Supreme mert ő bármikor tud. Hatalmuk korlátlan és kézzel nem fogható. Bölcsességük és tudásuk szintén határtalan.

 

Supreme-Legfőbb: Ő a boszorkányok ÉLŐ vezetője.Képes az Ősök erejét és tudását felhasználni bármilyen varázslathoz,bűbájhoz. Minden varázslathoz van engedélye és az egyik legerősebb boszorkány lesz ezzel a titulussal. Boszorkányok felett helyezkedik el a ranglistán.

Boszorkányok: Mondhatjuk a boszorkányvilág társadalmi többletének. Olyanok mint a városban lakó polgárok. Joguk is nagyjából egyenlőek,csak rendelkeznek varázserővel és további finom képeségekkel. Nekik folyamatosan felelnük kell a Supremnek. Varázslatuk,bűbájuk könnyen lekövethetőek és semmi sem marad tudatlanul és elhallgatva a Supreme elött.

Egyszerűbben Nicokám,most majdnem minden boszorkány és boszorkánygyülekezet az én felügyeletem alatt van. Már minden boszorkányt az én boszorkánygyülekezetembe invitáltam. Mindneki nekem felelős. Látok minden kimondott varázslatot,képes vagyok bárkit lenyomozni és erősebb,sötétebb mágiákhoz pedig az én engedélyem kell.. Ellenkezőesetben halál a boszorkány fizetése.


 

2016.04.18. 17:36
Master Revan

Estig folytattuk a kérdések kibelezését,amikor aztán én meguntam és az ülést feloszlattam. Vártam már az ajánlatukat a delikvenseknek,de még nem kaptam választ. Nagyon gondolkodnak. Aztán éppen lehunytam volna a szememet,amikor eszembe jutott,hogy Zann még a bolygón tartózkodik és abban a pillanatban elkapott valamilyen rossz érzés. Hálóruhában voltam már,de azonnal a lakosztályára siettem. Valamiért nem akart kinyilni az ajtó - ahova amúgy van engedélyem -,ezért az erőt kihasználva eltüntettem az ajtót. Zann olyan pozicióban/helyzetben volt,hogy hirtelen nem tudta mi történik,de én csak annyit mondtam neki:
- Valami rossz dolgot érzek. Nagyon könnyen ment ez a mai nap,pedig a hirszerzés jelentette,hogy ellenségeink terveznek valamit. Ha nem is a te ellenséged,de az enyéim biztosan. Legjobb az lenne,ha elhagynád a bolygót.Biztositottam neked egy szabad folyosót az űrben is,úgy mint a szárazföldön és a légtérben. Használd ki,különben időbe telhet kivonni magad a bolygóról.  Viszont remélem,hogy a közeljövőben még adódik olyan alkalom amikor összetudunk ülni és talán több megállapodásra jutni. -Majd meghajlok előtte és sietek vissza a kommunikációs központba mert elfelejtettem az egyik legfontosabb dolgot. -
 

2016.04.18. 17:22
Master Revan

Zann beszéde kicsit elgondolkoztatta a képviselőket. Közben néztem őt és rájöttem miért olyan sikeres a birodalmában,ergo annak a vezetésében. Talán eltanulok tőle majd egy-kettő fortélyt,segitve,hogy én is ilyen könnyen megértessem magam a néppel. Aztán belegondolva lehet,hogy csak nem képesek elviselni,hogy egy Nő áll felettük.Megjegyzésként a Birodalmamra mindig is igaz volt,hogy mindenki a létra tetején akar lenni és nem valaki alatt.Illetve a higanyos sztoriját hallgatva rájöttem arra,hogy náluk az egyik alappillér az összetartás.. Csak nézzük meg mennyi árulás volt nálunk a múltba és rájövünk a dolgokra. Változnia kell a Birodalmunknak.
Carnor lép hozzám és felteszi a kérdést.
-Miért fontosabb,mint a nép szava? - Súgja a fülembe
- Egyszerű. Potenciális társat látom benne és hiszem,hogy ha folytatjuk ezt a folyamatot,akkor esetlegesen a jövőre nézve nagyobb sikereink lehetnek. Azt sem szabad elfelejteni,hogy mögötte egy egész birodalom áll.  Amilyen az adjon isten... -majd elkezdek bólogatni-. gondolom nem kell folytatnom. Kellenek a szövetségesek.
Carnor leveszi a kezét a vállamról és szemlélteti,hogy hisz bennem,majd mutogatni kezd Namirra,aki éppen belépett a terembe.

- Nos,ezt a kis pihenést kihasználva,újabb kettő személyt mutatnék be. Darth Sidioust - elkezdtek az emberek ráförmednek a neve hallatára,hisz már volt vele dolgunk,ami nem mellette szól- és Hazram Namir. Mindketten valamilyen ajánlattal jöttek felénk,hát most Carnort megkérem olvassa fel a kérésüket.

Előveszi a holotáblázatot majd közli az ajánlatukat.
Namir katonákkal támogatná a birodalmat cserébe pedig ő és társa - akit nem nevezett a nevén - elvárná,hogy gyárakkal és további tőkével támogassuk a seggüket. Sidious pedig azt követelte,hogy az ő által kijelölt területen nyithasson egy Kaszinót,amit segitsünk neki megépiteni,benépesiteni,cserébe pedig 3 hónapnyi bevételt megkap a birodalom.
Az erővel én megfogom azt a holotáblázatot majd a földhöz vágom.
- Nem,ez nem mehet igy tovább. - majd nézek mindkettejük szemébe felváltva - Nem patkányok és nem valami piac uralkodója vagyok én. Ez nevetséges,mert mi csak bukunk az üzleten. -megrázom a fejem- De tudjátok mit? Ne én legyek a rossz,velem lehet alkudozni és tárgyalni. Mondom a feltételeket.
Sidiousra nézek majd: - Nagyjából 100 millió creditbe kerül a mutatványod.Utána a saját embereimmel népesitsem be a szaros kaszinódat. Legyen. Viszont négy hónapot követelek,illetve egy szivességet amit bármikor behajthatok.
Majd a másik ürgére nézek:
- Elég vicces amit gondolsz. Kevés katonát adsz te nekem ahhoz,hogy én utána felvirágoztassam a popócskádat. Szóval mondom az én verziómat. Átadod a 100 darab hűséges Sith Inquisitorrodat ingyen,utána pedig használhatod a pénzemet,de a gyáramat és az infrastukturámat biztosan nem. Két heted van visszafizetni a követelt pénzt,ha pedig ez nincs meg,akkor az be lesz rajtad hajtva,hiszen elveszem az összes embered,az összes fegyvered,az összes tőkédet,szó szerint mindenedet és ez a társadra is érvényes. Sőt,egy egész hadsereg fog arról gondoskodni,hogy a közeletekben legyen és mindenről tájékoztasson engem.
Kaptok egy napot gondolkozni,utána választ kérek.

Lényeg:
Sidious: 3 helyett 4 hónapot követelek,illetve csatában egy szivességet,amit bármikor behajthatok rajtad.
Namir: Csak pénzt kaptok tőlem,s ha nem tudjátok visszafizetni 2 héten belül,akkor mindkettő karaktert lenullázom és megkapom én a tőkéteket,tárgyaitokat azaz az egész karaktert. Piacba remélem ezt nem kell kiirnom.

2016.04.18. 16:28
patrik1957

A képviselőház légköre valahogy nem egy stabil és olajozottan működő birodalomra utalt, bár nem is olyan régen még polgárháborúk is dúlták, szóval azt hiszem, ez nem csoda. Megjelenésünkkel átmenetileg elhalkult ugyan a terem, de hamar visszanyerték a hangjukat és kiabáltak tovább a képviselők, bár kevésbé éles szavakkal dobálóztak és kaptunk még jónéhány félő sanda pillantást. Látszott rajtuk, hogy tartanak a mandalóriaktól egyénekként és egységként is, és leginkább aközött voltak megosztva, hogy hagyjanak békén minket és akkor mi is békén hagyjuk őket, illetve, hogy semmisítsenek meg teljesen, lehetőleg még mielőtt a Köztársaság maradványai vagy más erők a Birodalomnak támadnának. Ezt nem akarták mondani ugyan, de miután elég ideig kerülgették a témát, hogy mit is kezdjenek velünk, a császárnő felszólítására kinyögte egy középkorú férfi, míg a többiek néma csöndben várták a reakciót, esetleg a megtorlást.
- Tudják,- kezdtem, mire mindenki rám nézett- a mandalóriakat nem olyan egyszerű megsemmisíteni. Ahogy mondani szokták, olyanok, mint egy higanytócsa. Üthetik, verhetik, amíg akarják, de csak azt érik el vele, hogy kisebb cseppekre szóródik szét a folyékony fém, majd ismét összeáll. Nem szabadul meg tőlük a galaxis egykönnyen, esetleg szétszóródnak időközönként, aztán úgyis jön valaki, aki megint egyesíti őket. Szóval, még ha azt is hiszik, hogy legyőzhetnék őket, nem javasolnék ilyesféle akciót, és különben sem óhajtunk ártani a Birodalomnak. Azonban- fordultam most egyértelműen a császárnő felé-, ha jól értesültem, a boszorkányvilág az elmúlt héten drasztikus változáson ment keresztül, méghozzá kettészakadt, s az egyik felet önök képviselik. Ennek jelentését ugyan én pontosan nem értem még, ám Talzin anya, a dathomiri boszorkányok feje és jó barátom javasolta, hogy látogassanak el hozzájuk néhányszor, talán tudnak egymásnak tanítani egy s mást, vagy valamiféle megállapodásra lépni. Ezt majd megbeszélik, ezen a holokészüléken bármikor hívhatja Talzint- dobtam oda neki egy tenyérnyi eszközt-, ha jutnak valamire, szívesen várjuk önöket. Remélem, ezzel is elmélyíthetjük kissé szövetségi viszonyunkat, ám ami a politikai eszmefuttatásaikat illeti- szóltam ismét a képviselőkhöz-, azt javaslom, hagyják ki belőlük a mandalóriakat. Illetve, hogyha netán összeakadna a bajszuk egy bizonyos Serran szövetséggel, kérem, szóljanak. Lenne velük egy kis elintéznivalóm… -mondtam végszóként, majd felálltam a társaságommal és el is hagytuk a termet. A terv szerint még egy napig a bolygón maradunk hogyha a császárnő bármit meg akarna beszélni négyszemközt, aztán távozunk.

2016.04.14. 15:36
The Supreme

2016.04.13. 21:14
Hazram Namir
Mikor Sidious meghívott a csapatukba, nem tudtam, mit válaszoljak. Először is, elég jófejnek tűnt, viszont az Alkony szabályai szerint ezt "talán" nem kéne, és most a Rencivel való szövetség miatt vagyok itt. Így aztán annyit mondtam, hogy majd meglátjuk, amire megnyugodott. Közben Nico behívott minket a tárgyalóterembe.
2016.04.13. 19:19
Darth-Sidious

Amikor Nico belépett a szobába valószínűleg ezt hallotta:

-Szóval, velem jössz? (Hacsak nem hallgatózott az ajtónál!)

Ugyanis épppen a csapatunk történetét meséltem el, hogy halt meg 2 hónapon belül 2 vezetőnk is. Nekem Namir nagyon szimpatikusnak tűnt, gondoltam új embereket szerzek a csapatba.

 

2016.04.13. 14:02
The Supreme

Képviselőházba érve óriási volt a hangzavar,ezt már nem tolerálhattam,szóval úgy gondoltam birót játszok egy kicsit és az asztalra ütöttem egyet-kettőt a fénykardommal. Csend lett.Folytathattuk ott,ahol a helyettesem abbahagyta. Megvitattuk a határ menti problémákat,szövetség pozitivumát és negativumát majd persze a pénzügyek és a morálok folytatták a beszélgetést. Sokan még mindig nem ismernek el engem mint a Birodalom Vezetőjeként,sőt a boszorkányok szerintem meg is vetnek engem. Az Ősök sem kommunikáltak még hozzám,pedig aztán ez lenne a feladatuk. Rátértünk a Köztársasági kérdésekre miután ismételten hangzavar lett,ezért nem sokat haladtunk vele. Ámbár a Mandalóriakkal már a nyersanyagi szövetség felbomlott,attól még nem gondolom őket ellenségnek,ezért felvetettem őket mint almenüpont és többen is kiakadtak. Ekkor nem kellett már csitittanom a népet,mert a kertnek a nyikorgós ajtaját éppen Zann nyitotta ki a kiséretével. Elkezd tapsolni az ott lévőknek,akik hirtelen elhalkultak mert elkezdtek félni a mandalóritól.Lassan,de büszkén besétál a terem közepéhez majd rám néz és félig meghajol ezzel mutatva tiszteletét. Nem nagyon hallottam,hogy mit mond,de talán azt,hogy " Remélem nem hittétek,hogy engem kihagytok a buliból ". Majd helyet foglalt és a lábát feltette az asztalra. Ekkor pedig folytattam a beszédemet és megparancsoltam Niconak,hogy nézze meg Sidiousékat,hogy mit csinálnak. Kiváncsi vagyok rá.

2016.04.11. 23:16
Hazram Namir
Miután az ülés véget ért, beküldtek Darth Sidious társaságában egy szobába várakozni. Eléggé untam magam, de addig is részt vettem a század megbeszélésén holokép formájában, meg minden. Mindenesetre ideje kicsit jobban kiismerni ezt a Sidious pofát.
2016.04.11. 21:36
LordDarthVader

Lementem a Koriibani laborba ahol elkezdem a recept után keresni, de nem volt könnyű mivel rengeteg ehhez hasonló dolog volt, adat volt, de egy óra keresés után megtaláltam. Elindultam a palotába és kérdeztem, hol van Renci. Azt mondák a képviselő házban van és én oda is mentem.

-          Renci.

-          Már vissza is értél Vader?

-          Igen tessék, itt van, amit kérttel.

-          Remek pont ez kellett.

-          hol van Nuvo?

-          Hazaküldtem a Gallra itt most nincs rá szükség.

-          Rendben, van bármi mád még?

-          Ha nem gond itt maradnék egy kicsit a Korribanon talán itt találok valamit, ami megmondja mi ez a fegyver.

-          Ahogy gondolod, van, egy üres szobám ott jól eleszel szerintem.

-          Örök mutassák meg neki a szobába.

Ezzel elvezettek egy szobába, ami egy királyi szoba volt. Azért akartam a Korribanon maradni, mert úgy gondoltam, hogy az ott lévő sötét erő talán segít megfejteni a fegyver titkát, ha az, amire gondolok.

2016.04.11. 20:52
The Supreme

Boszorkánytanács főbb (leginkább újraválasztott képviselői) pedig szintén a képviselőházban kaptak helyet,ezért a hozzátartozó kérdéseket is ott beszélem meg velük a többiekkel együtt,hisz már ők is hozzám tartoznak.

2016.04.11. 20:49
The Supreme

Renci a kör közepén

Átgörgettem az összes parancsnoki jelentést amit mostanság kaptam. Elemzőkkel egyeztettem és nem kaptam jó hireket. Birodalmam egyre és egyre erősebb és nagyobb,viszont nincs meg hozzá a kellő kapacitásom. Nincs elég emberem.Lépnem kellett,mert fel kell vennem a harcot a többi vetélytársammal. Zsoldosokban nem gondolkodtam,mert hűségüket pénzben és nem becsületben mérik. Sok incidens történt mostanság,mint például,hogy én lettem a Legfőbb,Lux csatlakozása a birodalmamhoz,ezért kellett egy gyűlés ahol ezt megbeszélhetjük. Nagyköveteim ezért összegyűjtötték az összes fontosabb embert és képviselőt . Egyenlőnek tartom olyankor az embereket amikor valami fontos dolgot vélnek megvitatni,ezért egy kerekasztalnál üléseznek mindazok akik megtiszteltek minket az eljövetelükkel.Többi képviselő pedig  a város közepében egy nagy, ámbár otthonias épületben ülésezett. Többségében én és az embereim alkották az északi körcikket  (Segitőimre gondolok) Délin a Lux volt megtalálható mig a  másik 2-2 körcikken azok foglalhattak helyet akikkel valamilyen szövetség vagy biznisz kerülhetett szóba.Igy többek között Darth Vader - akivel már van egy minimális szövetségem -,Darth Sidious -akiről még nem sok mindent tudok,viszont a területemen több kaszinót is szeretne nyitni-,-Hazram Namir-akiről még szintén semmit sem tudunk,de katonai segitséggel támogatna minket,cserébe pedig infrastuktúránk virágzásával kellene megfizetnünk ezt.-,-Természetesen pedig még több kisebb vállalat,cég vagy társaság képviselője akik komolyabb tervekkel és eszmékkel járultak elém. Beszélgetés körülbelül négy órát vett igénybe,de még mindig nem jutottunk a végére. Luxtól és a vállalati-társasági oldalaktól megkaptul a kellő támogatást és ezzel már nagyjából a mérleg ismételten a mi felünkre dőlt. Vaderrel megbeszéltem a dolgokat és vele együtt Nuvonak is megköszöntem a szolgálatait,ezért megparancsoltam nekik,hogy a második fegyverrel is kezdjenek valamit,mert egyenlőre még nem tudom mire képes,illetve Vadernek elmondtam,hogy hozza el számomra egy kereső bűbájnak a recepjét amit ugyanott talál,ahol a fegyvert tesztelni kellene,Korribani Laborban. Darth Sidioust és Hazram Namirt pedig egyenesen a lakosztályomba szállitattam,hogy privátabban megbeszéljük a kellő mondandókat,igaz egy kicsit várniuk kell rám,hiszen a képviselőházba kellett mennem,ahol a következő lépéseket,teendőket vitatjuk meg.

2016.04.09. 11:09
LordDarthVader

Énveled vagyok szövetségbe revan

2016.04.08. 22:19
The Supreme

Köztársaság hamarosan az értesüléseim szerint aktivizálja magát. Kenobi neked is kellene már. Tanácson meg az a többieknek,hogy próbálják épitgetni a karakterüket és/vagy alakitsatok valamilyen szövetséget mert sok lúd disznót győz... Nem egymásssal kéne marakodni,hanem kicsit komoylabban venni ezt az egészet és valamit ALKOTNI,nem pedig csak mutogatni és böfögni valamit.

2016.04.08. 18:20
LordDarthVader

Én csak vissza akarom kapni az azteroidám.

2016.04.08. 15:54
patrik1957

egyfelől, másfelől nem ölheted meg mások segítőit a beleegyezésük nélkül

2016.04.08. 07:25
Darth-Sidious

Vader, ez teljesen hülyeség, ahol mi jelenleg vagyunk, senki nem tudja rajtunk kívül, és ott ahol együtt voltunk, ott nem is volt ott Savage, amikor Ahsokáért és Roboninoért mentem.

2016.04.07. 18:43
LordDarthVader

A szobámba voltam és próbáltam kideríteni mi az a fegyver amit Renci adott. Már azt hittem megvan a megfejtés mikor a parancsnok értesített, hogy egy hajó szállt le a tartalék bázis aszteroidán. Azonnal kiadtam a parancsot, hogy készítsék a Resolute-ot. Amint a hídon kiadtam a parancsot a hiperűr ugrásra. Egy órán belül ott voltunk és egy 100 fős egységgel behatoltunk a bázisra. Amint elértünk a híd felé vezető utat hirtelen meg jelent előttünk Savage Oppres.

-          Itt nem jutok tovább! Kiáltotta.

-          Tévedsz. mondtam

Majd az erővel hozzá vágtam a szemközti falhoz utána pedig felemeltem és hatalmas erővel a földhöz vágtam. Nem mozdult, de éreztem, hogy még életben van. Nem akartam életben hagyni és átdöftem a fénykardommal. Elértünk a kommunikációs szobához és hallottam, hogy szól a rádió. Belépetem az ajtó és láttam, hogy ott ál Sidious.

-          Vader te meg, hogy kerülsz ide?

-          Ezt én kérdezhetném tőled. Azt hited, csak mert nem használom nincsen kapcsolatom ezzel a bázissal?!

-          De azt hittem, hogy

-          Mit, hogy csak  kiadom mint valami szállodát?

-          Azt hittem mi szövetségesek vagyunk.

-          Nagyot tévedtél csak mint a ez itt. ezzel odahajítottam elé Savage holtestét.

-          Ez nem lehet igaz! Most véged van Vader!

Nekem jött de én megfogtam az erővel és oldalra hajítottam. A fénykardját magamhoz húztam és felcsatoltam az övemre. Parancsot adtam, hogy altassák el. Azonnal visszamentünk a

Resolte-ra és úgy döntöttem nem a Gall-ra viszem, hanem a Korriban-ra döntsön Renci a sorsáról. Miközben mi a Korriban felé tartottunk egy kisebb egységet ott hagytam, hogy robbantsák fel a bázist.

2016.04.07. 15:18
béka

Sidiousék szemszöge:

 

-Greedo eltűnt!- mondta Savage.

 

Greedo szemszöge 1 perccel az eltűnés előtt:

 

A hajóm elkezdett rázkódni.

-Már megint nem lett feltöltve a tank!?- és azzal a lendülettel rácsaptam a hiperűrugrás gombra. 1 perc múlva a gépem kijött a hiperűrből. És minden elsötétült körülöttem.

 

Sidiousék szemszöge:

 

Hallgassuk meg az időjárásjelentést!- szólt Ashoka. Bekapcsolta a rádiót.

-Üdvözlök mindenkit a Halálcsillag adásában. Rendkívüli helyzetekről kell tudósítanom nézőimet! Ezért az Endor holdján elhelyezett pajzsgenerátort rádió-tányérnak használom. Itt nálam egy heves meteorzápor alakult ki. A Kessel rendszerben pedig a feketelyukak helyetváltoztattak. Figyeljenek oda, ha a Kesselnél járnak! Köszönöm, hogy meghallgattak! A viszont látásra!- fejezte be a moológját a fickó.

-Greedo belement egy feketelyukba.- vonta le a következtetést Wessel.

-Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!- ordította Sidious.

-Sajnos, most, hogy az egyik vezetőjelöltünk meghalt, te vagy a vezérünk!- jelentette ki Ashoka megcsukló hangon.

 

2016.04.06. 19:31
Darth-Sidious

Sidious szemszöge:

 

Beszálltam azz Eagle-5-be, és elmentem arra az aszteroidára amelyiken még Vaderrel voltunk. Felszedtem Ahsokat és Roboninot, és mentünk is vissza.

 

Ahsoka szemszöge:

 

Amint megérkeztünk, óriási zűrzavar tárult elénk. Sidious elmagyarázta, hogy Alfa halála óta nincs vezető, és Greedo épp felderít, ezért nem kezdhetjük el a választásokat. Már csak pár óra, és nem ér vissza Greedo, el kell kezdenőnk, mivel már egy hónapja nincs róla hír. Ekkor Sidious elrohant. 10 perc múlva minden nyugodt lett, és eltűnt mindenki. Ekkor Savage Opress lépett elém és ennyitt mondott:

-Sidious hívat, valami baj van. A kommunikációs központban vár.

2016.03.26. 09:29
The Supreme

első irásom végén az maradt le,hogy már nem volt elég erőm,ezért elkezdett vérezni az orrom és elájultam a varázslat közben. És azt fitogtattam,hogy kár engem lekicsinyiteni,mert nagyot ütök vissza.

2016.03.26. 09:25
The Supreme

Darman szemszöge:
-Képernyőn láttam,hogy mi történik. Főhadibázisunknak annyi. Az űrben már átszálltak az ellenséges csapatok a Lusaknyara is,jelenleg pedig ott harcoltam a bajtársaimmal. Már nem sokáig birtuk,fele hajó már az ellenséges kézben lehetett. Luxi vezér saját maga akarta átvenni a hajó felett az irányitást,ami sikerült is neki,hisz a szellőzőkön keresztül mögént kerültek és sarokba szoritottak bennünket. Egyesével legutoltattak minket és hóhér módon kiaakrtka minket végezni. Aztán mintha lett volna egy angyalunk és látjuk,hogy az ellenség bőre megváltozik és kicsit fényleni kezd. Vezér,azaz Elijah csak ennyit mondott:
-Ezt nem hiszem el,sikerült neki.

Majd jelenteni kezdett valakinek,de nem értettem a szavait,egy biztos,a fegyvert már nem fogták ránk. Pont egy ablaknál voltam,ahol szemtanúja lehettem annak,hogy a Terror éppen most ugrott ki a hiperúrből és kezdte el ostromolni azokat a hajókat ami még nem a Lux alá tartoztak. Aztán Elijah elorditja magát,hogy vegyék át az irányitást a hajó felett. Ahogy ezt kimondta,azt is látni kezdtem,hogy az összes hajó beleértve a Luxi csapatokat is elkezdte tüzelni a Terrort. Nem tudtam,hogy akkor most mi van,viszont minket elengedtek,ezért a kommunikációs terembe siettem és a kérdésre a választ kerestem. Most akkor mi is történik? Majd Renci megszólal.

- Nyertünk Darman. Lux immár a mi kezünk alatt van,van egy hadseregünk Darman. - Majd hallottam a megkönnyebülést Renci hangján.
- De hogyan?
Belép Elijah a szobába és csak ennyit mond:
-Összekötötte az életünket az ővével. Igy őt kell védelmeznünk és nem Revant. Ezért most megvédjük a vezérünket,de nem leszünk a kutyátok,ezt most mondom.
Elnevetem magam,majd a Terror kivonta magát a csatából és elmenekült. Revan hagyott egy üzenetet Rencinek amiben az állt,hogy ezt még megbánja.

Csata befejeződött,Luxi csapatok pedig sikeresen védelmi poziciót vettek fel a bolygó körül,Renci pedig egy tárgyalást hivott össze.

2016.03.26. 09:15
The Supreme

Megérkezik Darth Vader és átadja azt amit kértem. A tárgy két részből áll.Veszélyes a bal oldal és a jobb oldal is,de nekem csak a jobb kellett.(másikat találd ki te Vader,hogy mi,hogy ne leygen probléma)

- Vader,szép munkát végeztél,ha túléljük ezt a küldetést,hosszasan elbeszélgetünk majd a jövődről.
Bólogat egyet-kettő,int egyet a kezével majd kifele menet csak ennyit mond:
-Az ellenség közel és tele van veszéllyel.

Majd ahogy kimondta a komlinken keresztül érkezett a jelentés:

- Megérkeztek Úrnőm és erősen tüzelik a flottánkat!
- Akkor mi is kezdjük el tüzelni és nyerjetek nekem időt. Van egy ötletem,de ahhoz kutakodnom kell a bolygón. Minden ember maradjon a helyén és akadályozza meg a Lux csapatok megállitását.

Amit Vader adott nekem az egy ősi titok volt,bár nem gondoltam volna,hogy az a féleszű megtalálja,hisz a Lux egész eddig ezt kereste. Egy eleme még hiányzott amivel megtudnám fenyegetni őket,de az információk szerint már száz éve nem látta élő ember a tárgyat.

-Átjutottak a bombázói a blokádon úrnőm,nem tudunk mit csinálni szétszednek minket.
- Muszáj tartani az alakzatot,védjék meg a bolygót! Mi lett a védelmi projecctel?
- Körülbelül 10%-on volt amikor megtámadtak minket. Semmi esélyünk nem lesz igy! Most tegye amit szeretne,mert később nem fogjuk megvalósitani az eszménket! - Ordibálva kiabálta Darman Skirata
-Darman,parancsnokság az ön keze alatt fut. Ha kell irányitson minden embert egyesével,de nyerjen nekem időt!
- Nico,segits Darmannak,akadályozzátok meg a bombázók tevékenységét!
- Rendben,de te mit csinálsz?
- Keresek egy tárgyat,amit élő ember eddig még nem láttott - kis szünet- Imádlak Nico,megvan a megfejtés.

Élő ember. Ez volt a kulcsa mindennek. Volt egy bökkenő. Túlvilági átszállást kell csinálnom,de ahhoz a legsötétebb emlékemen kell áttörnöm,hogy helyileg a Sith Templomban legyek "szellemként". Egy kicsit megtorpantam,de tudtam mi a teendőm. Ezért elkezdtem. Visszaemlékezve talán több órát is a rossz emléleim között lehettem,amikor sikerült kijutnom és a Sith Templomba teleportáltam. Minden olyan szürke volt,kivéve az egyik szobor fénykardját. Az világitott mint a nap. Lépkedni kezdtem,amikor látom,hogy éppen most rabolják el a testem,ezért sietnem kellett,hiszen ha nem találom meg 10 perc múlva,akkor örökre itt maradok. Ezért fogtam a fénykardot,letörtem a szoborról majd futni kezdtem a testemhez. Mikor már 5 méterre volt tőlem,éreztem,hogy a lelkem beleszáll a testembe és átvettem az irányitást,sikerült az átszállást teljesitenem. MIkor felkeltem a kezemben egy kódex volt,pont az ami kellett. Kicsit még halottnak tettettem magam,amikor szépen egyesével megfujtottam őket. 

- Darman jelentkezz,Nico Jelentkezz!

Semmi választ nem kaptam,nagy lehet a veszteségünk,ha már ennyire blokkolni tudták a vételünket. Felugrottam az egyik siklóra am az egyik ellenségé volt és elindultam a főhadiszállásra. Odaértem,ahol nagy csata folyt és konkrétan nem lehetett látni ki van velem és ki van ellenem. Egy biztos,őket csak pár óráig tudod megállitani,megölni lehetetlen. Mint mindenre erre is volt tervem,hisz a kódex majd segit,de elkapott valamilyen érzés és egyszerűen ugyanazt éreztem mint múltkor. Mindenkit megfogok ölni,ezért futásnak eredtem,de már mindegy volt. Körülöttem egy robbanást csináltam az erőm segitségével,mert már megint átvette felettem az irányitást és nem tudom irányitani. MIndenkivel együtt engem is arébb dobott a hullám,de én lassancskán felkeltem,mig a csapataimról már ezt nem tudtam elmondani. Álltam ott mint egy fadarab,amikor komlinken keresztül Elijah beszélt hozzám,hogy adjam fel magam.
Nem hezitálhattam ott,bementem a kommunikációs központba,már ami maradt belőle és egyenes adást közvetitettem feléjük.

- Naivnak gondoltatok engem. Már

2016.03.25. 21:32
LordDarthVader

Mikor kiértem a Korriban légteréből az űrben észrevettem a Renci által idehívott csillagrombolókat, De sajnos ott voltak a the lux hajói is, Amint elég messzire jutottam végrehajtottam a , hiperűrugrást. de küldetéshez katonákra volt szükségem ezért aztán a  Gall-ra mentem egy nagyobb hajóért. Mia ott lesz mai kell.nt minden megvolt elindultam a Renci által megadott bolygóra.  Amint odaértünk megkezdtük a leszállást. Amint leszálltunk elindítottam egy kereső osztagot, hogy derítsék fel a terepet.  Elértem egy templomhoz, ahogy azt Renci mondta, végig mentem a folyosón, és hírtelen veszélyt éreztem mire feltűnt 2 őr droid őket sikeresen elintéztem őket a folyosó végén egy szoba volt. A szoba elég sötét volt ezért bekapcsoltam a fénykardom és a falon két írás volt. Az egyik a sith kódex a másik viszont egy egészen más dolog, nem tudtam teljesen lefordítani, de amit tudta az ez volt: A hatalom kulcsa ez a fegyver a fegyver kulcsa a sötétoldal. Hogy megszerezd, használd a dühöd, és törj át hozzá! Nem értetetem, pontosan mire céloz, de az erővel áttörtem a falat és ott volt, ami kerestem. Egy kis asztalon feküdt. Odamentem és levettem róla mire hatalmas rengés rázta meg a templomot. Elkezdetem a kijárat felé rohanni. Szerencsére időben kiértem, mert egy másodperc múlva templom összeomlott. Visszatértem a Korriban-ra, de mikor kiléptem a hiperűrből hatalmas csata zajlott a bolygó felett.  Leszállási engedélyt kértem és vadászgépek kísértek a légkörig mikor leszálltam a bolygón és azonnal mentem Rencihez, hogy oda adjam neki, amit kért tőlem.

2016.03.24. 20:51
The Supreme

Miután a fegyvert biztonságba helyeztük,Vadernek adtam egy feladatot,ezzel elhagyta Korribant,védelmet pedig felállitottuk a Lux ellen.

2016.03.24. 20:35
The Supreme

Minek töröljem? Ha nem fejezed be az irást,konkrétan mit gondolsz,mit irjak? Tiédet kell törölni,mert ellent mond az én irásomnak. Szóval máskor vagy konkrétan leirod mi az és bővebben kifejted vagy nem magozod tovább.

2016.03.24. 14:59
LordDarthVader

Miután átadtam a dobozt Rencinek kinyitotta.

-          Ez meg mi? Kérdezte

A dobozban egy apró chip volt.

-          Ez még csak prototípus. Válaszoltam.

-          A tatoonei rabszolgákba ültettet chip továbbfejlesztett változata. Már nem csak felrobbantani tudja az embereket, de át veszi fölültük az irányítást a tudtukon kívül. Ráadásul Észre sem lehet venni, mer egy különleges technológiának köszöngetően beépül a sejtekbe és sokszorosítja önmagát.

-           Ez egy remek találmány Vader mikorra lesz ész?

-          Erre agyón választ a projekt vezetője Dr. Nuvo  Vindi

Ezzel besétál a szobába.

-          Mikorra lesz kész a terv Dr?

-          Még pár nap és kész lesz Vader nagyúr.

-          De Vader, hogy jutatjuk be a boszorkányok testébe?

-          Ezzel.

És oldattam neki egy fegyvert.

-          Ez egy egyszerű sugárvető nem?

-          Csak annak látszik, mert amíg az ellenség azt hisz, hogy egyszerű sugárvetők ellen küzdenek, addig nem is sejtik, hogy valójában nem azok.

A chipek nem csak a testben, de maguktól is osztódnak tehát , nem szükséges nekik külön gyártósor, a tömegtermelésre.

 

2016.03.24. 14:36
LordDarthVader

Revan tudod mi az amit kitaláltam fegyvert? Ne ír kérlek olyanról mit nem ismersz.

2016.03.24. 09:07
The Supreme

Vader átadja nekem a dobozt,éppen kinyitnám,de megzavarnak,hisz Darman fut be éppen a tárgyalóterembe.
-Úrnőm,Lux csapatokat szervez ellenünk és egy nagy csapattal jön Korriban felé.
- Azonnal szervezzék meg a védelmet és aktiválják a védelmiprojectet! Nem szabad egy gépnek se leszállnia! Ez parancs!

- Igyekszek,de kevés az időnk!
- Hivják vissza Lusaknyat a déli erősitéssel!

Majd ideges leszek és az asztalra ütök,de a doboz az asztal egyik sarkában volt,ezért zuhanni kezdet a talajra,viszont erre a momentumba ér be Vader pont és az erő segitségével magához húzza.
- Te félkegyelmű. - Jelenti ki Vader
- Ezt,te sem gondoltad komolyan,ára van a szövetségnek Vader!
-Igen? Akkor nézdd meg a tartalmát!
Kinyitom,majd konkrétan elszédülök.
-Ez nem lehet komoly.. Ez tényleg az aminek gondolom?
-Igen Renci. Ez az!
-Annyi eszed sincs,mint amekkora magas egy ewok te vödörfejű,miért nem ezzel kezdted?
-Carnor,azonnal készitsd el az *elkülőnitőt.*
-Igen is úrnőm.


*elkülőnitő*: Ez egy 10 méter hosszú,10 méter széles és több tonna súlyú doboz,ami elnyeli belül az energiát,varázslatokat és nem megszokott áramkörökkel van ellátva,ebből adódva a védelme is sokkal precizebb. Kinyitását csak az adott uralkodó tudja kinyitni,hisz ő tudja a menetét,hogy a kocka ajtaja kinyiljon. Ehhez egy kód,egy dns,egy tárgy és egy szöveg társul,aminek sehol sincs jele,azaz az adatbázisban nem található meg és nem gép programozza. Álcázóberendezéssel van ellátva és folyamatosan mozog,hisz járműként is tud funkcionálni.
 

2016.03.24. 00:00
MEXIM

Apokalipszis sorozat

 
VI. fejezet: Műtét
A Mester beszámolója:
 
Miközben Marisék azon voltak, hogy megszerezzék az utolsó térkép részletet én előkészültem egy fontos beavatkozásra. Deviss aki már egy ideje a vendég szeretetünket élvezi, most arra készül, hogy eltávolítsunk egy oda nem illő tárgyat a testéből. Segítségemre ebben a dologban Segen és Fay lesznek.
 -Miért segítesz az ellenségnek mester? -Kérdezte Segen.
 -Tekintsd hosszú távú befektetésnek. Deviss annak idején alkut kötött Zannal a szabadságáért. Ennek eredménye, hogy nem harcolhat ellene mert a testébe szerelt bomba felrobban ha megszegi az ígéretét. Ha ezt eltávolítjuk akkor már nem kell megtartania ezt az ígéretét és teljes gőzzel vetheti bele magát a háborúba. Ne aggódj Segen, ha nem látnám hasznát akkor nem vesződnek a dologgal, csak hagynám, hogy felrobbanjon a bomba. -Válaszoltam.
Az egészet Segen eltávolítást végzi majd, Fay és én csak biztosításként kellünk. Fay azért, hogy ha komplikáció lépne fel akkor életben tudja tartani Devisst. Én meg azért, hogy ha a bomba aktiválódna akkor idejében el tudjam tüntetni azt.
Belépve a műtőbe Deviss már aludt. Mi felkészültünk a műveletre. Óvatosan állt neki Segen a dolognak mert a bomba szinte minden babrálásra aktiválódhat. De hamar és könnyedén letudta az egészet. A bombát hatástalanítottuk, majd mesterséges komában tartva Devisst elindítottuk vissza a Dantooine-ra.
Nem sokkal, hogy Devisst hajóra raktuk és útnak indítottuk egy tiszt állított be és eléggé félő arcot vágott.
 -Uram! Rossz híreket kell közölnöm. -Mondta a tiszt majd a kezembe adott egy adat hordozót. Ami benne állt attól nagyon begurultam.
 -Úgy látszik a saját kezembe kell vennem az irányítást. -Mondtam eléggé mérgesen majd elindultam, hogy néhány emberemnek akik nem tudják a kötelességüket most a fejükkel fizessenek ezért.
2016.03.22. 20:17
LordDarthVader

A Korriban jó ideje már, hogy utoljára itt jártam nem ezért akkor is azért, hogy megöljem az uralkodót, de most már nem ezért vagyok itt. Épen rencivel beszéltem.

-Renci ugye tudod, hogy ezzel nagy veszélyben vagyunk mind a ketten? A lux ránk vadászik és meg akar majd ölni minket.

- Igazad van. Válaszolta.

- Van egy ötletem bár eredetileg ellened akartam bevetni de, most már nem viszont hatásos lehet a boszorkányok ellen.

- És mi az?

- Mindjárt megtudod. Jango!

- Ekkor jango repült be a terembe és ide adott egy dobozt, amit átnyújtottam Rencinek.

2016.03.21. 08:40
Alfa

Vki pirosítsa ezt be. Meg lett dumálva, és köszi Revan.


Válasz:

Rendben de sokba fog neked ez kerülni.

 

2016.03.21. 07:28
Darth-Sidious

Bocs, nem az van, hogy kérdezés előtt nem lehet ölni?

2016.03.20. 22:12
The Supreme

Vader elmondta,hogy Elijah mellett még Tanel Ka a Lux vezetője,mentoruk pedig Darth Revan-amit eddig is tudtam-.Megtudta azt is,hogy ez volt kezdettől a tervük,egy saját boszorkányt akartak az öt közül választani,hisz azért ők vezették a Supreme választást,mert szükségük van a Legfőbb támogatására,mert különben rengetek Ősi erőtől vállnak meg és minden titkos projectük veszélybe kerülne. Ezt hallva,értettem,hogy miért ők szervezték és miért nem akartak függeni megint a Supremtől. Csak egy gondjuk van,hogy nem Luxi boszorkány lett a Legfőbb,hanem én. Vadert felfogadtam zsoldosomként,de nem tudtam vele tovább maradni,hisz mivel új titulusom van,összekellett hivnom a boszorkánytanácst,mászóval a boszorkánygyülekezetet.

 

Röviden,aki nem akarja olvasni az amúg lényegtlen dolgokat:
Kalakar Sixen választották meg az Ősök a legújabb Legfőt azaz a Supreme-t,aki irányitja az egész hivatalos boszorkányokgyülekezetét vagy/és tanácsát. Azaz ő álla  boszorkányok élén. (akik nem sötét mágiával rendelkeznek,de azokkal sem tud mit kezdeni,aki más ember alatt tevékenykedik,viszont függhetnek a Supremtől.(gyengébbek lehetnek stb..))
Viszont ezt a Lux nem hagyta,ezért a választáshoz való vezető út végén saját emberüket akarták a "trónra" rakni,ezért megakarták ölni az összes résztvevőt. Lényegében Rencin kivül mindenkit megöltek,de szerencsére alfa 17 valami ok miatt ezen a holdon volt megtalálható a választás időpontján és segitett Rencinek. Miatta elkergették a Luxi csapatokat,de Elijah (Lux vezetője) halálos sebet mért rá. Mivel Dart Vader ezen a bolygón raboskodott ő is a helyszinen volt,ezért nem hagyták szenvedni a bátor Klónt,kegyelmet adtak neki,majd együtt távoztak a bolygóról. Renci a legújabb boszorkányvezető.

2016.03.20. 21:56
The Supreme

Még volt hátra feladat,ezért egyből neki is álltunk. Vizzel kellett szórakozni,utána a tűzzel,majd a földdel és a levegővel. Nem mindenkinek ment ez simán,de most áldozatok nélkül megcsináltuk. Ezután egy kis szünet jött,amikor szabadon közlekedhettünk az épületben. Megmostam az arcomat,amikor egy hangos légzést hallottam a melettem lévő épületből. Odamentem és a rácsos ajtón keresztük megpillantottam Darth Vadert. Próbáltam beszélni hozzá,leginkább ki akartam nevetni,de nem felelt a hangomra. Egy páncélos katona lépett oda hozzám,aki parancsba adta nekem,hogy húzzak vissza a helyszinre,mert különben nem fogom túlélni az utolsó megpróbálást.
 

-Legutolsó feladat a helymeghatározás lesz. Van egy tárgy,amit megkell keresnetek. Ha ez megvan,akkor továbbmehettek.
Nekiálltunk a varázslatnak,de valami nem volt rendjén. MIndenki kereste,kutatta,legtöbbünknek meg vér jött ki az orrából,amikor felkiabáltam,hogy:
-Nincs is ilyen tárgy.
Ekkor Elijah felnevet,az árnyból kilép egy nő,majd megszólal.
-Helyes válasz,most pedig meghaltok.
Ekkor a Luxi boszorkányok elindultak felénk és sorban elakarták vágni a torkunkat. Ekkor a láthatatlansági varázsigét használva próbáltam elbújni,de nem számoltam azzal,hogy csak egy darabig működnek a varázslatok az épületben,ezért az utolsó túlélőként,5 boszorkány akart megölni,de futások következtében az a klón aki Vödörre vigyázott Alfa 17-re hallgató klón volt és lelötte a boszorkányokat. Szerencségtelenségünk miatt pedig Luxi csapatok elindultak felénk és tűz alá vettek minket,de nem sokat láttam,hisz egy újabb dimenzióba kerültem,ahol az Ősök beszéltek hozzám. Mivel én éltem túl utoljára,igy én lettem a Supreme,azaz a Legfőbb. Visszatérve a valóságba,láttam,hogy Alfa harcol az ellenséges csapatokkal és folyamatosan alázza meg őket,viszont égető érzést éreztem a  bőröm alatt és hirtelen felgyújtottam mindent. Pár perccel később összekuporogva ültem a földön,felegyenesedtem és konkrétan meztelenül álltam a semmi közepén,nem hallottam és nem éreztem semmit. Nem volt mindennek vége,hisz Elijah a hátam mögé került és megakart ölni. Alfa a ruhája miatt túlélte az egészet,látta,hogy megakarnak ölni,ezért rámvetődött,ezzel eltéritve Elijah-t.. Mikor felkeltem a földről,viszont láttam,hogy Alfa nincs rendbe,Elijah puszta kezével szivmagasságba átnyúlt a testén,de még a szivét nem érintette. Mivel látta,hogy Alfa nem halt meg,elmenekült. DE ALfa nem úszta meg,hisz egy szilánk folyamatosan karcolta a szivét,már csak percei voltak hátra. Ezt átérezve nem tudtam,hogy mit csináljak,hisz nem a saját érdekei miatt mentett meg engem és rossz volt látni,hogy ő is miattam fog meghalni. Börtönrácsból pedig Vader áskálódott ki,rámnézett majd Alfára és csak ennyit mondott.
-Nem hagyhatod szenvedni. - Átadja a fénykardját.
Én pedig elveszem tőle,felegyenesedek és csak annyit mondok..
-Köszönöm Alfa 17 - és átszúrom a szivén a fénykardot.
Összerogyok,teljesen meztelen vagyok,de Vader kölcsönadja a köpenyét,lassacskán pedig a seregem is megérkezett a helyszinre és kimenekitettek.
Vader velem jött,kimenekitésem után pedig közösen Korribanra utaztunk,ahol komolyabb beszélgetésekbe kezdtünk.

2016.03.20. 21:32
The Supreme

-Boszorkányok! Köztetek van egy romlott féreg. Neve Renci Wytho. Egy arrogáns,gyengekezű és féltékeny uralkodónő,aki jelenleg a Sith Birodalom legfontosabb személye. Ki van átkozva,még is itt van. Szerintetek mi a sorsa?
-Halál,Halál,Halál - kiabálták a vetélytársaim -kivéve egy,aki azt mondta: Küzdjön mint mi,Küzdjön mint mi. Mivel nem született egyhangú döntés,ezért a szabályzatszerint nem eshetett bajom és folytathatom a párbajt. Mosolyogtam egyet  a lány felé és gondolkoztam,hogy miért lettem kitiltva. Talán pont azért mert ennyi erő lakozik bennem. Fekete azaz a Sötét mágia is megtalálható a testembe és amire nagyon erősen gondolok mindig az megint csak Carnor tudása,hisz mondta,hogy Luxi boszorkányok sötét mágiát használnak és ők nem a gyülekezet tagjai. Szóval szerintem ezért,de folytatódott a beszéd.

- Mivel már igy is szabálytszegtünk,kezdjük az én kedvencemmel. Telekinézissel.
Megjelent egy asztal,ahol gyertyákat láthattunk. Feladat egyszerű volt. Akaratunkkal kellett a gyertyát magunkfelé mozgatni,de először is elvették a Sith-Jedi erőmet,majd azután elkezdőtött. Ez mindenkinek sikerült,ezért a szintnövekedésnél a telepátiát kellett használnunk a párbajtársunkon. Én Christinat kaptam,aki kiállt mellettem. Mindketten tudtuk a másikat irányitani,ezért mi átmentünk,viszont egyikünknek nem sikerült,ezért öten maradtunk. Előttünk ölték meg az elbukott boszorkányt.
-Következő próba az alászállás a túlvilágba. Ha nem tértek vissza 30 percen keresztül akko ottmaradtok és meghaltok. Lányok,kezdhetitek.
-Eszpirintemirelke uszszarutále lusziferke -kandáltuk egyszerre.
Majd a varázsige kimondása után a túlvilágban voltunk,ahol a legrosszabb emlékeinket elevenitette fel és rákellett jönnünk,hogy ez nem a valóság. Nekem nagyon nehezen sikerült,hisz a gyermekkoromat láttam. Már nem lehetett sok perc hátra,amikor megláttam Christinat aki csak annyit mondott.
- Nyerjél,élj helyettem is te utcalány.
Majd felébredtem és ezzel egyből le is járt a 30 perc. Christina nem tért vissza,viszont a kivülállok látták a sötét álmainkat,ezért tudták,hogy Christina igazából visszatért csak belenézett a fejembe és a szenvedést átvette,ezzel megölve magát és megmentve engem. Ennek eredménye az volt,hogy Elijah őt akarta volna a boszorkánygyülekezetnek vezérévé tenni,ezért kétszer annyira pikkelt rám. Én elkezdtem sirni,hisz nem mostanság tapasztaltam ilyen jóságot és már kétszer mentette meg az életem. Elijah odalép,az ajkamnál fogva felemeli a fejemet majd elkezd gúnyolni és mivel a ruházat enyhén átlátszó,látom rajta,hogy az idomaimat bámulja,abbahagyása után pedig bólintnai kezd és elkezdőtött a következő feladat.. Helyváltoztatás. Számomra könnyen ment,aztán elkezdtük élvezni a helyzetet. Igaz,mindenki utálta egymást,de fogocskát játszottunk egymással,amikor megtörtént a probléma és az egyik boszorkány a tűzbe teleportálódott és meghalt. Négyen maradtunk ezzel

2016.03.20. 21:10
The Supreme

Ez milyen ruha? Ez inkább kendő mint ruha. Alig takar valami.. Frappáns.Ez valami vicc. -Gondoltam magamban,de nem volt más opció.

Zörgésem után olyan 20 katona kisért el egy másik objektumba,ami tele volt növénnyel és a közepén egy szőkőkút aminek feléből láva jött ki,másik felőből pedig lila viz. Érkezésem hevében megjelent még 5 boszorkány és a kút köré épitett kvarcokra álltak,ezért követtem a példájukat. Nem történt semmi,de láttam,hogy a háttérbe mozgolódnak az emberek és láttam egy különös jelet is,aztán amikor közelebb jött az egyik,láttam,hogy a TheLux van ráirva a páncélzatára. Mikor pedig kiszúrták,hogy nagy szemekkel bámulom a karakterüket,hirtelen a szőkőkút egy holokivetitő lett,ahol igazából semmit sem láttunk,csak hangra mozgott a kivetitett jel. Pár másodperccel később rájöttem,hogy ez nem technika,ez csak szimplán a boszorkányok Ősei. Hangjuk nagyon nehezen érthető volt,nagyon mély és nagy volt a háttérzaj.

- Kedves jelenlevők. Köztetek megtaláljuk a következő Legfőbbet(Supreme),aki átveszi a hivatalos boszorkányok fölötti vezetőséget. Ám,mindenki teljesen más,de a célotok egy lesz. Megnyerni az alagútat. Logikai és Fizikai megterhelésen kell átesnetek,de ez nem játék. Csak egyikőtök fogja látni a világ további alakulását.Tegyétek félre a félelmet és a kicsinyességeteket. Zúzzatok
Majd egy nagy búgó hang és elsötétült minden. Elhangzott egy varázsszó és az égen megjelent egy csillag,ami bevilágitott mindent és a sötétből megjelent egy alak és a kút közelébe sietett.

-Becses nevem Elijah.. - Hangos nevetés- Talán már valaki ismer is - Kacsint rám -de ha mégsem,akkor elmondom. Én leszek az aki elmondja,hogy mit a fészkes fenét kell majd csinálnotok,de én leszek az is,aki a halott testeteket elfogja égetni. Most pedig lányok,gyertek elő.
Ekkor a tömegből megjelent 5 boszorkány és Carnor tájékoztatása után tudtam,hogy ezek a Lux boszorkányai. Egy dolgot nem értettem. Mi közük az egészhez. Egy varázsige elmondása után egy másik helyszinre kerültünk,de már csak azokat a boszorkányokat láttam,akik velem fognak megmérkőzni és egy kis idő múlva Elijah hangját hallottam.
 

2016.03.20. 20:54
The Supreme

Érkezésünk,mint ahogy sejtettem nem volt olyan kés-vaj féle cucckombó. Nem gondoltam volna,de már az űrben átszállási engedélyt kértek a hajónkra és a legfelsőbb vezetőségünket igazoltatták is. Amikor megláttak engem a Lusaknya hangárában,hiszen ott fogadtam őket,semmi köszönés nélkül bilincsre akartak verni.Katonáim nem hagyták szó nélkül,ezért egy kisebb civakodás volt a hajómon,de tudtam mi a dolgom,ezért velük mentem és megparancsoltam,hogy azonnal kezdjék meg a leszállást a kijelölt területekre.Engem pedig felültettek a transzport hajójukra és elkábitottak.

Szer a testemből való távózása hatásaként kezdtem ébredezni,de csak egy égető fényt láttam magam előtt. fejemet próbáltam felemelni,jobbra-balra forgatni,de nagyon nehezemre esett. Aztán egy férfi és egy nő kezd el kérdéseket feltenni. Először csak monoton kérdéseket tettek fel,mint például nevem,terveim,korom..aztán egyre-és-egyre logikátlanabb kérdéseket tettek fel,amit már nem tűrtem tétlenül.

- Kérdések frappánsak,csak halálra unom magam. Ki mennék a mosdóba,ha lehetséges lenne.
-Vicces a figura Elijah,nem gondolod?
- De,tényleg..idő kérdése
- Nektek kell majd takaritani,ha nem engedtek ki.
Ezzel pedig egy férfi megfogott a vállamon keresztül és a falnak csapott. Ebben az a fura,hogy egy átlagos ember erre nem képes,de erőt pedig nem éreztem benne. Tudtam,hogy ez a Lux,amiről most szereztem tudomást. Aztán feltápászkodtam,amikor mindenki kiment a teremből és egy rabszolgát küldtek be.
-Ha máskor bejönnek,inkább ne szólalj meg. - Halkan szólt oda a rabszolga
-Hol vagyunk? - Kérdeztem
-Én azt nem tudhatom,de egy biztos,távol mindentől. Most pedig vedd le a jelenlegi ruházatod és vedd fel ezt a ruhát,most pedig mennem kell. Ha készen vagy,zörögj az őröknek. Most pedig mehetek a légződroidhoz. Sok sikert

- Ez nem valami biztató. - Jelentettem ki
 

2016.03.17. 20:35
LordDarthVader

 Úgy döntöttem megkeresem Rencit .  Az erőben éreztem, hogy hol van így elindultam a  Kalakar Six holdra , hogy megtaláljam. Mikor odaértünk egy csapattal leszálltunk a bolygóra, de hírtelen ránk támadtam az alig 100 fős egységből csak 50-en maradtunk, de végén, már csak én, maradtam Hiába harcol még a 2 pengéjű fénykardom és a villámcsapásim sem működtek ellenük halottam hogy ez a faj erős de, hogy ennyire erre nem számítottam se arra, hogy elfognak. Várok, hátha jön a segítség.

2016.03.16. 16:29
Alfa
Bementünk a Thunderstrike kommunikációs termébe, és egy többszörösen kódolt(így nem lehet lekövetni) holohívási kérelmet küldtünk Rencinek. -Mikor veszi már fel?-kérdezte Greedo. -Most!?-válaszoltam. És tényleg. -Mit akartok?-jelent meg az uralkodó alakja. -Megfizetni egy POZITÍV tartozásunkat. -Miről beszélsz? -Tudod vagy sem, egy napja szedtük szét egy felderítő vadászokból álló csapatodat, és mi meg akartunk ölni téged, te meg nem minket. -Ez mind igaz, de honnan tudjam hogy igazat mondtok? -Hajlandóak vagyunk fegyverek nélkül elmenni a Korribanra. -Ne most. Egy darabig nem leszek a Korribanon. -De mikor? -Majd néhány hónap múlva. És ezzel bontotta a vonalat.
2016.03.16. 16:00
The Supreme

Darman Skirata szerepében:

Végigkérdezgettem a kint lévő egyégeket,hiszen páran mindig elfelejtenek jelenteni,hogy mi folyik a közelükben. Sok egységünket nem látjuk a radaron.
-GF-45639 jelentkezz!
-KSSSSSSSSSSZZZZZZ (rádiócsend,rádiózaj)
-GF-45639a (ugyanaz mint a felső,csak ez nagyobb prioritású) jelentkezz!
-KSZZZPKKSZPPP. (rádiócsend,rádiójaz)

-Varko admirális,vétel!
-Itt Varko admirális,miben segithetek parancsnok?
- GF-45639 nem jelentkezik,keressék vissza az útitervét és a jeladóinak küldjenek jelet.

-Azonnal,értesitem ha van valami.
Nagyjából 15 perccel később kapom is a választ.
- Parancsnoki szobából nem kaptunk választ,konkrétan sehonnan sem érkezett válasz.
- Akkor ezt bebuktuk.
-Nem egészen. Ez már egy Kuat tervezésű hajónk volt,azaz konkrétan a legfpbb alkatrészeinken van nyomkövető. Igaz,a hajó valószinűleg már nem egyben van,de több alkatrész is a jelzésünk hatására ellenjelzést bocsájtott ki. Ezt az elemzőink kiszámitották,viszont mint hiába,hiszen nagyjából egyhelyen volt az összes. Kivéve...
-Kivéve mi? - Vágtam Varko szavaiba
-Álcázóberendezésünk azóta is aktiv és jelenelg is mozgásban van,s még a közelében sincs a többi maradványnak. Lehetséges,hogy kiszerelték uram!
-Rendben,ezesetben járjunk utána a dolgoknak. Varko admirális,magával fogok menni,délben vegyen fel egy transzport a főbázis mellett.
-Vettem,vége.
 

Felvevésem után,kettő Sith Fregattal elindultunk követni a jeladást,ami már nem volt mozgó állapotban,ezért könnyedén hiperűrugrást tudtunk végrehajtani.
-3,2,1.......... - Számolt visszafele Varko admirális
Ezután kiértünk egy helyszinre,ahol nem láttunk semmit,de a jel folyamatosan visszaverődött. Elemzőink kiszámoltál és 45 fokos szögben állt tőlünk a hajó,ezért tüzet nyitottunk körülbelül a semmibe,amikor elértük a célunkat és deaktiválták az álcázóberendezést. Furcsa volt,mert semmilyen jelzés nem volt a hajón,szóval nem Zann csapata,nem kalózcsapat,nem Köztársasági és nem is Serran szövetsége volt aki lopott tőlünk. Konkrétan nem tudtuk kivel állunk szemben,ezért kirendeltem a vadászokat és a többi hajót,hogy vegyenek minket körül. Volt egy tervem,nem is hallgattam volna meg a titokzatos ellenfelet,de Varko nem engedte szavak nélkül az akciót,ezért kapcsolatba lépett velük. Kiderült,hogy egy klón vezeteti a csapatukat,aki Alfa-17-es névre hallgat. Ezt megtudva,továbbra sem érdekelt,támadni akartam. Varko továbbra is panaszkodott,és azt ismételgette,hogy a "Vér,nem kiván vért".Hiszen a hajó amit elraboltak,többnyire fizetett zsoldosok voltak és amúgy is lejárt már a szerződésünk velük. Ezért Varko hagyott nekik egy üzenetet.
- Ha további olyan cselekedet irányul a császárnő ellen,akkor saját haderőmet fogom önök ellen küldeni és nem hiszem,hogy túl fogják élni azt a csatát. Ha probléma van,lehet kopogtatni az ajtón,nem lopkodni. - jelentette ki Varko Alfáéknak.

Én nem értettem vele egyet,de ő irányitotta a hajót,nem tehettem mást,visszatértem a bolygómra.

2016.03.15. 19:55
Alfa
Mikor éppen végeztem a páncélom tisztításával, megláttunk egy Sith Birodalmi gépet. Gyorsan beugrottam a gépembe , és tüzet nyitottam. Kiderült, hogy tizen vannak. -Zárótüzet nékik! Kilőttük mindet, és az épebb gépekből kiszereltük az álcázó berendezéseket. Minden gépünkbe beszereltünk egyet, így már "láthatatlanok" voltunk. -Ezért még jövünk eggyel Rencinek. -Hogy érted? -Mi több rosszat tettünk vele, mint ő vele. -Előbb pihenjük ki magunkat.
2016.03.15. 17:44
béka

(

2016.03.15. 17:44
béka

Egy sereg mindenek felett!

Mindenek felett! X

2016.03.14. 10:43
The Supreme

Egy sereg mindenek felett : The Stvixxx

Miközben utazunk a Boszorkányszövetség előirt időpontjára és helyére,nem hagyott nyugodni a gondolat,hogy a Stvixxx ott lesz. Mert mindenki azt mondta nekem,hogy kerüljem őket,de az archivumba mégsem találtam őket. Ezért kedves barátomtól Nikotól és a védelmezőmtől Carnortól kértem magyarázatot. Niko nem sokat tudott,de Carnor igen. Amit az elején furcsáltam,hisz Nico rendelkezik az egyik legjobb hirszerzési osztállyal és státuszából adódva még sokat is hallhatott a kalózoktóll,aztán a végén már tudtam,hogy miért.

- Hol is kezdjem úrnőm. Hát.. jó.. Ez egy ősi rend,amit anonymous alapitott meg,jó sok évvel ezelőtt,bőven állithatom azt,hogy akit most ismersz az bőven nem is volt a születési tervben. Igen,nem tudjuk,ki hozta létre a csapatot,de annyit tudok,hogy ki kapta meg.

-Hmm.. - kezd érdekes lenni Renci számára.

-Darth Revan. - Renci ekkor feláll az asztaltól és az ablak-felé fordulva nézi a sötét univerzumot,bal kezét a homlokára teszi,mig a jobbot ökölbe szoritja.

-Szóval,Darth Revan kapta meg a vezetőségi jogot a Stvixxxen belül. Habár,már nem ez a nevük. The Lux néven találod a társaságot. Egy gond van velük,hogy nem öregednek,kétszer-háromszor erősebbek egy átlagos erőhasználónál és még senkinek nem sikerült megölnie egyet sem.

- Egyet sem? Akkor mi hogyan fogjuk? - kérdezte Renci nagy szemekkel,de persze nem nézett Carnor szemébe,hisz csak a dühöt és a fájdalmat lehetett látni Renci szemeiben.

- Egyet sem,legalábbis ezt bizonyitják. Valamilyen boszorkány elérte a legelén,hogy a tagok csak speciális eszköztől,tárgytól tudjanak  meghalni és mivel nem öregednek igy nem is hallnak meg természetes módon,ergo ezért erősebbek mindenkinél. Létszámuk ismeretlen,hiszen a galaxisban nem egy adott bolygón található  meg a bandájuk,hisz szétvannak szórodva. Az már csak mellékes,hogy a találkozót pont ők felügyelik.Persze,a gyengepontjuk az természetesen eléggé egyszerű. Öld meg a vezetőjüket és meghalnak ők is.

-De mi közük nekik a választáshoz?

-Az,hogy ők rendelkeznek egy saját boszorkánygyülekezettel. Akik nem olyanok mint ti,ők nagyon fekete mágiával foglalkoznak,nagyon ősivel és nagyon erőssel. Többnyire kitagadtak alkotják az ottani állományt. Viszont csak akkor működhetnek,ha a Legfőbb beszél az ősökkel és engedélyezi a kitagadt boszorkányok aktivitását.

-Értem Carnor,ennyi elég is lesz. Darmannak üzenem,hogy irány a Kalakar Six hold,hisz ott lesz a találkozó.

2016.03.14. 00:32
MEXIM
Mi ez a dög?: 3/3
 
Nem messze a bejáratnál Zann várt rám és csak ennyit kérdezett miközben lőtt rám:
-Hová ilyen sietősen kislány? A buli még csak most kezdődött.
Én egy gránátot vágtam hozzá ami nem sokkal előtte robbant fel de a páncélzata miatt nem tett benne sok kárt, de eléggé elvonta a figyelmét, hogy szabadon elrohanhassak mellette és csak ennyit szóltam vissza:
-Nem baj, nekem ennyi móka elég is volt mára, de azt a szép jószágot itt hagyom neked játszani. -Mondtam miközben futottam tovább.
-Miféle jószágot? -Kérdezett utánam.
-Azt ott! -Mutattam vissza rohanás közben.
Mikor hátranézett egy óriási gépszörny ugrott rá és levitte a földre, ekkor minden konzorciumi odarohant, hogy segítsen neki, mi addig vissza vonultunk. Odaérve a hajókhoz hallottam a távolból, hogy a kihelyezett bombáim felrobbantak. Beszálltunk a hajókba és elindultunk vissza a Big Bossra. Értesítettem Natasát, hogy megvan az amiért jöttünk. Szólt, hogy ő is ócskavasat csinált a rájuk támadó hajókból így nyugodtan tudunk landolni a hangárban. Kértem, hogy amint kiérünk a veszélyeztetett zónából rendeljen el interkontinentális bombázást a célterületen ahol voltunk. Ő eleget tett a kérésnek. Mikor a hajókkal landoltunk a hangárban akkor beléptünk a hipertérbe és elindultunk a bázis felé.
2016.03.14. 00:28
MEXIM
Mi ez a dög?: 3/2
 
-Vettem! -Mondtam majd szakítottam a vonalat.
Az embereim sikeresen védő állást tudtak foglalni a romok között majd megkezdődött a konzorciummal való küzdelem. Hirtelen megláttam a vezérüket is. Csak egy ember képes ilyen ronda páncélt hordani az egész galaxisban.
-Zann!!! -Mondtam szúrós tekintetet vágva, majd megindultam ellene. Ő nem vett észre én így faltörő kosként terítettem le a földre és már szúrtam volna bele a kardom a képébe de a páncélja felfogta azt. Ő felnevetett majd lerúgott magáról és felrepült az égbe és onnan kezdett rám lőni. Én megpróbáltam az erő segítségével lerántani az égből de nem működött. Nem tudtam használni az erőt.
-Mi a baj kislány? -Kérdezte nevetve.
-Ysalamirik mögé bújva mersz csak kiállni előhasználok ellen?
-Fáj, hogy elhagyott a varázs erőd?
-Nagyon vicces bádog ember. De nem fogsz sokáig röhögni ha a mesterem a keze közé kap téged.
-Felettébb érdekelne a te mestered és, hogy mik azok a sötét elemek amiket olyan nagyon kerestek.
-Csak egy válaszom van mind a két kérdésre: a te legrosszabb rémálmod! -Majd azzal a lendülettel megindultam a szentély bejárata felé.
Zann ekkor rakétákat küldetett utánam amik elöl épphogy csak meg tudtam lépni. A rakéták berobbantották a bejáratott elzárva az utat az utánam jövök elől. Én elindultam a szentély belseje felé. Nemsokára megtaláltam a helyet amit kerestem. Ott volt a terem közepén az oltár rajta azzal a holokronnal amit kerestem. Gyorsan el is vettem majd elhelyeztem a bombákat. Mikor indultam volna kifelé ekkor egy fémes nyikorgásra lettem figyelmes a messzeségből. Mikor hátra fordultam csak ennyit tudtam mondani:
-Ohh basszus.
Rohantam mint az őrült a kijárat felé. Szerencsémre a barlang leárnyékolta a Ysalamirik hatását így egy óriási erőrobbanással eltakarítottam a törmeléket az útból és rohantam kifelé.
 
2016.03.14. 00:26
MEXIM
Apokalipszis sorozat
 
V. fejezet: Mi ez a dög?
Maris Brood elbeszélései: 3/1
 
-Hamarosan megérkezünk a Waylandre. -Jelentette az egyik taktikai tiszt.
-Ideje volt már. Kezdtem magam halálra unni. -Válaszoltam majd elindultam a hangár felé.
-Maris! Ne feledd a küldetésed súlyát! -Szolt utánam Natasa.
-Ja ja ja. -Válaszoltam foghegyről.
-Maris! Ez most véresen komoly ügy! Ne vedd félvállról!
-Ahogy minden ügy amit csinálunk. De nyugi, nem veszem félvállról.
A csapatom már készen vártak a hajókban. Csak a felszállási parancsra vártunk. Hamarosan kiléptünk a hipertérből, mi felszálltunk és megindultunk a célterület irányába. Eközben Natasa a Big Bosson maradt, ő adta nekünk az interkontinentális fedezetet. Hamar elértük a célterületet. Egy hatalmas épületkomplexum romjai voltak a hegy tövében. Megkezdtük a felderítést, hogy megtaláljuk a szentély bejáratát. Nem kellett sokáig keresnünk, pontosan ott volt ahol meg volt jelölve a térképen. Rakata motívumok tömkelegére bukkantam és kirajzolódott előttem az ajtó körvonala. Mikor megtaláltam a kulcsok helyét akkor elő vettem azt amit a mester adott nekem még a bázison. A megfelelő sorrendben és időben behelyeztem őket, ekkor a kapu nagy morajlással kitárult. Mikor teljesen kinyílt akkor be akartam lépni rajta ám egy rakéta csapódott be a közelünkbe ami elröpített engem és az embereim egy részét.
Szerencsére csak a lökés hullám ért engem ami elröptetett, de szerencsére más bajom nem lett. Mikor felpattantam láttam, hogy a konzorcium emberei törtek ránk. Valaki szolt nekik, hogy jövünk.
-Natasa! A konzorcium meglepett minket!
-Ezzel nem vagytok egyedül ott lent. Hirtelen ránk rontott néhány fregatt és egy Keldabe. De most nem ez a lényeg. Bármi áron de szerezd meg a térkép darabot!
2016.02.28. 11:00
LordDarthVader
Hangár: 
 
- Ez az?
- Igen pont ez kell.
- Vidd le a 13. Szintre ott tudják mit kell csinálni vele.
- Renben.
A terveim hamarosan készen áll, hogy bevethessem az uralkodó ellen és átvegyem az uralmat a birodalom fölött!
2016.02.26. 11:57
Revan Úr

Nem tudott foglalkoztatni ez az árulós téma,pedig érzem,hogy valami közeleg.. de ez a valami többirányú. Attól félek,hogy kettőnél is több fronton kell megvédenem mindent és mindazt ami az enyém. Érzek egy gyenge,egy közepes és egy nagyon sötét és erős árnyt a határaim mentén. Sokszor csak tűnödtem a székembe,hogy mi lehet ez. De ahogy a földet bámultam,lestem a nagy sötétségbe rájöttem valamire. Nélkülem nincs birodalom és hatalom,ha nem állok fel,akkor vége lehet mindennek. Ezért fejemet felhajtottam szememmel ravaszan és settenkedve néztem előre,majd egy gépet rendeltem el azonnali indulásra.

Létezik egy szövetség. Mikor az archivumban olvasgattam akkor vettem észre. Messze vannak a háborútól,de még is mindegyikbe ott vannak. Nagy hatalma van és hogy is ne. Megalapitója Darth Revan volt,csak egyszerűen elvileg menekült valaki ellen és otthagyta meghalni a saját embereit,de ők nem haltak meg igazából,tűlélték a lehetetlent. Tudomásomra jutott,hogy van egy boszorkány egyesületük és most válasszák meg a Legfőt. El kell nekem oda látogatnom,csak félek,hogy a Stvixxx nem engedi majd,de muszáj lesz.

2016.02.23. 14:19
béka

Én pedig csak még több személyt próbáltam függetlenné tenni.

2016.02.23. 11:05
Revan Úr

-Császárnő! Hajó visszatért a bolygóra. Mivel az ellenség több részre szakadt,ezért nem látta értelmét,hogy maradjon. Kisebb hajókat rendelt a feladatra,szintén álcázóberendezéssel.

-Mindent hallgassanak le,tudjanak meg. Ez most fontos,valamiért érzem,hogy veszélyben lehetünk.

2016.02.23. 08:05
Darth-Sidious

Mi függetlenek vagyunk jelenleg, ha valaki akármilyen ellenségeskedést mutat, az ellen lépünk be a harcba.

2016.02.22. 20:42
LordDarthVader

Sdius én meletetek álok mert éngem nem érdekel se köztársaság sem a birodalom én csak rencit akarom megölni.

2016.02.22. 20:09
Darth-Sidious

Vader, azért vagyunk meteoron mert függetlenek szeretnénk lenni a cstában, ezéert légyszi, ne mi legyünk mindenkinek a célpont, ha valaki szövetkezni akar, lehet segítünk, de önszántunkból senkit sem akarunk megtámadni, megölni stb.

2016.02.22. 18:12
LordDarthVader

Tudod revan elmondanám neked a tervemet de nem lenne okos döntés mert amin most dolgozok azaellen még renci boszorkány ereje sem lesz elég :D

2016.02.22. 18:09
LordDarthVader

Hangár:

- Csak hozd el nekem.

- Biztos vagy benne? Elég veszélyes környék még nekem is.

- Szükségünk arra a darabra tervhez.

- Rendben.

Visszamentem a szobámba és Trhawn az ágyamon ült.

- Még nem mondtad el nekem mi történt.

- Mikor rád találtunk eszméletlen voltál a kalóz banda vezére meg akart ölni, de még időben odaértem.

- Beszéltél valami beavatkozásról.

- Az egyik kalóz megsebesített és a sebed fertőződött mikor megtaláltunk fen ált a vérmérgezés veszélye és egy implantátumot ültetünk a szervezetedbe, ami megakadályozza ezt.

Töröltem az emlékeit így már csak a kalózok elleni küzdelemre emlékszik.

A terveim remekül haladnak, és ha meg szerzem az utolsó elemet is, akkor végre legyőzhetem az uralkodót!

2016.02.22. 18:00
Revan Úr

én tudom merre vagytok,szóval mindegy XD


2016.02.22 15:17
Alfa

sorry vödör de greedo már visszajött hozzánk és mivel egy tök random meteoron vagyunk, így SENKI SOHA meg nem tud találni!

2016.02.22. 16:11
LordDarthVader

ha megtalálak szétlövöm azt a meteort

2016.02.22. 15:17
Alfa

sorry vödör de greedo már visszajött hozzánk és mivel egy tök random meteoron vagyunk, így SENKI SOHA meg nem tud találni!

2016.02.19. 21:35
LordDarthVader

Miután greegoo nem volt a tankolóálomáson kifagattam a kút tulaját, de nem tudta merre ment, de monta, hogy volt ott egy caminoi és az is vele ment. Azonnal kiadtam a parancsot, hogy kutasák át a rendszert és értesítsenek ha megvannak.

2016.02.17. 14:28
greedoo

Beszállok a nabooi vadászomba.

-Hé Sidious! Szólj Alfának, hogy elmegyek. Hamar visszajövök.

-Oké.

Felszáltam. 5 perc múlva elkezd a gép rázkódni.

-Mi a?- ordítottam. Elfelejtettem feltankolni. Szerencsére láttam egy benzinkutat.

-Leszállási engedélyt kérek. Tankolni jöttem.

-Rendben. Szálljon le a 2-es kúthoz. Kellemes tankolást!

-Mennyi lesz?

-15.000 credit.

-Utalom a bankszámlájára.

Tele a gép. Felszálltam. Fojtattam az utamat. A Zeta 0-9-re leszálltam.

-Hé We! Itt vagy?

-Persze! Hát nincs gépem:

-Kit érdekel. Szövettséget ajánlok a társaim és saját nevemben!

2016.02.15. 21:35
LordDarthVader

Jelentés a 13. szinten történtekről:

- Vader nagyúr az alany ébredezik.

- Tartsd lefogva.

- Igen is.

- Hol vagyok?

- Üdvözöllek Thrawn.

- Mi történt Vader?

- Egy beavatkozást kellett végrehajtanunk rajtad.

- Beavatkozást?

- Ne aggódj nem lesz semmi baj

- Altassa el.

Az orvosdroid altatott adott be neki és rögtön elaludt.

- Uram!

- igen parancsnok?

- A klón nem reagál a kezelésre.

- ölje meg!

- igen is.

Ezzel egy lövés dördül el és a klón holtan feküd a padlón.

Megparancsoltam, hogy Thrawn-t vigyék a szobámba és keressenek meg nekem két személyt, de az egyikkel vigyázzanak, mert jedi.

2016.02.15. 19:19
LordDarthVader

terveim akart lenni de, a hülye world űgy túnik kijavította arra és nem ettem észre.

 

2016.02.15. 14:19
Darth-Sidious

2016.02.15. 14:18
Darth-Sidious

Bocs, így pontos :"nem öllek meg, de felhasznállak a termeimre".

2016.02.15. 14:17
Darth-Sidious

Mit fogsz csinálni? szobákat építesz? idézek : "termeimre".

2016.02.14. 16:46
LordDarthVader
2016.02.14. 16:20
LordDarthVader

majd megtudod :)

2016.02.14. 15:53
Ashoka

Vader, ha mi 5en nem tudtuk legyőzni az uralkodót, akkor meg mi a fenét akarsz csinálni???

2016.02.14. 12:35
LordDarthVader

Miután vissza értünk a Gall-ra lementem Thrawn cellájához.

 - Mit akarsz Vader?

- Nem látogathatom meg egy régi barátom?

- Ha barátod volnék, nem zársz be egy cellába!

- Az árulóknak egy cellában a helyük!

- Én vártalak, de te nem jöttél.

- mert egy kalóz banda az utunkat állta.

- nem öllek meg, de felhasznállak a termeimre.

- Mire gondolsz?

- Majd megtudod.

- Parancsnok vigyék a 13-as szintre.

- igen is!

Ezzel elvitték és a terv, amit kitaláltam olyan, hogy még az uralkodónak sincs esélye ellene.

2016.02.14. 07:55
Darth-Sidious

Most mi van?

2016.02.13. 14:29
LordDarthVader

Miután Thrawn emberin átjutottunk nem sokára elértük a bázisát. Az őrségen is át jutottunk.

És megtaláltam Thrawn szobáját.

- Thrawn te áruló most véged!

Egy mozdulattal nekirontottam a fényaktommal, de ő kivédte a sajátjával.

- Az hiszed ennyi elég lesz ellelnem?

Felemeltem az erővel és hozzávágtam a falhoz.

Ekkor megjelent a parancsnok.

- Tartoztassa le mind kettőt és vigyék a Resolute-ra.

- Igenis!

Egy pár perc múlva a hajon voltam.

A parancsok szólt, hogy lehealgaták a hajót, de ez nem nagyon izgatott.

Kiadtam a parancsot, hogy visszatérünk a Gall-ra és, hogy a két személy azonnal zárják 2 külön cellába.

2016.02.01. 21:04
Darth-Csanad

- Uram!

 - Igen rádiós?

- Rejtjelezett adást kaptunk.

- Sikerült dekódolni?

- Igen Uram. Vader hajóinak adatai.

- Remek. Használják fel.

- Igen Uram!

Ekkor Rukh jelent meg mellettem.

- Uram! - suttogta - A P-21-es kód várja.

- Remek. A szobámban fogadom.

2016.01.31. 17:51
Revan Úr

Császárnő már mielőtt elkezdődött volna,tudta,hogy mi lesz Vader-Thrawn között,szóval egy nagyobb gép álcázóberendezést használva az űrben tevékenykedik és információkat gyűjt a célszemélyektől,ismerteti a Birodalmat a történésekről.

2016.01.31. 16:37
Darth-Csanad

Nyugi alfa. Nem rád gondolok.

TÖRTÉNET:

 

Éppen a szobámban nézegettem a rodiai festményeket és szobrokat, amiko hirtelen megrázkódorr a hajó. Rohantam a hídra.

- Kapitány mi történt?

- Uram! A jobb-első turbólézerfürt megsemmisült.

- Vader... - hogy vigen el a csillagporos, hepehupás hipersáv! Gondoltam, de hamar nyugalmat színleltem. -  Minden egységnek riadó! Tüzeljenek belátásuk szerint. Jurir! Munkája van. Keresse meg Vadert. Ne, ismétlem ne szálljon szembe vele. Csak keresse meg. - És minden figyelmemet az ellenfél szétmorzsolására fordítottam.

2016.01.27. 19:26
LordDarthVader

Miután értesítettek, hogy Thrawn valamiért a Rodia-ra ment furcsa érzés támadt bennem érzetem, hogy hogy van valaki vagy valami ott és pár per múlva a parancsnok meg jelen és közölte, hogy egy klónt keress. Azonnal kiadtam a parancsot, hogy oda megyünk pár perc múlva oda értünk. Thrawn hajója bolygó körüli pályán mozgott. Megpróbáltam hívni a hajót, de nem válaszolt. Jango és én lementünk egy egységgel a bolygóra, de mivel meg akartam szerezni azt a klónt kiadtam a parancsot, hogy sémisítsék meg Thrawn hajóját.

2016.01.24. 20:19
Alfa

Ha rólam van szó akkor szivesen rendelkezésre állok bármilyen békés ügyben... 

 
 
2016.01.21. 20:10
Darth-Csanad

A harc. A legfontosabb jelenleg. A flotta harckészültségben.

- Kapitány! Készítse a hajót! A cél a Rodia!

- Értettem uram! 3…2…1…hiperűrugrás!

12 óra múlva már alattam feküdt Rodia és körülöttem a védők roncsai keringtek.  A hangárban pedig elit rohamosztagosok gyülekeztek, hogy megkeressék nekem a legértékesebb és legkülönlegesebb műkincset. Egy klónt.

2016.01.16. 00:36
LordDarthVader
A Gall végre visszakaptam, de agaszt az amimit renci mondott mivel nem tudom mit akarhat majd tőlem. Egyenlőre viszont nem ez a legnagyobb gond. Lehívtam az admirálist a bolygóra,hogy a parancsom ellenére ami úgy szólt, hogy semiképenn sem adhatják meg magukat megtette. Ezért végeztem vele.
 
2015.12.29. 20:06
Darth-Csanad

Egy nagy kiterjedésű kalózbanda állta az utamat, így nem tudtam Vader segítségére sietni. De a katonáimmal a rendrakásban még tudtunk segíteni. A hajóim (jelen szempontból) szükségtelen részeit leszereltettem, hogy hamar sok fém és műszer álljón rendelkezésre. A szállítmányokból majd meg lehet javítani őket. A hajók párban keringtek a bolygó körül. Az egyiken ez nem volt, a másikba meg más. A legjobb embereimet, többek között a clawdite-okat és a mandalóriakat elküldtem megkeresni Renci Whyto-t...

2015.12.21. 23:26
Revan Úr

Ahogy elengedett abbahagytam a bűbájt és rámront a fénykardjával. Én csak ugrálok és ugrálok,amikor felvesz egy puskát és sikeresen ellövi a vállamat. Ez váratlanul ért,de éreztem,hogy itt a vége,pontot kell tennem,ezért felemeltem az erő segitségével és a közeli épületbe hajitottam el a testét,amikor pedig tápászkodott felfele fénykardot fogtam a nyakához.

- Ezt,most itt abbahagyjuk - Ránéztem a sebembe,ami csúnyán vérezni kezdett.  - Most az egyszer fogom ezt megtenni. Elengedem a csapataidat,visszaadom a bolygódat,kivonom a csapataimat. De ha...még.... előfordul... egyszer is ilyen,akkor visszajövök és sosem fogom megállni. Emlékezz erre a napra,mert szerintem jössz majd nekem egyel és be fogom hatjani. Ezzel felsegitettem,a szemébe néztem,bólintottam egyet,fénykardját a kezébe adtam én pedig felültem az értem jött transzportra és kivonultam csapataimmal együtt Gallról.

2015.12.21. 23:26
Revan Úr

Megérkeztek. - Jelentette az ottani tiszt.
Megparancsoltam,hogy maradjanak a bázison és az ott hagyott hajók pedig lassan vegyék fel a csapatokat és a vadászokat....induljanak harcba.
25 perccel később kaptam az információt,hogy elkezdődött az űrbéli csata,csak egy gond van,hogy több hajóval érkezett a Vödörfejű,mint ahogy arra számitottam,ezért a flottáját éppen hogy karcoltam,nagyobb veszteséget nem szenvedtek. Tudtam,hogy egyenlőre az űrbéli csatát hagynunk kell,ezért kivontam a csapatokat,csatacirkálókat menekülésre parancsoltam mig a vadászokat visszarendeltem a földre a további utasitásig. Nem is kellett erre sokat várni,hisz a nagyságos Darth Vader egyből elindult transzportokkal,vadászokkal és bombázókkal a bolygóra,ezért a vadászokat és a védelmi berendezéseket ezekre a gépekre irányitottam. Természetesen nem lehet minden  hajót zuhanásra kényszeriteni,ezért akadtak hajók amelyet sértetlenül leérkeztek a talajra és elkezdték az ottani csapataimat megtámadni. Ahogy néztem egy pontra mozgositották az erejüket,ezért én is elég sok embert odaküldtem,hogy leverjük ezt a mocskos bandát,csak annyi bökkenő volt,hogy Vadert sehol sem találtuk. Kiderült,hogy a félkész ION ágyúnknál van és éppen használni akarja a menekülő Harrowereken. Sikerrel is járt,hiába nem volt még készen arra képes volt,hogy a menekülő hajókkal leszámoljon,de pechjére a létesitmény felrobbant vele együtt. Csapatai megijedtek,ezért a vezetőjük felé siettek,ezt kihasználva bekeritettem a csapatait,hozzá pedig egy nagyobb csapatot küldtem,hogy fogják el,mert nem hiszem,hogy elhunyt az a kis Vödröcske.  Rencinek közben jelentettem,aki közölte velem,hogy innentől átveszi,hiszen már uton van egy nagyobb flottával.


Innentől Renci:

Nem kértem Carnor többi jelentését,mert úgy gondoltam pontot teszek az ügy végére. Lusaknyával és a Reaperrel elindultam hát a bolygó felé,ahová meg is érkeztünk. Egyből kértem az admirálisokat,hogy vegyék fel a parancsot Vader flottájának az admirálisával,hogy adják meg magukat és fogadják szeretettel az átszálló csapatainkat. Az elején tűzelésbe kezdtek vagy akarom mondani próbálkoztak minket tűzelni,de aztán egy szép mozdulattal kilőttük az egyik nagyobb hajójukat,ezután pedig több száz vadásszal köröztünk az ellenségek körül,ismételten felszólitva,hogy tegyék le a fegyvert. Az admirális tudta,hogy két ekkora hajóval szemben nem tudja felvenni a csatát,ezért engedélyezte az átszállásunkat is. Ekkor lementem egyedül Revan volt vadászgépével a bolygóra,célpontom persze Vader volt,ezért az IONágyús létesitményhez siettem. Csapataim már ott voltak,de láttam,hogy sorban estek el mert Vader nagyon dühös. Ekkor robotpilótára váltottam majd kigurottam a gépből,katonáimnak pedig megmondtam,hogy vonuljanak vissza 150 méterig és onnan nézzenek minket. Vader először nem tudta mi történik,majd megláttott engem,ahogyan kiugrok a gépből.

-Ó,hát te is itt vagy,várod a halálod..mint a többi - mondta Vader
- Ne siessünk Vader,nincs nálam fegyver.. - Ezzel pedig az erővel odarepitettem a fénykardjaimat.
- Helyes,méltó halálod lesz. Admirális,jöhet a következő hullám.
Nem kapott választ,ezért még egyszer hivta az admirálisát.
- Jöhet a következő hullám. - Parancsolta Vader hangosan.
- Az nem fog összejönni barátom. Odadobtam elé egy holovevőt,ahol szemtanúja lehetett annak,hogy az űrben milyen flottával jöttem,a hajói már az enyémek és a földi csapatai be vannak keritve Carnornak hála.
- Most ismételten én diktálok,ici-pici Vader. - Majd odasétálok hozzá szép,nőies mozdulatokkal,a szemébe nézek,két ujjammal végigsimogatom a sisakját,majd ő az erővel arébb lök és fojtogatni próbál. Csak egy valamivel nem számolt.. Erősebb vagyok,ezért egy bűbájjal elkezdtem szivni az erejét és egyre gyengébb lett. Ahogy elengedett abbahagytam a bűbájt és rámront a fényk

2015.12.21. 17:56
LordDarthVader

Miután megtudtam, hogy a Gall fölött lévő blokád megszűnt azonnal összeszedtem a flottát és elindultunk oda.  Amint kiléptünk a hiperűrből bolygó körüli pályára álltunk mivel nem tudhattam mekkora hadsereggel számolhatunk. De azonnal élesítettem a fegyvereket és aktiváltattam a pajzsot, mert számíthattam rá, hogy talán az uralkodó flottája is megjelenik. 

2015.12.20. 19:58
Revan Úr

2015.12.18. 21:41
Revan Úr

-Császárnő,Gallon állomásozó űregységünket megtámadták.
-Jelenleg nagyobb problémám is van Carnor,Flottánk rakja le az összes egységét és csatlakozzanak az ott állomásozó 50 000 katonához. Te irányitod majd a védekezést,de mindenképpen jelents! Ha flotta lerakta az egységeket,akkor jöjjenek Coruscantra!

2015.12.18. 20:56
LordDarthVader

Mivel Thrawn főadmirálissal nem tudtam beszélni így nem tudta, hogy hogyan kivitelezzük a támadást. Végül a saját magam indultam csatába. Miután mindenki és minden a csillagrombolón volt megkezdtük a Hiperür ugrást a Gall koordinátáira. Hiperűr ugrás 3.2.1 és a Hiper térben voltunk.

Amint kiléptünk minden vadász kirepült a hajóból én hídon maradtam. Amint elég közel értünk az egyik csillagrombolóhoz kiadtam a tűzparancsot a két hajó és a vadászok egymást lőtték a vadászokat nagy részét sikerült kilőnöm én a saját vadászomba szálaltam és megközelítettem az ellenséges hajót.

Ekkor 5 vadász rám tapadt ezeket követőrakétákkal kilőttem majd bekapcsoltam az álcázó rendszert és a elindultam a pajzsgenerátorok felé proton torpedókkal kilőttem őket és kiadtam , hogy a minden ágyúval tüzeljenek a  hajóra sikerült meg semmisíteni de sajnos a miénk is sérülést szenvedett így a következő  harc helyett visszamentünk a bázisra megjavítani, de ezzel kiderült, hogy nem lesz nehéz dolgunk a felszabadításnál.

2015.12.17. 17:03
Revan Úr

akkor elkéne olvasni rendesen

2015.12.17. 16:50
LordDarthVader

Ezt most akkor nem értem az uralkodo sznte megsemístette a köztársasági flotát.

2015.12.17. 16:06
Deviss

nem buktunk el.. épp,hogy megnyertük...

2015.12.16. 18:54
LordDarthVader

A köztársaságnak vége a Dantooine Megtámadásával a köztársaság vesztett. Az uralkodó arra készült, hogy végleg elsöpörjön mindenkit az útjából. Magamra maradtam a bázis, ami egy hónapja nagy nyüzsgés övezett szinte csendbe borult. Nem csak a köztársaság bukása volt, hanem az, hogy elvesztettem mindenkit, akit barátomnak mondhattam. Egyedül maradtam egyedül a katonák voltak ott, akikkel időnként beszélni tudtam. Ha sikerülne visszaszerezni a Gallt, akkor tán én is abbahagyom háborút.

2015.12.16. 18:06
Darth-Sidious

Alfa már a hajójánál volt, de én még pont elértem. 

-Alfa,nekem is elegem van ebből az egészből, megyünk együtt?

-Persze, öt perc és indulunk.

Én futottam, de már a gépeim, katonáim és mindenem ott volt gépeimmel együtt, Alfa mellett.

Erre elkiáltottuk magunkat együtt:

-Szia Háború!!!

 

És elindultunk.

2015.12.16. 16:56
patrik1957

hát a háborúban akkor sem tudna mit csinálni, két ekkora erő közt én sem kockáztatnám meg egy ilyen viszonylag kis erejű karakterrel 

2015.12.16. 16:18
Revan Úr

szabaduszó is simán lehetne...

2015.12.16. 11:25
Revan Úr

Hallottam,hogy már a hipertérben vagyunk,majd elájultam,valószinű a robbanástól fejrázkódásom is volt.Gyengélkedőn ébredve,nem igen jöttem arra rá,hogy egy tárgy miatt miért kellett megölni 30 katonát.. Talán kapok majd rá választ,de most pihennem kell.

 

2015.12.16. 11:24
Revan Úr

Darth Revan - Mirta Gev hozománya - //Mirta szerepében//

Korriban óta szinte minden fontosabb kontaktomat elvesztettem,csapatunk háromnegyede már nem a mi oldalunkon tevékenykedik,Revannel pedig már nem olyan a kapcsolatom mint eddig,sok titok van a fejében és egyre rejtélyesebb minden mozdulata.

Mihelyst a felszerelésemet ellenőriztem a kabinomból kinézve láttam,hogy elindultunk és a parancsnoki központból riadóztatják az egész flottát. Felkaptam a sisakom és a szokásos felszerelésem és elindultam a hid felé.

- Mire ez a riadóztatás admirális? - Kérdeztem Saultól.
- Egyenlőre még én sem tudom Mirta,Revan utasitása.
Ezért Revanre várakoztam,de megjelenése helyett inkább egy üzenetet küldött a komlinkemre,hogy a tárgyalóteremben találkozzunk,de állitsak össze egy 30 fős csapatot.
Mivel nem tudtam,hogy a küldetés igazából mire fog alapozni ezért az én csapatomból toboroztam.

Megérkezek a tárgyalóteremhez az embereimmel,panelen megnyomok egy gombot és csatlakozunk Revanhez az asztalhoz.

- Nem szeretnék kérdéseket,ezt most leszögezném. Körülbelül 20-25 percetek lesz arra,hogy behatoljatok egy közepesen védett jedi kiképző bázisra és elhozzátok onnan a tárgyat amire szükségem van.
- Milyen tárgy.... - vágott a szavamba Revan.
- Nem mondom el megint, pofa befogva. // majd egy holovevővel kivetiti a tárgyat amit el kell hozznunk//
- Ez egy nagyon fontos gyémánt. Valószinű,hogy több gyémánt lesz elrejtve a bázison,de ezt megfogjátok ismerni mert piros-lilás szine van és elég gyakran változik át csillogó fehérre. Összesen kettő csapatszállitót kaptok és a küldetéshez kellő felszerelést. Kimentés,erősités nincsen,20 percetek lesz,mint ahogy már mondtam. Ha kudarcot vallatok akkor a páncélzatokba berakott detonátorokat élesiteni fogom. Remélem minden érthető,most pedig lehet távozni. Ja és a legfontosabb,nem jöhetnek rá,hogy mit loptunk el. - Majd Revan befejezte a mondandóját és a hangár felé vettük az irányt.
Megmondom az őszintét nem tudom mire készül,de szeretem amikor elhatározott,akkor mindig látok reményt.

Megkaptuk Revan személyi transzportját,illetve egy kisebb csapatszállitót is,majd egy rövid ugrás után megkaptuk a parancsot,hogy megérkeztünk Dantooine-ra,indulhatunk a kordinátát pedig elküldték a pilótáknak,ezért megerősitettem a parancsot a csapatomnak és a cél felé vettük az irányt. Flottánk miatt valószinű minden vadászgép és védelmi hajójuk az űrben volt,ezért a levegőben nem volt ellenállás,viszont ahogyan megérkeztünk a bázisuk fölé tűz alá vették a gépeinket. Mivel ez EVO nevezetű csapatot hoztam magammal,ezért yetpackkek segitségével kirepültünk a hajóból és igy közelitettük meg a létesitményt. Időt és utat kellett nyernünk ezért a katonáim nagyrésze lefoglalta az ellenséget amig én pár emberrel behatoltam a bázisba és keresni-kutatni kezdtük az elhozandó tárgyat. Már 15 perc tellett el,de sehol sem találtuk,már kezdtem pánikolni amikor egy sötétebb szobában megláttam,hogy az árnyék szine váltakozik. Revan elmondása szerint szinváltó a kicsike,ezért beléptem a szobába beraktam a hátamon lévő tárólóegysébe majd parancsba adtam,hogy mehetünk vissza a hajóra,viszont ahogyan kiértem a bázisból láttam,hogy ha leállok most és segitek a katonáimnak nem fogok visszatérni időbe. Nehéz döntést kellett hoznom,ezért nem adtam nekik további utasitást és 3 katonával felrepültünk arra a gépre amivel jöttünk és visszatértünk a Terrorra.
- Jelentettem Revannek,hogy az akció sikeres. Visszaválaszolta,hogy remek,majd pont abban a pillanatban a mellettem álló 3 katona felrobbant a páncélzatával együtt.. Robbanás ereje nagyon arébb lökött,ezután pedig csak arra emlékszek,hogy Revan felettem áll és annyit mond : Nem maradhatnak szemtanúk.. Hallot

2015.12.16. 01:44
MEXIM
Carth Onasi:
 
Azlin által rám bízott flottával jártam a galaxist próbálva összeszedve a megmaradt Köztársasági erőket. A heteken át tartó utamat siker koronázta mivel kilenc hajó híján sikerült megdupláznom a flottát. Épp egy lakatlan bolygó felett állomásoztunk ahol rendszereztük a készleteinket és újra szerveztük a sorainkat mikor befutott egy holoadás. Toparch volt az. Beszédét az egész flotta végig nézte. Az emberek fellelkesültek, hogy a köztársaság nem veszett el és, hogy nem vagyunk egyedül. Így amint végeztünk a munkálatokkal rögtön megindultunk Dantooine felé. Ám oda érve keserűen tapasztaltuk, hogy a rajtunk kívül még a Sithek is hallották az adást. Most meg azon vannak, hogy eltöröljék „Dantooine ígéretét”* a föld színéről. Ezt nem hagyhattam. Rögtön formációba rendeltem a flottát és támadást vezényeltem. A csata előzményéről lemaradtam ezért nem érthettem meg, hogy a Sitheket miért volt olyan könnyű szétverni, de nem is érdekelt. Örültem annak, hogy a mérleg nyelve gyorsan a mi oldalunkra dőlt és a csata amilyen gyorsan kezdődött olyan gyorsan véget is ért. Amint az űrben stabilizáltuk a helyzetet rögtön csapatokat küldtem le a bolygóra, hogy ott is minél előbb rendet tudjunk tenni. Mikor már mindenhol stabilizálódott a helyzet akkor én is lementem a bolygóra, hogy találkozhassak Toparch-al.
-Üdvözlöm Toparch százados. Örülök, hogy megismerhetem. A beszéde fellelkesítette az embereimet.
-Köszönöm a segítségét ön nélkül nem tudom mihez kezdtünk volna. Megtudhatom a nevét?
-Carth Onasi admirális.
-Admirális? -Kérdezte Toparch meglepetten.
-Igen, Azlin tábornok nevezett ki Janarus admirális helyére nem sokkal a Coruscanti csata után. Sajnálatos módon Janarus admirális elhalálozott Coruscant felszabadítási kísérletében. -Válaszoltam.
-Értem. -Válaszolta Toparch egy kis szomorúsággal a hangjában.
-Apropó, hol van Azlin tábornok?
-Nem magukkal van?
-Nem. Néhány hete átadta a flotta irányítását nekem és távozott egy csillagrombolóval, hogy össze szedje a szétszóródott csapatainkat. Azóta nem hallottam felőle.
-Mi sem hallottunk semmit felőle. -Válaszolta Toparch
-Ez nem jó jel. -Mondtam. -Utána kéne küldenünk néhány hajót.
-Nem szívesen mondom ezt de most nincs erre kapacitásunk. Minden hajónk itt kell most. Jelenleg ez az egyetlen biztos pont amit magunknak tudhatunk és még a helyzetünk még így is kérdéses. De az ön flottájával már jobbak az esélyeink.
-És mi a haditerv az elkövetkezendő időkre? -Kérdeztem
-Vannak elképzeléseim. -Válaszolta.
-Szívesen meghallgatnám. -Mondtam majd Toparch odavezetett egy holokivetítöhöz és elkezdte magyarázni a terveit.
 
*Dantooine ígérete: a későbbi köznyelvben ezen elnevezésként fog megmaradni a Köztársasági maradványként elnevezett szervezett Dantooine-i időszaka mikor szinte a semmiből szervezték újjá magukat, hogy harcba szálljanak a galaxist borító sötétség ellen és megvédjék azokat az eszméket melyekben hittek.
2015.12.15. 17:02
patrik1957

hát a köztársaság és birodalom háborújáról van szó, amiben a birodalomhoz nem akar csatlakozni, a köztársaság viszont nem veszi be, én is hagynám a helyében a dolgot

2015.12.15. 16:26
Revan Úr

Mert van tervem?!Ezért elhagyni? mintha nekem lenne társam xddd úristen...

2015.12.15. 14:25
Alfa

Revan ezt nem mert (jelenleg) az ellenséged vagyok, de ez a szerelem-izé mire jó neked? :P

Beszédet tartottam mindenkinek. Így kezdtem hozzá:

- Kedves Mindenki!

Én veletek már több alkalommal is harcoltam vállvetve. Én hűséget esküdtem a köztársaságnak, amíg kellek. De most azt mondták: nem kellek. Hát akkor én most kiszállok ebből a                         Sith Birodalom-Köztársaság harcból. Ha akartok, ti harcolhattok tovább ezért. De én nem. Elegem van, bevallom. Én felkeresem a Mandalóriakat, akik bizonyos szempontból távoli családom, és velük maradok. Velem jöhettek, vagy maradhattok. ÉN megyek.-ennyit mondtam összesen. De a sisak alatt az arcom mégis könnyes volt.

PLS többiek döntsetek, de én tény elhagyom EZT a háborút.

2015.12.14. 21:51
Revan Úr

Változtatás jogát fent tartom,mert elvesztettem a jegyzettömbömet ahová ezt a részletet leirtam,igy most minden újraolvasás nélkül elküldtem az ITT megirt történetet.

2015.12.14. 21:50
Revan Úr

Darth Revan - Nem az aminek látszik... vagy igen?

Határozott embernek tartom magam. Megszerzem azt ami kell,lehetőség adott volt. Ami kell az Dantooinenon találom,ehhez pedig csak meg kell szereznem. Kapóra jött nekem Renci terve,amit én fantasztikusnak mondanék,hisz nélküle ez nem jöhetett volna szóba és hát valljuk be maga az ötlet amit kitalált nem volt rossz,de kihasználtam. Megérkeztem a hajómmal,elértem,hogy senki se zavarjon,majd a leggyorsabb hajómat leküldtem a földre a megadott területre egy nagyobb kisérettel,hogy szerezzék meg azt ami kell. Tudtam természetesen,nem fogom megúszni csata nélkül.  Renci segitsége megérkezett,láttam ahogyan a Reaper megérkezett egy orbitálisan nagy flottával majd Carnor Jex kapcsolatba is lépett az admirálisommal,hogy most azonnal adjuk át a hajót és rakjuk le a fegyvert. Nagyot nevettem szokásomhoz hiven,majd bólintottam egyet az admirálisom felé aki kiadta a parancsot a flottám megérkezésére. Űrben már kicsit kezdtünk sokan lenni,hisz az Én flottám,Renci Flottája és a Köztársaság flottája is egy helyen tömörültek. Mirta jelentette,hogy megvan amit kerestünk,viszont hátrahagyja az embereit,mert különben nem végzünk időbe. Jól is tette,mert ahogyan a hangárba beérkezett a gépe,nem tudom hogyan és miként de Köztársasági flotta érkezett a seggünkbe és azonnal kiakartak minket füstölni. Mivel a célom meg volt,Saul tudta mi a feladata. Egy üzenetet küldtem még Rencinek majd erőimet kivontam Dantooine rendszeréből.

Renci Wytho - Vallomás

Láttam,ahogyan egy hajó visszaérkezik a bolygóról,majd lassan a megérkezésével távoznak. Köztársaság egy nagyobb sereget küldött erre a bolygóra,amit nem is értek,hiszen elvileg majdnem minden csapatuk itt állomásozott,de tévedtünk a jelekszerint. Érkezett egy bejövő hivás,de kértem a parancsnokot,hogy még ne mutassa meg,mert valahogy tudtam,hogy mit fog tartalmazni az üzenet. Nagyobb volt a flottánk,de nem a mi bolygónk,nagy a veszteségünk,parancsba adtam a visszavonulást,kivontam én is az erőimet. Lusaknyaval mi Coruscantra érkeztünk,később Reaper is megérkezett,ahonnan Nico és Carnor átszállt az én hajómra. Tanácsterembe mentünk ahol kivetitettem az üzenetet.
Holovevő kirajzolta Revant,örültem mert látom,de közben pedig a haragom is kirajzolódik az arcomon. Revan közölte,hogy a mai naptól ne számitsunk arra,hogy ő visszatér,többet nem foglalkozik a Sith Birodalommal és ha tervét keresztezzük könnyedén a homokkal tesz minket egyenlővé. Nekem pedig külön üzent,hogy sosem fog megbocsájtani nekem és roppantul örül annak,hogy a szüleim ily módon vesztették el az életüket és reméli,hogy velem is ez fog történni és mihamarabb a lelkem égjen a legrosszabb helyen.

Csak mereven álltam és lestem,nem tudtam mit mondjak. Nico pedig megkérdeztem,hogy az üzenet amúgy is késleltetéssel jött át,kitudjuk deriteni,hogy körülbelül hová mentek,nem érti,hogy most miért nem azon dolgozok,hogy megtaláljam és,hogy megbünhődjön ezért..

Ekkor pedig a hallottak miatt az érzelem kirobbant belőlem,sirni kezdtem majd bevallottam,hogy szerelmes vagyok Revanbe és bármit megtennék.. de sosem fogják ezt megérteni,majd távoztam a teremből és egy géppel coruscanti bázisomra vettem az irányt.

2015.12.14. 21:22
Revan Úr

Renci Wytho - Rejtély

Próbáltunk mindent megtenni,hogy kapcsolatot teremtsünk a külvilággal. Kezdetben nem jártunk sikerekkel majd egy órás munkával végre az én flottámmal már működött a rendszer,de valami blokkolta a jelet a határon túlra. Egységeket küldtem kisebb hajókkal a felrobbant,megsérült hajóimhoz,hogy segitsenek azoknak akikre ráfér.

Komlinken keresztül recsegő hangon hallottam,hogy az űrbéli kommunikációs állomásukat elfoglalták,kevesen vannak,de a mérleg még mindig az ő oldalukra billen. Nagyon őrültem ennek a nagyságos hirnek,továbitottam a megmaradt hajó kapitányainak.

Amikor próbáltam felmérni a károkat a hajóm belsejében egy tiszt futott oda hozzám,hogy a déli részen egy hajó ugrott ki és ennek következtében valamiért a köztársaságiak védelme is megszűnt ismeretlen okok miatt. Egyből futottam a parancsnoki objektumba ahol a saját szememmel láttam a tiszt elmondását. Láttam,ahogyan a határon belül csatáznak és láttam a hajót aki éppen a csatába siet bele. Nagyitást kértem a hajóra és a panelen láttam,hogy az a Terror. Kétszázszoros nagyitást kértem,ahol pedig fel volt festve Darth Revan cimere . Nem akartam hinni a szemnek,de nem tudtam kapcsolatba lépni vele,az sem biztos,hogy Revan vette át az irányitást,habár az ő zászlóshajója volt. Próbáltam igy kapcsolatot teremteni a bent lévő embereimmel,de ez sem sikerült a flottám és a hajóm pedig nem volt olyan állapotba,hogy közelebb kerüljünk hozzájuk,habár nem is kellett,Terror az ion ágyúval megtűzelte a bent csatázó hajókat. Egyből vészhelyzetet nyilvánitottam ki.

2015.12.14. 21:06
Revan Úr

Renci Wytho - Siker?

Letellett a 20 perc,ezért legyintettem egyet a kezemmel és pont abban a pillanatban az összes hajó elkezdte tüzelni a védelmüket. Először semmit sem láttunk,majd több helyen észrevettük,hogy időnként pár ágyú lövését átengedi az ellenséges flottára,ezért úgy gondoltam itt az idő,parancsot adtam,hogy készitsék fel az ágyunkat és tűzeljék szét ezt az istenverte hulladékot.

-10 %.....40%....60%...80%...90%...95%...100%. Fegyver készen van parancsnok. - Jelentette a katona az ION-ágyúkat kezelő parancsnoknak,amit a komlinken keresztül hallottam,ezután pedig a parancsnok csak annyit mondott : Tűz!

Szépen láttam a központból,hogy sikeres volt a tűzelés és elérte a védelmüket,viszont nem láttam pár percig semmi változást,annyira ledöbbentünk,hogy a tűzelést is abbahagyta az összes hajó. Már megráztam a fejem,gondoltam magamban,hogy ez most nem jött össze és ahogyan a tekintetem levettem a fránya határukról,erős lökést éreztem,majd robbanás hangok követték az érézt,a határ megadta magát és a feszültséget rajtunk keresztük vezeti le,sikerült a terv,de akadt egy olyan pillanat amikor a hajó rendszere leállt,ezért hiába nyomkodtam a gombot,nem jelzett a csapatomnak.

-Azonnal hozzák vissza a hajó működését vagy oda az egész akciónak.

Kinéztem kétségbeesetten az ablakon,láttam,ahogyan több hajó megadja magát,zuhan,belecsapódik a másikba és persze olyanokat is ahol csak annyi probléma volt mint nálunk.

- NEM MONDOM EL MÉG EGYSZER. -Elordibáltam magam és pillanat hevében láttam,hogy a holovevő fénye visszatért,hajót már viszonylag működésbe hozták. Rohantam vissza a gombhoz és tettem amit tennem kellett. Sorban érkeztek a hajóink a megadott kordinátára,láttam,hogy páran nagyon telibekapták az ellenség blokádját,természetesen valaki csak súrólta vagy megúszta ezért valamennyire láttam,hogy a morálunk nem is olyan rossz mint gondoltam,viszont a védelmük visszakapcsolt és mivel későn nyomtam meg a gombot több hajó is belecsapódott a védelmükbe az ugrás során,ez pedig számukra az utolsó út volt az életükben,mind felrobbantak. Én kicsi flottám nagy károkat szenvedett,a hajóm ismételten megadta magát ezért kommunikációs rendszerünknek is befellegzett,határ miatt nem tudam mi történik a bent csatázó emereimmel.

2015.12.14. 20:47
Revan Úr

Renci Wytho - Nem csak egy Nő

Sajnálatos módon hallottam ezt a remek beszédet Toparch századostól. Nico jelentette,hogy Deviss még mindig nem található meg,de úgy gondoltam,most nem is ér annyit,leállitottam az embereimet a kereséséről. Szóval a Köztársaság most Toparch és bandájából áll. Pár percre még a rendszerüket is tudtuk irányitani. Megmondom az őszintét volt egy-kettő olyan dolog amire gondolni se mertem,de bezony a legfontosabb dolog az a határláncolat nevezetű project volt. Ez áll közöttünk és az ő flottájuk között.  Támadt egy tervem,ezért megbeszélést rendeltem el,siettem a parancsnoki állomásra,ahol kapcsolatba léptem az összes itteni hajó kapitányával.

- Nem várunk tovább,mivel ti nem tudtatok rendes tervvel előállni,képtelen voltam én gondolkodni és a megnyert köztársasági fájlok közül megtaláltuk azt a bejegyzést is ami a jelenlegi akadályunkat jelenti. Nem volt a terjedelme kevés a projectnek,de mint kiderült allergiás egy kicsit a túlságosan sok energiára. Ezért,a tervem az,hogy valahogyan túl kell töltenünk,hasonló módszerrel működik mint az ion ágyú,ezért biztosan olyan erőforrást is igényel,az pedig van nekünk. Szóval pontosan 20 perc múlva minden egyes hajó váljon le a V alakzatról és álljanak be a Lusaknya mellé tágasan. Minden hajóra szükség lesz,ezért a hangárokban lévő hajók is alkossanak egy külön vonalat a többi hajóhoz képest. Ha ez megtörtént akkor egységesen tüzeljék ezt a határt,hogy energiát veszitsen és gyengüljön a lánculat,amikor pedig lesznek látható jelei én a főhajóval a négy ion ágyúval megfogom célozni az akadályt. Valószinű,hogy valamilyen módon csak pár percre tudjuk megszüntetni az ion védelmüket,mert voltak jegyzetek arról,hogy letudja vezetni túlterhelés esetén az energiát,szóval csak annyit akarok mondani,hogy pár percünk van.

- Nagyságos egyetlen úrnőm,ez szép és jó. Két kérdésem van.
Hogyan vezeti le a feszültséget és hogyan fogunk pár perc alatt bejutni?

-Igen,talán ez a nehezebb feladatunk. Mi sehogyan sem fogunk bejutni,ez biztos,de válaszolok az első kérdésére. //Szemeken erősen láttam,hogy azt gondolják őrült vagyok// Feszültséget úgy vezeti le,hogy villám formájában kilövel arra az oldalra ahol pontosan vagyunk,szóval ez azt jelenti,hogy pont a mi hajóinkra fogja a feszültségét levezetni.Biztosan,hogy sok veszeteségünk lesz,viszont ez még semmi. Egy nagyobb flottát összegyűjtöttem Dantooinehoz közel. Ahogyan a védelmük megszünik létezni,megnyomok egy gombot ami jelez nekik,hogy végrehajthatják a hiperűrugrást,csak annyi feltétellel,hogy a kordináta amit küldök nekik az pontosan megfelel annak ahol most az ellenség flottája található. //morgások és halkabb beszélgetéseket hallok a holovevőn keresztül // Igen,mint az előző válaszom,ez is kockázatos,hisz biztosan jó sok hajónk ütkösére lesz kényszeritve és mivel a szép kis határrendszerük visszakapcsol,erősitést sem fognak kapni egy ideig,de nézzük a jó oldalát a dolognak,hogy a határon belül leszünk és ők is annyi kárt fognak szenvedni mint mi.

 

- Mondhatjuk ez halálos küldetés. - Jelentette ki az egyik kapitány.
-Igazad van Jeff // ez a fent emlitett kapitány neve//,viszont úgy gondolom,hogy nincs más választásunk,szent kötelességünk. Én benne vagyok,támogatom a tervet a hajómmal együtt.

Pár másodperc elteltével az összes kapitány a szavát adta,hogy a tervet elfogadta és teljesiti.

-Remel Uraim,akkor kezdhetjük.

2015.12.14. 20:02
LordDarthVader

Miután úgy döntöttünk, hogy a Gall visszaszerzés az elsődleges ki kellett derítenünk mekkora a blokád. 10 V19-esell és a saját vadászommal elindultunk. Hiperür ugrás 3.2.1.

Nemsokára a Gall bolygónál voltunk a saját hajómon bekapcsoltam az álcázó rendszert, hogy ne vegyenek észre. A vadászoknak azt az utasítást adtam, hogy maradjanak távol. Sikerült elég közel mennem a flottához, hogy felmérjem mekkora és sikerült is egy elég nagy flotta, de azt hiszem le tudjuk verni.

2015.12.13. 11:35
Deviss

és még több mondattal árasztottam el a csatornát.Majd zártam. Igen,most már minden egyes ember aki hallgatta valamelyik csatornát is,hallotta ezt is és tudja,hogy mi van velünk. Aki pedig éppen hackerkedett vagy erre van ráállva,minden bizalmas részlegünkbe,tervükbe,rendszerünkbe beleláthatott,de aztán fogtam a fejem majd azt gondoltam,hogy kapják be a csótányt! Mindent töröltettem,elégettem és egy új rendszerhez méltóan előről kezdtem mindent,titkositottam. Innentől senki nem fog hozzáférni a rendszerhez és hiába kaptak meg mindent,igazából semmit sem nyertek.

2015.12.13. 10:59
Deviss
The SHIELD

Nincs rendben ez a rendszer. Köztársaság maradéka még mindig valahol kint van a sötétben és keresi a fényt,azaz minket. Minden protokollba előirt csatornára súgározzuk az üzenetünket,de kisebb csapatok hivását kapjuk csak vissza vagy mire odaérünk már nem találunk senkit,avagy lehet,hogy már csak testeket találunk lélek nélkül. Néha olyan érzésem is van,hogy blokkolják a jeleinket,bár jelenleg a csapat is széthúzza a testvériséget akkor mit várok én el?

Ideje lesz lépni,de természetesen ahogyan ezen pörög az agyam a védelmi tiszt belép és közli velem,hogy a Sith Birodalom egy nagyobb flottával megjelent Dantooine csücskéjébe. Felkaptam a sisakom,fogtam a kezemben majd elindultam a parancsnoki központ felé.

-Mit tudunk parancsnok? -érdeklődik Toparch.

-Semmi jót. Nem nagyobb mint a flottánk,viszont furcsa ez a V alakzat és az is furcsa,hogy nem támadnak hanem várnak.

-Akkor az lenne a javaslatom,hogy az energiát triplázzuk meg a határvonalba és küldjük fel a kisebb-nagyobb rajokat. Salvation flottát értesitsék,hogy a jelet azért bontjuk mert fenyegetnek minket a Sithek,majd ezután vágják el a csatornákat és a jelkiadást. Találjon olyan embert aki ért a stratégiához és küldje fel őt is a rajjal a parancsnoki űrközpontig. Tervezze meg a csatát és jelentsen nekem.

-Rendben százados,figyelembe veszem a tervét.

Távoztam,viszont eszembejutott valami. Victor,Pallaeon,Corran Horn,Yoda,Sev,Nina elment egy titkos küldetésre.Rutor ezred és a felderitő szakaszunk is eltávozott és elhagyta a bolygót amikor meghoztuk azt a döntést,hogy a köztársaság elbukott.Ezért már csak az általam irányitott Deviss's Hadserege és Kendrick légió maradt,akikkel nem fogom tudni visszaszoritani a földön a Sith Birodalmat. Valamit ki kellett találnom,hiszen még többen kint vannak elbújva a világegyetembe,sok ember csak a rossz döntések miatt ment és..és még mindig sok a követőnk. Ezért kitaláltam egy újabb rendszert. Egy amolyan frakciót fogok létrehozni,aminek a jelenlegi feladata az lesz,hogy felkutassuk az eltűnteket,visszaállitsjuk a bázisainkat,összekössük a kommunikációs csatornáinkat és nem utolsó sorban visszatérni a régi dolgainhoz,nem pedig meghátrálni. Csak gondolkodtam,irtam a papirra az ötleteket,majd futtottam a mechanikus csarnokba ahol parancsba adtam,hogy minden csatornát nyissanak meg,minden egyes hajóra,bolygóra súgározzák a jelet most pedig kössék össze az én csatornámmal mert beszédet fogok adni.

" Én Toparch,a Volt Köztársaság Deviss's Legion századosa ezennel közlöm mindenkivel,hogy visszatértünk és nem fogunk meghajolni az ellenséges uralomnak,sőt mi több megerősitjük magunkat és mi fogjuk térdelésre birni azokat akik árottak nekünk. Nem kell kancellár,se szenátus. Majd mi megoldjuk. Köztársaság Igazgatójaként kijelentem,hogy az uralkodásiformánkat megváltoztatom és ettől a pillanattól Én vagyok az,aki irányitja majd a kolóniánkat. Térjetek vissza hozzánk,csatlakozzunk ismételten és hozzuk helyre a dolgokat,legyenek büszkék ránk azok akik már nincsnek köztünk. Kövessétek a jelet és csatlakozzatok a lázadók erejéhez!"

és még több mondattal árasztottam el a csatornát.Majd zártam. Igen,most már minden egyes ember aki hallgatta valamelyik csatornát is,hallotta ezt is és tudja,hogy mi van velünk. Aki pedig éppen hackerkedett vagy erre van ráállva,minden bizalmas részlegünkbe,tervü

2015.12.13. 01:58
MEXIM

Apokalipszis sorozat

 
IV. fejezet: Aranybogár
A mester elbeszélései:
 
A titkos bázisom tróntermében ülök háttal az ajtónak az ablakon kifelé bámulva az űr végtelenjét nézve. Épp végeztem a napi jelentések áttanulmányozásával és azok tartalmán és a háború jelen állásán elmélkedtem.
  -A Galaxis lángokban áll, bolygókon általánossá vált egymás módszeres kiirtása. -jegyeztem meg hangosan gondolkodva. Majd egy kis mosoly jelent meg az arcomon. -És még ők nevezik magukat értelmes lényeknek.
Hirtelen egy holo adást kaptam Riven-től.
  -Mester! Sikeresen megszereztük a talizmánt.
  -Helyes....azonnal vigyétek a 33 szekció kísérleti telepére. Kezdjék meg a válogatott hadifoglyok átalakítását.
  -Igen is mester. -Válaszolta Riven majd bontotta az adást.
Én hátradőltem és élveztem a pillanat dicsőségét.
  -Ezzel a kirakós utolsó darabkája is a helyére került. Hamarosan beköszönt a Galaxis "őrök békéje".
2015.12.12. 21:17
LordDarthVader

Miután beszéltem Thrawn főadmirálissal úgy döntöttünk, hogy a Dantooine ki fog tartani egy ideig és, hogy inkább a Gall fölötti blokádot kell szétzúzni, de ahhoz még idő kell. Amint megérkeznek az admirális új emberei azonnal támadást indítunk. Amint a Gall blokádját fel tudjuk oldani a a köztársasági egységek oda kerülnek.

2015.12.12. 16:34
patrik1957

azért azt tudod, hogy valójában kettőtök együttes flottája sem képes egy frontális ütközetben legyőzni egy  szupercsillagrombolót, főleg, ha nem egyedül, hanem egy flottával van, ugye?

2015.12.12. 16:25
LordDarthVader

Miután megtudtam, hogy az uralkodó egy flottát küldött a Dantooine-ra egyértelmű volt, hogy mindenképp meg akarja sémisíteni a köztársaságot.  Szerencsére a köztársaság erői elég nagyok voltak, hogy megakadályozzák a támadást egy időre. Hogy kiderítsem mekkora az uralkodó flottája és magam indultam el. Beszálltam az ETA-2 vadászomba és elindultam a Dantooine –ra. amint megérkeztem láttam, hogy a flotta V alakban helyezkedik el. Ez egy kisebb flottának elég nehezére esne eltávolítani, mert ha egyet ki is lősz, a többi azonnal reagál. De nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy az első hajó egy szuper csillagromboló. Visszatértem a bázisra és tudtam ki tud segíteni.

- Thrawn főadmirális jelentkezz!

- Igen ki az?

- Én vagyok az Vader.

- Mit akarsz?

- Segítséged kéne.

- Most sajnos nem érek rá, de később jelentkezem.

Azzal befejeztük a beszélgetést, de tudtam, hogy számíthatok rá és az ő flótája elég nagy, hogy elpusztítsuk a szuper csillagrombolót, mert ha azt kilőjük a többit már nem lesz nehéz

 

2015.12.12. 12:21
Darth-Csanad

Megkezdődtek a tárgyalások a szülőbolygómmal. Ha minden jól megy, segitenek. De előtte meg kell őket győznöm.

 

A tárgyalások jól mentek. Bár lehetett volna jobb is. Mindenesetre kisebb számú hadsereget fognak a kezem alá juttatni. Az idő vasfoga mindent megváltoztat. Valaha kitagadtak, de az új szemlélet hőssé tett. Valószinűleg hamarosan megérkeznek a katonáim. Tengerészgyalogosok, vibránium páncélos testőrök, egy pár óriás hadigépezet, kommandósok és űrhajók. Ha minden jól megy...

Elnézést a hosszú i-k miatt. Rossz a billentyűzet.

2015.12.08. 22:44
Revan Úr

még mindig nem vagy Köztársasági.

2015.12.08. 18:42
LordDarthVader

Az enyémaek nem :D

2015.12.08. 16:53
Revan Úr

Köztársaság összes katonája

2015.12.07. 21:10
Darth-Csanad

Mi van a Dantooinon? Elvesztettem a fonalat.

2015.12.07. 20:49
Revan Úr

-Úrnőm,tanácsos megtámadni a bolygót?

-Tanácsos - bólintottam egyet,majd a tekintetem az újfajta Zon hologrammra vetettem,ahol már azt láttam,hogy megérkeztünk a célhoz és egy nagyobb flotta veszi körül a bolygót.

-Bemértek minket,többen vannak mint mi,esetlegesen van terv? Mert ha igy folytatjuk,akkor csak percekig tudjuk tartani a V alakzatot.

Flotta ugyanis úgy helyezkedik el,hogy a Lusaknya elöl a többi hajó pedig mögötte úgy vannak renzedőzve,hogy az egész formáció egy V betüt alkosson. Jelentése igazából Victoria,amit győzelmet jelent.

-Amig nem megyünk közelebb nem lőnek. Hirszerzésem értesült arról,hogy egy láthatatlan nanoméretű szemcsés határral van körülvéve a bolygó ami a flottájuk előtt helyezkedik el. Láncreakciót indithat el,ami ránk nézve veszélyes,hisz minden hajó vonzza a másikat. Várunk itt és kivárjuk a lépésüket. Apropó a Terror merre található?

-Nem tudjuk,pár napja nincs kapcsolat a Terrorral és a squaddal se. Valószinű,hogy a titkos akció miatt olyan térbe érkeztek ahol valami blokkolja a jelet.

-Értem. Akkor most pedig várjunk.

2015.12.07. 20:41
Revan Úr

Ezt mondtam Ashoka a holokönyvbe. Nem olvastok pontosan. Nem rég irtam:

"Majd felkeltem az álomból.. Szörnyű volt,hiszen ez egy rémálom volt... legnagyobb gyengém az biztosan az,hogy a barátaim ellenem fordulnak,főleg a szüleim után. - gondolta Renci magában.

 

Pár perces gondolkozás után,megtudtam,hogy kapóra jött nekem egy dolog. Még pedig az idő,hisz minden olyan ember akivel tervem van az Dantooine-on tartózkodik. Kiadtam a parancsot és elindultunk egy nagyobb flottával a bolygó felé."

arra gondoltam,hogy amit irtam az mind egy álom volt.

2015.12.07. 17:57
Alfa

?

2015.12.07. 17:45
Ashoka

Alfa! Akció!

2015.12.07. 17:34
Ashoka

Revan, sztem te elég jó fej vagy (ahhoz képest), de miért támadna Renci, ha a múltkor elsírta magát mert annyit gyilkolt?

amugy meg Mester! Te hol tanultál gépelni???

2015.12.07. 00:08
LordDarthVader

engem most teljesen hidegen, hogy ez a csata, metr most a sergem és a karketerm f3jlesztésén dolgozom.

2015.12.06. 21:46
Revan Úr

Sith Birodalomnak elég nagy a hirszerzése. Tekintve,hogy alapból körözött emberek vagytok,hidd el menni fog. +-ba legnagyobb hatalom a Sith Birodalom jelenleg.

2015.12.06. 21:10
LordDarthVader

3000 fényévre vagyok a Dantooine-től sok sikert , hogy megtaláld :)

 

2015.12.06. 21:09
LordDarthVader

Nem hiszem, hogy több száz ezer meorit közül megtalánd azt amin én álomásozok :)

2015.12.06. 20:59
Darth-Csanad

-Rádiós! Nyisson csatornát a Zann Kozurciummal!

-Értem uram! Beszélhet!

-hm... Én, Mitth'raw'nuruodo, Thrawn, a Birodalmi Flotta főadmirálisa tárgyalásra hívom a Zann Konzurcium képviselőjét a jővőbeli békéről. A találkozó helyét önök jelölik ki.

2015.12.06. 20:23
Revan Úr

akkor Vader,te most hol vagy? messze dantooinetol? amúgy meg nem feltétlen kell kihagynom téged,bármikot megirhatom,hogy oda kergettelek téged.

2015.12.06. 20:22
Revan Úr

miről beszélsz? sohasem a szám a fontos... Amúgy még nincsen senki Dantooinenon(sith)  és jelenleg is a Köztársaság nagy ereje ott található. Majdnem az összes ami megmaradt,tudomásom szerint.Úgy tekintitek,mintha már a Köztársaság barátai lennétek,csak az a gond,hogy a Köztársaság vezetője Commander Deviss és semmit sem irt még rólatok,lehet,hogy még azokkal sem szimpatizál akiknek köztársasági karaktere van. Nonszensz,amit gondoltok néha,de biztosan ő is csatizik majd valamikor.

2015.12.06. 19:29
Alfa

ha kisebb flotta akkor az nem veheti fel a harcot Devissel...

2015.12.06. 18:57
Darth-Csanad
2015.12.06. 16:52
LordDarthVader

Épen a hídon voltam mikor zavart éreztem az erőben. Félő volt, hogy az uralkodó készül valamire. És ki kellet derítenem mire, de mivel Deviss már egy hónapja nem jelentkezik félő, hogy elveszítettük a  Dantooine-t. Szerencsémre akkor jelent meg alfa.

- Alfa gyere ide.

- Mi az Vader?

- Lenne számodra egy feladatom.

- Mi pontosan?

- Menny el a Dantooine- ra egy kisebb sereggel és nézd meg vannak –e körülötte hajók. Ha igen elveszettük, ha nem akkor még van esélyünk, de semmiképp se szállj le oda.

- Rendben van.

Ezzel elindul egy Nu-class attack shuttle -el és 30 katonával. Egy óra múlva jelentkezett.

- Vader bolygót egy kisebb flotta veszi körül.

- Rendben gyere vissza.

A Dantooine-t elvesztettük, de szerencsére nem voltunk egyedül a köztársaság egy ujabb taggal bővült.

2015.12.05. 22:56
LordDarthVader

A köztársaságot kivéve mert mint írtam mi valahol egy metoron álomásuzunk úgy, hogy hagy majd ki a írásból :D

2015.12.05. 20:44
Revan Úr

Majd felkeltem az álomból.. Szörnyű volt,hiszen ez egy rémálom volt... legnagyobb gyengém az biztosan az,hogy a barátaim ellenem fordulnak,főleg a szüleim után. - gondolta Renci magában.

 

Pár perces gondolkozás után,megtudtam,hogy kapóra jött nekem egy dolog. Még pedig az idő,hisz minden olyan ember akivel tervem van az Dantooine-on tartózkodik. Kiadtam a parancsot és elindultunk egy nagyobb flottával a bolygó felé.

2015.12.05. 19:34
Alfa

ki az? remélem Renci...

2015.12.04. 22:23
Darth-Csanad

Abregado rae

A hajóorvos jó munkát végzett. A bőröm enyhén sötét volt, a szemem pedig emberi, enyhe sötétkék beütéssel. A ruhám egyszerű űrhajós uniformis. Mellettem ott lépkedett Pellaeon, hasonló ruhában. Kora miatt most ő volt a kapitány.

Oda szólt nekem:

- Uram! Ez mire jó?

- Gondolkodjon! Ha a pontos időzítés nem jön be, használjunk cselt. Most pedig rakodjuk ki a szállítmányt.

Megjött mind a két hajó. Lambda osztályuak. Belsejük megtömve álruhás rohamosztagosokkal.  

- Uraim! Tudják miért vannak itt. Több mint 40 katona. Célpontunk az irányítóközpont. Gyerünk!

Magam az új fénykardommal (ha karakteremnél még nincs, tessék megnézni a hozzászólásaimat) mentem a csatába. Kitanultam a vívást, és ha erőm nincs is, fejlett agyam kárpótol. Aztán a biztonság első vonala előtt megálltunk.

- Ne felejtsék! A célszemély élve kell. A többieknek meg kell halnia, de a célszemélynek élnie kell.

Azzal berontottunk. Tudtuk hol ül. És ott volt. Az ember, akit majd’ egy hónapja hajkurászok. Ott ült s riadtan nézett a most már vörös szemembe…

2015.11.16. 16:08
LordDarthVader

Mivel nem kaptunk értesítést Devisstől, hogy leszállhatunk-e így azon meteoron kiépített bázison voltunk ahol korábban a seregeim állomásoztak. Épen Ashokával beszéltem mikor meg jelenet a parancsnok.

- Vader nagyúr!

- Igen?

- A kémeink jent ették, hogy jó volt a megérzése. Az uralkodó már nem az, mint volt, de kérem, jöjjön, a gyengélkedőre a kém jobban el tudja mondani.

- Rendben.

Miután elmondta, hogy mi történ és, hogy alig tudott meg menekülni. Sajnos sejtésem beigazolódott az uralkodó átváltozott így egyaránt a köztársaságra és a birodalomra is veszélyt jelentet. Összehívtam mindenki, hogy tárgyaljuk meg mi legyen 

2015.11.01. 13:28
LordDarthVader

Leszálltunk és a megbeszéltük, hogy azzal, hogy folyamatosan csak egymás ellen harcolunk semmi értelme ezzel csak az uralkodónak kedvezünk végül úgy döntöttem, hogy bár továbbra is sith leszek, de csatlakozom a köztársasághoz. Éppen a hajók felé indultuk mikor zavart éreztem az erőben. Odaléptem Asohkához és Sidiushoz.

- Éreztétek ezt?

- Igen. Válaszoltak egyszerre.

- Valami nem stimmel ilyet még életemben nem éreztem.

- Mester azonnal elkel mennünk innen!

- Igazad van, nagy veszélyben vagyunk és érzem, hogy ez a zavar az uralkodótól jön.

Mindenki felszállt a hajókra  és elindultunk a Dantooinra. 

2015.11.01. 13:06
LordDarthVader

Mielőtt a Dantooinra mentem volna kellett egy pár katona is így elindultam, hogy megkeresem a tanítványom, akinek azt parancsoltam menyjen egy aszteroidára pár katonával és várjon. Kb 20

Parsecnyire volt. Leszálltam és a tanítványom ott várt engem.

- Már vártalak mesterem.

- Maul nagyúr mindent előkészítettél?

- Igen mesterem.

- Azonnal indulunk a Dantooinra!

-  Igenis mesterem.

- Parancsnok!

- Igen Vader Nagyúr!

- azonnal szálljanak fel a hajók!

- igenis!

Ezzel 2 db Nu-class attack shuttle szállt fel és az én hajómmal együtt azonnal a Dantooinra mentünk.

Amint odaértünk le akartak fegyverezni. de elmondtam nekik, hogy Ahsoka küldött és nagy veszélyben van a köztársaság. Amint ezt elmondtam minden katona azonnal beszállt a hajóinkba és azonnal elindultunk a Risih felé, hogy elvigyük a többieket.

2015.10.31. 19:46
Ashoka

-Sok cuccunk nincs, de aki sebesült, meggyógyítom.-mondtam végül.

-Én az vagyok.

-Én is.

-Én nem.

-Én nem.

-Én is.

-Kezdem...

Miután kész voltam, rövid ideig tanácskoztunk a Köztársaságiakkal, aztán így szóltam Vaderhez: -A Köztársaság nevében megszavaztuk, hogy te legyél az, aki elmegy a bolygóról. Próbálj eljutni a Dantooinra, abból talán maradt valami.Ne feledkezz meg rólunk.Sok szerencsét!

És néztük, ahogy a gép felemelkedik, és kiszáll az űrbe...

 

2015.10.26. 12:09
IG-88

ez jó!

2015.10.11. 14:28
Revan Úr

24 órával előbb:
 

-Renci készen állunk elinditani az inváziót. Mit gondolsz,hogyan csináljuk?

-Tudjuk,hogy az árulók többsége most egy bolygón van,Köztársaság pedig nagy veszteségekkel bújkál most,nem számitanak ránk,nincsenek felkészülve. Frontális támadást fogunk alkalmazni,az összes olyan bolygóra amire csapatokat tudunk küldeni.

Melyikekre gondolta a legtöbb embert küldeni?
-Dantooine,Ord Mantell,Felucia,Kashyyyk,Naboo,Lola Sayu,Jabiim,Tala-9,Tas-La,Jakku.
-Ez sok bolygó császárnőm.
-Sok,de ha megnézzük csak is a Köztársaság főbolygóira kellenek a nagyobb csapatok. Azaz az első 4 bolygóra. Többi irányitás és emberhiányban szenved. Dantooinera a Terror és a Lusaknya fog elindulni egy nagyobb flottával. Többi 3  bolygóra pedig egy-egy szupercsillagrombolót vigyünk egy közepes méretű flottával. Megmaradt bolygókat pedig csak bombázzuk szét.
-Ahogyan kivánja.
3 órával később:
-Hölgyem,mutatnám a felvételeket,amiket csapataink csinálnak. Megmaradt emberek nagyon szépen ellenállnak az embereink sokaságának,viszont azt látni lehet belőle,hogy hullanak mint a legyek. Kashyyykot láthatjuk itt,reggel még több millióan voltak a bolygón,most már ez 10 millióra lecsökkent és minden percben további 1000 embert vesztenek. Naboon összefogtak és csapatainkat erősen visszaszoritották,de elkezdtük fentről bombázni a csőcseléket,a mocsárlakó szemetek visszahuzódtak a viz aljára,nabooi szenátori csapatok pedig inkább a fővárosba mentek vissza kiépiteni a védelmet. Mantell és Lola Sayun szinte semmi nagyobb gondunk nincsen,gyorsan haladunk. Dantooine a legnehezebb,ahogyan látszik a Köztársaság nagy része itt gyűlt össze,jelenleg a blokádot ostromozzuk ezerrel a szupercsillagrombolókkal. Kisebb csapatok ide is lejutottak Kalóz támogatással,elkezdtük a népet erősen kivégezni.Többi bolygót pedig már lakhatatlanná tettük.

-Köszönöm a jelentést tizedes,de a felvételeket látva,nem értem meg most magam. Hozza ide Nicot a hálószobámba. 

(ezután pedig Nicos rész történik meg amit pár perrccel ezelőtt irtam.)

2015.10.11. 14:15
Revan Úr

-Hatalom,büszkeség,katona,barát,nép,város,bolygó mit ér,miért kell? Mindenki harcol a saját elvei szerint. Mindenki a béke miatt csinálja....de békéhez miért kell háború? Miért kell embert ölni? Nem értem.. Legelső élő szövetek azt sem tudták,hogy mi van.. Most meg már több nemzet él egy bolygón sőt,ez már nem nemzet ez már maga a népesség.. és ehhez háború kell,hogy senkinek se essem baja? Köztársaság,Sith Birodalom,Kalózok,Tyber Zann-féle Birodalom,Korruptak....miért kell enny birodalom? Miért kell fegyvergyár,miért ebből gazdagodunk meg? Miért kell korruptnak lenni és elárulni saját testvéredet,barátodat.. Nico mire jó ha hatalom,ha ezzel csak ölsz? Most mit akarunk,mit is..támadni és a békéért tesszük,de még sem vagyunk gyilkosok..legalábbis sokan nem tekintik azoknak magukat.Ennél mi jobbak vagyunk,de közbe semmit sem tudunk tenni érte.. Revannak ez az egész hogyan ment?

-Hangsúlyt  nem a hogyanra raknám úrnőm,hanem,hogy ment-e neki. Elhagyott, elment és azóta semmit sem hallani róla. Valahol a sötétben dalol és táncol,egyedül barát és család nélkül. Csak katonái maradtak,gondolja,hogy akkor ment neki az uralkodás? Bölcs,karizmatikus,erős,megfontolt ember,még sincs itt most. Elárultnak érzi magát és gondolatait csak magával oszthatja meg. Nem megbántani akarom úrnőm és ezt most barátként mondom,de mióta harcolsz a Sith elvekért,amikor teljesen független vagy? Hatalmas erőd van,Jedi,Sith,Varázslat...minden a tiéd lehet és azt csinálhatnál amit szeretnél.. Még is te siránkozol? Te inditottad el az egészet,most meg bánod? Revan miattad ment el...

Renci könnyek között ráüt a padra,majd leállitja az inváziót.

-Most távozz Nico..
-És mennyivel lesz már jobb,elkezdődött az egész,ebben a pillanatban is százakat ölünk meg. Elején mit is mondtál,béke miatt harcolunk.. Kedves,de inkább nézzen mindneki magába. Hatalom a kulcsa a dolgoknak,te sem a béke miatt harcolsz,hanem mert mindenki hataloméhes.
-Egyszer támogatsz,utána meg hátbaszúrsz.
-Revannel nem ezt tetted?
-Takarodj ki a szobából.
-Még rám haragudsz? Nézz már magadba,miattad ment el Revan. Most te inditottad el a háborút. Miattad halt meg a családod.Tudod mi a legjobb? Baráti árulásról beszéltél.. Tudok olyant amit te nem. Mikor anyád rád támadt,igazából tudod ki védett meg téged? Revan volt. Revan volt ott a helyszinen. Azzal a csapattal jött akik apádat akartak elkapni,csak nem volt képes nézni,hogy ártatlanokat ölnek meg,ezért hátbatámadta a köztársasági csapatot. Sok vért vesztettél,ezért tudod úgy és képzelted be,hogy te ölted meg anyádat,de igazából Revan védett meg. Utána senki nem akart olyan korccsal foglalkozni mint te,ezért Revan nem anyukád szüleit bizta meg azzal,hogy figyeljen rád,hanem Bastila Shan szüleit,tudod akit megöltél. Kapizsgálod a dolgokat? Azt tudod,remélem,hogy kiderült,hogy  Jedit,Klónt ölt és Revan gyerekét elfogták és azóta is kinozzák? Minden miattad van Renci és még te vagy felháborodva. Megölted a családod,megölted Revan kedvesét,gyereke pedig már lehet a fájdalom miatt nem is él.

Ebben a pillanatban Rencinek a külső tulajdonságai megváltoztak,egy zord,sötét külső lett belőle és szinte létesitmény amibe voltunk megmozgatta és felrobbantotta.
 

 

2015.10.10. 21:57
patrik1957

Renci segítő technikailag, nem karakter, segítőből meg van még varázsló, Talzin anya pl

2015.10.10. 19:45
Deviss

nincs,de remélem nem is lesz.

2015.10.10. 18:56
Alfa

van az oldalon más varázsló?

2015.10.07. 15:59
patrik1957

valószínűnek tartom,hogy nem Erőképesség, hanem varázslat, ami ellen már nem képez ki a Teras Kasi

2015.10.07. 15:21
Alfa

de, mert ha ugy csinálod, hogy bemászol az elmébe, akkor többet ne használd, mert a Teras Kasi használóknak nem tudsz belépni... :P

2015.10.06. 15:24
Revan Úr

"csak a fegyvertelen támadók sokasága"szövegértés level 1000. Jelenleg semmi közöd ahhoz,Renci miért képes erre.

2015.10.06. 15:13
patrik1957

hát szerintem a ruháidat is elvették, sisakkal és csuklótartozékokkal együtt :P szóval ne számíts rá

2015.10.06. 15:08
Alfa

nekem van 1 vibropengém elrejtve nem vették el, és amúgy hogyan csinálod azt az "álomvetítést"?

2015.10.05. 21:43
Darth-Sidious
Várom, hogy mindenki beleeggyezzen
2015.10.05. 21:31
LordDarthVader

Nekem nem baj Sidus írja meg a stortit :)

2015.10.05. 20:05
Revan Úr

remélem világos,hogy kommunikáció nincs a bolygón. :) Szóval máshonnan nem hivhatsz senkit.

2015.10.05. 18:33
LordDarthVader

Akkor már van XD

2015.10.05. 15:29
Revan Úr

nincs fegyver a bolygón

2015.10.04. 19:01
LordDarthVader

Mivel nincs egértelműen leírva, hogyhol vannak a fegverreink, úgy leírhatom, hpgy megtaláljuk a bázison?

 

2015.10.04. 18:04
patrik1957

igen, fegyverek nélkül, és egy kétszemélyes hajó van csak az egész bolygón
megölni a csatában nem lehet egymást, csak ha a másik beleegyezik, különben nem folytathatná a csatát, a korribani akció pedig egy az egyben nonszensz volt, ilyen kis magánakciókat ott nem csinálhattok az egész bolygón lévő sereg ellen a ti katonáitokkal

2015.10.04. 17:07
LordDarthVader

Most ha jól értem én sidus,alfa, greedo és töbiekis a Risin levő bázison vagyunk?

2015.10.04. 13:55
Revan Úr

Alvás miatt Vader akkori irománya nem ér semmit.

2015.10.04. 13:32
LordDarthVader

én nem ölhettem meg alfák a korribanon amikor es ott ahol akarom dolgot nem értem 

2015.10.04. 13:31
Darth-Sidious

egész pontosan itt:

- Jól van Vader nagyúr?

- Igen parancsnok, de mi történ?

- Greedo magába lőtt egy altató nyilat.

- Az az átkozott legalább elfogták?

- Sajnos nem nagyúr elmenekültek

- Tud valami jó hírrel is szolgálni?

- Igen felderítőink arról értesültek, hogy elfogták az uralkodót és Sidius megadta magát a köztársaságnak.

- Parancsnok azonnal készítse, fel az egységeket azonnal indulunk az uralkodó bázisára!

- Igenis Vader nagyúr!

Végre elpusztíthatom ellenségeim és

2015.10.04. 13:28
Darth-Sidious

Most akkor van álom, vagy nincs, ugyanis ha Vader tudta, hogy mi történik, akkor is amikor nem volt Revan hatókörében, akkor annak meg is kellett történnie. Vagy nem?

2015.10.04. 13:23
Darth-Sidious

Most valaki összefoglalná, hogy épp mi történik?

2015.10.04. 12:34
Revan Úr

-Renci éppen miről álmodnak?
-Kérdezte tőlem Nico
-Most? Vicces,pont arról,hogy egy méregnyillal megöltek engem és gyászban a birodalom
*hangos nevetés*

-Értem Renci. Csapatok készen állnak,pár nap és támadunk.
-Hadművelet neve?
-Okarrs
-Ilyen hülye nevet adni neki *nevetve* Kikkel kell számolnunk?
-Köztársaság maradékával,áruló Sithekkel és az ők támogatóival.
-Mi a helyzet a Serran szövetséggel?
-Várakoznak,de nem jó értelembe,Tyber Zann ellen mennek,ők pedig most várják az ütközetet.
-Bármi van szóljon,pár új fegyvert bekéne úgy is mutatnunk. Apropó,Revanról van hir?
-Sajnálom,hogy csalódást okozok,de nincs.Eltűnt az összes pártfogójával és senki sem látja őket.
-Mi lesz igy.... Nah rendben,akkor készüljenek,személyesen fogom vezetni a hadseregemet

2015.10.04. 12:31
patrik1957

(nem)mellesleg megjegyezném, hogy jelenleg egy full üres bolygón vagytok, tehát azért fekete az egész város mert kilakoltattak mindenkit, nem azért, mert bárki bármit gyászolna, azt is álmodtátok, hogy megütköztetek volna Rencivel egyáltalán, ha arra tényleg sor kerül, már mind halottak vagytok

2015.10.04. 11:33
patrik1957

minden további nélkül megtámadhat akárki akárkit csatában, viszont tény, hogy a Korribanon ilyen akciókat nem vezethettek ilyen könnyen, Alfa legutolsó írását pedig nem értem, de mindenesetre a csatában csak a másik fél beleegyezése mellett ölhetőek meg a játékosok karakterei

2015.10.04. 10:33
Darth-Sidious

Vader: párpajban elvesztetted a jogod alfa támadására.

Baj, hogy írok a csatába?

És igazad van, bocs

2015.10.04. 10:17
LordDarthVader

1 mi az, hogy csatában nem támadhatom meg alfát?!

2 miért nem csatázhatok a korribanin?!

3 mi az, hogy sidius, fog és csa úgy megől most, hog a halálba folytasssam a csatát?!

4 ha jól tudom a nem csatához tartozó hozzászólásokat piross betüvel kell írni!

2015.10.04. 07:20
Vönyi

Vader írását vagyétek ki, mert nem támadhat meg csatában.

És Revan is szemétkedett, itt a válaszom:

Felébredtem az éber álomból, és így kezdtem a dolgokat:

-Hogy az a...

De mikor azon gondolkodtunk, (ugyan már, mi békés Köztársaságiak vagyunk, nem veszekszünk)

hogyan jussunk haza, Sidious még utoljára felemelkedett Jatpackkal, és mondta, az egész város

fekete gyászban van.

-Renci meghalt?

Lehet, hogy összekevertem az altatót az időzített méreggel-kuncogott Robonino.

-WOHOUUU!

 

2015.10.03. 14:13
Revan Úr

istenem,ha lehetne érteni ezeket. xdd

Tudtam,hogy érkeznek felém az emberek,ezért cselekednem kellett. Anno még mikor Revan elfogott egy olyan álomba rakott ami valóságos volt. Onnantól egy este se tudtam aludni,de beletudtam mászni a másik agyába (természetesen csak ha aludt) később pedig az annyira fejlődött,hogy akár nem alvó emberek elé is képeket tudtam vetiteni. Ki is használtam. Ahogyan beértek a hatáskörömbe,varázslattal azt a képet vetitettem oda,mint amit látni szeretnének. Igazából csak aludtak seregük pedig vezető nélkül maradtak,ezért Nico lefegyverezte az összeset. Ezután,miközben a vezetők aludtak egy transzportra rakattam őket,amely Rishi bázisra ment őket és a seregüket kirakni. Bolygóról kirendeltem minden egységet,minden fegyvert és igazából semmi nem maradt ott,csak a fegyvertelen támadók sokasága. Sidious,Vader,Alfa,Greedo,Ashooka és a többiek mind azt gondolták,hogy sikerülhet,pedig csak egy álomba voltak. Aztán gondoltam valahogyan csesszünk ki velük,ezért otthagytam egy kisebb gépet,amibe 2-en férnek bele. Majd versenyeznek,hogy kié lesz. Ezután pedig felkészitettem a birodalmat,megtámadjuk a Köztársaságot és a többi áruló bolygóját,egységét és mindenét ami csak van.

 

Szóval ez azt jelenti,hogy amit eddig irtatok,azt csak képzeltétek,mind egy álom volt és ez arra tartozik aki részt vett az "akcióban". Nah viszlát xd

2015.10.03. 11:16
star

Jedi létemre a köztársaságot szolgálom és védem!

2015.10.03. 10:48
Darth-Sidious

Vader azonban nem számolt a védellemmel, amit éppen Greedo vezetett. Amint meglátta a halott alfát, a bázis tetejéről ugyanúgy eltalálta Vadert egy altatóval, mint  régen, és behozta hozzám és én ingyen hasszúrást végeztem rajta. Amikor meggyőződtem róla, hogy halott elvettem minden fegyverét . A gépeit meg azonnal irányítás alá vettem, mert jól tudom utánotni Vader hangját. Vadert kidobtuk az űrbe. Egységei azonnal szétbomlottak és megadták magukat.

2015.10.02. 21:55
LordDarthVader

1 óra múlva már az uralkodó bázisán voltunk az egységek készen álltak a támadásra a TIE vadászok kicsit távolabb köröztek nehogy észleljék a radarok. 5 óra múlva megindult az első hullám az ki kapcsoltuk a bázis védelmi rendszerét így a csapatok behatolhattak az épületbe. Egy kb. 100 rohamosztagos ál elénk, de sikeresen lefegyvereztük őket és elvittük egy hajóval a bázisunkra és folyattuk az offenzívát. 2 óra múlva kiadtam a TIE vadászoknak a parancsot, hogy pusztítsanak el minden ellenséges löveget és járművet kivéve a lépegetőket, azokat magunkkal visszük. Egy elkobzott komlinken folyamatosan követtük a bázison belül történő beszélgetéseket és kiderült, hogy nem voltunk elég óvatosak, mert alfa felénk jött.

- Vader te meg mit keresel itt?

- Ahhoz neked semmi közöd hitvány eb!

- ha meg mondod, mit akarsz, nem öllek meg.

- Azt hiszed, csak úgy meg tudsz ölni?

Ezzel felemeltem a levegőbe és elhajítottam vagy 100 méterrel arrébb és mikor el akartam indulni hirtelen egy lézer nyaláb jött fölém, amit elhárítottam a fénykarommal.

- Látom, te nem adod fel egy könnyen.

- Azt hited ez árt nekem, hogy elhajítasz?

- Ez még csak a kezdet!

És egy villámcsapással a földre kényszerítettem.

- ügyes trükk, de nekem is van meg lelepetésem

És hírtelen egy vibropengét húzott elő és mikor nekem támadt a fénykardommal.

 

- Na, jó itt a vége Vader!

És kilőtt rám egy rakétát, amit elkaptam az erővel és visszahajítottam mielőtt elmenekült volna telibe kapta a rakéta.  A páncélja szinte teljesen tönkrement alig tudott mozogni és ekkor egy határozott mozdulattal magamhoz húztam az erővel és átszúrtam a hasát a fénykardommal. Azonnal átszállítottak a bázisunkra ahol , ahogy rendbe rakták be rakták egy speciális cellába, aminek az ajtaja  teljesen plazma volt és mindentől el volt szigetelve lehetetlen, hogy onnan kijusson. Miután elvittünk minden lépegetőt amit csak tudunk vissza mentünk a saját bázisunkra.

2015.10.02. 18:55
LordDarthVader

Mikor elmúlt az altató hatássá a bázis korházában találtam magam.

- Jól van Vader nagyúr?

- Igen parancsnok, de mi történ?

- Greedo magába lőtt egy altató nyilat.

- Az az átkozott legalább elfogták?

- Sajnos nem nagyúr elmenekültek

- Tud valami jó hírrel is szolgálni?

- Igen felderítőink arról értesültek, hogy elfogták az uralkodót és Sidius megadta magát a köztársaságnak.

- Parancsnok azonnal készítse, fel az egységeket azonnal indulunk az uralkodó bázisára!

- Igenis Vader nagyúr!

Végre elpusztíthatom ellenségeim és át vehetem a hatalmat a birodalom fölött és véget vetek a köztársaság zsarnokságának, hogy újra a sithek uralják az egész galaxist!

2015.09.30. 20:02
Vönyi
Alfa:

El se mentünk a Korribanról, hanem azonnal a császári palotához mentünk, az egész sereggel.
A sereg Sidioussal és Greedoval a kapu tól ment, én kicsit lemaradva a Defenderrel.
Megálltam, és néztem, ahogy az összes őrt lefegyverzik.
 
Sidious:

-Mindenki maradjon kint, mi Greedoval bemegyünk. 
Renci Wytho kivont karddal várt minket.
 
Alfa:

Mikor párbajozni kezdtek, kilőttük az ablakot, és Ashokával beugrottunk.
Köszöntem egy rakétával, majd mi is előhúztuk a pengéket.
A császárnő nagyon jól harcolt, még négyünk ellen is, többször is megvágott, de Ashoka mindig meggyógyított.
Renci óvatos volt, de nem számolt az ütőkártyával: elkábult. Robonino ugyanolyan jól lőtt altatót, mint Greedo.
Sidious felpattant a trónra, és minden hullámhosszon leadta: 
-Mindenki hagyja abba a harcot!
Felhívta Yoda mestert, és viccesen így szólt hozzá:
-A Sith Birodalom nevében feltétel nélkül leteszem a fegyvert a Köztársaság előtt.
Na, mester hogy ízlik a győzelem?-ezzel letette.
Szobrot emelt a főtéren, egy földön fekvő lézerkardot, minek címe: Letett Fegyó.

Csodálom, hogy még nem verte szét a nép.

2015.09.16. 17:54
LordDarthVader

ja a nyár óta ott dekkolok és csak a férgek levágásá volt az egyetlen szorakozásom.

 

2015.09.16. 15:36
Revan Úr

Vader el sem ment Korribanról,

2015.09.16. 15:34
Revan Úr

- Készen áll a hadsereg úrnő. - Jelentette ki Darman

-Rendben,15 nap múlva indulunk. Addig készüljetek fel

2015.09.15. 20:12
Vönyi

1.: Akkor Yodának jelentem.

2.: Az, hogy a Korribanra megyek, elírás.

3.: Kötve hiszem, hogy Vader észrevétlenül átjutott

a triplablokádodon, el a Korribanra.

4.: Megöllek!!!

2015.09.15. 17:56
Revan Úr

max yodának vagy toparchnak tudod jelenteni,mivel deviss nem elérhető a csatában. Vadernek meg nincsen csapata Korribanon,de ettől eltekintek. Másik részét majd Deviss korigálja.

-Császárnő,szeretném jelenteni,hogy Sidious belépett a légtérbe.
-Helyes,menjenek utánuk,információt kérek minden lépésükről.
-Ahogy kivánja úrnőm. - Rogyott térdre a hűséges testőröm.

-Úrnőm,Sidious egy klónt és egy fejvadászt adott át Vadernek,vicc pedig az,hogy kiszabadultak és kivonultak egy jedi segitségével.
-Tudom,tudom
-Még is hogyan?
-Még magam sem tudom.. nem vagyok biztos a dolgokban..
-Kicsit zavarosan beszélsz úrnőm,aludtál eleget?
-Távozz most kérlek.


-Nico,szervezz egy hadsereget. Köztársaság szerveződik,elég keményen. Megkell látogatnunk őket.

 

2015.09.15. 14:51
Vönyi

Sidious:

Elindultam a csapatszállítókkal a Korribanra.Alfa-17 és Greedo a börtönben volt, a seregük felett átvettem az irányítást.
A blokádhoz érve felvettem a kapcsolatot a blokáddal.
-Mit akarsz itt?
-Vader fejét.
-Mi a biztosíték, hogy nem akarod kiszabadítani?
-A hulláját meg akarom gyalázni, így a fénykardját fogom odaadni biztosítékul.
-Elég, de... Na jó.Mehetsz!
Az egyik katona jelentette, hogy picit súlyosabbak voltunk, mint eredetileg.
-Nem baj.
Mentünk Vader tanyája felé.
Úgy látszik, észrevett, mert ránk uszította az egész seregét.
Válaszoltam neki 150 Sith Inqvisitorral, 4 rohamoszagossal, 3 klón assasinnal, és 1 Droideka Mk. 200-assal.
Mentünk tovább. Mikor odaértünk, a kapu nyitva állt.
-Furcsa.-mondtam. Bementünk, és ott állt Vader, kivont karddal.
Erre én így szóltam:
-Azért jöttem, hogy Alfa-17-et és greedo-t mint foglyok, neked átadjam.
-Rohamdroidok! Kísérjétek be őket a börtönbe.Köszönöm. De nem ez az egyedüli célod.

 

Alfa:

Bevittek a cellába. Ami fegyverem volt rajtam, mind elvették, és a raktárba vitték.
Greedoval szintén. Egy cellába zártak, legalább enyi jó van.
Mikor elmentek, elővettem sisakrekeszemből a vibropengét, és szétvágtam a rácsokat.
Kimásztunk, majd a folyosó végére érve leütöttem az őröket.Nem is keltek fel már soha.
A raktárnál újra felvettük fegyvereinket, majd elváltunk.
Vader és Sidious már párbajoztak.
Nem láttak meg, így egy lézersugárral köszöntöttem Vadert.
Felugrott, majd rámtámadt. A lézerkardommal felé vágtam.
Megpördült, mindkettőnket falhoz vágott, de olyan erővel, hogy majd' elájultunk.
De egyszer csak begyógyultak a sebeink.
-Ez meg mi a fene volt?-fakadt ki Vader.
-Nem mi, hanem ki.-szólt egy hang.
Ekkor Ashoka megjelent, és mielőtt felálltam volna harcolni kezdett.Sidious szintén.
Ekkor odaküldtem egy rakátát.Vader az erővel hárította, de nem figyelt a lángcsóvára.
DE átszaltózta. Az ütőkártyával azonban nem számolt. Ernyedten hullott a földre.
Greedo altatólövedéke telibe talált. Az ájult Vadert a hajók cellájába vittük, majd hiánytalanul
hazatértünk  a Jabiimra, majd szóltunk Devissnek a történtekről.

2015.09.14. 19:06
LordDarthVader

Halálra unom magam a Korribanon. Homok és férgek mindenütt a bolygó másik felére meg semmi kedvem menni, mert ott van az uralkodó bázisa, és ha meglátnak, nekem végem ideje lenne elhagyni ezt a bolygót, de hogyan? Erre fele csak az uralkodó bázisán van hajó, de oda jobb nem menni, de ha ez az egyetlen megoldás, hogy elmenjek innen ráadásul ha Renci tudomást szerez az itt létemről, akkor is végem. Melyik a jobb  ha a katonák ölnek meg vagy az uralkodó?

 

2015.08.23. 11:14
Revan Úr

Mindenkire szükség van,hogy Korribanból megint azt lehessen mondani,hogy egy bolygó és nem egy szeméttelep.Ezért én is dolgozok,segitek a bajtársaimnak,de kapok egy roppant fontos hirt,amiért elhagyom a helyszint. További öt bolygó csatlakozott a birodalmamhoz és természetesen nagyon is fontos szerepet töltenek be. Segitségükkel nagyobb lett a hatalmam és a befolyásom is,ezért a parancsnokságomat Dxunra helyeztettem át,természetesen csak is addig,amig Korriban nem felel meg erre a célra.Fontos volt ez a hir,hisz Revan elvitt pár remek embert,meg hát már maga Revan mennyit ér. Én szúrtam el,nem akartam,attól féleg ez egész életemet végig fogja kisérteni,nekem fontos volt ez a személy. Könnyes szemmel nézek Carnorra,majd elmondta,hogy miket tevékenykedett,hisz ő helyetesitt addig mig nem állok rá készen. Minden egyes nap álmodok egy történetet,de nem tudom mit jelent. Talán egyszer megtudom.

-Hamarosan érkezem - Zann üzenetét,Nico továbbitotta nekem,igy tudtam meg,hogy hamarosan számithatok Tyber Zann érkezésére.

2015.08.15. 14:54
Deviss

-Top,ideje lenne a csatornán keresztül a népünknek pár kedves szót szólni.

-Yoda mester,hamarosan.Nem állunk készen és ha megtudják mit szeretnénk,biztosan megkapjuk az első meglepetést. Véleményem szerint még egy kicsit húzzuk az időt és utána egyszerre és egyből el kell kezdenünk.

-Tégy belátásod szerint,addig én meglátogatok pár régi ismerőst,visszatérésem az út hosszúsága miatt kérdőjel,ne várj rám a tervünkig.
Kijelentésem után pedig lassan kiballagok a központból.

2015.08.12. 18:57
LordDarthVader

3 óra után végre kiszabadultam abból a nyamvadt vödörből, de bolygó fölött blokád van, nem tudok kijutni, még ha nem, is lenne, sincs hajóm, hogy kijussak. Ráadásul a Gall is blokád alatt Revan foglyul ejtette a katonáimat így még segítséget se tudtam kérni csak viszont sietnem kellet, ha nem találok olyan áramkőrt, amire szükségem van, meghalok és csak egy helyet tudtam ahol ezt megtalálhatom a sith akadémia, de az vagy 15 km-re volt tőlem gyalog nem értem volna időben oda.  szerencsémre épségben maradt egy BARC speeder azzal hamar el tudta jutni az akadémiára.  Elértem az akadémiát mikor beléptem egy ember odajött hozzám  

- Vader már vártalak

- ki vagy te?

- az, aki most segít neked tessék ez jobb, mint amit te használsz és öröké tart.

 Ezzel átnyújtott egy kapszulát én pedig beraktam a létfenntartó rendszerbe és azonnal minden erőm visszajött.

- köszönöm meg tudhatnám a neved?

- Traya

Ismerős volt a név de nem jutott eszembe honnan  elköszöntem és el is indultam mert a Korribanon nem lehet engedély nélkül tartózkodni se közlekedni ezért meg kellett keresnem Darman Skira-t , hogy engedélyt kapjak útközben észrevettem ahogy Revan emberei elhagyják a bolygót.

Amint odaértem és elmondtam mit akarok megkaptam az engedélyt ezzel már oda mehettem ahova csak akartam.  

2015.08.09. 23:26
Revan Úr

Háború kezdete #11/2 avagy Hello Világ!.

Nem tudtam megemészteni ezt a dolgot még mindig. Három hosszú éjszaka tellett már el,de én még senkivel nem beszéltem. Muszáj volt pedig,ezért egy szegényesebb gyűlést hozattam létre ott,ahol a harcok történtek. Nem sokat beszéltem,inkább Darman és Nico vette át most a szerepemet.
-Veszteségünk nagyobb mint amire számitottunk,de mindenki tudta,hogy erre számitanunk kell. Összesen,azaz Renci és Shan (mikor a nevét meghallottam,enyhén forditottam el a fejem..szégyeltem magam) katonái vesztesége 15 039 halott és jelenleg további 3003 sebesült fekszik a kórházban. Sajnos civil áldozatok is vannak ami számokban annyit jelent,hogy 319 halott és további 1000 sérült. Temetésüket sajnos halasztanunk kell,mert nincs emberünk a holtestek elszállitásához,mert épitkeznünk kell,hiszen a fél város is abból a mocsokból áll amit mi csináltunk saját magunknak. Talán a civilek segitségét kérhetnénk. Továbbá ha veszteséghez azt is hozzáadjuk,hogy kik távoztak Revannel együtt,akkor olyan 100 000-ret mutatna a számláló. Bolygó veszteségünk nincsen,viszont sok helyen a lázadások miatt ott is elkél a birodalom segitsége. Most pedig Niconak adom át a szót.
-Most,hogy a neheze már a hátunk mögött beszélnünk kell a jövönkről. Egységes nemzetet kell alakitanunk,és mindenkinek be kell látnia,hogy amilyen szabályokat a császárnő hozott azok jogosak voltak. Kimutatja az a grafikon amit most illusztrálok is,hogy a költségeink a felére csökkentek,viszont a bevételünk majdnem a háromszorosára nőtt. Szövetségeseket is szereztünk és már egy banki szektor is szivesen támogatna minket. Igaz,ez a polgárháború nem volt valami fényes és most megnézhetjük,hogy mennyi koporsót csináltathatunk,de talán ez volt a cél egy jobb reményért. Császárnő titulusát megtartja Renci,de uralkodni Carnor fog egy ideig,amig a császárnő megnyugszik. Védelmivonalakat hamarosan kialakitjuk és hamarosan a birodalmunknak lesz célja is. Megújúltunk testvéreim,de mindenkinek együtt kell dolgoznia és minden árulás és böfögés nélkül kell szolgálni a birodalmat. Egyenlőre épüljünk fel,aztán utána foglalkozunk a külpolitikával is. Dolgokért amiért pedig kitört a polgárháború,máskor vitatjuk meg közösen a néppel. Renci szeretnél valamit mondani?
-Én csak...Én csak...-majd megfordul,a csuklyát felteszi a fejére és eltávozik.
-Lassan fog felépülni,tudjuk milyen múltja van. Viszont nem világos,hogy mi történt odafent. Csak úgy megbolondult és megölte? Varko még mindig kómában van.
-Ki varko? Kómában?
-Jól hallod Nico - Erősitette meg Carnor. -Kómában van. Mikor katapultált még jóval a becsapódás előtt,már mindegy volt,mert akkora sebességgel csapódott a földbe,hogy eltörte a lábait,a gerince is megrepedt egy helyen és beverte a fejét. Pedig neki volt lassitórendszere és egy ejtőernyője. Renci csak kiugrott és kisebb-nagyobb fájdalmakkal túlélte és még harcolt is. Már három napja ez megy le a fejembe,egyszerűen nem értem. Revan dolgot sem értem,hisz halottnak tűnt. Meg ez az egész csata.. Fura. Mármint néha nem értem.. Jelentésekből hiányoznak szerintem dolgok. De most koncentráljunk arra amire kell.
-Carnor,Darman! Titokban alapitsunk valamilyen testületet egy tanácsot például. Ott megvitathatunk bármit.
-Tetszik Nico,de most tényleg csináljuk azt amit kell.

2015.08.09. 22:21
Revan Úr

Változás jogát az irásaimba fenttartom. De csak helyesirási hibák és a történet szinesitése érdekében. Lényege és a ténye nem fog változtatni semmin. Ami most le van irva,az az újba is igy fog megtörténni,csak szebben meg ilyenek. Szétcsaptam mert hála a gportal.hu hozzászólási rendszere a csúcson van.

2015.08.09. 20:16
Revan Úr

Háború kezdete #11/1 avagy Szerelem,Barát,Ellenség.

Revan szemszögéből:
Mindenki aztgondolja,hogy Vader megölt. Jó vicc. Igaz,hogy pár percre meghaltam,de a teremtő is tudta,hogy nekem még célom van. Pár perc után csak kómában voltam már és már a szivem is erősen dobogott. Aztán amikor felkeltem,inkább elmenekültem és a háttérbe visszahuzódtam,hisz nem tudtam ki akart megöletni,mert szerintem ebben nem csak Vader keze volt benne. Hallottam,hogy a Sith Birodalommal mi történik,ezért toborozni kezdtem. Darth Krayt és Darth Mortis egyszer az életüket adták volna értem,felmentettem őket,de most a segitségüket kértem. Hárman egy újabb és sokkal erősebb hadsereget alkottunk. Tudtuk,hogy Tyber Zann is meglátogatott már minket és arról is tudtam,hogy ezután a hajóimat is elfoglalta a feleségem. Ezért a Lusaknyát titokban már elfoglaltuk. Aztán ekkor tértünk vissza Korribanra. Láttuk,ahogyan a Terror olyan károkat szenved,hogy már irányitani sem lehet és azt is láttuk,ahogyan egy rossz állapotban lévő hajó éppen leszállni próbál a bolygóra. Tudtam,hogy Renci az,ezért egyből kapcsolatba léptem a blokáddal,ahol egy rövid egyeztetés után bebizonyitottam,hogy Revan vagyok. Azonnal a leggyorsabb gépbe ültem és elindultam a Város felé. Itt is dúlt a háború,de ahogyan megláttak engem,mindenki letette a fegyvert és örültek a visszatérésemnek. Igy már majdnem egész Korribannan indultam el a feleségemhez és Rencihez. Útközben számos harcoló katonákba ütköztünk,de mint a többiek ők is lassacskán de letették a fegyvert. Hosszú volt az út,de siettünk. Aztán valami rosszat éreztem.. Felhivtam inkább Shant,hogy visszatértem,megjött a férje,csak hagyja abba a harcot. Ekkor pedig csak annyit hallottam,hogy Renci könyörög,hogy húzza fel. Már közel jártam..már nagyon közel.. amikor aztán futottam fel a lépcsőn,kinyitottam az ajtót a gommbal és látom,ahogyan a feleségem gyomrába egy fénykard áll ki és zuhan a lefelé a földre. Odafutottam,nem tudtam mire gondolni. Elvesztettem valamit a szivemből,mintha a testem elhagyta volna az egyik végtagomat. Semmit sem éreztem. Kijött a szememen egy könnycsepp és visszasétáltam halott feleségemet tartva a fővárosba. Útközben mindenki sajnált,nép még sirt is.. Elérkeztem az akadémiához ahova már rendeltem egy transzportot.
-Vigyenek a Mercilesshez.
-Várj Revan,Revan,én nem akartam,kérlek..Ne hagyj itt,nem tehetek róla,kérleeeeeek.Egyszerűen csak..éreztem valamit...
-Vezesd a birodalmad,úgy ahogy szeretnéd. Én elhagyom ezt a területet és sosem fogok visszajönni. Elviszem az embereim egy részét,többit tartsd meg. Egy valamit ne felejts,ne próbálj megkeresni és amit innentől csinálni fogok azt nem Sith Birodalomként,hanem mint magánszemély fogom megvalósitani.Valamit kifelejtettem. Mikor halottnak gondoltál,én akkor is azon ügyködtem,hogy neked legyen jó. Felkerestem az univerzum egyik legjobb embereit,hogy téged szolgáljanak. Légy erős,hallgass mindig magadra... Ég veled kislány,bárcsak ne igy alakult volna.
Lerakom feleségem holtestét,megkapaszkodok majd elindulok.

 

2015.08.09. 19:57
Revan Úr

Háború kezdete #10 avagy a Végjátszma.

Párbajozni kezdtünk egymással,közben pedig egymás vérét szivtuk. Rosszul ismertem meg Bastilát,mert nagyon tehetséges kardforgató,még nem tudtam rajta sebet sem okozni. Aztán megtörtént a robbanás. Kicsit dőlni kezdett az egész épület,de minket ez nem zavart,a zuhanó repülőt megpróbáltam nekidobni,de ő visszalökte az erővel. Valami rezgést érzek amikor a lábam alól repedni kezd a padlózat,de nem tudok elmenni,hisz éppen Shan támad rám. Aztán amikor kettévágja az egyik fénykardomat,tényleg beszakadt a talaj alattam,pár centit zuhanni kezdek amikor Bastila Shan megfogja a kezemet és nem engedi,hogy meghaljak.Nem tudtam mire vélni,csak kértem tőle,hogy húzzon fel. Meg is tette,vállamra tette a kezét és azt mondta,hogy nem éri meg ez a háború. Nem tudom miért gondolta meg magát,de amikor hátatforditott nekem..valami..valami.. nem volt tiszta számomra,valami elfogott... Megváltozott az arcom kinézete és kéztetést éreztem,hogy megöljem Shant. Átadtam magam a csábitásnak és a másik fénykardomat a gyomrába szúrtam,viszont ebben a pillanatban pedig sajnálni kezdtem.. Aztán jött a probléma. Párkány bejáratnálál megláttam Revant,aki szinte sirni tudott volna. Fut oda hozzánk és elkapja az éppen földrezuhanó feleségét. Maga sem érti mi történt és csak nézi,ahogyan elhagyja felesége lelke ezt a világot. Ebben a pillanatban az épület is már stabilan állt. Én pedig csak sirtam és sirtam.

2015.08.09. 19:43
Revan Úr

Város felöl kalózok érkeztek akik hátulról megtámadtak minket. Hosszú gondolkozás után áldozatokat kellett hoznom. Akinek volt sisakja parancsba adtam neki,hogy azonnal vegye fe és aktiválja be a rendszerét,hisz a hegygerincen rögzitett Mark IV-es droidok mérget fognak árasztani a területe és a bázisra. Nagy döntés volt,de muszáj volt meglépnem. Rossz volt látnom,ahogy saját katonáim odavesztek. Külső támadást levertük innentől már. Parancsnokság még állt és tűzelt tovább. Roncsokból,lezuhant repülőkből alkottuk ki a fedezékeket.Amire kitaláltuk,hogy ássunk be alúról,komlinken keresztül Varko admirális jelenti,hogy a kettő Executor most ugrott ki a hipertérből és velem szeretnének beszélni. Parancsnoki állás ekkor abbahagyja a tűzelést.
-Valami itt nem tetszik nekem. Darman,azonnal folytassátok az ásást! Azután pedig a HK droidokkal iktassátok ki a pajzsot. Nélkülem is támadjátok meg az épületet.
Transzportom megérkezik és elindulok a jelenlegi vezérhajómhoz a Mercilesshez.
-Varko jelentést ahogyan beérek számonkérem rajta.
-Ideküldték az egyik hajójukat,egyedül kell velük menned.
-Hmm,legyen.
-Veszélyes lehet úrnő,kiséret nélkül nem engedhetlek el.
-Akkor gyere velem,más nem jöhet.
-Nem erre vagyok kiképezve.
-Maga dönt én elmegyek nélküle is.
Természetes,hogy velem tarttott. Átszálltunk,fegyveresek pedig elkisértek a tárgyalóteremhez.
Beérek,ahol Mirtán kivül mindenki egy székben ül. Valószinű Mirta Gev vezeti a Korriban csapatot.
-Renci Wytho,kérlek ülj le közénk. -Saul Admirális ajánlotta fel a vendégszeretét.
-Majd leül,ha szeretne. -Vágott közbe Varko Admirális.
-Admirálistársam nem azért vagyunk itt,hogy vért ontsunk. Csak is azért,hogy beszélgessünk.
-Ha beszélgetni szeretnétek,akkor ahhoz miért kellett egy csata ami jelenleg is folyik?
-Azért,mert a tényen nem változtat az,hogy te vagy az uralkodó. -Okoskodott Bastila,majd átvette a beszélő szerepét. - Nah most már akkor ha most már akkor,ha most már akkor.
-Mi a franc van ezzel? -Nem tetszett Varkonak.
-Aztán valami furcsát érzek... Teremben jelenleg csak nekem van erőhasználói képességeim. - Ezek robotok,csapda.
Futásnak eredtünk a hangárhoz,ahol már csak egy transzport hajó volt,amibe éppen katonák szálltak be. Megkellett akadályoznunk,de robbantottak a Terroron belül,a hajó pedig szétakart esni. Katonákkal elbántunk,majd Varko irányitásával a robbanó hangárból épp,hogy kijutottunk. Nem volt veszélytelen a visszatérésünk,hisz menekülés közben valamilyen éles tárgy az egyik motort teljesen megsemmisitette. Igy Varkonak mondtam,hogy bolygón kell kényszerleszállást csinálnunk. Már a gyorsaság miatt,felgyulladt az egész hajó,de még kibirtuk. Egyetlen egy katapultáló rendszer volt,igy mondtam Varkonak,hogy csak vigyen a parancsnokságuk közelébe onnan majd kiugrok. Már láttam a gépből,hogy közel vagyunk,most kell ugornom. Szerencsémre nem volt már fent a pajzs,ezért nagyobb sérülésekkel a 30 méteres párkányra érkeztem,de pont a végére,majdnem leestem. Aztán mikor lassacskánt felálltam,már Bastila állt előttem egyedül. 
Zuhanás miatt semmit sem hallottam,valamit motyogott,de hallottam egy másik hangot is. Darman utasitott arra,hogy ha az épületben vagyok akkor hagyjam el,mert robbanni fog az egész.
-Darman,most azonnal robbantsák az épületet. Ordibáltam,majd eldobtam a komlinkemet a mélybe.

2015.08.09. 19:03
Revan Úr

a bázison egy valami működött nekik a parancsnoki objektum ami még mindig pajzs alá volt vonva és azt csak belüről lehet kiiktatni. Annyira nem is zavart volna,ha onnan nem vették volna heves tűz alá az embereimet. Alig lehetett mozogni,mert kicsi volt a csatatér viszont sok katona harcolt egymással,szóval kevés volt a mozgástér,tényleg nem tudtuk néha ki-kivel van. Aztán két órás küzdelem után sikerült megtisztitanunk a terepet annyira,hogy az ellenség menekülni próbált. Bevettük,de igazából csapda volt.

2015.08.09. 19:02
Revan Úr

Háború kezdete #9/2 avagy a támadás.

Már 10 percnyi útra voltunk csak a faltól,amikor bekapcsolták az áramgenerátorokat és a pajzsgenerátorokat. Az áramgenerátorral semmi gondunk nem lenne,mert ott elég egy helyen robbantani és voálá semmi se lesz belőle,hisz a külső falakat látták el,de a pajzsgenerátor az bőven a falak mögött helyezkedett el,igy semmi esélyünk nem lett volna egy légitámogatásra,illetve Darman csapata is lényegtelen lenne. Előnybe voltak,de csak is idővel. Aztán kaptam a fejemhez. Mondtam a jelenlegi embereimnek,hogy azonnal épitsünk ide egy tábort és csak várjunk. HK Droidok pedig a hegygerincekről jelentettek minden mozgolódást. Aztán már az esti órákat töltöttük el csöndben,amikor valamiféle pára vagy ködszerűség söpört végig a területen. Levegőnek tűnt,de olyan volt mint egy homokvihar. Pont kapóra jött ez nekünk,mert a tervem az,hogy eltüntetem az embereimet. Van egy varázslat,ami egy kis ideig működni tud,ha erre koncentrálok a legjobban. Bementem a sátramba,majd amikor felkészültem,iderendeltem a biztositó csapatomat is,mert a kamzume nem lesz elég szerintem a fővonal vezetéséhez.. Bement a sátrukba,ahol persze többen is félmeztelenül ácsorogtak vagy beszéltek.
-Császőrnő a táborban! -kiabálja az egyik tiszt.
-Uraim,maguk pucéran szeretnének harcolni? Most azonnal kapják fel a felszerelésüket,ha nem akarnak forró lávában lubickolni,lusta disznó banda. Mig öltöznek közlöm magukkal a tervet. Reggel mikor már a hegygerincen kezd világosodni mindenkit egy bűbájjal elrejtek az összes sátorban. Csak 100 embert nem,ők velem jönnek a falakhoz. Amikor már látják,hogy harcolunk az ellenséggel kezdjenek el futni felénk,ekkor a varázslatot feloldom és jöhet a buli.
-De lenne egy kérdésem. Pajzsgenerátorok ugyanúgy állni fognak.
-Nem hinném,mert a technikusok kielemzés után jelentették,hogy nincs annyi áramforrásuk,hogy kinyilt kapuk között még a pajzsgenerátor is működjön. Nem beszélve,hogy az áramgenerátor meg nem elég a falakhoz,igy ha nem akarják,hogy az áramgenerátor robbanjon a túlterheléstől nem tudják egy ideig visszakapcsolni a pajzsgenerátorokat. Ekkor kell Darmannak a légicsapatokkal behatolnia és a pajzsgenerátorokkal leszámolnia. Utána pedig már adott a feladat.Legfőbb feladat,hogy kicsalogassuk őket.
Eljőbukkant az első fénysugár,majd lassan láttuk,hogy világosodik. 100 emberrel elindultam a falak felé. Látták,hogy a csapatom majdnem egésze visszavonult és mint ahogy gondoltam kinyitották a kaput és a vicc az,hogy száz emberre talán az ötszörösét küldték ránk. Az első frontjuk el is érte a vonalainkat,de semmit sem értek ellenünk,hisz a tervem sikerült a hadseregem többi része előbukkant és együtt porigaláztuk a csöves bandát.Darman és csapata a transzporthajókkal és a többi szállitó,védőhajóval együtt azonnal elindult és már a bázis légterében voltak. Egy gond volt csak,Darman jelentése szerint katakombákból egy csomó légvédelmi ágyú jött elő,amely heves tűz alá vette a hajókat. Gond azzal volt,hogy igy a már leszálló hajók emberei nem kaptak támogatást vagy ha kaptak is akkor lassacskán.Igy kellett Darmannak elérnie a Kommunikációs állomást ahol blokkolni tudja az ellenség összes rendszerét. Skirata amig az ellenség tűzvonaljában próbál eljutni az állomás felé,mi próbálunk bejutni,de bezárták az utolsó kapukat és visszakapcsolták az áramot és pajzsot. Ekkor kettő fal között ragadtunk,ahol ismételten harcolnunk kellett mert földalatti bázisokból egy csomó ellenséges katona jelent meg. Jelentés érkezik,hogy a pazsgenerátort sikerült egyedül leállitanunk,ezért körbevettük a falat,detonátorokat helyeztünk el rajtuk és robbantás után,egyből kőrbevettük a bázison megtalálható ellenfeleket. Nagy csata vette kezdetét,de sehol sem látom az áruló vezetőit. Végén már a bázison egy valami működött nekik a parancsnoki objektum ami még mindig pajzs alá volt vonva és

2015.08.09. 14:19
Revan Úr

akkor természetesen nem vagy börtönbe.

2015.08.09. 14:11
Vönyi

tudomásom szerint otthon gyengélkedem Nihilus  aknái miatt.

2015.08.09. 13:54
Revan Úr

Ha vaderrel voltál és ugyanazon a bázison,akkor te is a börtönbe vagy. Ha elmenekültél vagy valami akkor pedig nem.

2015.08.09. 13:45
Vönyi

ezt hogy érted?

 

2015.08.09. 13:21
Revan Úr

Ja igen.

2015.08.09. 13:21
Revan Úr

Háború kezdete #9 avagy Vörösköpenyesek elindultak.

-Revan,én nem akartam,kérlek..Ne hagyj itt,nem tehetek róla,kérleeeeeek.
-Vezesd a birodalmad,úgy ahogy szeretnéd. Én elhagyom ezt a területet és sosem fogok visszajönni. Elviszem az embereim egy részét,többit tartsd meg. Egy valamit ne felejts,ne próbálj megkeresni és amit innentől csinálni fogok azt nem Sith Birodalomként,hanem mint magánszemély fogom megvalósitani.Valamit kifelejtettem. Mikor halottnak gondoltál,én akkor is azon ügyködtem,hogy neked legyen jó. Felkerestem az univerzum egyik legjobb embereit,hogy téged szolgáljanak. Légy erős,hallgass mindig magadra... Ég veled kislány.

48 órával előbb:

-Lépnünk kell,adják ki a parancsot. Ezennel a 3-as parancs érvényben van. Mindenki pakoljon össze,irány a lázadók főbázisához.
Elindultam meditálni,de a hadseregem lépéseitől még a palotám is rezgett,semmi értelme nem volt,csak egy valamit szerettem volna,békét a birodalmon belül. Egyikünk érdeke sem az volt,hogy civilek,ártatlanok életét vegyünk,ezért a lázadók sem Korriban szivébe helyezték el a bázisukat,hanem attól kicsivel messzebb. A főbázist úgy kell elképzelni,mint egy hegyen lévő erődöt. Falai erősek,tornyai magasak és legalább két külső fal választ el a belsőfaltól és csak utána az erőditmény létesitményei. Szóval három falon keresztül kell majd kibirnunk a védekezést és utána már ha bejutunk könnyű dolgunk lesz. Parancsnoki objektummal egy gond van. Ez van a legjobban őrizve. Ez az egyetlen ami kiemelkedik a tornyok közül is,hisz nagyon nagy és magas. Van alul egy bejárata és van felül kettő. Alulról lenne a legegyszerűbb,mert a fentiek közül az egyik egy leszállópálya amit ágyuk védenek,másik pedig egy körülbelül 30 méteres párkány,ahová ha leszállunk csak elég felrobbantani a felénél ezt a párkányt és mi már zuhanunk lefele. Nem lesz könnyű az ütközet. Én a földi csapatokkal tartottam és biztattam őket a nagyobb morál eléréséhez. Földi csapat a Kanzuméból állt,ami Nicoból,Carnorból és Marrból állt. HK droidok már ott voltak,ők küldték el nekem az alaprajzát a létesitménynek és már álcázva mesterlövészpuskával vártak minket. Továbbá 5000 assassint droid kisért még engem. Kreiatorokat az égi egységnek szálltam,ők fognak majd transzportokkal és egyébb szállitóhajókkal jönni majd természetesen vadászok kiséretében.Terror Squad pedig  a biztositó osztag lesz,aki besegit ott ahol kell. Nem tuduk az ellenség pontos létszámát,de bizakodtunk,hogy nincsenek ennyien.
 

 

2015.08.09. 13:01
Vönyi

Elv. Vödör minden emberét börtönbe dugtad(XD).

engem is?

2015.08.09. 12:48
Revan Úr

milyen börtön izét?nem értem:D

2015.08.09. 12:48
Vönyi

Revan! Jól értettem ezt a börtön-izét?

Amúgy itt ül Nihilus, és azt üzeni:

Na, majd' kinyírtam Alfát. Megfelelek már tanítványnak?

2015.08.09. 00:22
Darth Revan

Háború kezdete #8 avagy Vödör egyenlő Véder

-Darman hivd fel nekem azokat a katonákat,akiket kilőttek és  Vader elvitette őket Gallra.
5 perc múlva már mormogta Skirata,hogy jelentkeztek, elhelyezték a tölteteket és már csak parancsra várnak.Malavolence és a Merciless társaságában még további 100 B28-as bombázókat és 100 TIE vadászt küldtem Gallra. Mig a katonák felrobbantották a főbázist belűről addig a bombázók az egész bolygót ledórezolták. Vadászok pedig szétlőttek minden létező mozgó személyt,nem érdekelt a lakossága sem,pusztuljon a felmosóvödörrel együtt. Ezután 5 Harrowerrel és 2 Interdictor segitségével a Malavolencével együtt blokád alá vontuk a bolygót. Bombázókat visszarendeltem,viszont további 100 transzporthajót szállitattam le a bolygóra akik 50 000 Sith Troopert cipeltek,majd akik nem kellettek azokat visszarendeltem Korribanra. Ezzel Vader támogatási útvonalát elvágtuk. Biztos jelentették neki a dolgokat,mert láttuk,ahogyan a nyamvadt katonái védekezést épitik ki maguknak.Kaptam az alkalmon és 20 Y-szárnyút és 20 v19-est elküldtem 50 LAAT/i transzporttal,persze én is az egyiken ültem. Bombázók szétrepitették ezt az erdőkinézetű kukadombot,amig a vadászok pedig a menekültekre lőttek,addig mi leszálltunk a földre és a légitámogatást innentől a transzport hajók,az oldaljain elhelyezett lézerágyuival elintézte. Alig maradt egy-két katonája akiket egyből lekapcsoltunk és Vader pedig ott volt a csapataim közepében,aki már fegyvertelen volt,mert egy sith lovag az erővel elvette a fegyverét. Kimerült volt,pedig alig támadtak rája,lehet látni,hogy nem nagy ellenség,hisz hogyan hihette el,hogy csak úgy a blokádot minden következmény nélkül feloszlatom.
-Vader,jajj drágám.
Majd a porba dobom,onnan pedig egy égő fadarab fölé rakom.Már látni,ahogyan az olcsó páncélja olvad,aminek alapvetően nem szabadott volna. Darman tudta,mi tartja életben ezért odaemeltem hozzá és a készüléket beállitotta úgy,hogy csak 30 perce legyen arra,hogy kicserélje. Kicserélni pedig csak Gallon tudja,hisz oda raktam azt a fontos áramköri csatlakozót ami fontos a számára. Katonák nélkül és kétszeres blokádon szinte lehetetlen,hogy áthatol. Sőt ez biztos,hogy igy van. Vagy megadja nekem amit akarok és felkerel a palotámba vagy meghal egyedül. Embereit Coruscantra küldtem a börtönbe,persze nem sokan maradtak belőle. Ekkor pedig egy nagyobb vödörbe beledobom a szerencsétlen,megpuszilom a sisakját,sok szerencsét kivánok neki,majd felülök a transzportra és a csapatokat visszarendeltem a helyükre.

2015.08.08. 21:52
LordDarthVader

Felderítőink jelezték, hogy az Elenség elkezdett bázist kiépíteni ez nekünk nem volt jó hír ezért megparancsoltam, hogy egy vadász egység lője szét őket, de tudtam, hogy hamar újra kezdik építeni így egy kicsit a bázisba is belelövettem.  1 óta telet el az ellenséges bázis elleni támadás óta teljes csend, de hittel en egy teherhajó jelenik, meg amire a vadászok tüzet nyitottak és eltalálták a hajtóműveit. Kiküldtem egy egységet, hogy nézzék meg maradtak-e túlélők 5 perc múlva 3 katonát és egy pilótát hoztak be a bázisra és azonnal kikérdeztem őket.

- Ki küldte magukat?

- A császárnő

- és mit akar?

- a Korribant és hogy maga tűnjön el innen

- üzenjen a flottának, hogy nem találtak se engem se a katonáimat.

- de a parancs..

- ez az új parancs és most üzenjenek

- igen is

- végre eltűnt a flotta a katonák és a pilóta nálam maradt és elküldtem őket a Gall-ra ahol biztonságban lesznek és új kiképzést kapnak.

2015.08.08. 16:05
LordDarthVader

- Nihillus megpancsoltam neked, hogy maradja, a Gallon te erre csak úgy elrepülsz az uralkodóhoz, hogy a tanítványa legyél, ráadásnak meg majdnem megölöd alfát?!

- mi a mentsége arra, hogy ne öljelek meg azonnal?

- bocsáss meg Vader nem fog még egyszer megtörténni ígérem.

- nem is vigyék egy cellába és vegyék el a fénykardját!

Ezzel Nihilust egy cellába zárták a fénykardját pedig átadták nekem.

- Alfa ezt rád bízom. ezzel oda adom neki Nihilus fénykardját.

- és készítsd, fel az egységeket azt hiszem, az uralkodó nem hagyja védelem nélkül a bolygót.

Minden készen áll már csak várnunk kell és akkor, hírtelen tucat katona van előttünk egy hosszú tűzharc után legyőztük őket. Nem tartott sokáig még több jött. Mire legyőztük őket a seregem fele megsemmisült. De még nem volt vége kiküldtem egy egységet az egyik löveghajóval, hogy nézzenek körül, és amit tudnak, ellenséget semmisítsenek meg. Az eleséges szeregek felének annyi kaptam a jelentést, de tudtam, hogy ez még csak a kezdet. 

2015.08.08. 15:32
Vönyi

Az a szemét Nihilus!

Nem párbajozott velem, á, dehogy! Elment a színhelyre, kiaknázta, aztán szépen lelépett.

Jó, hogy túléltem. Az orvosdroidom 3 órán keresztül gyógyított. Örülök, hogy Renci nem fogadta

tanítványává.Talán ezért nem 20 órás kínhalált fog szenvedni...

2015.08.08. 14:34
Darth Revan

Nihilus,ez a csata történetekből áll. Ami a karaktered alatt történik a hozzászólásokból én azt nem látom. Valósitsátok meg a párbajt a csatában is vagy tegyél valamit,hogy Renci jobban megkedveljen. Ez az egész történetek alapján működik és jelenleg amit Renci tud az csak annyi,hogy Vaderrel voltál,mert csak ennyit irtál,irt a csatába.

2015.08.08. 14:33
Darth Revan

engedélyed kell,de itt a teljes terv. - odanyújtja nekem,majd bólintok egyet.

-Ez jó lesz. Még talán a mai nap hadba is vonulunk.
-Amúgy most távozok. -jelentette ki Nico,de még a fülembe súg valamit. - Azlin hidd el,nem ott van ahol gondolod,hisz jelenleg eltűnt. Na akkor kinek is nagyobb a hálózata?
Majd eltávozott nagy vigyorral a pofáján.

2015.08.08. 14:32
Darth Revan

Háború kezdete #8 avagy Nico Okarr

-Ideges vagyok egyszerűen Redshifterem jelenleg a Serran szövetség kezében van. Az a semmirekellő banda nem is képes használni az én Redemet. Az egyik leggyorsabb hajóm volt,de ők csak jöttek a hadseregükkel és porig aláztak mindenkit. Nekik most jó,mert senki nem tud róluk semmit,csak az a gond,hogy én nem az a senki vagyok. Galen Marek is a Serranhoz tartozik és csak úgy gondolja bejön a bolygóra megfingat pár embert aztán elmegy. Bújkálnak,mert talán félnek,hogy a hangya is eltapossa őket. Legszivesebben azt kivánom,hogy a rák egye meg a ...

-Ne mondj olyant amit később megbánnál,tiszteld az ellenséged,mert lehet nagyobb mint te. - mondtam neki,miközbe beléptem a szobjába. majd meglepve mondom : - Ó Carnor te is itt vagy?
-Természetesen úrnőm.
-Miért bolondnak gondolsz,hogy magammal beszélek úrnőm?
Majd elneveti magát és megölel.
-Ezt azért nyilvánosan nem csináljatjuk Snare,mert ha engem bántani akarnak,akkor rajtad keresztül megtehetik,tudod fontos vagy nekem. Gyermekkorom óta ismerlek.
-Nekem ártani? Esélytelen. Ja észrevetted,hogy úrnőlek szólitottalak? nem gondoltam komolyan
-Esélytelen,igen..persze. Annyira elvakit a gyűlőleted a szövetség ellen,hogy még azokat az állhireket is kifizetted. Te kis Redet,ahogy nevezed te őrült nem a Serran kezében van hanem a bukott Köztársaság kezében. Azlinnál,talán tudom merre is keresd!
-Ezt honnan tudod? - kérdőrevont.
-Császárnő vagyok. Lehet,hogy te remek pilóta vagy és a hirszerzésed kiváló amit a kalóz ismertségeddel fűszerezed,de nekem is megvannak a beépitett embereim és a Köztársaságnál,hidd el akad pár ember,de mondhatom úgy is,hogy kémhálózatai mindenkinek vannak,ha pedig az van, van besúgóhálózata is.
-Bölcs vagy,közben meg nem,ugyan az nekem a kettő. - Röhögött ki Nico
-Te szerencsétlen. - Majd beleboxolok a vállába.
-Nőből vagy,fájni kellett volna?
-Vicces vagy. - majd elnevetem magam.
-Ha én zavarok,akkor elmegyek- jelentette ki a hűséges Carnor.
-Nem kell,nem ezért jöttem,csak hát.. mi ketten ilyenek vagyunk. Védelem és támadás miatt jöttem. Mint ahogyan tudod,még a mai napon kettő ember csak úgy spontán repült a bolygónkra. Semmi védelmünk nincsen a zászlóshajóink pedig elmentek.
-Akarod mondani,hogy ellopták őket.
-Igen,bár nem szeretem ezt hallani. Folytatva,azonnal blokád alá fogom tenni a bolygónkat. Ami több részből fog állni jelenleg. Lesz egy központi része,ami sokkal jobban kiemelkedik a blokádból,ez lesz az egyik legerősebb és a célja az lesz,hogy lelassitsa az ellenséget,ezzel időt és embert nyerve. Következő réteg egy nagyjából összekapcsoló lánc lesz aminek a célja az,hogy a legkisebb hajók se jussanak át és támogassák tűzerővel a központi részt. Harmadik réteg pedig ugyanúgy áll fel mint ahogyan egy blokádnál megszoktuk csinálni. Jelenleg most ez a bolygó a legfontosabb a Sith Birodalomnak,legrosszabb pedig nekünk most a belháború,szóval sok embert és hajót ide kell rendelnünk. Továbbá már régóta nem aktiváltuk a bolygón a védelmi fegyvereket sem,szóval itt az ideje. Bázisok is üresen állnak,fel kell tölteni őket a régieket pedig újra használnunk kell. Falat kell a területeinkre vonni,hogy ne szivárogjon be egy lázadó sem,pajzsgenerátorokkal kéne a nagyobb területeinket védeni.
-Hiába tervezünk valamit is,nem ér semmit. Időt nyerünk vele. Amit eddig terveztél csináljuk meg,de nem kell több terv. Támadnunk kell,gyorsan de még is látványosan és csendbe,hogy ne tudják meg. Elég lesz a főbázisukat megtalálnunk azt kell tűz alá vonnunk,utána pedig behatolni. Közben meg figyelni kell az erősitésekre és el kell vágnunk azokat a pontokat,hogy utánpótlásról szó se essen. Ez az én tervem,amit már Carnorral ki is dolgoztunk Renci. Már csak az engedélyed kell,de itt a teljes terv.

2015.08.08. 14:16
Darth-Nihilus

Rosszul döntöttél. Megértem az óvatosságodat, de Alfa-17 még párbajra is kihívott, vagyis nem volt ott túl nagy egyetértés.De döntsd el te, én csak érveltem.

2015.08.08. 13:43
Darth Revan

Háború kezdete #7 avagy a váratlan vendég: (mellékrész)

Éppen az állatkáimmal játszok,épp egy csont után futnak,amikor megérzik az ismeretlennek a szagát és mindketten mondhatni morogni kezdenek.

-Drágáim,vissza.
Palotám padlója csak úgy visszaveri Nihilus lépéseit és a tiszta márványpadló visszatükrözi ahogyan letérdel elém.

-Tisztelt császárnő! Nem tetszett Vader rendszere,szeretnék bosszút állni,kérem,fogadjon tanitványává.
-Ohh,ez váratlanul ért most engem. -majd felállok elindulok a féltérdre ereszkedő sithez. megfogom a fejét,körbesétálom majd visszamegyek a trónomhoz és leülök.
-Informátoraim jelezték,hogy egyidőben érkeztél a bolygóra mint Vader,az ő "kajáját" etted és vele éltél. Vele együtt vallottad azt az elveket amiket ő hangoztatott és vele jelentkeztél az ellenállók szövetségébe is. Mond,egyszerűen mi vezérelt arra,hogy hozzám gyere? Talán a győztes oldalt keresed,mert úgy gondolom,hogy te két okból lehetsz itt. Vagy túlélni akarod az egészet vagy pedig hátbaszúrni engem.

-De császárnő
-Nincs semmi de - vágtam közbe. -Nő létemre nem vagyok tapasztalatlan,nem hiába én vagyok most az uralkodó és például nem te.
-Életemet is adnám értem.
-Ezt mondaná mindenki,de mielőtt csatlakoztál volna Vaderhez,megkellett volna gondolnod,hogy biztos jó út lesz az. Késő bánat,nem fogadlak tanitványommá és tudod mit száműzlek az összes Sith területről téged is és Vadert is. Most pedig takarodj ki a palotámból. -üvöltöttem hangosan,mint ahogyan egy nő erre képes.
Állatkáim pedig agresszivvé váltak,igy Nihilus tudta,hogy távoznia kell és elhagyta a császárnő területét.

2015.08.08. 12:57
Darth-Nihilus

Elmentem Renci palotájához, és bebocsátást kértem.Megkaptam.

Beléptem a császárnö szobájába, és féltérdre ereszkedve üdvözöltem.

-Tisztelt császárnö! Nem tetszett Vader rendszere, szeretnék bosszút állni.

Kérem, fogadjon tanítványává! 

 

2015.08.08. 11:33
Darth Revan

Háború kezdete #6 avagy a bohócság kimerithetlen: (mellékrész)

-Császárnő,ezt maga sem fogja elhinni,képzelje el,Darth Vader visszatért megint a bolygóra és az ellenállokhoz csatlakozott.
-Korribanon van? Amúgy is most a védelmen kéne dolgoznunk és kettő kicsike hajómat is ellopták,hagyjon az ilyen kisebb problémákkal.
-Az lényegtelen most uralkodónőm,nem ez a fontos,hanem,hogy Galen Marek is vele együtt jött a bolygóra és mondhatni szétcsapta szegény vödörfejet (köszi Kenobi XD)

és elásta a homokba egy másik bolygón.
Ekkor nagy szemekkel néztem,majd pedig,hogy kicsit oldjam a stresszt elkezdtem halkan kuncogni,aztán amikor továbbmesélte,hogy aztán visszajött a bolygóra,de ismételten Marek megtámadta az embereit és nem maradt semmilye,már hangosabban nevettem
-Szegény,mintha Vader egy karneválon lenne. Csak ő itt nem a nézelődő,hanem a bohóc - majd nevetünk,de aztán rájöttem valamire.

-Apropó,Galen Marek? Minden információt kérek az asztalomra,amit még ma délután szeretnék ott látni. Vader? hogyan jutott be a bolygóra? Mi történt az embereimmel? Elvesztették a lelkesüdésüket?
-Csatára éhesek már,ismeri a Sitheket. Jelenleg csak arra koncentrálnak.

-Megkapják hidd el Nico,még ma!

2015.08.07. 23:21
MEXIM

Céllövölde

Galen Marek beszámolói:

Épp vissza mentem egy álcázott Palleon-osztályú csillagrombolóval a Tatooinre mikor látom hogy Vadert már kiszabadították és elhagyta a rendszert. De a katonái még keresik az aprót vagy az önbecsülésüket a homokba. Na mindegy Kiadtam a parancsot, hogy lőjenek szét mindenkit a felszínen. Pár perc múlva már Vader katonáinak cafatjai terítették be a felszínt. Lévén, hogy több dolgom nincs a bolygón így ismét haza mentem.

2015.08.07. 23:16
LordDarthVader

akkor hogy hívjalak?

2015.08.07. 23:11
MEXIM

Nem tudom, hogy tudod e de Kenobi halott, és én egy Rivail mester nevében írogatok. (illetve a Kenobi karakter lapján található személyekkel is játszom.)

2015.08.07. 23:05
LordDarthVader

Kiszabadítás

Darth Maul jelentése helyszín: Tatooin

- ott parancsnok ott lesznek!

- hallották leszállni!

Ezzel leszálltunk a bolygó felszínére sivatag mindenütt két nap fölütünk és semmi más.

Kiadtam a parancsot mesterem kiásására. és pár pillanat múlva meg is lett. és amint sikerült kihúzni a mentőkabint feltörtük és kiszedtük a benne lévőket.

- jól vagy mesterem?

- igen tanítványom, de ez a nyamvadt jedi még megfizet a teteiért!

- már elindítottam egy osztagot a keresésükre mester.

- rendben.

- ezután a löveghajóval felszálltunk és elindultunk vissza a Korriban-on lévő bázisra, amit újjáépítettünk.

2015.08.07. 21:40
MEXIM
Lapát
 
Galen Marek beszámoloja:
 
Épp a mesterhez készültem mert egy küldetés miatt hívatott. A mester felé haladva láttam néhány szakasznyi új típusú egységet a folyóson várakozni. Mikor beléptem a mester termébe ő épp a bolygó maketteket keringette maga körül. Én közelebb léptem majd letérdeltem elé.
 -Üdvözöllek mesterem. Miben állhatok a rendelkezésedre.
 -Állj fel Galen. Egy fontos feladatot bízok rád. Van ez a Vader gyerek aki nagyon nem bír magával és belekontárkodik abba a szépen zajló polgárháborúba. Így úgy döntöttem ideje bemutatkoznunk neki.
 -És mit kívánsz, mit tegyek ennek érdekében? -Kérdeztem.
 -Láttad ide felé menet azt a két tucat katonát a folyóson?
 -Igen mester.
 -Azt akarom, hogy fogd őket meg néhágy mandi hajót, majd menj Korribanra és leckéztesd meg a vödörfejűt. Illetve vidd ezt is. -Ezzel a kezembe nyomott egy lapátot. -Ha elfogtad Vadert akkor vidd őket a Tatooine bolygóra és ásd el őket jó mélyre. A kémeim jelentése szerint ezeken a koordinátákon találod őket. -Mondta majd átadott egy adathordozót. -És most menj.
 -Igen is mester. -Válaszoltam majd kimentem, hogy össze szedjem az embereket. Kicsit furcsálltam a parancsát de nem azért élek, hogy megkérdőjelezzem a parancsait a mesternek. Én vagyok az ő személyes végrehajtója aki halált oszt ellenségeinek. Gyorsan oda értünk Korribanra, az erő mellettünk állt mivel a blokád nem állt teljesen a helyén. Leszálltunk a megadott helyeken, álcáztuk magunkat és elkezdtük a felderítést. Hamar meg is lett Vader búvó helye, elég sokan őrizték de mi sokkal képzettebbek vagyunk náluk. Támadásba is lendültünk. Ezek a Terror trooperek kiválóak az ilyen bevetésekben. Az álcázóink is kiválóan teljesítettek. Az ellenség azt sem tudta, hogy hová figyeljen vagy, hogy hová lőjön. Nem volt kegyelem, az ellenség csak úgy hullót a kezünktől. Már csak Vader maradt és egy elég hevesen küzdő klón. De mindkettejüket elkábítottuk majd a hajóra cipeltük. Vader rejtekhelyét meg felrobbantottuk, hogy ne hagyjunk bizonyítékot az ittlétünkről. Mint utóbb kiderült az a klón Vader szövetségese és Alfa-17-nek hívják. Hamar megérkeztünk a Tatooinera ahol mentő kapszulába tettük a két bekomáltat és elástuk őket ötven méter mélyen egy „üdvözlet a Serran szövetségtől” felirattal mindkettejük homlokán. Majd miután betemettük őket elindultunk hazafelé. Terror trooperek kiváló munkát végeztek.
2015.08.07. 21:00
Darth Revan

amúgy,hogy ne legyen félreértés a lázadók vezetője Bastila Shan.
Tagjai pedig: Bastila Shan,Mirta Gev,Saul Karath,Stryfe,Githany. Szóval lényegében ők is az én egységeim csak Renci ellen fordultak.

2015.08.07. 20:53
MEXIM

Ok, ha te mondod. Nekem nem úgy jött át.

2015.08.07. 20:00
Vönyi

ne is zavarjon, hogy az egy csatához tartozó nyilatkozat.

2015.08.07. 16:58
MEXIM

Ha bárkinek olyan kommentelni valója van ami nem a csatát viszi előre azt legyen szíves bepirosítani a betűket. Ellenkező esetben törlésre kerül a komment.


2015.08.07 14:07
Vönyi

„ Egyre melegebb a helyzet. Mint az utolsó Alfaklónt, mindenki megpróbál a maga oldalára állítani.Egyre inkább az az érzésem, hogy külön pártkén lehet engem azonosítani. Na mindegy, majd lesz valahogy.

2015.08.07. 16:36
LordDarthVader

Korriban a sith-ek ősi szülőhelye és lehet az új kezdete is. Sikeren leszálltunk a bolygóra mivel nem volt blokád alatt ezt nem tudom, mire véljem, de meg kelet keresnünk a lázadókat.

- Alfa te és pár katona keresetek a lázadókat ezeken a koordinátákon én közben körülnézek máshol.

 Ekkor átadtam a koordinátákat alfának és elindultunk mind a ketten arra amerre kellett.

Nem tartott sokáig és alfa azonnal megkeresett kumunikátoron.

- Vader meg van a lázadók bázisa küldök egy hajót.

- Rendben.

Hirtelen egy löveghajó tűnt fel felszálltam és pillantok, múlva már a lázadok bázisán voltunk, de mivel nem tudtuk mijeinek ezek a lázadok megparancsoltam, hogy áljának készenlétben. Odalépett hozánk egy lázadó:

- ki vagy és mit akarsz?

- azt akarom, amit ti.

- pontosabban?

- a császárnő fejét!

- látom nem vagy gyáva, de még nem mondtad meg ki vagy.

- a nevem Darth Vader.

- te véletlenül nem a császárnőt szolgálod?

- a császárnő a legfőbb Elenségem

- bizonyítsd, hogy nem őt szolgálod!

- ahogy óhajtod

Egy mozdulattal felemeltem a földről és ellöktem vagy 100 m-re tőlem ezután még villámokat szórtam bele.

- ez elég bizonyíték?

- igen azt hiszem ez jó lesz.

Elvezetett a lázadók parancsnokához, akivel szerződést kötöttünk, hogy együtt harcolunk, a császárnő uralma elljen.

2015.08.07. 14:07
Vönyi

Egyre melegebb a helyzet. Mint az utolsó Alfaklónt, mindenki megpróbál a maga oldalára állítani.Egyre inkább az az érzésem, hogy külön pártkén lehet engem azonosítani. Na mindegy, majd lesz valahogy.

2015.08.07. 13:53
LordDarthVader

Visszatértem a Gall-ra most ott volt a legbiztonságosabb, de ki kellet találnom valamit, hogy legyőzhessem Rencit. Szóltam a parancsnoknak, hogy hívassa ide alfa 17-et és Darth Nihilust.

Amint megérkeztek összehívtam egy tanácskozást, hogy meg beszéljük a következő lépést.

- Uraim a birodalom és a sith-ek a végüket járják és amíg Renci Wytho az uralkodó.

- de semmi esélyünk ellene szolt közbe alfa.

- de mégis meg kéne szabadulni tőle valahogy mondta Nihilus.

- ebben mind egyetértünk csak az a kérdés, hogyan tüntessük el.

Ekkor hírtelen belépett a parancsnok.

- Vader nagyúr!

- mi a baj parancsnok?

- úgy értesültünk, hogy lázadás tört ki a császárnő ellen a Korriban-on!

- ez remek parancsnok van még valami?

- igen úgy tudjuk, hogy máz Tyber Zann is a császárnő mellé ált!

- Rendben van, parancsnok elmehet.

- Igen is Vader nagyúr!

- úgy tűnik meg van mit kel tennünk uraim el kell manünk Korriban-ra és rávenni a lázadókat , hogy a mi oldalunkra áljának.

- Alfa te készítsd fel az egységeket az indulásra.

- Nihilus addig te maradj itt és védd meg a bolygót.

Ezzel befejeztük a megbeszélést és amint a hajon voltunk elindultunk a Korriban-ra és a tanítványom is velem jött.

2015.08.07. 13:01
patrik1957

Ismét üzenetet kaptam Beliától, miszerint egy-két napon belül a Serran szövetség hajója Waylandre érkezik. Egy módosított Pellaeon-osztályú csillagromboló érkezésére kellett számítanom, de nem késlekedhettem, így nem vittem szupercsillagrombolókat, csak egy Keldabe-ot és két Vengeance-t,az esetleges vadászok és bombázók ellen pedig öt Crusadert. Az Adennel csatlakoztam a már földön lévő erőkhöz, így Dhakyr'am, Al'verde,Urai,Silri és két zabrak testőröm maradt ott, a noghrik és az IG droidok pedig megfigyelő állásokat vettek fel,hogy ne tudjanak meglepni. A mandalóriakat hazaküldtem, hisz már régóta várnak a semmire, és nagy szükségem úgysem lesz rájuk. A flottát elküldtem észlelési hatótávon kívülre a bolygótól,de nem túl messze,hogy egy-két perc alatt be tudjanak ugrani a rendszerbe. Visszatértünk tehát a várakozáshoz, de ha információim helyesek, most nem fog kelleni egy napnál többet várnunk...

2015.08.06. 21:33
patrik1957

- Mi a fene volt ez?!- Fakadt ki a császárnő, számonkérőn nézve rám. Nem válaszoltam, láttam, mi jön. El is száguldott a fejünk felett egy vadászgép, majd visszafordult felénk. Elővettem a pisztolyom. Átállítottam a tüzelési módot, így a lövedék nem oszlott repeszekre, egyben maradva tette meg az utat a vadászgép pilótafülkéjéig, átütve a transparisteel-t és megölve a pilótát. A császárnő Dhakyr’am segítségével feltolta a gépet, így elkerült minket, belecsapódva az összedőlt épület romjaiba.
- Nos, ez bíztató. Úgy tűnik valakinek flottája is volt a lázadók közül…- Mondta a császárnő. Felvillant a sürgős bejövő hívást jelző ikon a HUD-omon. Fogadtam, és egy flottatiszti jelzéseket viselő katona sisakja fogadott.
- Uram, a sith hajók tüzet nyitottak egymásra. Nem tudjuk, kire lőjünk. Mi a parancs?
- Ne lőjenek senkire, amíg a mi hajóinkra nem lőnek, abban az esetben viszonozzák a tüzet. Felmegyek! –Ezzel lezártam a hívást. A császárnőhöz fordultam.
- Úgy néz ki, a flottája önmagát marcangolja. Ha meg tudja mondani, kik vannak velünk, besegíthetek.
- Térj vissza a hajódra, Zann! Amint tudlak, értesítelek. –Mondta, majd elviharzott egy épp leszálló transzport felé. Értünk is jött egy Kom’rk, a gyorsaság kedvéért jetpack-el szálltunk be, és egyből visszaindultunk a Kandosii felé. A hídra érve azt jelentették, hogy a Terror és a Lusaknya koncentráltan szedik szét a flotta nagyobb hajóit. Kiadtam volna a parancsot, hogy tüzeljünk azokra mi is, mert nem hittem, hogy a lázadók mindkét szupercsillagrombolót elfoglalhatták. De a császárnő hívását fogadva azt az információt kaptam, hogy mégis ez történt.
–Ebben az esetben koncentrált tűz a Terrorra! –adtam ki a parancsot. A lázadók flottája elkezdett különválni a hithű sithekétől, nyilván hiperűrugrásra készülve. Láttam, hogy nincs esélyünk a Terrort immobilissá tenni mielőtt elugrik,ezért a kisebb hajókra adtam tűzparancsot, elsősorban a hajtóművekre. Nagyon gyorsan elérték a bolygó gravitációs vonzásának határát és elugrottak, de a flottájuk harmadát így is szétlőttük. Nem láttam szükségét, hogy maradjunk, így visszavontam a hajóim Mandalore-ra javításokra.

2015.08.06. 21:32
patrik1957

Mint kiderült, a lázadóknak volt egy beépített ügynöke, aki nem vált ki látványosan a császárhűek táborából, és elég magas rangja volt, hogy tudjon a találkozásunk helyszínéről és időpontjáról. A császárnő nyilvánosan kivégeztette, míg én kiderítettem, hogy a lázadóknak már van egy bázisuk is a belvárosban. Látványosan akartuk megsemmisíteni, így egy osztag mandalórival (6 katona) és két társammal csatlakoztam a császárnő csapatához. Abban magán kívül négy HK-droid, Carnor Jax és Nico Ocarr kapott helyet. Így majd’ húsz fős csapatként vonultunk végig az utcán a lázadók bázisa felé. Néhány bátrabb civil útközben megpróbált megdobálni vagy leköpni, de általában az Erő segítségével a császárnő vagy Dhakyr’am kirántotta alóluk a talajt mielőtt bármi ilyesmit tehettek volna. Mikor odaértünk, az épület előtt megerősített tüzelőállások vártak, valamint a bedeszkázott ablakok mögött is láttam a radarom segítségével humanoid alakokat tüzelőállásban. A minket követő embertömeg tisztes távolságot tartva várta, mi lesz az összeütközésből. A lázadók egyszerre elkezdtek lőni ránk, de Dhakyr’am és a császárnő kilépett a két csoport elé és kétélű fénykardjukkal minden lövedéket visszavertek. Láttam, amint a hátunk mögött álló tömeg tátott szájjal nézi a tűzijátékot. Nem tágítottak, de mit érdekelt engem, ha bajuk esik. Megérkezett a légi támogatás: egy Kimogila ereszkedett le az épülettel szembe. Persze egy-két másodperc alatt leszedhettük volna az összes lázadót, de így látványosabb volt: a Kimogila rakéták és sugárnyalábok tucatjait ürítette a lövészállásokba és ablakokba. Az épület kártyavárként dőlt magába. A Kimogila elkezdett visszatérni a Kandosiira, majd apró darabokra robbant. 

2015.08.06. 21:32
patrik1957

A zászlóshajóm, a Kandosii mellett az Atint is elvittük. A Mandator-dizájnú hajó egy egész hadiflotta tüzét elviseli, szerintem egy szuperlézer találatot is túlélne egy darabban, bár ezt gyakorlatban remélhetőleg sosem fog kelleni tesztelni. Ezeken kívül egy nagyobb méretű flottát vittünk, tekintve, hogy jelenleg a legnagyobb fenyegetést a sith lázadók jelentették. Fél nap alatt eljutottunk Korribanra Mandaloreról, és mivel már előre bejelentettem érkezésem, felkészülve egy esetleges támadásra ugyan, de már vártak. Hamar bejutottunk a császárnőhöz, Dhakyr’am és egy zabrak testőröm jöhetett be velem, Al’verde egy osztag mandalórival várt az előcsarnokban.
- Szóval pontosan mi is a helyzet? –Kérdeztem, miután köszöntöttük egymást és helyet foglaltunk.
- Az, hogy a sithek közel fele elpuhult, és egy kis rendtevés hatására rengetegen ellenem fordultak. Jelenleg polgárháború van, bár ez még nem nyilvánult meg fegyveres összeütkö… -Ekkor egy mesterlövész lőtt be az ablakon. Nem sugárnyaláb volt, valamiféle lövedék, de akkora, mint egy gránát. A császárnő egy szempillantás alatt előkapta a fénykardját, és tisztán kettévágta a beérkező lövedéket. Úgy tűnik, ez volt a lövész célja: a kettévágott tartályból a levegőben lévő vízzel reagáló, gyorsan táguló gáz formálódott. Dhakyr’am és én lezártuk a sisakunk filtereit,a testőröm és a császárnő pedig az Erővel együttes erővel visszatartotta a gázt a terem másik felébe. Elég sok képződött egy kis tartályhoz képest, látszott az erőlködésükön, hogy az egész termet be tudná tölteni a gáz amit a felébe szorítottak be. Végül körbevezették a falak mentén, ki az ablakon lőtt résen.
- Valaki nagyon halottnak akar tudni minket. –Mondta a császárnő.
- Valóban… és szeretném megtudni, ki az. Ha megbocsát…- Mondtam, majd jetpackemmel kirepültem az ablakon. A lövedék érkezésének irányát visszakövetve egy épület nyitott ablakára találtam. Láttam az áthatoló-radarommal, ahogy egy alak veszetten sprintel kifelé az épületből. Leereszkedtem a bejárat szintjére, és kirúgtam az épp kirohanó orvlövész térdét. A földön fekve megfordult és rámlőtt, de a lövedék lepattant a sisakomról. Bevertem az orrát, a feje az úton koppant, elájult. Hívtam egy transzportot és elvittük kihallgatásra.

2015.08.06. 21:31
patrik1957

Lassan egy hónapja vártuk Waylanden a megadott koordinátákon a Serran szövetség embereit. Meg is találtuk a rakata-kori épületet, amiben minden bizonnyal a kincsük van, de információ híján nem próbáltunk inkább bemenni- a végtelenség kapujának megnyitásába is odaveszett egy tucat emberem még régen Dathomiron, mikor Lehon és Tython elpusztítására használtam. Mily kár hogy nem használtam őket inkább hátbatámadásra… Hát most már úgyis mindegy, a köztársaság megszűnt létezni. Az új fenyegetést a Serran szövetségben láttam, de lassan egy hónapja vártunk az embereikre hogy felbukkanjanak, és még mindig semmi.
- Biztos jó az információ, Zann?- Kérdezte Dhakyr’am. Megértettem türelmetlenségét, én is szívesen mentem volna már vissza Mandalore-ra, de kíváncsi voltam már, kik ezek a Serran-osok, és végül is fontos dolgom nem volt otthon.
- Én teljes mértékben bízom benne, de ha egy hónapon belül nem jelennek meg, lelépünk. –Mondtam úgy, hogy biztosan mindenki hallja. Ekkor azonban a bolygó szenzorai egy bejövő hadihajót észlelnek. Felkészülünk a legrosszabbra, ám időközben beazonosítják: egy Keldabe csatahajó az, a sajátjaim közül. Mivel egy leárnyékolt fémsátorban vártuk a szövetség embereit, nem tudtak komlinken elérni az embereim, ezért a megbeszéltek szerint futárt küldtek- nem a leggyorsabbat, szóval túl nagy baj nem lehet, de valami biztosan történt. A leszálló Kom’rk-ből maga Urai szállt ki. Tehát a terv szerint lecserél, én pedig elmehetek végre, remek!
-Zann, helyzet van. –Köszöntött. Nem túl kedves, de ezért is bízom meg benne ennyire: mindig komoly, végsőkig hűséges az ügyemhez, nincs amit fontosabbnak tartana nála. –A Sith Birodalom beskar-importja közel felére csökkent, a sithek jórésze nem ért egyet az új császárnő politikájával és fellázadtak ellene.
- Szóval a birodalom egysége veszélyben van... Nem túl kedvező az üzleteinkre nézve. Személyesen látogatom meg a császárnőt.
- Gondoltam, hogy így akarod majd, ezért is jöttem. –mondta Urai. –Maradok helyetted, elhoztam Silrit és tíz noghrit is.
- Remek! Elviszem Al’verdét és Dhakyr’amot magammal, a tucat mandalóri, az IG-k és a két testőröm itt maradnak. A Keldabe is maradhat, majd az Adenn-el elmegyünk.
El is indultunk vissza Mandalore-ra összeszedni a flottát.

2015.08.06. 17:07
Darth Revan

FAAD

2015.08.06. 02:00
Darth Revan

-Most pedig takaritsátok el és tanuljatok a hibáitóktól. Ha rájöttök,hogy igazam van csatlakozzatok hozzám! Most pedig menjünk vissza a Terrorra.
Roger azért jól lett volna ha csatlakozik hozzám,rá tényleg hallgatott volna mindenki. De ez volt a sorsa,ez irodott neki.
2 nap múlva már Dxunon a következő dalt játszották majdnem minden utcán.

És mond: ki vagy? - Szólt, büszke úr -,
Ki kér, hajtsam fejem?
Egy piros ruhás, piszok kis kandúr!
S, nem több, úgy hiszem!
Arany palást, és vérvörös;
Két oroszlánkarom.
Az enyém is éles, s hosszú, hölgyem!
Csak lesd, és nézd meg jól!
S, így szavalt, és így papolt,
A Korribani Nép.
Termében most eső dobol,
Mi földet el nem olt.
Termében csak eső dobolt, S a felhő vé-égleg kiholt.


Hát,talán elértem valamit,de nagyon nem tetszik ez.. Bűntudatom van. De ezzel időt és talán embert nyertünk.

2015.08.06. 01:59
Darth Revan

Háború kezdete #5 avagy a "Korribani esők": (mellékrész)(zene,nem kötelező lejátszani. Történethez pl jó,de ezt magamnak raktam bele.Kicsit illik az irományomhoz.Lejátszása a végén ajánlott,ott lesz szerepe,csak ott magyarul lesz leirva és kicsit átirva.)

Mint mondtam,komoly lépésekkel kell elfolytani a civil lázadásokat. Nép átlagosan egy főbirkát követ. Ezt kellett megtalálnunk. Mivel ilyenkor egy átlagember nem gondol arra,hogy titokban kellene szervezkednie,akkor komoly hibákat vét azzal,hogy arcát,hangját és akaratát adja az ilyen megnyilvánulásokhoz. Könnyű is volt megtalálni,hogy hol találjuk meg. Neve Roger Reyne.
- Ismerem,iszákos de nagyon meggyőző - jelentette ki Marr.
Igy hát,eldöntöttük. Megkell ölnünk a nyilvánosság elött és nekem kell megtennem. Nem szivlelem ezt a döntést,mert én nem vagyok Sith. Mármint én amolyan minden vagyok. Sith,Jedi,Boszorkány. Jó és rossz,fehér és fekete. Nem tudok úgy megölni egy embert mint egy Siith és nem tudok harag nélkül élni mint egy Jedi. Boszorkány pedig..amolyan kettőség,embertől függ. Nem tehetek mást,Kanzumével visszautazok Korribanra. Mikor megérkeztem kicsit irónikus volt,mert a mesterséges eső rendszere pont akkor üzemelt be,ami annyira esett,hogy alig hallottuk egymást. Megtudtuk,hogy egy régi romos templomnál van most egy nagyobb gyülekezet,ezért arra vettük az irányt a Katonai Transzporttal. Érkezésünket már akkor láttam,hogy veszély követi,amikor a nép az ott hagyott emberekkel vette fel a harcot. Sietnünk kellett,ezért egy gyorsabb útvonalon közlekedtünk ahová alapvetően engedély kell,de hát én vagyok a cseszett császárnő,megtehetem mint ahogyan a főnökök szokták. Leszálláskor már az odarendelt embereim nagyjából megtisztitottak nekünk egy akkora utat,ahol verekedés nélkül túljutottunk. Templom bejáratát erősen védték,ezért az erő segitségével arébb dobtam a bandát,majd beléptem a terembe,ahol valószinű a különböző népi rétegek vezetői voltak. Hát enyhén forgott vérben a szemük amikor megláttak,de kicsit csititottam a kedélyeket.
-Emberek,eggyezzünk meg. Mindenki jól jár,én sem és valószinű ti sem szeretnétek áldozatokat és egy értelmetlen háborút kezdeni,mikor nagyobb problémánk is vannak. Nem tetszik a rendszer,nem tudjátok hova csatlakozzatok,de nézzétek a Birodalom érdekét és látjátok,hogy nem én vagyok az ellenség.
-Mondja aki elvette a hagyományainkat,a munkánkat,az irányitásunkat,aki kereskedik a mocskos mandalori patkányokkal.
-Igen,ezaz -ordibálják a többiek.
-Hát ha igy akarjátok,akkor igy is lesz. Hol van Roger Reyne?
-Semmi közöd hozzá SZAJHA.

Aztán pár percig csak csönd van,lehet hallani ahogy ez a templom ide-oda mozog hisz ingatag már az egész semmi nem tartja ezt a kócerájt.Aztán a tömegből előjött egy piros köpenyes,derék és bölcsnek tünő mondhatni fiatal férfi.
-Én lennék az emlitett,hallgatlak.
-Már mondtam. Találjunk megoldást.
-Megoldás az a háború. Nem nyugszunk amig meg nem kapjuk amit szeretnénk. Fejedet a karóra,embereidet pedig a pöcegödörbe császárnőm. Engedélyeddel pedig most szépen megkérem,hogy távozz és ne gyere vissza,mert akkor nem éled meg a holnapot és találkozhatsz szüleiddel a pokolban.
Erre aztán felkaptam a vizet,s még ahogyan egyszersem olyan gyorsam kaptam le a fejét a nyakáról a fénykardommal,hogy már mindenki csak akkor látta az incidenst amikor már Roger feje a padlón volt. Persze ezt kivetitettük az összes bolygón,hisz ez volt a cél. Megfélemlités,ezzel pedig elérve,hogy időt nyerjünk,hisz a háború tényleg elkerülhetetlen.
-Most pedig takaritsátok el és tanuljatok a hibáitóktól. Ha rájöttök,hogy igazam van csatlakozza

2015.08.06. 01:23
Darth Revan

mellékrészt nem kötelező olvasni. Részletkérdések.

2015.08.06. 01:22
Darth Revan

Háború kezdete #4 avagy az exközpont (mellékrész!!):

Korribanon már szinte káosz van. Máshol nem nagyon tapasztaltuk a lázadások erejét,de az egyik központunkban már nem birtuk tiszta fejjel. Bázisunkat Dxunra helyztük át,mert Korribanon csak a gondok lettek volna. Tudomásunkra jutott,hogy a lázadók hada már kalózokkal is lepaktált,ámbár talán Nico valahogyan megoldja ezt a problémát. Tényleg Nico,akit szinte már testvéremnek gondolok,megmondom az őszintét kicsit féltem.. Nem csak őt,Revan után szinte minden emberemet. Meditálva sokat gondolkozok,aztán mikor már meditáció közben a meditációra gondoltam rájöttem,hogy már nem vagyok normális nem ott jár az eszem soha,ahol kellene. Aztán a hülyeségtől megvédett Traya,aki nagyon szimpatikus. Kicsit nevel,próbál a helyes útra terelgetni és talán ő segithett majd az erőmet irányitani,mert Revan emlitette,hogy a boszorkányvilágban és magában a varázslatokban nagy szerepe van,sok kapcsolata van és nagy a tudása. Aztán folytatva,kizökkentett a zűrös meditációból és közölte velem,hogy Korribanon kitört a forradalom.
Sith Birodalom már igy is gyenge. Sajnos a külpolitika és a külháború nélküli jelenlegi napjaink sem könnyitik meg a gondjainkat,mert nem rendelhetek ki semelyik bolygónkról embereket,mert mindenhova kellenek,bármikor beüthet a gebasz.Belháborún belül is kettő irányzat van. Shan féle felkelés illetve a civil mondhatni a nép lázadása gyengiti a falainkat. Számolni kell a pártatlanokra is,mert őket le is tudják fizetni vagy akár még megfenyegethetik is őket,hogy nagyobb hatalmat érjenek el a céljuk megvalósitásához. Drasztikus lépésekre van szükségünk. Nem hagyhatom ennyiben.


 

2015.08.04. 18:49
Darth Revan

Háború kezdete #3 avagy a kezdetleges,békés előkészületi Polgárháború:

Elkezdődött már a háború,igaz még csak fenyegetések hada,de már érzem,hogy ebből a nyertes sem fog jól kijönni. Revan holtestét amúgy nem találtuk meg ott ahol hagytuk,szerintem a kukac felesége elvitte magával,de majd amikor nyerek majd én nyugalomra helyezem a birodalom egyetlen VOLT reményét. Szerencsére a nagyobb bolygók vezetője,képviselői és a nagyobb hatalmú emberek érezték,hogy csak is én segithetek jelenleg a Birodalmon,ezért együtt már kidolgoztuk a saját védelmünket. Nem számol a jelenlegi ellenfelünk azzal sem,hogy már elküldtünk kisebb csapatokat sok-sok bolygóra igy egyből tudni fogjuk,hol van az árulók központja,de egyenlőre még nem érkeztek olyan jelentések amire erre utaltak volna. Hatalomátvétel után már jóval éreztük azt is,hogy nem volt hiába,hiszen növekedett a császárság hatalma,kevesebb volt a sumákolás. Viszont sok katonát vesztettünk és hamarosan nem csak katonát,civilt is,hisz már lázadások is voltak. Polgárháború elkerülhetetlen és jelenleg ötletem sincs,hogy mi legyen. De én az improvizálásban úgy is jó vagyok,aztán meditáció után elmegyek és megbeszélem a csapatommal a terveket és a védelmet,aztán jön a hir,hogy vannak kivülállók is,mint Darth Bane,Thrawn admirális,Darth Vader,Darth Nihilus és Darth Sidious. Velük nem tudom mi lesz,majd maguk eldöntik. Az ellenség pedig valamilyen bázisra szedte össze az erőit,amit Weather-hegynek neveztek el. Érdekes..Várom a folytatást,addig is folytattam a terv előkészitését. Csak remélem,hogy a külháborúval most nem kell foglalkoznunk.

2015.08.04. 18:41
Darth Revan

Háború kezdete #2 avagy a pocsék megbeszélés:

-Biztos zavarja valakinek a csőrét,hogy hatalomra jutottam,de egy valamit mondok bogárkáim. Engem nem fogtok a helyemről eltávolitani,főleg azután,hogy Revan halott. Ezért fontosabb intézkedéseket hozok. Innentől nem csak azoktól veszem el a rangokat akik nem feleltek meg az elveimnek,hanem mindenkitől. Innentől én vagyok a Globál. Hozzám fog befutni minden. Minden bolygóra küldök egy kisebb-nagyobb csapatot,akik felügyelni fogják a munkákat és jelenteni nagyságom elé a helyzetet. Aki nem megy át egy hónapban a "teszteken" az jobb ha elfut és sosem tér vissza a családjával együtt.
Nagy hangzavar és mocskos beszéd hallható a teremben,a testőrség már a fegyverüket erősen markolni kezdik.
-Leginkább magatoknak köszönjétek,hogy nyamvadt,gyengék voltatok és elárultatok engem. Aki követi az elveimet annak nem lesznek problémái,viszont aki ellenszegül az jobb ha saját magát temeti el most azonnal.
Most már a poharak is repülnek és egyre nagyobb az agresszió,testőreim pár emberen már erőszakot vetettek be,amikor pedig bemutatoma  vendéget.
-Carnor kérlek kisért ide a vendégünket. Lott Dodot szeretném bemutatni azoknak akik nem tudják ki ő. Trade Federation egyik ága vezetőjéhez van szerencsétek. Nah most már mi titokban már egy ideje kölcsönösen segitjük egymást,hisz rajta keresztül jutunk el a mandalori fémekhez,nyersanyagokhoz.
-Az a féreg Tyber Zann a vezetőjük,belőlük nem kérünk SEMMILYEN FORMÁBAN! -Ordibálja Korriban egyik volt úgymond helytartója.
-Carnor,légyszives.
Ezzel pedig egy bottal mondhatni szétverte a fejét,de életben hagytuk.
-Most folytatva,mint mondtam fontos ez a kapcsolat és igy egyenlőre biztosithatjuk magunkat,arról,hogy egy időre nem kell mandalor ellen háborút inditani és még a nyersanyaggal is nagyon jól járunk.
-LOTYÓÓÓ
Majd sokan nekirontanak az embereimnek,de a két kis állatkám fenyegetést megérezte ellenem,ezért pár embernek enyhén mondva leharapta a fejét,de váratlanul megérkezett pár ember a terem főbejáratához és fegyverrel elkezdtek lövöldözni,de nem a tömgere csak a terem plafonjára. Hirtelen nem vettem észre őket,hogy vajon kik is ők a tömegtől,de aztán kirajzolódtak az arcok.
Bastila Shan,Mirta Gev,Saul Karath,Stryfe,Githany
-Ti mit kerestek itt?
-Hogy mit? Értetlenkedett Shan,majd folytatta:
-Azzal,hogy a rangokat elveszed tőlünk és minden szabad,legalábbis eddig szabad embertől az már olyan mértékben rossz,hogy szinte felrobbanok ettől az ötlettől. Nem elég,hogy megöletted Revant még Tyber Zannal és amolyan kereskedelmi szövetséget alkotsz,ami aztán már a bilinek is sok,aztán utolsó tényezőként ott van,hogy a Sith hagyományokat eltöröltetted és csak a semmiből átvetted a Sith Birodalom uralmát. Te nem nő vagy,te egy élősködő vagy a Birodalom szivén,neked itt nincs helyed. Megölted az uramat,én pedig megöllek téged.
Persze erre nem került sor,hisz a tömeg két oldalra vonult,az emereim pedig középre igy elálták az utukat az árulóknak.
-Carnor,Darman,Varko,Nico és Marr vigyétek őket a cellájukba.
-Cellába? Minket?- Nevetett Mirta,Stryfe pedig már nagyon felidegesitette magát,szinte már robbani tudott.
-Most elmegyünk -jelentette ki Shan,majd folytatta - aki pedig egyetért velem az kövessen,hogy elérjük a célunkat.
Körülbelül a terem fele elment Shannal,távozáskor pedig annyit közölt,hogy megkapom a háborút amit szerettem volna. Bosszút áll és kitüzi a fejemet. Kár,hogy nem volt annyi erőm,hogy elfoghassam őket,de a legszivebben az összeset megöltem volna. Tanácstalan vagyok,hisz kirobattottunk egy Sith Polgárháborút.
 

2015.08.04. 18:10
Darth Revan

Magyarázat: (Később megértitek.)
- The empress:
Renci Wytho,Kamzume (Carnor Jex),Darman,Traya,Varko,Nico,Marr

-The Sith's:
Bastila Shan,Mirta Gev,Saul Karath,Stryfe,Githany

-The Others:
Bane,Nihilus,Vader,Sidious,Thrawn

-Revan's Empire:
-Darth Revan
-------------------------------------------------------------------------------------------
Háború kezdete #1:
Már pár napja bújkálnom kell,császárnő vagyok de jelenleg fenyegetésben élek. Revan miattam halt meg,most pedig elvesztettem a jobb kezemet is. Egyedül érzem magam,de uralkodónő vagyok,nem borulhatok fel. Carnor győzködött,hogy ne menjek forgalmas helyre,de nem hallgattam rá,igy természetesen elindultam gyalog a börtön felé. Nem volt kis út ezt bevallom,de épp ez kellett,tudtam gondolkodni. Bejáratnál az őrök egyből beengedtek. Odavezető út nem volt valami fényes,párszor a rabok rendesen lotyónak szólitottak,de hát mindenki tudja,ezt kapja egy uralkodó. Vader volt az úticél. Kiengedtem,bár nem nagyon szivleljük egymást. Igazából nem is értem miért,de valami erre kényszeritett. Az utolsó szava mielőtt elment volna az volt,hogy figyeljek oda,mert a fenyegetés a Birodalom belül fogom megkapni és maga a Birodalom fog eltenni lábalól. Mire kérdezhettem volna,pedig már megmakacsolta magát és elindult a kijárat felé. Jedi Templom felé vettem az irányt,ahol éreztem a halott jedik fájdalmát. Sokaknak még céljuk volt nem tudtak hova menni,nem tudtak tovvábblépni,igy itt ragadtak,bár számomra különös,hogy csak én érzem a holtakat,hisz eddig egy Sith katonám,bizalmasom sem tudott erről az érzésről beszélni,ergo azaz nem is érzik őket. Aztán gondolkoztam tovább,tanakodtam mit csinálhatnék. Rájöttem.
-Varko készitse a Lusaknyat és a Terrort! Szóljon Saulnak is és persze az embereimnek is.
-Azonnal asszonyom. Küldök önért egy transzportot.
-Nem kell,majd megyek,de van egy kis dolgom. Készitsék elő nekem Revan Eaglejét!
-Asszonyom!
Elindultam a Trade Federation coruscanti székhelyéhez. Ott felvettem Lott Dodot,akit felültettem egy szállitóhajóra én pedig a Revan's Eaglelel leszálltam a Terror hangárában.
-Irány Korriban.
Nagyon nem is cécóztam egyből elindultam a konferenciateremhez,ahol már a szövetségesek,bizalmasaim,vezetők,képviselők és a további jóemberek vártak.
Mikor beértem a terembe,mindenki valamilyen módszerrel megadta a tiszteletet,majd helyet foglaltam a trónomon.
Bal kezemnél a kedvenc Vornskrim,jobb kezemnél pedig a drága Krayt Dragonom foglalt helyet,akiket közben simogattam is.
-Emberek,most egy nagy döntést fogok meghozni. Remélem együttműködik mindenki. Napokban megtámadtak engem és valószinű,hogy a parancs kiadója itt ül ebben a teremben. Remélem tudta,hogy nem hagyom ennyiben.
 


 

2015.08.03. 21:52
Alfa-17

ok mondjuk rencit is kicsit szivatni akartam,de nekem ok.

megjegyzés: a katonákat elküldtem a tatooinra, nihilus meg az öcsém

2015.08.03. 21:33
Darth Revan

Figyelj,ha akciózni akarsz,nyugodtan irj rám. elmondod mire gondolsz én kiegészitem és mindketten jól járhatunk. Te elérheted azt amit akarsz (pl kiszabaditani Vadert) a csata pedig folytatódik és nem kell sokat várnom ez pedig nekem sokat jelent. Szóval ha kell segitség a megirásban vagy esetlegesen valami kérdésed van az irásom után nyugodtan keress fel akár a karakterem alatt vagy valahol (ha adsz elérhetőséget felveszlek) és akkor könnyen megtudjuk beszélni. Te irsz valamit,én meg elmondom hogy jó vagy sem, lehetséges vagy sem. max adok tippet és kész. Szerintem ez nem olyan rossz ötlet. Alapvetően nem rossz irás,csak érted... De nem feltétlenül kell kiszabaditanod sem,csak keresd fel Rencit ajánlj fel valamit és érted..talán belemegyek.. vagy harcoljunk együtt..

Addig kérem admint ne törölje,mig nem válaszol rá Alfa felhasználó

2015.08.03. 20:06
patrik1957

elsőnek nem rossz,azonban vannak benne súlyos kivetnivalók

  • mindenekelőtt,csak a saját nevedben írhatsz,máséban nem,csak ha megegyeztetek előtte!
  • az "állatkák" ysalamiriket jelentenek,amelyek blokkolják az Erőt a környezetükben,tehát a cellaőröket semmiféle Erő-behatás nem érheti
  • másfelől,az ysalamirik senkire nem vetik rá magukat,fákon élnek és arról szakértelem nélkül le se lehet szedni őket,maguktól meg nem szívesen mozognak el,mivel a fából táplálkoznak is
  • Nihilusnak jelenleg nincs hatalma a sith birodalomban,nem parancsolgathat senkinek
  • rengeteg katona is védi a börtönt,nem csak három "állatka"

2015.08.03 18:43
Alfa-17

Megjegyzés:Ha rossz , nyugodtan töröljétek!

De Renci egyvalakivel nem számolt...

Ugyanis Darth Nihilus mikor rájött, hogy mesterét Renci parancsára ölték meg,elment a Coruscantra, hogy bármi áron kiszabadítsa Vadert.Megszállta a cellaőrők parancsnokát,és megparancsolta, hogy a legközelebbi hajóval mindenki menjen a Tatooinra, és útközben lőjék ki a blokádot, mert hibásak a komputerek.Ezután kilépett a katona elméjéből, és be a cellafolyosóra. Kikapcsolta a "vendégszoba" körüli áramot, majd belépett.Rögtön ledöfött egy "állatkát" ,mire a másik kettő rávetette magát.Az egyiket a levegőben átszúrta, majd megpördült, és az utsót is két darabra hasította.Ekkor vette észre, hogy súlyosan megsebesült.Szerencsére az önkívületből hamar magához térő Vader meggyógyította. Eközben Renci megérezte, hogy valami nincs rendjén, és elindult a börtön felé. Nihilusék kimentek, és felléptek a hangárhoz vezető lépcsőre.Azonban azon éppen Renci tartott lefelé...

 

Remélem, jó lett!

2015.07.28. 12:54
Darth Revan

 

2015.07.23. 23:06
Darth Revan

2015.07.23. 18:18
LordDarthVader

2015.07.20. 18:38
Darth Revan

Vader nagyszázakékban már robot,lehet a szíve és agya sem 100% természetes,így lehet az,hogy az első hullám elesett,de nem Revan kezétől,hanem maga az áruló ölte meg őket. Nem számított arra,hogy már nem a szállítón vagyok,így kilövésekor már csak az ottani embereket ölte meg. Lusaknya hajón voltam,amikor hírtelen robbanást hallotunk a hangárban. Betörtek Vader emberei és támadásba lendültek. Szerencsére nem tudta,hogy a védelmi rendszert hol lehet leállítani,ezért a hangárba helyezett lövegek és gépfegyveres létesítmények elintézték az ottani embereket.
Vadert nem találtam,valószínű mivel nem volt hajója a bolygóra ment le a megmaradt embereivel.
-Admirális,azonnal vegyék a bolygót blokád alá,csak is az én parancsommal oldható fel és csak velem együtt hagyhatja el a bolygót akárki. Ha idegenek jönnek lőjjenek.
Ekkor pedig 30 emberrel lementem a bolygóra. Ahová alapvetően Vadernek mennie kellett volna,ott nem volt semmi,viszont 1 km-re tőle volt egy palota,ahol Revan holtestét találtam meg,felette pedig Zannah sírt.
-Zannah,én..
-Te? Te mocskos szuka!
Ezzel pedig nekem ugrott,majd párbajba keveredtünk.Egy kis idő múlva Vader is megjelenik és áramot vezet Zannahba.
-Lásd kedves Renci,túl jártam az eszeden.
Ekkor Revan köhög,szájából vér jön ki,nevemet mondja..megsajnáltam. Mert attól,hogy benne volt abban,hogy szüleimet megöltem és ilyen állat lett belőlem azt is megtudtam,hogy minden egyes jó pillanatot neki köszönhetek,mert ő intézte el a háttérben nekem..illetve..érzek valamit iránta...de nem tudom.. 30 katonám megpróbálta őket bekeríteni,de ők vagy 300-an voltak..esélyük sem volt.. aztán mikor a kör közepén voltunk hárman..Vader pedig olyan szavakkal illetett ami feldühített,nem bírtam tovább..Szemeim vérben úsztak,felemelkedtem a talajtól úgy 10 méterrel,majd egy védelmi burkot csináltam magamköré,így semmit nem ért a katonák fegyvere,ezután pedig elvakítottam mindenkit egy kék fénnyel és a talajra csaptam az öklömmel,ezzel egy földrengés hullámot elindítva,azon a körön kívül ahol álltunk,minden a föld alá került. Nagy volt ez az energia,egyből elájultam.

Amikor felkeltem Coruscanton voltam egy kórházi rendelőben.
-Carnor állt mellettem..
-R.r.r.Revan?
-Erről majd később,pihenj..
-De vader még élhet és én..
-Nyugalom,Vader a legbiztonságosabb börtönben van,Coruscanti börtönben. Nem maradt embere,ha még is Coruscantra nem tudnak bejönni,blokád alá van véve. Több ezren védik az objektumot és a rendőrség is a közelben van. Cellája robbanóbiztos,árammal körülvéve. Erőt nem tud használni hála a szép kis állatkáknak.
-És most mi lesz Carnor? majd elvesztettem az eszméletem.

2015.07.20. 17:20
LordDarthVader

Miután Renci azt hitte sikerült befolyásolnia úgy tettem, mint ha meg akarnám ölni Revan de más terveim voltam megölőm mind kettőt és végre én fogok uralkodni a sithek felett! Leértünk a bolygóra és kiadtam a parancsot, hogy a katonák öljenek meg mindenkit. Én elindultam megkeresni Revant ami nem telt sok időbe mivel azt hitte meg akarom menten i ő keresett meg engem.

- Revan ürülök, hogy újra találkozunk

- én is Vader

- Revan hazudtam neked nem megmenteni akarlak, hanem megölni!

- hogy mi?

És hirtelen elkezdünk párbajozni a harcközben elkaptam Revan kezét és a fénykardja kiesett belőle elkezdem fojtogatni az erővel.

- h most hűséget fogatsz nekem Revan akkor megkímélem az életed

- arról felretkez meg

- ahogy akarod

 megfojtottam a nagy Darth Revan halott már csak Renci maradt, de vele nem akartam megküzdeni inkább felrobbantom a hajóját, elloptam a szállítót, amivel a bolygóra mentem és elindultam a Lusaknya csillagrombolóra, de volt egy kis gond ha bárki is megtudja, hogy kilövöm Renci hajóját azonnal szólnak neki így meg kelltet ölnöm mindenkit a hajón ez nem volt könnyű egye dűl  a saját seregemet hagytam ott és kiadtam a tüzelést a császárnő hajójára.

2015.07.20. 13:39
Darth Revan

Vader figyelmeztette Revant,pont ahogyan én akartam,de nem ezért hoztam magammal.Minden férfi legkedveltebb paradicsoma maga a nő,mivel ebben pedig jó vagyok,elkezdtem manipulálni szerényét. Kicsit szkeptikusan figyelt folyamatosan,lehetett érezni,hogy szinte a keze a fénykardján van,de nőként tudom manipulálni a kicsikét. Mikor leveszem róla a sisakot,megérintem az arcát,ő folyamatosan mondta,figyeljek a feladatra,mert az fontosabb,de tudtam,hogy nem azért mondja ezt,mert annyira érdekli a feladat,hanem mert sikerült a női manipulásom,biztosan zavarban van az égett madárka.
-Megérkeztünk macikám.
-Még egyszer így nevezel császárnő és ígérem,többet nem fog uralkodni.
-Vicces,most pedig engedelmeskedsz nekem kutya és megölöd Revant!
Hallani ahogyan a térből a Lusaknya és 2 Imperial II csillagromboló elhelyezkedik a szállítóhajó közelében.
-Ez pedig mi?
-Ahogy mondtad,én vagyok a császárnő,így pedig nem jöhetek egyedül.
-Te semmirekelő nőszem...
Ekkor pedig varázslattal parancsrautasítom,így most már csak is rám hallgat.
-Vader!
-Igen asszonyom?
-Indítsd az első hullámot Revan ellen!
-Parancsára.*megjegyzés: Varázslatot csak háromféleképpen lehet eltüntetni: Különleges tárggyal ami jelenleg nincs a közelben,Renci vagy Vader Halálával,szóval nem érdemes olyant kitalálnod,hogy megszünteted a varázslatot. :)*

2015.07.19. 22:46
LordDarthVader

Megöljük Revant ezt nem hagyhattam és tudtam mit kell tennem meg kell ölnöm Rencit, de hogyan sokkal erősebb, mint én, de meg kellett próbálnom és tájékoztatni Revant, hogy mire készül Renci és fel kellet vele vennem a kapcsolatot.

- Renci nem baj ha  elmegyek egy kis időre?

- Nem Vader de gyere vissza hamar

Ekkor elindultam a kabinomhoz és a koordináták alapján meg próbáltam utolérni Revan és sikerült.

- Revan hallasz itt Vader

- Hogy találtál meg?

- Az most mindegy, de feléd tartunk és Renci meg akar ölni!

- mi?

- így van és én túl gyenge vagyok, hogy megöljem, készülj fel, hogy meg kell ölnünk!

- rendben, ha valami történik, azonnal szólj!

- szólok

Befejeztem a beszélgetést és visszamentem a hídra.


Válasz:

Javítva.

2015.07.19. 15:38
Darth Revan

Rám nézett majd megint futásnak eredt,de elesett egy farönk miatt,majd saját csapdájába esett bele,amit még a védelmünkre csinált. Csapda miatt elvesztette az egyik kezét,ilyenkor gondolni lehet,hogy ennyiben hagyja a dolgot,de nem,ő kúszott oda hozzám. Nem tudtam mit tegyek,már ott volt a nyakamon,semmi nem választott el minket. Aztán a pengét már a szívemhez tolta,valamit mondott de nem értettem,ekkor pedig behunytam a szemem,de nem éreztem fájdalmat,csak egy hangot hallottam. Mikor felkeltem az a hang egy fénykard volt,amit én szúrtam át saját anyámon és máig sem tudom hogyan került hozzám apám fénykardja ami alapvetően messze volt tőlünk. Megöltem saját anyámat,apám is részben miattam halt meg...de folytatom.. Elájultam,sok vért vesztettem és ez a tragédia nagy traumát okozott nekem. Anyám szülei neveltek tovább,de az életem egyre nehezebb lett. Folyamatosan kiközisítettek mindenhonnan,nem tudtam sehova sem menni,mert akkora erő lakozott bennem,hogy amikor kitört belőlem mindig emberi életekbe került,ezért nagyszüleimmel elutaztam egy "lakatlan" bolygóra. Persze valamit kihagytam a sztoriból. Mikor anyámat megöltem,neki is egy csepp jött ki a szemén,amit letöröltem. De nekem nem okozott semmiféle gonoszságot,én abban a cseppben csak is anyám összes gondolatát,múltját és erejét kaptam meg,de nem csak az övét. Apámét is megkaptam,de akkor nem értettem,hogy miért. Aztán mikor felnőttem,nem tudtam a seggemen ülni. Kitátaltam a nagyszüleimnek,ők meg voltak olyan naivak,hogy mindent beismertek. Elmondták, megkellett volna halnom,amikor megérintettem azt a cseppet anyámon,mert annak a cseppnek hatalma van. Mivel ő apámét megérintette ő is megkapta apám összes erejét, így amikor én anyámét kentem szét az arcán,kétszeres cseppű dózist kaptam,ami szinte lehetlen. Megkaptam anyám,apám összes gondolatát,tudatát,erejét,múltját,látványképeit mindent.Persze mindig is sejtettem,hogy amiket látok néha azt nem én láttam,hanem a szüleim,de jó volt hallani. Nem látok mindent egyszerre,de amikor mamám megérintette a kezemet,mindent láttam. Láttam,hogy közük van a dolgozhoz és láttam azt is,hogy ki miatt halt meg mindenki. Egyszerűen nem akartam a szememnek hinni,de előtört belőlem minden. Kivégeztettem a nagyszüleimet is. Miattam halt meg anyám,apám,én öltem meg a nagyszüleimet,de ez nem volt elég. Felkerestem az összes olyan embert aki benne volt az egészben. Ma már csak 1 ember él,többit is megöltem. Örököltem apámtól a jedi képességeket,örököltem anyámtól a varázslatát,cseppek miatt az erejüket is megkaptam és van amit a nagyszüleimtől örököltem és azoktól akik ártottak nekem. A gonoszságot a sith erőt. Három erő ami belüről emészt fel. Minden egyes nappal a halálos dózisú erő emészt fel,három erő amely tönkretesz.

-Renci,császárnőm túl fogok élni,hisz te különleges vagy már az elejétől fogva,ahogy mamád is mondta megkellett volna halnod mikor megérintetted a cseppet,mégsem. Miért? mert erős vagy!
míg Carnor próbálta jobb és reményebb világ elé hozni,Darman megkérdezte,hogy ki az az 1 ember.
-REVAN. -válaszoltam,majd egymásnak csaptam őket,ezzel elájultak,én pedig megfogtam Vadert és magammal vittem.Már egy hajón voltunk,amikor magához tér és megkérdezi mi történt.
-Vader,pihenj. Van egy feladatunk,megyünk Revanhoz. Erőssé teszlek.Kapott egy varázslatot ami egy ideig erősebbé teszi. Tovább kérdezgetett miért megyünk Revanhoz de csak szótlanul ültem. Aztán mikor megérkeztünk az adott kordinátára elmondtam neki.
-Megfogjuk ölni!

 

2015.07.19. 15:37
Darth Revan

Jelenleg is a kórházban fekszem,mikor felébredek pár percre csak azt veszem észre,hogy őrök sokasága vigyáz rám,de annyira,hogy levegőt is alig tudok venni. Hallom,hogy Carnor és Darman az ajtóm előtt beszélgetnek,ezért elkezdek fülelni,hallgatózni.

-Mi a különleges benne Carnor?
-Elmesélem a történetét. Nem tudni,hol született,viszont azt igen,hogy az apja Jedi volt,anyja pedig valamilyen varázsló. Titokban tartották ezt a kapcsolatot,hiszen az anyja szülei valamiért húztak a gonosz erők felé,az apja pedig ugye Jediként nem támogatta volna azt az irányzatot,így féltették gyermeküket. Közben az apja valamiféle nagyobb beosztást kapott,már a tanács tagja lett és nagyon jó viszonyban volt az akkori kancellárral. Ez ugye alapvetően nem nagy gond,viszont valahogyan valamelyik jedi és szenátor féltékeny volt erre az emberre,hogy mindene megvan,nagy beosztása van és ők is kapni akartak ebből. Aztán itt jött a bonyodalom. Ezek ketten lefülelték a jedit,így rájöttek a családra. Mivel a szenátor  üzletelt Sithekkel is,kiderítette forrásaiból,hogy Renci mama,papa inkább a sith vonalakat követte. Ezt a titokban lévő kapcsolatot elmondták nekik,ők persze nem örültek nekik. Szenátor azt mondtaa Jedinek,hogy menjen oda pár katonával a közelükben lévő faluba és mészárolja le a lakóit. Ekkor Renci anyjának a szülei pedig valamilyen varázslattal örülté tették Renci apját,így a Köztársaság elítélhette mert a féltékeny jedi ráfoghatta a mészárlást.Renci anyja talált egy búvóhelyet a családnak,de hibája hisz az apja folyamatosan gyilkolt,aztán egy nap megérkezett a köztársasági elkapó csapat. Nagyon sokan jöttek,de a mocskos jedi hallani sem akart arról,hogy elfogják,ezért parancsba adta a lelövését. Renci fater nem volt gyenge,így körülbelül 30 percig kergették,mikor aztán levágták az egyik kezét,majd a szívébe lőttek. Utolsó amit látott azt a jedi arca volt aki nevetve hagyta ott a holtestet. Mikor aztán Renci anyja rátalált szerelmére,hírtelen nem tudta mit csináljon,aztán amikor belenézett a szemébe,akkor férje szeméből egy könnycsepp hullott ki. Ezt a nő letörölte,de senki nem gondolta volna,hogy abban a könnyben benne van a gonoszság. Értheted,az anyja is megbolondult,de őt csak egy ember érdekelte. Egy gyerek,saját lánya. Megakarta ölni Rencit. Innen pedig nem tudom tovább a dolgot,de ő él és virul.
-Vajon mi történhetett?
Mivel nagyon rossz volt hallanom ezt...az életemet...a nyomoromat..előtört belőlem kicsit a gyűlölet.....Ezért különleges képességemet beaktiválva,aki a közelembe volt annak magas frekvenciájú hullámokat küldtem a fejébe,ezzel pedig ugye elérve,hogy fájdalmat okozzak. mindenki fogja a fejét és üvölt,hogy mi ez,mi történik,mindjárt felrobban az agya és a többi érzelem amit akkor éreztek. Ezután pedig csak is Carnor és Darman Skirata fejébe telepatikus képességemnek köszönhetően tovább meséltem életemet.
-Tudni szeretnétek mi történt? Elmondom.Amit eddig suttogtatok erről az mind igaz,de folytatom ott ahol abbahagytátok,de először is megszüntetem a fájdalmat (Ezzel megszüntettem a hullámok továbbküldését,majd elaltattam őket),aztán mivel ez megtörtént és már nem hallhat senki sem,mert erről a dologról már csak pár ember tud,gyertek be a szobába. Szóval mikor ültem a sötét barlangban amit még anyám talált nekünk,hírtelen megjelent egy árny a barlang bejáratánál. Először nem tudtam mire véljem,aztán rájöttem az nem árny,az az anyám. Nem ismertem fel,szemei vérben forogtak,arca szürke volt és fekete vonások vették körül,körülbelül 10 évet idősödött és minden porcikálja ellenem akart indulni. Nem tudtam mit csináljak,csak kiabáltam és sírtam,majd nekem rontott,elugrottam,de a 30 cm-es penge megsértette a kicsi kezem. Ömlött belőlem a vér,de futottam ki a barlangból. Megtaláltam apámat,keltegettem,de nem válaszolt,tudtam,hogy meghalt. Fák mögött megjelent anyám a pengével. Rámnézett majd megint futásnak eredt,de elesett egy farönk miat

2015.07.19. 13:13
patrik1957

- Túl nagy a csend, Urai.
- Vihar közeledik.
- Érzem… Készen állunk szerinted?
- Mire ideér, készek leszünk. Most a következő harcunkra koncentrálj inkább.
Leszállok a siklóval egy tábornyi mandalóri közé. Nem is igazán egy tábor, jól láthatóan elkülönülnek. Az Őrzőket ismerem, ők a leghűbb mandalóriak akiket eddig ismertem, de úgy tűnik vannak fenntartásik az elődeikkel szemben. A másik csoport ugyanis a mandalóri szuperkommandók képviselete, akik egy ágaként jöttek létre az Őrzők. Eredeti céljuk a Halálőrség felszámolása volt, így nem voltak hajlandóak csatlakozni hozzám, amíg fel nem ismertem, mit is képvisel a Halálőrség. Most persze, hogy ellenük indultam, egyből csatlakoztak, de nem hibáztatom őket. Vak voltam, hogy eddig kész voltam a Halálőrség oldalán harcolni, de ennek most végleg véget vetünk. Köszöntöm a szuperkommandó osztagvezetőt és szinkronizáljuk a sisakjaink kijelzőit. Beszállunk egy Kom’rk-be és elindulunk a Halálőrség székhelye felé…

Egy óra múlva a Halálőrség vezetősége nincs többé. A meglepetés erejével veszteségek nélkül legyőztük az ellenállást. Az Őrség maradéka szétszóródhat a galaxisban, de fejpénzt tűztem ki minden egyes tagjára, így nyilvánosan nem fognak képesek nagy számban megjelenni. Ezzel kiérdemeltem a szuperkommandók bizalmát is, így a teljes társadalmuk szervesen csatlakozott a mandalóriakhoz.

Később kaptam egy üzenetet Belia Darzutól. Ideje volt már, rég volt, mikor felcsempésztettem egy hajójára a rejtélyes Serran szövetségnek, hogy tudjon meg róluk valamit. Sok információt átküldött róluk, és egy külön üzenetet, elsődleges fontossággal. Rakata ereklyéket gyűjtenek, sötét elem néven, és jelenleg a Waylandre készülnek egy térképért, ami ahhoz vezethet. Ha ez így halad, turizmusból fogok megélni, gondolom magamban. Először a sithek látogatnak meg, elvisznek egy éjnővért, akiből a legújabb hírek szerint császárnő lett, most meg a Serran szövetség készül meglátogatni. Megtisztelve érzem magam, de nem fogom annyiban hagyni. El is készítem az Adennt és Dha’kyram-mal, Al’verde-vel, az IG droidokkal, két zabrak testőrömmel és néhány mandalóri katonával elindulunk a megszerzett koordinátákra.

2015.07.18. 00:57
MEXIM

1238:

 

2015.07.18. 00:51
MEXIM
3/3
 
 -Jól sejted mester. -Válaszolta Riven dühtől remegő hangon.
 -Add ki magadból a dühödet Riven. Meglátod, utána sokkal jobb lesz.
 -Az a semmire kellő pondró Mand'alor nevezte ki magát. Egy sehonnai becsület nélküli csempész tolvaj aki ráadásul még csak nem is Mandalóri kinevezteti magát Mandalór urának és a tömeg ujjongva éljenezte őt. Ez vérlázító az igaz mandalóriaiakkal szemben. A Mandalóri háborúk óta nincs becsülete a népemnek, a bolygónk beteg. Megfertőzték a sok Zannhoz hasonló személyek. -Válaszolta Riven kiadva minden dühét.
 -Szóval Zann lett az új Mand'alor. Érdekes csavar. Igazad van Riven. Mandalór beteg, ahogy az egész galaxis is az. De amint megszerzem az utolsó sötét elemet úgy fogom felhasználni a többivel együtt a galaxis megtisztítására. És ennek a napja hamarosan elérkezik!!!
2015.07.18. 00:49
MEXIM
2/3
 
-Helyes, amúgy is szükséged lesz a segítségére, a legutóbbi térképnél száz főt vesztettünk. Igaz, hogy robotok voltak de akkor is száz fő. És a kódexben az áll, hogy az utolsó térkép kamrát Zolen Predor „házi kedvence őrzi”. Legalábbis ez áll a kódexben. A lényeg, hogy az ő képessége elengedhetetlenek az akcióban.
-Értem, akkor azonnal össze szedem az embereim és Marist.
 -Ne fáradj, már mind készen állnak. Marissal együtt a Big Boss fedélzetén várnak.
 -És Maris mit szólt hozzá, hogy közös küldetésre megyünk?
 -Fura mód nevetett mikor megtudta. De most nem ez a lényeg. Haladéktalanul indulj. És mire vissza tértek még azelőtt legye a legjobb barátok vagy addig fogtok össze bilincselve járni míg meg nem szeretitek egymást.
 -Igen is mester. -Mondta majd távozott. Mikor kilépett az ajtón én a kezemet a maszkomhoz csaptam.
 -Az erőre mondom, mint a dedóban. -Mondtam majd Rivenre néztem aki már nem fojtotta el jó kedvét és már egy hangosabb nevetést is megengedett magának. -Látom ez téged megnevettet.
 -Egy kicsit igen. Bár furcsállom, hogy ennyire jó kedélyű vagy Rivail mester.
 -Ennek három egyszerű oka van. Első ok: ez az elődöm hagyatéka, ő mindig kedélyesebb volt azokkal akik közvetlen alatta szolgáltak. Második ok: így ti is azt formátokat mutatjátok amilyenek vagytok és így könnyeben tudom érezni a gondolataitokat és érzéseiteket. Harmadik ok: most minden a tervek szerint halad így nincs okom arra, hogy véres kézzel és vasfegyelemmel irányítsak, így viszont az elődöm egy kicsit hatással van rám és ebből következik az első ok. Kicsit olyan mint egy ördögi kör. De megnyugtatlak, hogy ha nem i lennétek vagy ha nem minden úgy menne ahogy szeretném akkor már Ruken fejgyűjteménye bővült volna néhány új darabbal. Remélem értjük egymást.
 -Természetesen mester. -Válaszolta Riven de most már kimérten a jókedv szikrája nélkül.
 -De ahogy érzem van néhány hír a számomra és az ennyik nagyon dühít téged.
 -Igen mester, két új hír érkezett. Az első, hogy Revan egy új üdvöskéje foglalta el a sithek sötét nagyúri posztját.
 -Tehát Revan hazárd játékba kezdett. Vajon mire készülhet?..... És mit tudunk erről az üdvöskéről?
 -Renci Wythonak hívják, egy fiatal lány bár a jelentések szerint duzzad benne az erő. Ezt leszámítva semmit. De már kiadtam a parancsot az átunna való további kutatásra.
 -Remek, de ahogy sejtem nem ez a dolog dühít.
2015.07.18. 00:38
MEXIM
Apokalipszis sorozat
III. fejezet: Hogy tovább
A Mester elbeszélései: 1/3
 
Épp a Revan hajójáról megszerzett információkat elemeztem mikor megérkezett Kota mester, Natasa és Riven.
Először Kota tesz jelentést.
 -Mester, sikeresen elfogtuk a célszemélyt, pont ott volt ahol a hírszerzés jósolta.
 -Helyes. Ellen állt?
 -Próbált, de egy kis teher hajó három csillagrombolóval szemben nem ellenfél.
 -Remek. -Válaszoltam. -És hogy van?
 -Kutya baja, csak el kellett kábítanunk mikor kiszedtük a hajóból, mert akiket beküldtem érte azokat mind megölte.
 -Sebaj, legalább nálunk van és pont olyan vérmes mint ahogyan az elődöm emlékezett rá. Akkor mostantól életbe léptetem a Lezen Fantori projektet és ezzel a Guns of the patriots hadművelet a második fázisba lépet. Kota! Most menj és kiszítsd fel a sereget a bevetésre.
 -Igen is mester. -Válaszolta majd azzal távozott.
 -Natasa!
 - Igen mester! -Válaszolta majd elém lépett.
 - Sikerült megfejtenem a kódex utolsó részletét. Ezen koordinátákon találod az utolsó sötét elemhez vezető térképet és a kamrát nyitó kulcsot is. -Mondtam majd az egyik dimenziós kábellel a kezébe adtam az adat hordozót. -Azt akarom, hogy Marissal együtt szerezzétek meg.
 -Marissal? -Kérdezte meglepetten.
 -Igen vele! -Nyomatékosítottam előző kijelentésem.
 -De hát Maris engedetlen, önfejű és még sorolhatnám, hogy miért nem alkalmas ilyen volumenű küldetésre.
 -Azért ne ess túlzásba. Maris a Kivégző osztag második embere és ezt csakis a saját önerejéből érte el. Sőt! Ha Rand nem lenne akkor Maris vezetné a kivégzőosztagot. -Válaszoltam közben észrevettem, hogy Riven jókat nevet a háttérben azon ahogy Natasa a nemtetszését fejezi ki.
 -De hát....
 -Nincs „de hát”! Tudom, hogy nem szeretitek egymást de ezen a civakodáson már Ruken se nevet. És emlékszel mi történ mikor Ruken többé nem nevetett már egy civakodáson?! Vagy esetleg szeretnéd öt meggyőzni?
 -Nem Rivail mester, elfogadom a döntésed.
2015.07.14. 17:55
LordDarthVader

Nem tudom ki lehetett a fejvadász, aki rám lőtt, de sejtettem ki küldte. Gondolkoztam Renci ajánlatán és úgy döntöttem elfogadom, mert így közelébe kerülhetek, és könnyebben meg fogom tudni ölni már csak egy valami kellett az, hogy Renci száz százalékban megbízzon bennem, de nem szabad elfelejtenem, hogy még mindig erősseb nálam. meg kellet találnom.

- Hé, katona hol van az uralkodó?

- a másik szobában uram

- beszélni akarok vele!

- De még nincs abban az állapotban, hogy felkeljen

- azt nem maga dönti el

Ezzel felkeltem az ágyról és át mentem a másik szobába.

- uram az uralkodó nincs jól

- rendben, de amint jobban lesz, azonnal szóljanak, mert fontos, amit mondani akarok.

- rendben

- mondják meg neki, hogy kerestem…

De elájultam.

2015.07.14. 12:51
Darth Revan

-Uram,Vader keresi.
-Blokkoljanak minden kommunikációt. Most elmegyünk pár napra,senkivel se beszéljenek. Rádió csendet szeretnék. Mindenki most azt csinálja amit szeretne,Vader feltalálja majd magát. Itt a csomagunk,ezzel pedig a GX művelet hamarosan a kezdetét veszi,de remélem Renci tényleg úgy fog cselekedni,mint ahogyan azt megírták a nagykönyvben,ahogyan anyám még anno elmondta ezt a mesét. Ő a megváltónk.
---------------------------------
*Renci Wytho vagyok mostantól,ő szemszögéből írom le a dolgokat és az ő szerepébe bújtam be*

-Kanzume,Kreiatorok,Periferia inenntől ti fogtok felelni mindenért. Biztonság,Pénz,Politika,Háború. Ezeknek a csoportoknak a vezetője fogja irányítani az adott létesítményeket amiket az előbb felsoroltam. Mindenkit eltávolítottam a helyéről,akinek egy kicsi hatalma is volt,ÉN VAGYOK AZ URALKODÓ.Most pedig Carnor Jex,hozasd ide Vadert.
-Paranccsal madame.
5 perccel később Vader ott volt dühösen a hálószobámba.

-Vader,ne légy dühös
-Ki vagy te,hogy csak így idehivogatsz engem.
-Még is idejöttél,kicsi katonám.
-Kicsit katonád? Na várjál csak
-Hohoho,nyugi. Carnor távozhatsz
Odamegyek Vaderhez,végig simogatom a sisakját ami tele van mély karcolásokkal,majd levetetem a sisakját,megsimogatom az arcát,nem tudja mirevélje ezt,ekkor pedig én nekidobom a földnek,majd onnan a plafonnak,majd az erő segítségével kidöntetem vele a falat,így már egy másik szobába találta magát,ekkor pedig fénykardomat a fejéhez rakom.
-Más mot megtudnálak ölni,elég lenne azokat  a műszereket tönkretennem,*ekkor kicsit éreztetem is vele az erőmet és kicsit a műszereket próbálom magamfelé húzni,ezzel fájdalmat okozva neki*,én vagyok az uralkodód Vader,el kell fogadnod. Velem te így nem beszélsz. Revan már nem parancsol neked,én parancsolok neked! Viszont,szükségünk van egymásra. Legyél a tanácsom tagja,kellenél nekem mint szövetséges és mind tanácsadó.
Ekkor még nem mondott semmit,amikor hírtelen megjelenik egy fejvadász az ablakba és lelövi Vadert,majd engem is.

2 nappal később.

-Mi történt?
-Hölgyem,ne beszéljen,pihenjen! Még nem épült fel teljesen.
-Meddig voltam itt?
-Már 2 napja,de ne aggódjon,nincs probléma.
-Darth Vader?
-Még ő nem épült fel teljesen,de nincsen életveszélyben.
-Béna fejvadász,azonnal ...
*Elájultam*

2015.07.14. 10:46
LordDarthVader

- Renci Wytho hát tényleg igaz te vagy a birodalom vezetője.

- igen Vader és a tied is

- azt nem hiszem, de itt van a csomag

- és Vader nagyúr vagyok kislány

- te Vader közlegény vagy megértetted?!

- hogy merészel ilyen hangon beszélni velem?

- most pedig meg tanítalak arra, hogy ki parancsol kinek

Előkaptam a fénykardom és a lány felé indultam.

- hagyd abba ezt Vader!

- én csak Revan-nek engedelmeskedem és senki másnak!

- nem leszel te sokáig a birodalom vezetője, ha rajtam múlik!

Ezzel elraktam a fénykardom és elmentem, hogy megtudjam mi Revan következő feladata számomra.

2015.07.13. 19:27
Darth Revan

Vége a ceremóniának,beszédnek,szerződésnek és minden olyannak ami egy Birodalom vezetőjének megkell csinálnia megszavazása után. Úgy gondolom,hogy attól,hogy egy idegent rakattam a Sith Birodalom fejének,sok támogatót szereztünk és többnyire minden mi általunk vezetett bolygó az én seggemet nyalja.

Jobb kezemet Renci vállára helyezem
-Renci,most már közelebb vagyunk a célunkhoz,de még nem végeztünk. Uralkodnod kell,de senki nem fogja megmutatni neked,hogy azt hogyan kell. Dönts úgy ahogyan akarod. Uralkodj úgy ahogy akarsz,mindegy hogyan és mivel. Vezesd a Birodalmat. De ne feledd .....
*Megzavarnak*

-Revan nagyúr!
-Már csak Revan,adj tiszteletet a te Jen'ari-dnak te hitvány eb!
-Őő-ő-ő-ő, Elnézését kérem nagyságos hölgyem,de üzenetet hoztam Darth Vader nagyúrtól.
-Mostantól nem nagyúr,közlegény,ezt azonnal mondja meg neki. Innentől senki nem lesz nagyúr - Jelentette ki Renci Wytho. -Viszont szeretném hallani azt az üzenetet.


-Igenis,ahogyan parancsolja. Az üzenet pedig a következő: Csomag megvan.
-Milyen csomag?
-Ennyit tudok,többet nem.
-Revan?
-Nem lényeges én tudom ifjú vezetőm.
-Akkor én is tudni fogom,veled megyek.
-Nem,te rád itt van szükség.
-Én parancsolok Revan.
-Te parancsolsz szépségem,de ne nekem.Itt van rád szükség!
Habár értékeltem,hogy már az elején kemény döntést hozott,régi birodalom nagy embereitől pedig elvette a nagyúr titulációt,ámbár nem tudtam mire véljem azt,amikor megkérdőjelezett.
-Közlegény,elmehet.
-Igen is Revan nagy...Revan.
-Helyes,üzenetet ne felejtse amit drága vezetőnk adott át önnek.!
*Eltávozik*
-Renci,most pár napig nem fogsz engem látni. Fontos dolgom van,viszont Vadert hivasd magadhoz,kérd el a csomagot és szállísd le a kordinátára. TUdod amit múltkor átadtam neked.
-Rendben.
Megfogom Renci vállát,majd továbbállok Zannahval.

*Hamarosan folytatás*

2015.07.13. 13:17
LordDarthVader

Éppen a Muunilinst felé tartatunk mikor hirtelen zavart éreztem az erőben. Veszély közeledett és egy perc múl a parancsnok a hídon volt.

- Vader Nagyúr!

- Mi az parancsnok?

- Egy ellenséges hajó lépett ki a hiperűrből!

- Értem

- Nyissunk tüzet?

- nem parancsnok átszállunk

- Igenis nagyúr!

Ekkor kiadtam a parancsot készüljenek az átszállásra. Nem telt bele egy óra a két hajó összekapcsolódott. Azonnal kalózok rohantak, de nem tartott sokáig átjutnunk rajtuk. Odaléptem a parancsnokhoz.

- Parancsnok maguk kapcsolják ki a hajó hajtóművét és a pajzsgenerátort én meg keresem a hajó parancsnokát.

- Érttettem nagyúr!

És elindultam a híd felé rögtön meg is találtam a parancsnokot.

- KI maga és mit akar?

-  Ahhoz magának semmi köze!

- ha nem mondja, meg mit akar magának vége!

Hirtelen rám lőtt, de kivétem a fénykardommal és el kezdtem folyogatni az erővel.

- Mi az utolsó kívánsága?

- Mondja, megy a nevét!

- Ahogy akarja a nevem Darth Vader!

 Átszúrtam a hasát. Elindultam az átszállórészhez amint odaértem egy pillanat múlva a parancsnok is megjelent.

- A pajzsgenerátort és a hajtóműveket kikapcsoltuk!

- kiváló parancsnok azonnal visszatérünk a hajónkra

- Igenis!

Amint eltávolodtunk a kalózhajótól kiadtam a parancsot lelövésére

Betáplálták a navikumpjúterbe a koordinátát, amit Raven adott és fénysebességre ugrottunk.

- 3 2 1 hangzott

És kiléptünk a hiperűrből. De nem ott voltunk ahol lennünk kéne Raven rossz koordinátákat adott meg nem maradt más választás leszálltunk a bolygón, hátha tud valaki segíteni.  Azonnal össze is fut utunk egy csapat banditával.

- Mit keresetek itt?

- Információra van szükségünk.

-  Milyenre?

A Muunilinst hiperűr koordinátáira

- Természeten tudjuk, de nem lesz olcsó

- Elég fizetség az, hogy megkímélem az életed?

- Pénz nélkül nem kapsz semmit, haha

- Parancsnok szedjék, le többit én addig elbeszélgetek ezzel a jómadárral

- Igen is Vader nagyúr

- jól van, és most elmondod a koordinátákat vagy meghalsz!

- rendben tessék, elmondom, de ne ölj meg

- Rendben

Persze nem tartottam be az ígéretem, és ahogy elmondta a koordinátákat meg is öltem.

már csak vissza kellet térnünk a hajóra, de hírtelen vadállatok támadtak ránk azonnal elkaptam a fénykardom és lekaszaboltam mind, de 2 katona megsérült . amint a hajóra értünk betápláltuk a koordinátákat és fénysebességre kapcsoltunk .

 Kilépés a hiperűrből 3 2 1

Végre a Muunilinst felett voltunk és azonnal összehívtam a legénységet.

- Ez egy nagyon fontos küldetés a bankár klán feketepiacának vezetőjét kell, elfogunk, de élve!

 - Igen is Vader nagyúr számíthat ránk!

- Ne feledje parancsnok nagy ellenállásba fogunk ütközni.

Ezzel egy komppal elindultunk a bolygóra amint leszálltunk fegyveres katonák vettek körbe. Mindet legyőztük már csak a cél személy maradt és hirtelen megláttam a hajója felé futva, de elkaptam az érővel és elkezdem fojtogatni a katonák azonnal bilincset raktak rá. Amint a hajó cellájába raktuk azonnal visszaindultunk a korribanra amint odaért átadtam a foglyot Raven nagyúrnak.

- Nagyszerű munkát végeztél Vader most pedig elmondom a tervem.

 

2015.07.07. 22:17
Darth Revan

-Vader,adok egy feladatot. Tervhez kell még egy összetevő. Egy régi,úgymond ismerőshöz kell elmenned és begyűjtened. Nem hangzik nehéznek,csak ezt az ismerőst hívhatjuk a Bankár Klán feketepiacának vezetőjének is. Szóval kicsit sem a barátunk,főleg,hogy a Bankár Klán még a Köztásasághoz volt hűséges. Út tele lesz kalózokkal,fegyveresekkel,fenevadakkal. Adok neked 400 embert. Boldogulj,irányísd őket. Haláloddal fizetsz,ha nem hozod el.


megjegyzés:
*Hamarosan Renci Wytho-s részek jönnek. Mai nem volt drámai,de mivel ilyen részek jönnek,nem akartam részletekbe belemenni meg ilyesmi. Ezért volt kb ilyen egyszerű és dedós dologgal a pártomra állítani. Időm sincs írni ebbe a csatába mostanság,szóval elégedjetek meg ennyivel :D *

2015.07.07. 22:17
Darth Revan

Erősek vagyunk. Minden nappal jobban nő a morálunk. Minden más birodalom kussban van,mindenhol rádiócsend. Kémeink jelentenek 1-2 dolgot,de nem jelentősek. Összehívattam a tanácsot és most kivételesen minden általunk irányított bolygó képviselőit is elhívtuk. Korribanon nagy hatalom gyűjt össze,majdnem mindenki itt volt.

Megbeszélés:
-Uraim és hölgyeim. Mint mindenki tudja,Köztársaság elesett. Nagyobbak lettünk,nagyobb hatalom,de még nem miénk a galaxis. Ehhez vezető kell. Az pedig én leszek
-Biztos nem!
-Ez nem így működik Revan!
-Elfelejtheted!
-Megsérted a jogainkat!

-Várjunk csak. Ki vezettte a birodalmat mostanság? Ki tette istenné a Sitheket? ÉN VOLTAM! De legyen. Akkor szavazunk. MÉG MA. 20 perc múlva aki a választáson jelentkezni akar jelentkezzen Sinclairnél. Majd ha jelentkezésneknek vége,további 10 percet vesz igénybe az eredmény kihírdetése,szóval még ma meglesz a Sith Birodalom vezetője. Tiltakozás nincsen. Mint jelenlegi diktátor én fogom megszabni a dolgokat,ebből nem fogok engedni. Most pedig mindenki menjen ki a termemből.

Odajön hozzám Zannah és kérdezi.
-Van esélyed nyerni?
-Van,de nem én leszek a vezető.
-De,ezért prédikáltál mester.
-Zannah,nem ezért. Nem látsz bele az elmémbe. Sokkal nagyobb terveim vannak. Tudtam,hogy ez lesz a reakciójuk,mindent tudtam és mindent elterveztem. Hozzátok ide Rencit.
-Miért mester? Ő most nem jelentős.
-Jelentősebb mint akárki. Ő lesz a vezetőnk.
-Micsoda?
-Siess,ne értetlenkedj. Miután idehoztad,szedd össze a támogatóinkat. Rencinek kell megnyernie.
-Senki nem ismeri.
-Majd mindenki ismerni fogja.

20 perc múlva.
-Renci,drágám.
*Leköpött*
-Modorodon még kicsit faragunk. Őrök vegyétek le az elektromos karperecet,semmi szükség nincs rá.
*Őrök leveszik  a karperecét*

-Renci,tudom mi történt a családoddal. Tudom mi történt a barátaiddal és,hogy veled mi történt. Hidd el én értelek meg a legjobban. Még mielőtt megszólalnál és esetlegesen dühös lennél és megtámadnál,hoztam neked valamit és valakit.. Az a valaki,régi barátod Toby.
-TOBY. -Odafut hozzá,megöleli és elkezd sírni,hisz azthitte már Toby nem él.
-Amit most pedig adok,az egy nyaklánc.Toby kérlek..
*nyakláncot elhelyezi a nyakán,de nem tudták,hogy azon a nyakláncon olyan anyag is van,amitől Renci elveszíti az önuralmát,valamiféle erőt ad neki az a bizonyos anyag és elveszití uralmát*
Ekkor megváltozik a szeme,arca,tekinteke,gondolkozása. Most is így történt,de persze így akartam. Elveszi a fénykardomat és leszúrja Tobyt,de miközben a hasába beleszúrta a fénykardot,visszaváltozott és szinte összeomol attól,hogy mit tett. Pont ahogyan elvártam.
-Drágám,nem te tehetsz róla,kérlek.. Add ki magadból a szenvedést és a gyászt,add ki,hidd el jobb lesz. Mondtam,hogy tudom milyen vagy te és mit tettek veled. Én segíthetek. Annyit kérek kövesd az utasításaim és ezután közösen elbánunk azokkal akik ilyenné tettek téged.
Látta  az erőt,megbízott bennem,pont ahogyan akartam. Elmondtam neki a mai feladatot és,hogy mit kell tennie. Induljon a szavazáson. Mikor folytattam volna a beszélgetést vele,összehívtam a híveim,követőim embereimet és kiadtam az újabb feladatot. GX terv erősebben szuperál mint azt hittem. Rencin sokat kell dolgozni,főleg,hogy megnyerte a szavazást. Ő a Sith Birodalom hivatalos vezetője. Fél,túlságosan gyerek még,de nem ismeri a világ,hogy ki ő. Ha megismeri akkor pedig előbb ölik meg magukat,minthogy belenézzenek a szemébe. Zavarodott,nem tudja mihez kezdjen,de mindent kiterveltem. Én fogom a háttérben irányítani a szálakat. Miénk a Sith Birodalom.

-Vader,adok egy feladatot. Tervhez kell még egy összetevő. Egy régi

2015.07.07. 15:40
LordDarthVader

Miután éreztem, hogy Revan segíthet nekem elmondtam a terveimet.

- Revan a köztárság elbukott a te segítségeddel újra mi uralhatjuk a galaxist.

- Ez jó ötlet, de miiért gondolod, hogy én ebben részt akarok venni?

- Hűséget fogadok neked Revan Nagyúr

- Rendben van

Ezzel be is fejeztük a beszélgetést és tudtam, hogy nem hiába ő a sötét oldal ura és ketten mi uralhatjuk egy nap az egész galaxist!

2015.07.07. 03:51
Darth Revan

Útközben meghackeltük Vader navigációs rendszerét,így nem Korribanra érkeztek,hanem egy kisebb bolygóra,ami kihalt évekkel ezelőtt.
Embereim behozták ezt az új Sithet..méregettem,de erő segítségével még nem éreztem azt az erőt ami veszélyt hozhatna rám,ezért csak a legerősebb testőrömet állítottam a hátam mögé,többieket visszaküldtem a fedélzetre.
- Vader,sok megbeszélni valónk van. Jelenleg az én területem van,jelenleg még a Sitheket szolgálod,Sithetnek pedig én vagyok a vezetője. Ha ellenszegülsz,nem csak engem a Sitheket is magadra haragítod. Mond mit szeretnél te tőlem? Ha választ kapok,én is elmondom a tervet amit neked szántam.

2015.07.03. 16:41
LordDarthVader

A Gall egy kis bolygó az én bolygóm.  Épen a trónomon ültem mikor a parancsnok belépett a szobámba.

- Vader nagyúr!

- Mit akar parancsnok?

- Uram Revan nagyúr keresi önt a holo- kivetítőn

Azonnal a kivetítőhöz siettem

- Mit kívánsz Revan nagyúr?

- Vader azonnal gyere Korriban-ra!

- Igen is nagyúr!

Azonnal előindultam, de még nem tudtam mit akarhat tőlem.

2015.05.16. 11:32
patrik1957

-Biztos vagy ebben,Zann?
-Teljes mértékben,Urai.Mostmár ez az otthonom,és a mandalóriak nagyrésze eddig is tisztelte a szavam és követte,ezt pedig te is tudod,hogy nem érheti el akárki.Nem lesz ellenvetésük.
-Már a kyr'best is előkészítettük.-vetette közbe Al'verde.
-És a jelenlegi Mand'alor is áldását adta a döntésedre.-ez Dha'kyramtól.
Elérünk egy hatalmas,kétszárnyú ajtóhoz.A másik oldaláról áthallatszott a tömeg zaja.Két Mandalli óriás nyitotta ki az ajtó egy-egy szárnyát,és-Urait hátrahagyva,két mandalóri társammal-kiléptünk Mandalore fényébe.Kétoldalt díszes,ünnepi páncélokba öltözött Taungok álltak sorfalat,fejet hajtva ahogy elhaladtunk köztük.A tömeg egyre zajosabb lett,míg én a jelenlegi Mand'alorhoz értem,aki egy emelvényen várt a tér közepén. Kov'nynnal köszöntöttük egymást,avagy a "Keldabe csók"kal-vagyis összeütve a sisakunkat. Nem kellett szövegelnie,mindenki pontosan tudta,mi történik.Al'verde odatartotta elé a kyr'best-Mand'alor koronáját-,ő elvette,és a sisakomra tette.Szembefordultam a tömeggel.Mindenki páncélban jelent meg,megadva a kellő tiszteletet.
-Haat,Ijaa,Haa'it!-mondtam,de a sisakom kiáltássá erősítette."Igazság,Becsület,Tisztánlátás". Nem kellett többet mondanom,üdvrialgás tört ki. Ezzel hivatalosan is én lettem az új Mand'alor.Hosszú nap várt még rám ezután.Vadásztunk és ittunk,és minden mandalóri örömmel üdvözölte bennem régi testvérét,új vezérét.

 
2015.05.15. 20:52
Darth-Csanad

Nirauan

Néztem ahogy szépen a helyére illesztik az üvegeket. – Remek. –A Chimaera  fölöttünk lebegett.

- Itt Thrawn. Küldjék a kompomat. Pellaeon! Hívja össze a főadmirálisokat! A találkozási hely: Fondor. Minden elérhető hajót hozzanak.

Fondor

- Ez őrültség! – Mondta valaki.

- Nem fog sikerülni! – Jött máshonnan.

- Uraim!!! Ha így folytatják, tényleg nem sikerül. Pontos összehangoltság kell ide. Egyeztessük a tervet…

Abregado rae

0:00 A teherhajó kiugrik a hiperűrből.

0:05 Kirobbannak belőle a vadászok.

0:06 Kiugrik a hiperűrből a Chimaera és kibocsájtja a kisebb halyókat.

1:13 A flotta többi része kiugrik pár ezer kilóméterrel arrébb.

Várjunk csak... – Ezek az őrültek 3,65 másodperccel előbb ugrottak! – A védelem időben rájött. A flotta visszavonul, a főadmirális dühöng.

2015.03.29. 16:25
Deviss

-Ez nevetséges,ebből nem kérek. [Wulf,Azad így lépett le a megbeszélésről.Rutor ezred biztosan nem áll a mi pártunkra.]
-Nem gondolhatjátok komolyan,elment az eszetek! Még is hogyan  fogják túlélni az emberek,ha most a rendszert teljesen eltüntetjük? [Lamar lépett le ezzel a kijelentéssel,később Victor Strang is csatlakozott hozzá,aki közben szétverte az előtte álló kiszolgáló droidot. Felderítő és kém hadosztályunknak is oda lett ezzel.]

Nagy csend lett a teremben,aki itt maradt az egy szót sem szólt.
Terembe belépett Korra kapitánya is,aki Azlint fogja most képviselni.
-Azlin merre van?
-Erről majd később Toparch
-Hát rendben. Nina,Sev és Scorch,Corran Horn,Pallaeon,Carth számíthatunk rátok?
-Még mielőtt választ kapnánk erre,hallgassuk meg a többi tényt is. Sev,kérlek! - Jelentette ki Yoda

-Örömmel! Mint tudjátok engem és társamat Scorchot nem sokszor láthattatok. Deviss adott pár titkos feladatot korribani ütközet után. Beépültünk szinte mindenhová,szereztünk pár csúcs kütyüt,de a legfontosabb az-az,hogy.................

Körülbelül 1 órán keresztül beszélgettünk.
-Nem akarom elhinni,ez még igaz is lehet.
-Ez reménysugár számunkra,de valahogy én ezt éreztem is mindig. Van még remény,de mások nem tudhatják meg. Döntésünket pedig ezért ne irjuk felül,most az a legjobb,ha háttérbe szorulunk de nem mint egy birodalom,hanem úgy mint egy ember a háború elöl. - Adta parancsba Yoda mester
-Rendben.
Mindenki jelezte ezután,hogy a mi pártunkat fogja.

-Akik elmentek,nem fogják magukat könnyen adni,szerintem ők azon lesznek,hogy vezessék a népet,folytassák a köztársasági eszméket.
-Ez is volt a cél,biztosan így lesz kedves Nina. - Erősítette meg Yoda mester,Nina elméletét.
-Szóval így fúj a szél mester,nekünk mi lesz a feladatunk?
-Később tájékoztatlak majd bennetek,addig csak készítsétek fel az embereket,Toparchon,Seven,Carthon kívül mindenki távozzon!
-Toparch,te titkos küldetésre mész. Többit majd Sev elmondja,ti is távozhattok.
-Carth,tudom,hogy mit hoztál. Mondj el mindent,azután pedig jelentsd Toparchnak is,mondd el Azlin tartózkodási helyét és a tervét is.
-Rendben mester!

2015.03.29. 15:56
Deviss

A Helyzet
by:Toparch

-Már 5 hónapja csak a sötétség táplálja a tűzet.
-Már 5 hónapja... - Szomorkodok Yoda mester kijelentésén.
-Találkozzunk pontban délben,jó lenne ha összeülnének az emberek,döntenünk kell.
-Nem tartom jó ötletnek,sokan nem úgy látják a dolgot,ahogyan ön mester,elszabadulhatnak az indulatok.
-Az indulatok már akkor elszabadultak kedves barátom,mikor a remény elhagyta majd megtámadta falainkat

 Nem válaszoltam semmit,elindultam a központba.
-*** Minden felsőbb beosztottnak megbeszélés délben! Megjelenés kötelező! ***

 Egyszerűen már nincsenek tiszta gondolataim. Nem tudom,hogy mit csináljak és hogyan vezessem a megmaradtakat. Elbuktunk.
-Bárcsak...Bárcsak.... -Százados,azonnal jelenjen meg a kikötőben! -vágott a szavamba a közlegény,bár remélem nem nézett bolondnak azért mert hangosan gondolkodtam.

Sietek a főhangárba,mert úgy gondoltam,biztos ott a helyem. Nem volt igazam,hisz jött a komlinken keresztül az információ,hogy most már ne várjak senkire,induljak a megbeszélésre,ott majd megtudom miért kellett idejönnöm,ezzel pedig felülök egy gunshipre,ami elvisz a tanácsteremhez.
Belépek a terembe,ahol meglátok egy klónt Deviss páncélzatában.

-Deviss?! DEVISS!!!!!! Hát itt vagy? Élsz cimbora!
Leveszi a sisakot és az arca nem Devissére hasonlított. Sev volt a páncélzat alatt. Elkap az indulat,nekifutok és ütni kezdem a fejét.
-Lehet meghalt te...te pedig a páncélzatában járkálsz? Te átkozott kis...

Eltávolítottak a közeléből,ekkor pedig Yoda belép a terembe.

-Gyerekes viselkedést hagyjuk meg a gyerekeknek,nőjetek fel a korotokhoz. Most pedig üljetek le,el kell kezdenünk!Közlegény,indítsa a holovevőt! [Ez a holovevő minden megmaradt bolygónkon,minden egyes mi általunk vezetett hajón,minden emberünkhöz sugárzott]

-Most pedig Toparch,kezdj bele!

Felállok a székből,még mérgesen Sevre nézek,de aztán biccentek egyet a fejemmel,kezemet a hátam mögött összekulcsolom és elkezdem a beszédem.:
-Köztársaság!Polgárok! Emberek! Katonák! Nem is tudom,hol kezdjem. Egyszerűen senki sem gondolta,hogy ez megtörténhet. Addig és addig várakoztunk,addig és addig nem figyeltünk míg az ellenség bejutott a mindennapjainkba és közös erővel elpusztították szerető központunkat és ezáltal a szívünkbe egy karót döftek. Ezrek,milliók haltak meg az ellenség által. Ezrek maradtak apa-anya nélkül,testvér nélkül,valaki egyedül maradt és keresi a fényt,valaki pedig nem tudja mihez kezdjen az életével. Én nem lehetek az az angyal aki lehozza a fényt az égről,ti sem és együtt sem lennénk rá képesek. ígérem visszavágunk és megteszünk mindent,hogy egyszer közösen daloljunk! és nevessünk! De nem ma! Gyengék vagyunk és a rendszerünk elbukott. Most kéne nekünk segíteni,de nem tudunk és cserben fogunk hagyni bennetek,mert nincs más lehetőség. Köztársaság elbukott és ezzel azt mondom,hogy a Köztársaságnak vége! Meneküljetek míg lehet,mert mindenkiért eljönnek és itt nincs menedék,nincsen védelem!

Ekkor már a teremben is elszabadult a pokol,mert erről csak én és Yoda tudtunk,ketten hoztuk ezt a döntést,hogy a Köztársaságot nem fogjuk felépíteni és egyenlőre nem vágunk vissza.

2015.03.23. 20:34
MEXIM
1227:
2015.03.23. 20:31
MEXIM
1216:
2015.03.23. 20:19
MEXIM
1205:
2015.03.23. 19:48
MEXIM
1194:
2015.03.23. 18:49
MEXIM
1183:
2015.03.17. 18:11
MEXIM
-Rendben. De hova megy most asszonyom? -Kérdezte.
-Hamarosan a flotta megáll egy kis időre, én addig néhány kötelékkel elindulok összeszedni a szétszóródott flottát. Addig is viszont te vagy a parancsnok. -Válaszoltam.
-Köszönöm asszonyom, de mivel érdemeltem ki ezt a bizalmat?
-Ne szerénykedj. Az összes jelentést olvastam rólad. És azok alapján Janarussal arra az elhatározásra jutottunk, hogy a csata után kinevezünk a Korra kapitányának. Ebben a döntésemben még az Akioranon mutatott hősiességed is megerősített.
-Köszönöm a bizalmad. -Válaszolta.
-Nincs mit megköszönnöd, kiérdemelted. Most viszont vedd át a híd irányítását és tartsd titokban azt ami itt elhangzott.
-Értettem. -Válaszolta majd vissza ment a hídra.
Én meg fogtam magam és elindultam a hangárba. Ott magam mellé vettem Odan-urrt, Fives-ékat és jó pár hajóval leválva a flottától elindultunk összeszedni a többi hajót is.
2015.03.17. 18:10
MEXIM
Felismerés:
Azlin Mei beszámolói:
 
Négy hónappal ezelőtt, nem sokkal a Coruscanti csata után:
A flotta maradékával épp a megbeszélt pontra megyünk vissza miután Coruscantnál csatát vesztettünk. A hídon síri csend honolt. Nem csoda, ezután az lenne a meglepő ha lenne bárki is akinek lenne kedve egyáltalán beszélni. Épp az események sorozatán járt az eszem, hogy mit nem vettünk figyelembe. Mert a sithek tudták, hogy pontosan mikor jövünk és azt is pontosan tudták, hogy miként fogunk támadni. Végül addig kattogott az agyam a dolgon míg beugrott a megoldás. Egyszer csak hangos nevetésben törtem ki. Ezt mindenki furcsállta. Carth – akit magam mellé vettem miután kimentettük öt és az Akioran megmaradt legénységét – meg is kérdezte, hogy miért nevetek. Én nevetve csak ennyit válaszoltam neki.
-Kínomban már nem tudok mit tenni hahaha. Nonszensz az egész ami történik. A köztársaság flotta több mint a fele megsemmisült. Akik tudtak azok a csataközben elmenekültek hátrahagyva a többieket a sitheknek. Így a flotta azon része ami megmaradt az most szét van szórva a galaxisban. A köztársaság admirálisa és a másod tábornok is életét vesztette a csatában. És csak a vicc kedvéért megjelent egy teljesen új ellenséges szervezet akik elrabolták Devisst és az Akiorant.  Ezen felül a köztársasági hírszerzés és kémelhárítás egy rakás csődtömeg. -Válaszoltam Carthnak nevetve.
-Ezt, hogy érti? -Kérdezte tőlem.
-Nem egyértelmű? A sihek tudták előre a támadásunk idejét, helyét és a taktikáját is. -Válaszoltam még mindig nevetve.
-Ezt úgy érti?
-Pontosan azt amire gondol. -Mondtam de már komoly hangra váltva. -Egy nagyon ügyes kém férkőzött soraink közé aki minden lépésünket jelenti. -Ezután felálltam és elindultam a hangár felé, Carth meg elkísért. Majd mikor olyan helyre értünk ahol senki sem lát vagy hall és még kamerák sincsenek, akkor a kezébe nyomtam egy adat hordozott és a következőket mondtam.
-Jó esély van rá, hogy már a legmagasabb körökben is beférőközhetet a kém. Ezért amint a bázisra értek, menj Yodához és add oda neki ezt. Ez tartalmaz minden intézkedést amit végre kell hajtanotok míg távol vagyok. Illetve tartalmazza még az új kódokat is, szép csendben cseréljétek ki folyamatosan az összeset olyan sűrűn amilyen sűrűn csak lehet. Kerítsétek elő Zakharist és állítsátok rá a dologra.
2015.03.17. 14:03
patrik1957

(a köztársaság megszűnt létezni,a konzorciummal annál inkább számolnod kell szerintem olvass vissza még pár csatát)

2015.03.16. 23:30
sithexile

egy rég elfeledett ellenség támadt fel hamvaiból.... Darth Sion a fájdalmak ura feltámadt a poraiból hogy egyeduralkodóként törjön rá mind a köztársaságra s az új sith birodalomra 

 

-Ma egy új és sötét korszak köszönt a galaxisra....

2015.02.28. 14:07
Darth Revan

Ezután a Terror zászlósomra mentem,ahol beszélgettem Agen Kolar jedi mesterrel. Nem jutottunk semmire sem,én gyengének vélem,nem vártam tőle,hogy szótlan,tervtelen ember. Később lehet változik a véleményem,de elengedtem őt is és az elfogott embereit is,adtam nekik egy csapatszállitót,hogy azonnal húzzanak el.

Távozásuk után,hallom,ahogy a vendégünk Renci Wytho keserves hangokat ad. Egy gépre van rákötve,ahol a gép elhiteti vele,hogy jelenleg a valóságban van,pedig nem,mert mindvégig a gép miatt egy szimulációs álomban van. Kezdetben csak belenézek az elméjébe és beszélek hozzá. Egyre nehezebben viseli,egyre stresszesebb és eltölti a szivét a félelem. Beszáll egy hajóba,ahol már jómagamat is látja.

-Renci,Renci,Renci. Tőlünk nem tudsz elszökni.
-Te,hogy kerültél ide?
-Ha te azt tudnád kedvesem

Rám támad,de mivel a szimulációban én nem vagyok benne,csak elhitetem vele,igy átfut rajtam mint egy szellemen. Én eltűnök,ő pedig tovább menekül. Ezután a szimulációs programba beleirom,hogy lőjék ki. Mikor ez megtörtént,nagyobb pánikba esett és olyant tett mint amig eddig senki. Elméje olyan erős,hogy kilépett a szimulációból,ezután pedig láttam,ahogy a szeme átváltozik vörös-feketére,arcán pedig szürkés vonások jönnek elő. Minden tárgyat,személyt a falhoz csapott,köztük engem is. Üvegek kitörtek,ajtók kirepültek a helyéről. Most már a valóságban menekül,de természetesen arra már nem gondolt,hogy a testében van egy kis chip,ami egyből befecskendezi az altatós bénitót a szervezetébe.

-Vigyék abba a cellába amit épp miatta csináltunk meg egy orvos pedig vizsgálja át.
-Igen is!

Visszamegyek a hálókörzetembe és odahivom az összes bizalmi emberemet egy újabb küldetésre vagy feladatra.

2015.02.28. 13:45
Darth Revan

1 héttel később Renci elfogása után.
Jelenleg Korribanon tartózkodtam. Az emlegetett FAAD tervet a tanáccsal rendesen átbeszéltük. Nem fogjuk elvetni,sőt inkább fejlesszük egy kicsit. Átneveztük GX tervnek,ami több részes akció vagy küldetés lesz. Viszont ehhez sok személy,tárgy kellett. Átrendeztük a sereget is,illetve mindenki aki hatalommal rendelkezett a  Sith Birodalomba,attól elvettünk mindent. Jogokat az embereim vették át. Nem tudjuk,hogy a Konzorcium és a Serran Szövetség mit fog cselekedni,meg persze a Köztársaság is hallgat,ámbár lehet azért mert elbuktak,de kémeim sem tudnak semmit jelenteni,nagyobb elővigyázatosság van ezekben az időkben,szerintem valamire készülnek. Ezért is fontos,hogy a Revan féle Sith Birodalom erős legyen. Baneről továbbra sem tudunk semmit,keresőcsapatot nem fogok utána küldeni,mert semmi értelme nem lenne.

Mivel nagy hírszerző csapatom van gyakorlatilag bárhol,ezért a kis madárkáim azt csiripelték,hogy menjek el Coruscantra. Helyzet itt sokban nem változott,háború nincsen,terror persze maradt. Emberek lázadnak,kétségbe vannak esve és a többi szokásos dolog,ami egy lerombolt főváros után szokott lenni. Nem ezért jöttem. Lassú utazás után,megérkeztünk Obi-Wan-Kenobi egykori nagy ellenségem jelképes sirjához. Ámbár nem volt könnyű kinyitni a sirt,mert a föld alatt volt körülbelül 10 méterrel,de megoldottuk pár munkással. Lábam alatt volt közvetlen a sir,felnyitottam a kardommal. Még mindig fel-fel pislákolt az a holovevő ahol a halott jedi mester arcát mutatta. Közel hajoltam ehhez és a következőt mondtam.

-Erős ellenfelem voltál,tiszteletreméltó ember voltál és fontosak voltak a barátaid. Talán ez is volt a bukásod.Persze,mindenképp meghaltál volna az én kezeim által,de sajnálom,hogy ez nem igy történt.
Ezzel pedig eltörtem a vevőt,majd az ottani kardot Zannahnak adtam. Találtam mellette egy dobozt is amiért jöttem. Kinyitottam és megláttam a kicsikéimet.

-Mehetünk,biztonsági gárdám most azonnal jöjjön ide. Irány a találkozási ponthoz.

Sikeresen kivontak minket,elfogott "zsákmányt" odaadtam egy személynek aki elvitte valahová.

2015.02.19. 19:00
Darth Revan

Várva a Serran Szövetség válaszára,elindultam egyet kirándulni,hogy elviselhető legyen ez az unalmas nap. Van egy Projectünk,aminek az a lényege,hogy embereim születésük óta figyelnek pár embert és ha tehetségesek és elérik a kivánt eredményt akkor felkeressük őket és magunk mellé állitjuk. A következő célszemély Dathomir bolygóján volt megtalálható. Reméltük,hogy a Konzorcium nem fog beleavatkozni a dolgokba,ezért üzenetet is hagytam neki,hogy nem akarunk gondot okozni.Malevolencével elindultunk igy Dathomir felé. Zannaht és Carnort vittem magammal. Mivel nem akartunk gondot,gyorsan akartuk csinálni. Célszemély egy független éjnővér faluban volt megtalálható. Érkezésünket megérezte,viszont lefegyvereztük és elkábitottuk.

-Irány haza!

1 óra múlva Korribanon
-Amúgy kiért mentünk el mester? -Kérdezte Zannah
-Renci Wytho
-Mi az érdekes benne?
-Majd megtudja a világ hamarosan.

2015.02.17. 22:25
Darth Revan

Merciless elindul Varko admirális vezetésével Onderonra.
Érkezéskor meglátom drága Lusaknya hajómat,valószinű,hogy Malgus már megkezdte a támadást.Darmant hivom,akinek az volt a feladata,hogy segitsen Malgusnak.
-Jelentést katona!
-Uram -Robbanás- kemény ellenállásba ütköztünk. Csapataink a legelején gyorsan és hatékonyan vonultak előre,de a sok épület és a keskeny útvonalak miatt,nehezen tudunk mozogni és viszonozni a tüzet. -Robbanás ismételten- Közben pedig tüzérség alá kerültünk.
-Nem hiszem,hogy Agen Kolarnak ennyi csapata lenne. -Bontom a vonalat -
-Persze,hogy nincs ennyi. Régebben ez Obi Wan Kenobi bázisát találhattuk itt,biztosan még maradtak egységek a bolygón és csatlakoztak a Jedihez. - Jelentette bájosan Bastila Shan
-Drágám,ha te nem lennél!
-Ha én nem lennék,akkor nem lenne ki vigyázna rád. - Homlokomra egy puszit ad -
-Lesz egy feladatod.
-Kapjam el Agen Kolart.
-Pontosan drágám. Fogd el.
Erre mosolyog,köröz az ujjával és már indul is egy csapattal.

-Mirta,szedj össze egy hatékony és gyors csapatot.
-Parancsára!
10 perc múlva már egy Katonai Transportban voltunk,elindulunk a bolygó felé.
Malgus védelmi vonalához igyekszünk,ahol a tüzérség nagy erőkkel lövi a gépünket,de hiába,sikeresen elértük a célt.  Malgusshoz sietek,aki abban a pillanatban vágott ketté egyszerre 3 klónt és vezette a csapatot tovább,hogy  kevesebb terület legyen az ellenségnek,mi pedig több oldalról tudjuk őket támadni.
-Malgus,új erőre kaptál! -Csodálkoztam
-Revan,nem vártam az érkezésed.
-Tudod,az enyémet nem kell várni,mindenkit megtalál személyes kedvességem.
Elneveti magát,de ezután folytatom a mondandóm.
-Szorosan kövessetek minket,elintézzük a hulladékokat!

Futólépésben nyomulunk előre,szinte nekem semmit sem kell csinálnom,mert a csapatom sorra szedi ki a fedezékek mögül a köztársasági katonákat. Közben Varko bombázókat irányitott a lövegek,tüzérség felé,ezzel szabaddá tette az eget,most már repülőink nyugodtan berepülhettek. 5 perc múlva már csak,egy védelmi vonaluk maradt,de ez volt a legerősebb. Ahogy rohamra indultunk volna,Látom,hogy feleségem megbilincselve hozta a jedit,majd Agen azt parancsolta a katonáknak,hogy rakják le a fegyvert. Számomra ez volt a legunalmasabb csata egész életembe,hisz jóformán pár perces volt az egész "ostrom".

-Kedvesem,hát szép munkát végeztél.
-Szépségemmel hóditani tudok én kicsi farkasom...nem mint te! - Kacsint-
-Vendégünket vigyétek a transporthoz! -Parancsoltam.
-Malgus,te maradj itt és intézkedj a bolygón ne maradjon semmi. Minden információt szerezz meg amit csak tudsz és majd jelentkezz!
Transporthoz igyekeztem én is,majd elindulunk a Terror felé (csata végére érkezett meg),majd a Lusaknyaval együtt elvonultunk Onderonról. (Persze egy kisebb flotta még ott maradt.)

Agent a gyengélkedőre kisérem,hisz szerzett egy nagyobb sebet.
-Nem lesz gond Jedi,csak csináld amit mondunk. Ha meglesz amit akarunk,akkor elengedjük magát. Egysége az ön kezében van. Ha végez,keressen meg és beszélünk,a bilincset leveheti magáról!

Előveszem a kapott kommunikációs eszközt és jelentem,hogy elfogadom az ajánlatot. Várom a Serran Szövetség lépését. Tanácsot pedig előrendeltem egy ülésre.

2015.02.17. 21:49
Darth Revan

Tárgyalás után mérgesen,de kiváncsian rendeltem a hajómat vissza Korribanra.
1 óra múlva Carnor Jex lép be a terembe.
-Uram,elnézését kérem,de nem figyeltem.
-Nem gond,mire emlékszik?
-Csupán annyira,hogy egy tapasztalt harcos ütött ki,viszont mielőtt elájultam volna,láttam,hogy a terminállal szórakozik.
-Remélem a hamis adatokat nyerték ki a hajóból. - Majd nevetni kezdek.
-Egy valamit nem értek,speciális védelmét miért nem használta? Droidok miért hagyták magukat? Hisz érzékelik az erőhasználókat.
-Ez volt a tervem,gondoljon gyengének és olyan Sithnek aki nem felel meg ellenfelének. Lebecsül,de majd megtudja! Ő beszélt tiszteletről,de semmit sem tud róla. Úgy gondolja,hogy sokan az életüket adják majd érte. Hát meglátjuk..
-Igen,eljön majd ennek is az ideje,engedelmével én most elindulnék a kiképzőbe,hogy az újabb droidokat készitsék el.
-Engedélyt adok! Várj Jex,egy kérdés. Gondolod,hogy félelemmel uralkodok?
-Szerintem uralkodása teljesen megfelel.
-JEEX!
-Néha tényleg elég lenne egy kevéske is,de persze sokan nem értik meg,hogy a Sithek másabbak. Keményebbek és nekik ez kell,de azért  pár biztató szó nem ártana az egységeknek.Sokan az életüket adnák önért,szóval ebben nem volt igaza. Ő is sebezhető és mi fogunk nevetni akkor,mikor valaki elárulja majd.
-Köszönöm! Elmehetsz!
Bólint majd elmegy Carnor!

Zannah érkezik a szobába,ahol arra biztat,hogy az ajánlattal foglalkozzak,de hallani se akartam róla. Csapatot szervezek,Onderon felé vesszük az utat.

2015.02.17. 21:24
MEXIM
-Sikerült?
-Igen mester. -Válaszolta majd a kezembe nyújtót egy adat hordozót. -Nem volt könnyű kijátszani Janxot de néhány jól irányzót ütés az erővel megtoldva és ki is dőlt. Utána már az embereink nyugodtan le tudták szívi az adatokat Revan hajójáról.
-Remek.
-Szüksége van még a szolgálataimra mester?
-Nincs, viszont ha legközelebb küldetésre vagy ilyen diplomáciai feladatra mész akkor az Omnickido embereit vidd magaddal ne pedig zöld fülűeket, megértetted?
-Meg, mester. -Válaszolta majd távozott.
Én pedig nekiláttam az adatok feldolgozásának.
2015.02.17. 21:23
MEXIM
-Lássuk csak, mit is kéne? Csupán annyit kérek, hogy legyen a flottájával a megadott időben és helyen mikor én erre utasítást adok. -Mondtam és vártam a válaszát, de nem válaszolt. Én pedig folytattam a mondandóm. -Kapsz egy nap gondolkodási időt a válasz adásra. -Mondtam majd az majd egy kábellel odaadtam neki egy kommunikátort. -Ezen foglak elérni. De mielőtt azon kezdenél gondolkodni, hogy átversz, előtte a mihez tartás véget megsúgom, hogy MINDIG behajtóm az adósságokat.
-Aha. -Válaszolta Revan elég flegmán közben nagyon nyammogót valamin. -Ez minden van egyéb is amiről szeretne velem beszélni?
-Ami azt illeti igen. Méghozzá rólad. -Válaszoltam.
-Rólam?
-Igen, rólad! Sokat hallottam rólad és azok alapján úgy gondoltam, hogy tiszteletre méltó ellen fél vagy, de élőben elég nagy csalódást okoztál. Azt gondoltam, hogy ugyan a sithek oldalán állsz azért olyan valaki vagy akit az emberei tisztelnek és akár a halálba is követnének. De csak a terrorral és félelemmel tudod őket féken tartani és megakadályozni abban, hogy csárdást járjanak a hullád felett. Szerintem ezen kéne változtatnod ha nem akarsz idő előtt a másvilágra látogatni.
-Aha, és te nem félsz ettől? -Kérdezte tőlem.
-Veled ellentétben én minden egyes szerves emberem magam válogattam be a seregembe. Hála a sith, köztársasági vagy akár a konzorciumi bánásmódnak, könnyű volt olyan embereket találnom akik nem éltek csupán csak léteztek. Új életet kínáltam nekik, így az istenek szemében az életük már az enyém. Előbb ölnék meg magukat minthogy elárulnának. Ugyan nem olyan hatalmas de az elszántságuk teszi őket olyan félelmetessé.
-Mond csak, ki vagy te? -kérdezte Revan.
-Általában mesternek hívnak, a nevem viszont Rivail (Ejtsd: Rivájl). De szoktak még Rukennek is hívni. -Válaszoltam.
-Ez lenne minden amiről beszélni akartál velem? -Szögezte nekem a kérdést.
-Igen, gondolkodj el az ajánlatomon és azon amit mondtam majd holnap hívlak a válaszért, úgyhogy el ne hagyd a kommunikátort. -Mondtam de nem válaszolt. -Rand! Kísérd ki a vendégünket. -Intettem majd Rand az erő segítségével a megragadta nyakánál fogva Revant és elindult vele vissza a hajójához. Revan próbált kiszabadulni, erre néhány Omnickidos is megragadta és vitték tovább.
-Hoppá, a színes fémet itt ne hagyja, gyorsan vigyétek utána. -Szóltam nevetve néhány őrnek.
Randék mikor oda értek Revan hajójához, fogták és behajították Revant a hajójába a sok ócskavassal együtt majd megvárták míg felszáll. Mikor Revan elment Rand vissza indult hozzám. Mikor vissza ért csak annyit kérdeztem:
2015.02.17. 21:15
MEXIM

Apokalipszis sorozat

II. fejezet: Tárgyalás
A Mester beszámolói:
 
Revan állt a kapuban és várt, Rand viszont odajött hozzám és jelentette a Revannál történteket. Ez egy kicsit csalódást okozott. Revant ennél tisztességesebbnek gondoltam, de hát egy sith-töl mit vár az ember.
-Jöjjön és üljön az asztalhoz. -Szóltam Revannak. -Van pár dolog amiről beszélnünk kell.
Revan végül bejött a terembe néhány konzervével és leült az asztalhoz.
-Azokra a bádog kasznikra nem lesz szüksége, ....szavatolom a biztonságát. -Mondtam Revannak.
-Én mégis csak szeretném itt látni őket. -Válaszolta elég modortalanul.
-Rendben. -Mondtam majd intettem, erre az árnyak közül az Omnickidosok bukkantak elő és pillanatok alatt apró darabokra vágták a robotokat. Erre még több rohant be az ajtón amit már én téptem cafatokra a 3 dimenziós manőverező felszerelésemmel anélkül, hogy felálltam volna a székemből. Majd miután mindennyik robiból ócskavas lett utána folytattam a mondandóm. -Tehát mint mondottam: szavatolom a biztonságát. Ha meg akartam volna öletni akkor már a saját hajóján is megtehettem volna.
-Miről akar velem tárgyalni?
-Az egyik közös barátunkról lenne szó..... Konzorciumi kirándulásom alatt megtudtam róla ezt azt. És mikor a flottáját is átdolgoztuk ócskavassá .....akkor az embereim leszívták hajójának a teljes memória állományát. Ráadásul szívéhez igen közel álló személyt is elfogtunk és tőle is megtudtunk igen érdekes információkat. Persze nem volt könnyű de megvannak a módszereink a szórabírására.
-És ez engem mennyiben érint? -Kérdezte Revan.
-Jogos kérdés. Kémhálózatom önről is sok információt közölt..... és a móka kedvéért hajlandó vagyok átadni önnek ezeket az információkat. -Válaszoltam és közben felmutattam egy adathordozót.
-És ezért nekem mit kell tennem? -Kérdezte.
2015.02.16. 20:05
CCH11

Hamar észreveszi a közelben lévő hajót a parancsnoki állásból, így azonnali leszállásra invitálja emberit. 

- Ismétlem! Agen Kolar vagyok, és egy Lusaknya  van a nyomunkban! Engedélyt kérünk a leszállásra!

Megint nem jön válasz, de a hajó vészesen közelít, minden bizonnyal lőtávon belülre esik már. 

- Irány az Onderon, nem várhatunk tovább!

Kiáltja el magát a zabrak, majd a hajó nagy gyorsaságga megindul a sárgás-zöldes színekben pompázó bolygó felé.

 

A leszállás siekres, habár egy kicsit kaphatott a hátsó felébe a hajó azáltal, hogy a Lusaknya elkezdte lőni valószínűleg.

 

Egy városba érkeznek meg, de az sajnos élettelen. A másik hajó a nyomukban van minden bizonnyal.

- Mindenki kiszállás, bújjanak el az épületekben.

Valóban jó döntés lehet, hogy az épületekben szállásolja el embereit, jó búvóhelyek vannak ott, Ő is elbújik egy oszlop mögé, de nem megy beljebb, várja, hogy leszálljon a Lusaknya. Ő szemtől szemben akar megküzdeni a bizonyára sith ellenféllel, már, ha az nem vonul vissza félelmében.

 

 

 

2015.02.16. 18:42
CCH11
Név: CCH11
E-mail cím: takacs.barnabas.2013@freemail.hu
Hozzászólás:
 

Elég sebezhető és védtelen helyzetben van most a zabrak. Míg a legutóbbi bolygón hagyta legtöbb emberét, addig most (még mindig nem túl apró, de nem is túl nagy) seregével halad a végeláthatatlan nagy feketeségben. Alig néhány perce látja a legénység (már aki nem készenlétben vár a megmaradt ágyúk mellett) a Onderont, de már most mindjárt a kellemes éghajlatú bolygó légkörébe érnek. Ekkor tájt akadhatnak rá Malgus emberei, kik bizonyára nem hatalmas cirkálókkal érkeznek - ebben az esetben Agenék egyből megkezdik a támadást, valamint ezzel egyidőben a leszállást a bolygóra - ,hanem inkább kisebb (akár álcázó berendezéssel felszerelt) hajókkal. Ez utóbbi esetben nem kezdenek el tüzelni, hiszen nem is veszik észre őket, viszont a leszállást ebben az esetben is megkezdik. 

- Itt Agen Kolar beszél, az Aurania fedélzetéről.

Igen, Aurania a hajó neve.

- Engedélyt kérünk a leszállásra.

Amennyiben a támadó cirkálókról tudomása van, úgy azt is közli a bolygó egységeinek. Ha minden jól megy perceken belül leszállnak a bolygó felszínére, valahol lehetőleg egy nagyobb város közeében - csak nem akarnak a dzsungel közepén landolni. 

- Úgy emlékszem Obi-Van Kenobi jedi mester felelős a bolygóért...

Tanakszik magában. Ő maga nem ismeri személyesen a jedi mestert - vagyis elég sok idő telt el azóta, hogy látta volna őt és akkor sem beszélgettek sokat.  

2015.02.15. 18:57
Darth Malgus
Revan parancsára a Lusaknya nevű hajójával elindultam a Korribanra egy titkos osztag kiképzésére. Ez után tanítványommal elindultultunk Agen Kolar helyzetének felderítésére. Holo üzenet Revannak: -Revan! Megtaláltuk Agen Kolart. Megtámadjuk. Jelzünk ha utánpótlás kell.
2015.02.10. 21:59
CCH11

2015.02.10 21:59
CCH11

„ <iframe width="100%" height="200" src="http://swakademia.hu/dbswa/hszhide.php?hsz=48" frameborder="0"></iframe>

2015.02.10. 21:59
CCH11

<iframe width="100%" height="200" src="http://swakademia.hu/dbswa/hszhide.php?hsz=48" frameborder="0"></iframe>

2015.02.10. 20:33
Darth Revan

2015.02.10. 20:19
patrik1957

Kilépek a szimulációs teremből.Egyszerre három fegyverrel lőni és közben a jetpackem is irányítani szemvezérlés nélkül nem egy könnyű feladat,de így is eltaláltam a célpontok 94%-át. Nem is rossz,azt véve,hogy egy emberi ökölnél nem nagyobbak,de tudom,pár óra múlva visszatérek tökéletesíteni az eredményemen.Al'verde a kijáratnál vár,összevont szemöldökkel néz rám.
-Talán valami probléma van?-kérdezem tőle
Még pár másodpercig néma csendben bámul,aztán elvigyorodik-Épp csak megdöntötted a rekordomat,fél százalékon múlott!
-Nos-felelem mosolyogva-,legközelebb te ne csak fél százalékkal menj az enyém fölé.
-Uraim-csatlakozik hozzánk Urai Fen is.-Gondoltam szólok,hogy a Dathomiron az utolsó munkálatok is befejeződtek.
-Ó,remek hír!-válaszolom.
-A hajóval mit kezdjünk?-kérdezi Al'verde
-Elég nagy monstrum lett,és a struktúrája miatt harcolni nem nagyon tud,de túl sokba került hogy csak úgy szétszedjük.Szerintem vigyük át a másik rendszerbe,elfér ott,majd kitalálunk neki valamit.Egyenlőre úgysem háborúzunk senkivel.
-Apropó háború-szólal fel Urai.-Nem kellene kezdenünk valamit a sithekkel?Nem tetszik, hogy Coruscant óta csak kalózokkal harcolhatunk.Nem tűnnek annyira jelentőségteljesnek, és a többieknek sem ártana egy kis éles akció.
-Hidd el,Urai,lesz még épp elég akciójuk a közeljövőben.A Serran szövetség készül valamire,és nem tudom,mire,de nincs jó előérzetem vele kapcsolatban.Ezért is van ez a sok felfordulás Dathomiron is,biztos ami biztos.Coruscant óta a konvojainkat is békén hagyják, ez pedig vagy belső konfliktusra,vagy készülődésre utal,és én inkább a rosszabbra készülök.Most pedig megyek kipróbálom az új ketyerém,azzal már a telekinézis része az Erőnek félig megvan!-kiáltom elmenőben mosolyogva.

 
2015.02.10. 20:17
Darth Revan
Rendben menjünk,de az én hajómmal és az én legénységemmel.
-Hát legyen!
Ekkor a világ egyik legkisebb gépét hozattam,ahol elhelyeztem az egységeim,Atton embereit bedobtam egy kisebb cellába,ezután pedig Atton átvette az irányítást.

Egy nagyobb hajóhoz érkeztünk,leszálltunk a hangárba. Majd kiléptünk a hajóból és Rand így szólt.
 -Üdvözlöm a Big Boss fedélzetén. -mondta majd odavezetett a tárgyaló terembe ahol egy asztalnál ült egy páncélos fickó, az arcát maszk takarta. különösebben nem izgatta, hogy ott vagyok. a lábát nem vette le az asztalról és kezével a fejét támasztva ült a székében.
 
2015.02.10. 20:11
Darth Revan

Sötét Coruscant:


Négy hónap tellett el,azt gondolnánk ez elég arra,hogy megváltoztassuk az itteni életet és átformáljuk olyanra mint amilyenre a Sith Birodalom épül,de rá kell ébredni,hogy ezt csak a buták gondolják. Minden egyes nap egy újabb szenvedés,nehéz helyreállitani egy exközpontot. A megmaradt emberek félnek,cégek kivonultak,a romokat nehéz eltüntetni és helyére felépiteni az objektumokat.Gazdasága tönkrement,szinte értéktelen a bolygó,odaveszett egy nagy név.Győzelem ellenére keservesen tellett el ez a pár hét.Csapatom fele segit a coruscanti népnek (mert van remény arra,hogy a javunkra forditsuk még a bolygót),másik fele információkat gyűjt az újabb hatalomról.Nem is sejtjük,hogy kik ezek,közben pedig a Sith Birodalom belsejében is megy a civakodás,sokan hatalomra akarnak jutni,van aki fél és van aki hősködni akar. Baneről semmit sem tudunk a támadás óta,szinte eltűnt,de valószinű,hogy még él. Malgus...Hát igen,őt magamhoz rendeltem,tanitgatni fogom.Kivégzéseket elvégeztük,nem kaptak kegyelmet az itteni vezetők,katonáim halála miatt fontosnak tartottam a bosszút. Visszamentem a Terrora,ahol jelentést kaptam,hogy megérkezett az Evolution és a GX Armada,igy a kommunikációs központba siettem,egyedül ott volt elérhető a kommunikáció.


A Névtelennek Gondolt Személy:


-Mirta Gev szolgálatra jelentkezik!
-Oh kedves,régen hallottam a hangod,elmaradt a múltkori jelentésed is!
[fojtogatom az erő segitségével]
-Me--Me--Revan! Volt egy kis figyelmetlenség,de elkészültünk. FAAD terv működésbe lépett.
-Ezt szerettem volna hallani,később találkozunk!
-Attól félek,előbb mint gondolja. Vendégünk van!
-Vaaaaaan? Még csak most figyelmeztet?
-Szálljon át,majd meglátja.

Valami itt nem stimmelt. Kanzumével szálltam át,inkább nem kockáztattam. Érkezésemkor 5 katona vitt a tárgyalóterem elé,ahol Mirta és Zannah várt rám.
-Revan,Mester!
-Ki van az ajtó másik felén?
-Atton Rand. -Felelték egyszerre!
-Atton Rand?
-Omnickido osztag vezetője,Serran Szövetség kirendelt embere.
-Serran? Ez az új Hatalom? Erről miért nem tudok? Csalódást okoztok folyamatosan,nem kellene semmit sem rátok biznom. [Erővel elértem,hogy mindkettőnek olyan fájdalmat okozzak,hogy elájuljanak]
Carnor Jex előre megy,majd utána bemegyek én is.
-Üdvözlöm Revan úr,(nyújtja a kezét,persze közben folytatja a beszédét) Én Atton Rand vagyok a Serran.......
Megzavarom,mert leültem a székre,hangosan a lábamat az asztalra raktam és elkezdtem csámcsogni.
-Nem érdekel ki vagy és,honnan jöttél. Neved számomra értéktelen,helyedben inkább az ajtó felé néznék,ilyen sorsot álmodtam tegnap neked is!
-ATTON RAND VAGYOK,SERRAN SZÖVETSÉGTŐL JÖTTEM,VEZETŐNK TÁRGYALNI SZERETNE ÖNNEL. -Mondta kiabálva.
Ezzel a testőrségét a falhoz vágtam és közöltem vele,hogy velem igy nem beszélhet.
-Nah,igy akkor már értjük egymást. Akkor szóval tárgyalni szeretnének velem. Nah és miről? Esetleg gyors halált szeretne a Serran Szövetség?
-Nem közölték velem a szándékot,kérem jöjjön velünk egyedül!
-Egyedül? Komolyan,feldobta az unalmas napom. Igazi poéngyár ez a Serran szarság! Köszönöm,de tényleg.  Majd jelentkezek.
-Nem érek rá ilyenre,velem nem fog játszadozni,eddig birta a türelmem. Ha érdekli a dolog jöjjön velünk,ha nem,akkor ne kalandozzon az idegeimen. Nagyon lebecsül engem Sith.
-Felemelte a hangját a kicsike. Nagyon félek..Rendben menjünk,de az én hajómmal és az én

2015.02.10. 15:32
CCH11

//Remélem nem zavaró az E/3! :)//

 

- Nem is tudom mióta zajlik már a háború. Vagy megegyezést kell keresni a sithekkel, vagy végleg búcsút mondhatunk a békének... Mintha valaha is lett volna olyan.

Lassan kinyitja szemét, s körbenéz. A helységben nincsen rajta kívül senki, mégis nyugtalanságot érez az erőben. Nem érzett ilyet már régóta.

- Cselekedni kell, mielőtt megint a sötét oldal lép.

Az utóbbi dőben nem volt jelen a háborúkban, de úgy érzi éppen itt az ideje, hogy belépjen a harcba. Ha még nem késő.

Ekkor lép be Glad, a tanítványa.

- Mester! Hamarosan megkezdjük a leszállást a Gallinore-re!

- Remek, készítsd elő a Delta-7-emet, teszek pár kört a felszínen, hátha találok valamit. Addig a klónokkal verj tábort. Ne nagyon kóboroljon el senki, mert sok a vadállat. Ha együtt maradtok akkor nem támadnak meg.

Mindketten kis meghajlást tesznek, azzal Glad eltűnik a csillagromboló ajtaján túlra, Agen marad még meditálni egy utolsót a leszállás előtt.

2015.02.09. 13:39
MEXIM

Apokalipszis sorozat

 
I. fejezet: Start
A Mester beszámolói:
 
Négy hónappal a Coruscanti csata után:
Épp az irányító teremben ülök egyedül mire jön Natasi az aktuális jelentéssel.
 -Mi hírt hoztál?
 -Minden a tervek szerint halad, mester. A sereg teljes egészében készen áll, már csak a parancsra várnak és megindítják a támadást. Illetve kitűnő ütemben halad az Akioran helyreállításának művelete is.
 -Helyes. -Válaszoltam, majd hosszas csend után így szóltam. -Mostanában olyan csendes a galaxis, nem gondolod?
 -De, felettébb nyugodt a helyzet. -Válaszolta.
 -Túlságosan is nyugodt.A köztársaságot értem, de a Konzorciumot és a Sitheket nem. Ugyan csúnyán ki kaptak Coruscantnál de haderejük így is elég erős ahhoz, hogy támadást kezdeményezzenek. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy egy kicsit mozgásba lendítem a háború gépezetét. Első lépésként Küldjetek egy üzenetet Revannak, hogy találkozóra várom. Van némi elbeszélgetni valóm vele néhány dologról.
 -Értettem.
 -És készíts fel egy flottát, hamarosan bevetésre mész és magaddal viszed Marist is.
 -Maris miért szükséges az akcióban?
 -Úgy hallottam, hogy mostanában nem igazán jöttök ki egymással így közös akcióra lesztek beosztva míg meg nem szeretitek egymást. -Válaszoltam, és közben figyeltem a reakcióját. Próbálta leplezni de látszott az arcán a nem tetszés. -Most távozhatsz.
 -Igen Mester. -Mondta majd sarkon fordult és elment.
Én pedig visszatértem az elmélkedéshez.
 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!