SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
LEZÁRVA: CSATA: Coruscant (2.)

Coruscant

Leírás:

Galaxis-szerte dúl a háború. A Sith-ek számtalan ártatlan bolygót lerohantak és elfoglaltak, néhány hónap alatt pedig már a Galaxis jelentős hányada az ő irányításuk alá került. A Köztársaság központját, a Coruscantot ismét támadás fenyegeti...

NE FELEDJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSOKKAL NEM KELL MEGVÁRNI A MÁSIKAT ÉS A HOZZÁSZÓLÁS HOSSZA IS KORLÁTLAN, TEHÁT LEHET EGY MONDAT IS, VISZONT MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY NE AZ LEGYEN, HOGY VALAKI(K) EGYEDÜL FÉL ÓRA ALATT TELE ÍRJA/ÍRJÁK AZ EGÉSZET!

58 hozzászólás
2015.02.08. 17:03
swmaster

LEZÁRVA!


2015.01.04. 18:57
MEXIM

Lehetőség szerint sorrendbe olvassátok és alulról felfelé, mert így lesz értelme.

2015.01.04. 18:54
MEXIM
-Helyes, akkor a tervek az elvárásaimnak megfelelően történt.
-Nem teljesen...... mester. A Köztársasági flottát tőrbe csalták Coruscanton. A Sithek tudták, hogy jönnek. Ha mi nem lépünk közbe akkor meg is semmisítik őket. Ráadásul az Akioran súlyosan megrongálódott, a parancsnoki hidat is kilőtték, egyhamar nem lesz bevethető állapotban. De ha a gépezet kapacitását ráállítjuk akkor az Akioran tökéletesen fog üzemelni, viszont ez legjobb esetben is egy hónapos késébe fog kerülni. …...Janarus admirális és Maria Kin tábornok a hídon voltak mikor felrobbant. Mindketten az életüket vesztették a robbanásban. Gyakorlatilag a köztársaság ezzel a csatavesztéssel megszűnt létezni. Ezen kívül Lehon elhagyása után nem sokkal megsemmisült Tythonnal együtt. Az áldozatok száma mérhetetlenül sok. -Mondtam mikor is hirtelen megálltak a bolygó makettek és egyszer csak szétrobbantak. Mikor az utolsó üvegszilánk is leesett a földre, utána hosszú percekig síri csend lett a terembe. Ám hirtelen a csendet felverte a mester hangos nevetése. Perceken keresztül nevetett, mire nevetve így szólt.
-Szóval az a nyomorult mégis bevetette a kapukat. Nem hittem volna, hogy idáig elmerészkedik. De se baj, a helyzeti előny így is nálunk van. HAHAHA Most már tud rólunk a Sith birodalom, a Köztársaság és a Konzorcium is. …...Egyenlőre nyugton maradunk, kivárjuk a megfelelő pillanatot és amikor eljő ez a pillanat akkor a teljes hadi gépezetet rászabadítom a galaxisra. És akkor a kicsinyes háborújuk lesz a legkisebb problémájuk. …...Most viszont menj és kiszítsd fel a teljes hadsereget mert hamarosan elindul a Guns of the patriots hadműveletet. És Maris! Holnap ebédre várom azon kémek fejét az asztalomhoz akiknek feladatuk lett volna jelenteni a sithek minden lépését!
-De mester!..........
-Csak nem az életükért könyörögsz?!
-Nem....mester.
-Helyes. Hiszen a Serran szövetség minden tagja azért lehet itt élve mert adtam nekik egy újabb esélyt, de azok kik ezt az esélyt is eljátsszák azok nem érdemlik meg, hogy éljenek. Ők eljátszották ezt az esély, ezért az életükkel fognak fizetni. És most menj.
-Igen is mester. -Mondtam és azzal elindultam kifelé.
-Készüljön mindenki, mert hama....rosan galaxis turnéra indulunk.
2015.01.04. 18:51
MEXIM
8. fejezet: Jelentés.
Maris Brood beszámolói:
 
Vissza tértem a sikeres akció után a bázisra és elindultam, hogy jelentsek a mesternek. Mikor oda értem a termének az ajtajához láttam, hogy Kir Kanos van szolgálatban és néhány Shadow guardal őrzik a bejáratot.
-Üdvözöllek Kir.
-Üdvözöllek Maris, mi járatban vagy itt?
-Jelenteni jöttem a mesternek.
-Értem.
-De hogyhogy te vagy most szolgálatban? -Kérdeztem.
-A mester személyesen rendelt ki ide, hogy míg ki nem jön addig személyesen felügyeljem, hogy ne zavarják meg a nyugalmát
-Mióta van benn?
-Reggel óta. Több mint tizenkét órája bent van.
-Most ki van bent?
-Mikor utoljára beszéltem vele akkor Rivail mester volt, de lehet azóta felbukkan Ruken is.
-Rendben -Mondtam és azzal be is mentem az első ajtón. Mikor bezárult mögöttem az első ajtó rögtön utána kinyílt előttem a második ajtó és beléptem a terembe. Mikor beléptem éreztem azt a mérhetetlen szabadjára engedett energiát amit egy igazi erő használó mester tud csak szabadjára engedni. Az erő olyan hatalmas volt, hogy ha nem lennék az erő használatban járatos akkor már rég össze roppantotta volna a testem. A mesterem ott ült a terem közepén és maga körül üvegből készült bolygó maketteket keringetett. Ugyan az arcát maszk takarta, de úgy tűnt mintha aludna. Amikor közelebb léptem, hogy fel ébresszem, hirtelen megszólalt.
-Mi hírt hoztál Maris?
-A küldetések sikerrel zárultak. Megszereztük a Lehoni és Coruscanti sötét elemeket is a szerkezethez, illetve sikerült felszámolnunk a Coruscanti blokádod, így a Köztársasági sereg vissza vonulhatott. Ezen kívül birtokunkba került az Akioran, illetve sikeresen elfogtuk Devisst és Meetrát is. A 33-as részlegről jelentik, hogy a gépezet tökéletesen működik, illetve a MAKIN program is a vártnál hamarabb érte el azt a szintet amit vártunk. A prototípusokat már ki is próbálták a Konzorcium elfogott emberein és a kísérletek sikerrel zárultak. Ezen felül sikerült még annyit előállítani belőlük, hogy öt darab készen is áll a bevetésre. A Lehoni és Coruscanti elemmel pedig féléven belül készen állunk mind a két fegyver sorozat gyártására.
2015.01.04. 18:50
MEXIM
-Még mindig szeretne ellenkezni. Mert a következő lövés már maximális erejű lesz.-Mondtam majd vártam a reakciójukat. Hosszas csend után viszont megszólalt Azlin.
-Rendben, elvonulunk. De egyvalamit ne feledj Natasi, a köztársasági haderő nem felejt és mindig törleszti az adósságát.
-Azt majd meglátjuk.
A köztársaságiak el is kezdték a kiürítést és a megadót időn belül el is mentek mind a bolygóról mind az űrből. Ekkor kiadtam az Akioran birtokba vételének parancsát és a felszínre szállásét, hogy megtalálják azt amiért ide jöttünk. De meghagytam, hogy bárkit is találnak azt haladéktalanul öljék meg. Ütköztünk némi ellen állásba a sithek részéről de gyorsan belátták, hogy jobb minket elkerülni. Pár órán belül meg is találtuk a sötét elemet és mikor a fedélzetre került kiadtam a vissza vonulási parancsot.
-Küldjetek űzenetet Maris Broodnak. Most már jelentést tehet a mesternek. Megvan az utolsó sötét elem. Ezen felül a csata kimeneteléről és az Akioran állapotáról.
2015.01.04. 18:50
MEXIM
-Rendben köztársaságiak. Most, hogy a sithek nem kellemetlenkednek itt tovább rátérnék a tárgyra. Kaptok tizenkét órát, hogy kiürítsétek Coruscantot és átadjátok az Akiorant! Minden katona és civil hagyja el a bolygót, különben kénytelen leszek saját kezűleg kifüstölni titeket. És nem ajánlom, hogy ellenálljatok mert az összes hajótok a mi irányításunk alatt állnak. És azok akik a tizenkettedik óra lejárta után még a bolygón van vagy az űrben tartózkodnak azokat haladéktalanul elpusztítjuk.
-De mégis minek nektek az Akiran?-Kérdezte Azlin.
-Mondjuk úgy hogy ez az ára az életeteknek.-Válaszoltam.
-Ezt meg kell beszélnem Deviss parancsnokkal.
-Deviss parancsnok jelenleg nem elérhető.
-Ezt, hogy érted.
-Úgy, hogy Deviss jelenleg a mesterem vendégszeretetét élvezi.-Válaszoltam.
-De hogy lehet ez?-kérdezte Azlin
-Az most ne érdekeljen. Csak az, hogy ugyan tizenkét órát kaptatók, de ha egy órán belül nem kezditek meg a kivonulást akkor is kiadóm a tűzparancsot és nem fogjátok tudni megakadályozni semmivel a teljes megsemmisülést.
-Elmegyünk de csak az Akiorannal együtt.
-Látom, hogy még mindig nem érzed a helyzet súlyosságát. Zászlós!
-Igen asszonyom?
-Tüzeljenek az axiális ágyúval tíz százalékos erejű sugarat a Korra orrára.-Adtam ki a parancsot.
-Igen is.-Azzal megbontattam a kommunikációt a köztársaságiakkal majd vártam az eredményt. Majd elsült az ágyú és egy szép darabot robbantott ki a hajóból. Majd újra nyittattam a kommunikációs csatornát.
2015.01.04. 18:49
MEXIM
7. fejezet: Végkifejlet.
Natasi Daala beszámolói:
 
Parancsnokságom alá kaptam a Meridát, hogy azzal és a mester segítségével térítsem jobb belátásra a köztársaságiakat ha ellen állnának a mesterkód felhasználása után. „Kár, hogy csak egyszer alkalmazható.”-gondoltam magamban. Hamarosan kiléptünk a hipertérből és láttuk, hogy a sithek lassan felmorzsolják a köztársasági flottát. Ráadásul az érzékelőink is jelezték, hogy az összes köztársasági hajón elindult az önmegsemmisítő. Az Akiorannak meg szinte egy romhalmaz. „Mégis mi folyik itt? A sitheknek nem kéne ilyen túlerőben lenniük ráadásul már meg kellett volna szűnnie a blokádjukba” -gondoltam magamban
-A flotta azonnal kezdje támadni a sitheket, oldják fel a blokádot minél hamarabb. Zászlós! Nyissanak minden frekvencián csatornát a köztársaságiak felé és sugározzák a mesterkódot. -Adtam ki a parancsot. Szerencsére a köztársaságiak fogták az adást így idejében le tudtuk állítani az önmegsemmisítőiket. Nem sokra rá már minden rendszerük a mi irányításunk alá került.
-Kik maguk és mit műveltek a számítógépes rendszerünkkel? -Kérdezte egy női hang.
-Itt Natasi Daala a Serran szövetség admirálisa.
-Serran? Maguk azok akik hónapok óta zaklatják a Konzorcium konvojait! Mégis mit keresnek itt?-Kérdezte a női hang.
-Felsőbb utasításra megakadályozom, hogy hülyeséget csináljanak.-Válaszoltam.
-Miféle felsőbb utasításra és kinek a parancsára?-Kérdezte értetlenül.
-Azt nem áll módomban közölni. Azt viszont elárulhatná, hogy kivel beszélek.
-Azlin Mei jedi mester vagyok. Mit műveltek a számítógépeinkkel teljesen kizártak minket és nem reagálnak semmire.
-Már mondtam. Felsőbb utasításra megakadályozom, hogy hülyeséget csináljanak.-Válaszoltam ismét.
Ezalatt a flottánk szépen menekülésre késztette a sith flottát. Így már koncentrálhattunk arra amiért ide jöttünk.
2015.01.04. 18:48
MEXIM
Egy órával később már minden köztársasági vissza ment a kikötőkbe, Deviss a hajón volt és a bombák is a helyükön voltak. Pont időben mert jelentették egy népesebb Sith sereg vonulását felénk akiket egy Malgus nevű illető vezet. Remek, nem gondoltam volna, hogy egy adag sithet is a levegőbe repíthetek -gondoltam magamba. Parancsot adtam a vissza vonuláshoz és magamhoz vettem a detonátort majd biztonságos távolságba húzódtam és vártam mikor érnek a sithek a halálzónába. Fél órával később a sithek pont a robbanás epicentrumának a közepén voltak amire én megnyomtam a gombot és az egész szintet rájuk robbantottam. Aztán elindultam a hajóra és elindultunk vissza a bázisra. Mikor beléptünk a hipertérbe akkor szóltam a taktikai tisztnek.
-Küldjön jelentést Daala admirálisnak, hogy a célpont megvan és sértetlen, többnyire. A sithek sem tudják már jelentős haderővel támadni a kikötőket.-Mondtam majd hátra dőltem a székemben és vártam az út végét.
2015.01.04. 18:47
MEXIM
-Üdvözlöm Deviss parancsnok.
-Ki maga és mit keres itt? -kérdezte tőlem és már nyúlt volna a fegyveréért mire én magamhoz húztam azt.
-Csak óvatosan, a végén még elsül.
-Ki maga? Egy sith orvgyilkos? -Kérdezte ismét.
-Nem. A nevem Atton Rand az Omnickido kapitánya és történetesen magát keresem. És ne aggódjon, nem a sith birodalom küldött.
-Engem keres? Mit akar tőlem?
-Azt, hogy most jöjjön velem, a mesterem már nagyon várja.
-Dehogy megyek magával.
-Nos Deviss nézze, az egész erőd a mi kezünkben van, és egyedül maga az aki még nem fogoly vagy halott. Így vagy velünk jön vagy kénytelen leszek cianid gázzal elárasztani mindent. Maga dönt, de azt tudnia kell, hogy így is, úgy is velünk fog jönni. Már csak az a kérdés, hogy ez miként fog megtörténni. -Mondtam, majd hosszas várakozás után ezt a választ kaptam.
-Rendben, magával megyek. De csak akkor ha nem ölik meg az embereimet.
-Nincs abban a helyzetben, hogy alkudozzon velem, vagy jön önként vagy megöletek mindenkit. -Mondtam neki, de ő már nem válaszolt csak elindult felém. Én tettem a kezére egy bilincset és elindultunk kifelé. De amint kiértünk fellökőt és fejbe rúgta az egyik emberem a másikat meg megölte az előző fegyverével majd azt is akitől a fegyvert elvette. Amíg az assassinokkal foglalkozott én felpattantam és rögtön belevágtam a nyakába egy adag altatót.
-Szóval ilyet is tud. Már-már csalódtam mikor ilyen könnyedén elfogtuk. Na mindegy, szedjétek össze és menjünk a hajóra.
-Igen is. -válaszolták.
-Amint Deviss a hajón van, utána rögtön engedjék el a foglyokat és küldjék őket a kikötőkbe majd helyezzék el a robbanó anyagot.
-Értettem. -Válaszolta az egyik tiszt.
2015.01.04. 18:46
MEXIM
6. fejezet: Fogoly.
Atton Rand beszámolói:
 
Huszonnégy órával a köztársasági flotta támadása előtt:
A csillag rendszer szélén léptünk ki a hipertérből és egyből láthatatlanná váltunk a Big Bossal, majd elindultunk Coruscant felé. Ahogy terveztük, senki nem vett minket észre így zavartalanul folytathattuk utunk a bolygó felé. Bekapcsoltam a holokivetitőt és ismertettem a tervet.
-Az utolsó ütközet óta a köztársaságiak teljesen vissza húzódtak a legmélyebb szektorokba. Itt vannak a titkos kikötök, ide a sith bombázás már nem ér el. De pont a bombázás és a blokád miatt nem is tudnak elmenekülni. A mi célpontunk a Rovan téren található, ez az egyetlen hely ahol még járművekkel is átlehet menni a kikötőkig, a többit felrobbantották. Sok mesterlövész és őrszem van ezekben az épületekben, az egyes és kettes csapat feladata ezeknek a kiiktatása. A maradék nyolc osztagé az erődök elfoglalása és semlegesítése lesz. Utána elfogni a célpontot és vele eltűnni a helyszínről. Az sem kizárt, hogy Sith csapatokkal is le kell állnunk harcolni mert kémeink jelentése szerint nemsokára rohamot indítanak a védelmi állások ellen, hogy kifüstöljék a köztársaságiakat. -Mondtam majd intettem, hogy mindenki menjen a helyére. Nemsokára meg is érkeztünk Coruscant közelébe. Majd álcázott csapatszállítókkal leszálltunk a felszínre és elindultunk a célterületre. Szinte ellenállás nélkül jutottunk el a Rovan térre és megkezdtük a hadműveletet. Az osztagok gyorsan, feltűnés mentesen és sebészi pontossággal hajtották végre a feladatukat, nem véletlen kapták a Kivégző osztag elnevezést. Majd miután minden a mi irányításunk alá került rögvest be is hatoltunk abba a részlegbe ahol a célpont tartózkodik. Az őröket gyorsan semlegesítettük. Elértünk ahhoz a szobához ahol a célpont volt. Szóltam az embereimnek, hogy várjanak itt, majd lerendezem az egészet. Ők bólintottak én meg beléptem. Láttam, hogy a célszemély az irányító pult egyik székében alszik. Erre én bevágtam magam mögött az ajtót amitől ő felriadt.
2015.01.04. 18:45
MEXIM
-Tudod Zayne az a te legnagyobb problémád, hogy nem veszed komolyan a halált, még ha az előtted áll is.
-Te lennél az a bizonyos halál? -Kérdezte gúnyosan
-Látom még mindig nem veszel komolyan. De mindegy is, megmutatom mitől kell rettegj és azt, hogy a mesterem nem véletlenül jelölt ki engem erre a feladatra. -Mondtam majd megropogtattam a kezeim és láthatatlanná váltam, erre hirtelen mindenki komolyan vette a dolgot és alakzatba álltak. De nem volt sok értelme, mivel könnyedén ki tudtam végezni őket puszta kézzel is. Egyik halt meg a másik után olyan gyorsan, hogy fel sem tudták fogni. Végül már csak Meetra és Zayne maradtak. Ekkor egy huzallal meglasszóztam Meetra nyakát és addig szorítottam míg el nem ájult. Közben folyton ugráltunk Zayne elöl aki próbálta megakadályozni a dolgot. Mikor már csak ketten maradtunk akkor egy óriási erőrobbanással leterítettem majd oda rohantam és eltörtem mind a két kezét. Majd az erővel le fogtam és puszta kézzel elkezdtem fojtogatni. Szerencséjére még azelőtt megérkezett az erősítésem -akik még idejében vissza zökkentettek- mielőtt megöltem volna. Így csak megkötöztem és e szavakkal búcsúztam tőle.
-Ne feledd Zayne, a múltad egyszer még útól fog érni, és akkor fizetni fogod az árát.
Ezek után Mettrával távoztunk a fedélzetről és otthagytuk Zaynét meg a rommá vert flottáját.
-Jelentsétek Daala admirálisnak, hogy a küldetés sikeresen teljesítve, a csomag meg van és Zayne flottája sem fog belerondítani a tervünkbe. -Mondtam majd az orvosira mentem, hogy a maradék repeszt is kiszedjék belőlem.
2015.01.04. 18:45
MEXIM
Egyszer csak egy óriási zajt hallottunk mindannyian aminek forrása nagy sebességgel közelített felénk. Végül oda ért a híd kapujához majd elhallgatott. Hirtelen berobbant a kapu. A robbanás és a
repeszek lekaszálták az embereim felét. Gyorsan a rádióért kaptam, hogy az erősítést kérő kódot mondjam de hirtelen több tucat gránát repült be a hídra, szerencsére magam és embereim egy részét meg tudtam védeni az erővel. Ha nem lennék gyakorlott erő használó akkor már halott lennék, de így is elég sokat kivett belőlem ez a produkció ráadásul még repeszek is fúródtak szép számmal a testembe és mindennek a tetejében még Meetrát is elvesztettem. Majd a füstfelhőből Zayne és Meetra támadt ránk jó sok katonájukkal. Az embereimet hamar legyűrték és engem is földre kényszerített a túlerő. Ekkor Zayne odalépett hozzám és a hajamnál fogva felhúzott.
-Na hogy sikerült megmenekülnöd a jégkockává válástól? -Kérdeztem dacosan tőle.
-Nem volt könnyű azt elhiheted. De ne aggódj te is hamarosan ki probálhatod. -Mondta majd az erő rúgással úgy gyomron rúgott, hogy a terem másik végében kötöttem ki. Próbáltam felkelni de ő hirtelen ott termet és megsorozott néhány erő ütéssel, majd mikor végzett ismét egy erő rúgással megküldött aminek hatására a törmelékben kötöttem ki. Nagy nehezen feltápászkodtam, de elégé rossz bőrben voltam és erősen véreztem amitől remegni is kezdtem. Erre a körülöttem levők elkezdtek hangosan nevetni és gúnyolni.
-Na mi a baj sith? Elfáradtál? Vagy csak megijedtél? -Kérdezte gúnyosan Zayne.
-Ne mondj ilyeneket Zayne, te ennél jobb vagy. -Mondta Meetra.
-Csak az kapja amit megérdemel -Mondta Meetrának Zayne majd újra felém fordult. -Mond csak sith, az a pojáca mestered nem tanított meg arra, hogy ne kezdj ki nálad erősebb ellenféllel? Vagy ennyire inkompetens a tanításhoz? Vagy csak szimplán gyáva és ezért küldött téged, mert ő nem mert eljönni?-kérdezte Zayne elég sértő és lekezelő hangnemben. Ezek a szavak viszont már elindítottak bennem egy olyan láncreakciót amit nem szívesen alkalmazok, mert ehhez a legmélyebb sötétségből és gyűlöletből kell erőt merítsek, de nem hagyhatom büntetlenül azt ahogy a mesteremet pocskondiázza. Hirtelen abba maradt a remegésem majd a sebeim elkezdtek begyógyulni, de csak a nagyon súlyosak, a többi megmaradt. Majd elértem a teljes lelki ürességhez.
2015.01.04. 18:44
MEXIM
-Engedj ki de azonnal. -Mondta
-Miért tenném, nem szolgálja az érdekemet. Amíg itt vagy addig én el tudom végezni nyugodtan a feladatom.
-Ha kiszabadulok innen akkor felszabdallak. -Fenyegetőzött, miközben én megláttam a Zsilip légtelenítő kapcsolóját és így reagáltam a fenyegetőzésére.
-Ezt a szabdalásos dolgot három fájdalmas tény miatt nem tudod megtenni: 1. van kettőnk közt egy baromi erős zsilip ajtó, 2. Ép most láttam meg egy nagy piros gombot és 3. szeretek nagy piros gombokat megnyomni. -Mondtam miközben fenyegetően felemeltem a kezem.
-Nem mered megnyomni, a mestered még tervez velem valamit. -Válaszolta.
-Igen ez igaz, de azt nem mondta, hogy bánná ha meghalnál. És mint tudjuk a tervekbe gyakran közbe szól az élet. Plusz még tanuk sincsenek így hát.....
-Ne merd megnyomni te átkozott. -Mondta félbeszakítva a mondatom, de én hirtelen rácsaptam a gombra erre megszólalt a fedélzeti számítógép: Figyelem, harminc másodperc múlva megkezdődik a légtelenítés. Kérek mindenkit, hogy távozzon a veszélyzónából.
-Hopp, ezt most véletlenül csináltam direkt.
-Mit műveltél te átkozott némber?!?! Azonnal engedj ki különben vagdalt húst csinálok belőled és megetetlek egy Rancorral!!! -Üvöltözött Zayne.
-De tökre komolyan, a kiabálás baromira nem fog segíteni. Szívesen végig nézném a halál tusád de még dolgoznom is kell. És ne félj, Meetra nagyon jó kezekben lesz. Na pá. -Mondtam majd otthagytam kábé öt másodpercnél. Mire odaértem a hídra láttam, hogy az ellenség közül már mindenki halott csak Meetra van talpon és elég rendesen osztja az embereimet. Már így is csúszásban voltunk, de ezek meg itt szerencsétlenkednek egyetlen egy jedivel. Mivel nem rám figyelt ezért megragadtam a torkánál fogva és magamhoz húztam.
-Komolyan nem értem, hogy mit szerencsétlenkedtek ezzel a jedivel ennyien? Már rég a vissza úton kéne lennünk. -Mondtam.
2015.01.04. 18:43
MEXIM
-Már mondtam, ha őt akarod ahhoz előbb engem kell legyőzz. -Válaszolta Zayne
-Reméltem, hogy ezt mondod. -Mondtam neki mosolyogva és abban a pillanatban egy elé ugrottam és az erővel úgy gyomron rúgtam, hogy a folyosó másik végén kötött ki egy nagy kupac törmelék alatt. -Rendben parancsnok ezt én elintézem, addig kerítsék elő azt a jedi lányt.
-Igen is. -Mondta és azzal el is mentek.
Én gyorsan lerendeztem a katonákat akikkel Zayne jött majd oda álltam a kupac közelébe és így szóltam.
-Már elnézést de ennyitől kidőlsz? Milyen Jedi vagy te? -Kérdeztem.
Egyszer csak megmozdul a törmelék kupac és kirobbant alóla fény kardjával a kezében Zayne majd nekem rontott. Én egy szem villantás alatt előkapom a kardjaim és blokkolom a támadását.
-Olyan aki megöl Sith! -Mondta egy kicsit bepöccenve.
-Egy valamit tisztázzunk Zayne, attól még, hogy szeretem azt amit csinálok attól még nem vagyok sith. De ne félj Meetra után te is sorra fogsz kerülni. -Mondtam és azzal elfutottam
-Gyere vissza te átkozott némber. -Kiállott utánam majd követni kezdett.
Néhány percnyi futás után beértem a fedélzeti ágyukhoz ahol elbújtam és vártam mikor jön Zayne. Nem kellett sokat várnom, ő is elég hamar ide ért.
-Merre vagy te átkozott. -Kérdezte, de nem voltam annyira ostoba hogy válaszoljak, helyette láthatatlanná váltam és elkezdtem felé hajítani néhány dobozt és mindenféle egyebet is. Kábelekkel folyamatosan ki gáncsoltam vagy fellógattam a kezénél vagy lábánál fogva, de ő mindet levágta magáról és közben engem szidott. Ezt addig csináltam míg olyan mérges lett, hogy mérgében elkezdett mindent össze törni az erővel. Én hirtelen megláttam egy zsilipkaput és oda mentem majd újra láthatóvá váltam.
-Hééé, itt vagyok cuki pofi. -Kiáltottam Zaynek, majd bementem és újra láthatatlanná váltam aztán gyorsan ki ugrottam a zsilip folyosójáról. Szerencsémre Zayne nem vett észre semmit mert rögtön utánam jött és be is ment a zsilip folyosóra. Amint be ment én rögtön bezártam utána az ajtót.
-Megvagy! -Mondtam neki hangosan nevetve.
2015.01.04. 18:42
MEXIM
5. fejezet: Csetepaté.
Maris Brood beszámolói:
 
-Hamarosan megérkezünk asszonyom. -Mondta az egyik assassin.
-Helyes, zavarjuk le gyorsan aztán irány haza. -Mondtam.
-Ki a célpont?
-Ez a jedi lány. -Mutattam rá a kivetítőre. A neve Meetra, élve kell elfognunk és a mester elé vinni. A többieket szabadon megölhetitek.
-Hatótávba értünk. -jelentette az egyik tiszt.
-Hm, remek. Mindenki a helyére. -Adtam ki a parancsot. -Nem tudom mivel húztad ki a gyufát a mesternél, de készülj mert jövök.
Ki is léptünk a hipertérből és megcéloztuk a vezérhajót. Az Afarid nagy kaszálásba kezdet és sok hajót kilőtt vagy megbénított. De még így is túl sokan voltak. Szerencsénkre a Mester által küldött erősítés a megbeszélt időben megérkezett és lefoglalta a többi hajót. Az Afarid gyorsan kivégezte a parancsnoki hajó főbb rendszereit, sima utat biztosítva nekünk. Hamar át is szálltunk majd megindultunk a híd felé. De mielőtt oda értünk volna belefutottunk egy Jedibe meg pár tucat katonába.
-Utatok eddig tartót. Vagy távoztok a hajómról vagy meg kell, hogy öljelek benneteket. -Mondta a Jedi
-Szeva tesó, ha már így összefutottunk akkor igazíts már minket útba. Egy Meetra nevű jedi lányt keresünk, nem tudod véletlenül merre van? -Kérdeztem. -Amúgy nagyon ismerős vagy nekem, nem öltem meg valamelyik rokonod?
-Nem vagyok a tesód Sith, a nevem Zayne Carrick. Meetra az én védelmem alatt áll, így ha őt akarod akkor előtte velem kell megküzdened.
-Ja tényleg, te vagy az a Carrick nevű, sok jót és rosszat hallottam rólad.
-Rólam? -Meglepve kérdezte.
-Igen, rólad. A mesterem valamiért nagy figyelmet szentelt neked. De mindegy is, engem jelenleg Meetra érdekel.
2015.01.04. 18:41
MEXIM
4. Fejezet: A vég kezdete.
Azlin Mei beszámolói:
 
A vonal megszakadása után egy hatalmas robbanást láttunk ami teljesen megsemmisítette a hidat, de valamiért nem az egész hajót. Újabb jó barátot és harcostársat vesztettem el ami egyszerre elszomorított és feldühített. Hullanak az embereim és én egyszerűen nem tudtam mit tenni. A túlerő és a hajó sérülései lehetetlenné tettek, bármilyen ellenállást és a vissza vonulást is lehetetlenné tették. Parancsot adtam, hogy minden hajónk az ssd-ék köré gyűljön, hogy legalább védekezni tudjunk. Mikor minden hajó a helyén volt megkezdtük az életünkért való küzdelmet, de ez is csak elodázza az elkerülhetetlen félmorzsolódást. Hisz nekünk már nincs kit segítségül hívni. Csak mi maradtunk akik felmenthették volna Coruscantot és fordíthattak volna a helyzeten de az egykori köztársasági hadsereg és a flotta szinte teljesen megsemmisült az éveken át tartó háborúk és árulások következtében. Rajtunk kívül már csak egy kisebb hajó flotta maradt, de ők még nálunk is erőtlenebbek. Így hát az amit sosem hittem volna, hogy bekövetkezik most megtörtént: a háborút elvesztettük, a Köztársaság elbukott és ezzel megszűnt létezni. Ezután kezdetét veszi a Sithek rémuralma a galaxis felett.
-Asszonyom, Sith csapatok szálnak át a hajóinkra. Mit tegyünk? -Kérdezte a taktikai tiszt.
-Állítsák öt percre az önmegsemmisítőket minden hajón és indítsák el. A robbanás előtt harminc másodperccel pedig lőjék a clustre bombát a Sith hajók közé egy álcázott hajón és robbantsák fel azt is. Ugyan a Köztársaság elbukott de esélyt adunk a jövendőbeli lázadásoknak azzal, hogy a Sith flotta nagy részét magunkkal visszük a másvilágra, és nem adjuk át nekik az ssd-éket. -Mondtam és azzal elindult a vissza számlálás. -Önöknél jobb legénységet nem is kívánhattam volna, öröm volt önök mellett szolgálni. Azzal oda álltam a bejáratához, hogy az életem árán is meg akadályozzam, hogy megszerezzék a hidat.
-Asszonyom, újabb hajók érkeznek a hipertérből de nem köztársaságiak.
-Újabb sith erősítés, hm. Így legalább többen jönnek velünk a másvilágra. Mikor érnek ide? -Kérdeztem.
-Még tíz másodperc. Tíz, kilenc, nyolc, hét, hat, öt, négy, három, kettő, egy, zéró.
2015.01.04. 18:39
MEXIM
Egyszer csak hívás érkezik.
-Janarus! Az érzékelőink jelezték, hogy elindult az önmegsemmisítő rendszeretek. Mi az ördög folyik odaát?
-Azlin, elbuktunk....elbuktam. A sith csapatok túlerejük révén az egész hajót megszállták. Maria az életét áldozta, hogy el tudjam indítani a visszaszámlálást.
-Maria is tudta azt amit mindannyian, hogy ez a háború bármikor az életünkbe kerülhet. Tudta és mégis vállalta a veszélyt mert hitt abban amit csinált.... Küldök csapatokat a felmentésetekre, állítsd le a vissza számlálást.
-Sajnálom de nem tehetem, a hitperhajtóművek még működnek, szándékosan hagyták épen őket, hogy amint elfoglalták az Akiorant rögtön el is ugorjanak vele a csatából. Eleve azt tervezték, hogy megszerezzék. Ugyan most még rendezetlenül támadnak de hamarosan felülkerekednek rajtunk már csak a túlerejük végett is. ….Nem Azlin, meg kell semmisülnie az Akiorannak különben a mérleg nyelve a sithek oldalára billen.
-.....Biztos ezt akarod Janarus? -Kérdezte hitetlenkedve
-Igen, felkészültem a halálra. Nyerjétek meg ezt a háborút és állítsátok vissza az egyensúlyt a galaxisban.... Miattam ne aggódj Azlin, majd mesélek rólad Kenobinak. -Mondtam majd miután befejeztem a mondatomat rögtön be is következett az első detonáció és az adás megszakadt. Majd az elsőt követte a többi robbanás míg el nem ért hozzám. Az opera szám pont akkor ért véget a nagy fináléval és utána mindent elborított a hófehér fény és a béke.
2015.01.04. 18:37
MEXIM
Az egyik tiszt látván, hogy az önmegsemmisítő még nem aktív megkérdezte a taktikai tisztet, hogy miért nincs még elindítva a vissza számlálás. A taktikai tiszt elmondta neki a történteket. Erre a tiszt mérgesen fogta magát és felrángatott Maria teste mellől és kérdőre vont.
-Mit csinált admirális, az emberek köztük Maria Kin tábornok nem azért adták az életüket, hogy ön itt sajnáltassa magát mert meghalt a tábornok. Mariát mindannyian szerettük és tiszteltük, de életét áldozta azért, hogy az ellenség ne szerezze meg ezt a fegyvert. Tudom, hogy ez kevés vigasz most, de kérem, hogy fejezze be amit elkezdett és akadályozza meg, hogy az ellenség győzzön.-Mondta a tiszt.
Ráeszmélve arra amit a tiszt mondott rájöttem, hogy igaza van és nincs értelme gyászolni, Hisz hamarosan újra találkozni fogunk. Így annyit mondtam a tisztnek.
-Köszönöm........és sajnálom.
-Nincs mit megbocsájtani. -Felelte és bólintott, hogy tegyem amit tennem kell mivel már mind készen állnak az elkerülhetetlen végre. Majd könnyes szemmel oda mentem a számítógéphez és beírtam a kódot. Ezzel elindult a vissza számlálás.
-Figyelem, figyelem, a hajó önmegsemmisítő rendszere aktiválva lett. Mindenki haladéktalanul hagyja el a hajót. Az önmegsemmisítő tíz perc múlva robban.
Ezt meghalva sithek megindultak a híd ellen, hogy leállítsák a vissza számlálást. Az a tiszt aki helyre rázott látva mit közelit így szolt az emberekhez.
-Emberek! Elérkezett az utolsó csatánk, Eddig mindannyian beosztások és parancsok szerint éltünk, de legyünk hát mind egyenlőek halálunk percében és védjük meg a hidat, hogy ellenségeink ne győzedelmeskedjenek. Ha mind össze fogunk nem győzhetnek le. Ki tart velem a dicső halálba? Erre válaszul az emberek fellelkesülve kiáltották: MI!!!! -Azzal elindultak az ellenség fogadására, de én a tiszt után szóltam.
-Megtudhatom a nevét mielőtt elmegy?
-A nevem Carth Onasi.-Válaszolta.
-Köszönöm. Megtiszteltetés volt önnel szolgálni Carth Onasi. Válaszoltam majd szalutáltam, erre ő is szalutált és így felelt.
-Önnel is megtiszteltetés volt Janarus admirális.-azzal fogta magát és a többiek után ment.
Én ottmaradtam egyedül a hídon. Oda mentem a számítógéphez és beraktam az egyik kedvenc szimfóniámat, ami pont illet ide, az utolsó csatáról szól. Egy kicsit szomorú de minden pillanatában mégis oly gyönyörű. Majd felültettem Mariat és leültem mellé a földre. A számítógépen monitorján látszott, hogy az eddig fölényben lévő sithek semmit nem tudtak tenni a védekező csapataink ellen. Mindenki egyszerre akart a hidra jönni, hogy kikapcsolja a vissza számlálást. A túlzott élni akarásuk és félelmük a haláltól megbontotta az egységüket, de ezzel csak siettették az elkerülhetetlen véget.
2015.01.04. 18:35
MEXIM
-Ahogy veled is barátom. -Mondta Maria majd embereivel eltorlaszolta a bejáratot és védekező állásba helyezkedtek. Hamarosan egymás után estek el a hajó szintjei. Néhány fedélzetet kivétel csak mi maradtunk. A kamerákon látszott, hogy hamarosan ide érnek.
-Mennyi idő míg el indíthatjuk az önmegsemmisítőt? -Kérdeztem
-Még tíz perc uram. -Válaszolta a taktikai tiszt.
-Annyi időnk nincs, siettesd meg a dolgot.
-Igen uram.
Pár perc múlva meg is jöttek. A sith harcosok elkezdték átvágni a fénykardjaikkal az ajtót majd mikor eléggé meggyengítették technikusok jöttek és bombákat szereltek az ajtóra. Addig mi lőállásokat foglaltunk el és vártuk mikor jönnek be. Majd berobbantották az egészet és beözönlöttek. Véres harc vette kezdetét amiben egyre jobban kezdtek felmorzsolni minket, de próbáltunk kitartani amíg csak lehetett.
-Uram!!! -Kiáltott a taktikai tiszt. -Meg van már csak az ön kódjai hiányzik és el indul a vissza számlálás.
Én oda rohantam a számítógéphez és elkezdtem beütni a kódjaimat. Annyira igyekeztem, hogy nem is vettem figyelembe a mögöttem dúló harcot. Ami nagy hiba volt mivel az egyik sith harcos észre vette mire készülök és megindult felém. Maria ezt észre véve is elindult, hogy megállítsa de látta, hogy csak úgy tudja megállítani ha közém és a sith közé áll. A sith leszúrni készült mikor is elé ugrott. Mariat mellkason szúrta és nekem nyomta felborítva ezzel engem. A sith meglepődött és húzta volna ki a kardját de akkor Maria hirtelen megragadta a karjait és szorosan magához húzta, hogy ne tudjon szabadulni. Én hirtelen felkeltem és akkor megláttam mit tett értem Maria és hogy a sith próbál szabadulni de nem megy neki. Ekkor elborította az agyam a méreg és őrjöngve lőttem szitává a sith fejét. Mikor a sith elterült akkor magával rántotta a kardját és Maria megrogyott. Én elkaptam mielőtt a földre esett volna és leültem vele. Maria még utoljára rám mosolygott aztán szép lassan elszállt belőle az élet. Én lecsuktam a szemeit és a gyászba merülve ültem ott Maria holtestével a kezemben. A taktikai tiszt kiáltozott, hogy írjam be a kódokat, de meg sem tudtam mozdulni. Már majdnem elfoglalták a hidat mikor hirtelen az a rengeteg köztársasági akik úgy döntöttek, hogy maradnak a hídhoz értek és megölték az összes ellenséges egységet.
2015.01.04. 18:32
MEXIM
3. fejezet: Csapda és halál.
Janarus admirális beszámolói:
 
-Vissza számlálást megkezdeni. -Hallatszót a hangszórón a taktikai tiszttől. -Hamarosan Coruscanthoz érünk. Még három, kettő, egy, zéró. -Amint elhangozz már ki is léptünk a hipertérből és egyből tűzet nyitottunk az ellenséges hajókra, ők erre az elvárásainknak megfelelően is cselekedtek. A bombázóink és a hajóink tüze a megfelelően össze tömörítette a hajóikat. Az ssd-ék tüzelési pozícióba is álltak és már tüzeltek volna de robbanás sorozat rázta meg egyik a másik után.
-Mi történt? -Kérdeztem?
-Az axiális ágyúk berobbantak aminek a hatására a hajó rendszereinek nagy része elszállt. -Kiáltotta az egyik tiszt. Az Akioran súlyosan megrongálódott. -A többi ssd-é szerencsére jobban járt de ők sem tudják használni az axiális ágyúkat. De nekünk tönkre mentek pajzsain, a fegyverzet nagy része is oda és a hajtóművek is épp, hogy működtek. Egyedül a kommunikáció működött jól meg az érzékelők. És megtörtént amitől féltem. Hirtelen a hipertérből rengeteg Sith hajó lépet ki és egyből támadták a hajóinkat. Az Akiorant folyamatosan zárták körbe elzárva a szövetséges hajóktól és átszálló hajók százait küldték a hajóra. Tudtam mire készülnek, így kikellet adnom a végső parancsot.
-Önmegsemmisítőt aktiválni, a hajó nem kerülhet az ellenség kezébe. -Adtam ki a parancsot.
-Hajót ért károk miatt az ónmegsemmisítőnek idő kell ahhoz, hogy működésbe lépjem és folyamatosan felügyelni kell mert nem tudjuk vissza fordíthatatlanra állítani, így bármikor ki tudják kapcsolni. -Mondta a taktikai tiszt.
Tudtam, hogy ennek fényében nem hagyhatom el a hajót, hisz nem szerezheti meg az ellenség ezt a hatalmas erejű fegyvert. Így fájó szívvel ugyan de ki adtam az utolsó parancsom.
-Mindenki aki teheti azonnal menjen a legközelebbi mentő kabinhoz és haladéktalanul hagyja el a hajót. Ég önökkel és az erő legyen mindnyájukkal. Maria te is menj. -Mondtam.
-Nem hagylak magadra, hisz nélkülem egy percig sem tudnád tartani a hidat. -Válaszolta.
-Ne vitázz hanem indulj.
-Nem és ez az utolsó szavam.
-Bolond vagy, hogy maradsz..........., de köszönöm, hogy elkísérsz az útólsó utamon. Megtiszteltetésvolt veled szolgálni.
2015.01.04. 18:21
MEXIM
-A Tetrak és a Saiga nélkül egy kicsit nehezebb lesz, de így is győzhetünk ha nagyon gyorsan zűrzavart okozunk az ellenség soraiban. Remek terv.-Válaszolta Janarus.
-Én a Korráról irányítom a hadművelet te addig az Akiorant irányítod. -Mondtam.
-Értettem.
-És Janarus! Minden olyan hajó aki a következő huszonnégy órán belül nem érkezik meg, azok csatlakozzanak Yodához.
-Rendben.-Válaszolta.
Majd a hídra mentem és holokivetítőn minden hajóval közöltem a tervet. A huszonnégy óra múlva már minden készen állt így kiadtam az indulási parancsot és már indult is a flotta.
-Az erő legyen mindannyiunkkal.
2015.01.04. 18:19
MEXIM
2. fejezet: Mentő akció
Azlin Mei elbeszélései:
 
Épp a Korra fedélzetén tartózkodok és próbálok meditálni, de a gondolattól, hogy már napok óta csak vesztegelünk a hajók javítása miatt, eközben Coruscantot folyamatos támadás alatt tartják és mi nem tudunk semmit tenni. Emiatt folyton ki zökkentem a koncentrálásból. A sikertelen próbálkozások hatására inkább elindultam a híd felé megtudni, hogy állnak a javítási munkálatokkal. A hídhoz vezető úton egy lélekkel sem találkoztam. Miközben mentem eszembe jutott, hogy holnap lesz négy éve, hogy Kenobi mester meghalt a Korribani mentő akcióban.
-Négy éve már annak a csatának, de még mindig fáj vissza emlékezni. -Mondtam miközben haladtam a híd felé.
Mikor beléptem láttam, hogy lázasan megy a munka. Megláttam a fő mérnököt és épp odamentem volna hozzá mikor egy vész jelzést fogtunk. Egy videóüzenet volt Coruscantról még hozzá Devisstől. Ez állt benne:
„Ez egy segély kérő adás minden Köztársasági hadihajó számára a Coruscanti véderő parancsnokától. Az állandó felszíni bombázás és a túlerőben lévő sith csapatok folyamatos előrenyomulása végett Coruscant védelme lehetetlenné vált. Kérek minden Köztársasági hadihajót, hogy küldjenek felmentő sereget különben napokon belül felmorzsolják a védelmünk. Ismétlem azonnali segítségre lenne szükségünk különben vége min....zzss....ss..........” -Itt vége szakadt az adásnak.
Ettől az üzenettől mindenki ledöbben, hogy a helyzet idáig fajult. Hosszú csend után így szóltam.
-Mikorra végeznek a javításokkal? -Kérdeztem.
-Néhány óra és indulásra kész. -Válaszolta a főmérnök.
-Remek.
-És mihez kezdünk ha odaérünk? Kevesen vagyunk, meg kéne várni a maradék hajó kötelékeket. -Mondta Janarus.
-Sajnos nincs elég időnk, ha tovább várunk akkor csak a Coruscantiak vesztét siettetjük. Ezért a túlerő ellen hasonló taktikát vetünk be mint Coruscant első ostromakor, mikor a Sovereign-geket foglaltuk vissza.
-Vagyis a lehető legközelebb ugrunk ki a hipertérből, hogy a Sith hajók közvetlen közelébe kerüljünk ezáltal zavart keltünk a soraikban és a hajók, vadászok és bombázok össztüzével a lehető legkisebb helyre szorítsuk őket?
-Pontosan. És amint össze álltak közéjük lövünk az axiális ágyúkkal.-Válaszoltam
2015.01.04. 18:18
MEXIM
-Mondtam és a kezükbe adtam egy-egy képet. Őket kell élve elfognotok, a Mesternek külön terve van velük. És Maris! -Szóltam neki és adtam egy másik képet a kezébe. -Ahhoz, hogy elfogd a célpontod ahhoz előbb rajta kell túljutnod. De semmikép sem ölheted meg. -Mondtam és vártam a reakciójára, Maris tekintete teljesen megváltozott a kép láttán, az unott tekintetből átváltott véresen komolyra. -Meg értetted azt amit mondtam?
-Nem! Ha meglátom akkor meg fogom ölni. -Mondta elhidegült hanggal bámulva a képet.
-Azt szigorúan megtiltom neked. -Válaszoltam
-De miért nem ölhetem meg? Hiszen ő volt az aki......
-Igen Maris, tudjuk, hogy ki ő és mit tett de akkor sem ölheted meg.
-De miért nem?!? -Kérdezte elég hangosan és ingerülten.
-Mert a mester azt parancsolta!... Ellen szegülsz a mester parancsának? -Kérdeztem tőle kérdőre vonoan. -Ne feledd, hogy mi mind az életünkkel tartozunk neki. Főleg te Maris Brood!
-Soha nem feledem, ahogy az eskümet sem. És te soha ne merd megkérdőjelezni a hűségem! Ha a mesternek élve kell akkor élve fogom hagyni, de teszek róla, hogy egy életre megjegyezze a nevem. -Válaszolta majd sarkon fordult és elment.
-Brood! Mivel egy flotta ellen mész ezért az Afaridot a parancsnokságod alá helyezem. -Szóltam utána, de ő csak megvonta a vállát és elment.
-Kérlek bocsáss meg a hadnagyomnak. Csak kifejtette a véleményét. -Mondta Atton.
-Ő is tudja jól, hogy a mester parancsai nekünk mindenek előtt áll és semmilyen formában nem szeghető meg.
-Tudja de sok még benne a gyűlölet, hisz te is tudod min ment keresztül míg idáig eljutott.
-Tudom és megértem az érzéseit.
Két órával később mindenki a helyén volt így parancsot adtam a hadművelet végrehajtására és már indultak is a hajók.
2015.01.04. 18:17
MEXIM
A GÉPEZET BEINDUL.
 
1. fejezet: A terv.
Natasi Daala elbeszélései:
 
Mikor vissza tértem a küldetésemről a bázisra, rögtön mentem jelenteni a mesteremnek de ő nem volt a fő terembe, de amint beléptem rögtön megjelent a hólókivetítőn élő adásban.
-Mesterem. A feladatott sikeresen elvégeztem és megszereztem a Lehoni sötét elemet a szerkezethez. A jelentés után nem is mondott semmit csak átküldött egy tervet amit szemügyre vettem és utána ezt válaszoltam:
-A parancsai világosak mester. Máris nekilátok a végrehajtásának. -Válaszoltam, ő pedig szétkapcsolta az adást. -Százados!
-Igen asszonyom? -Válaszolta.
-Hívja össze a listán szereplő tiszteket beleértve az Omnickido vezetői is a tárgyaló terembe.
-Igen is.
Fél órával később már mindenki a tárgyalóban volt. Én habozás nélkül belekezdtem a terv ismertetésébe és bekapcsoltam a hólókivetítőt. Láttam, hogy mindenkinek elnyerte a tetszését és mikor a végére értem az egyik tábornok ezt kérdezte:
-Ő részt vesz az ütközetben?
-Személyesen nem. -Válaszoltam. -A helyszínen nem lesz ott, de az új fegyverével hatalmas előnyt biztosít a számunkra. Most induljatok és készítsétek fel a sereget. -Mondtam és mindenki elindult, hogy elvégezze a feladatát. -Atton, Maris! Ti még maradjatok. Rátok más feladatok várnak.

 

2015.01.04. 18:10
MEXIM
2013.12.13. 21:08
MEXIM
Fives elbeszélései 3/3:
 
- Igen, de ez nem minden ismét felbukkant a Serran jellel ellátott flotta. Lehon pusztulása előtt hajókra tették a lakosságot.
- Tehát egy újabb világra csaptak le. Megjelenésük óta ez már az ötödik amit megtámadnak. Illetve még a Konzorcium konvojait is zaklatják. De mi lehet a céljuk ezzel?
- Nem tudom asszonyom, de eddig csak kifosztották a bolygót amit megtámadtak és nem pusztították el.
- Nem hiszem, hogy ők lettek volna, különben nem rakják hajókra a lakosságot plusz a Tythont nem támadták meg. Szerintem más áll a rejtélyes energia és a bolygók elpusztítása mögött. De most térjetek vissza. Szeretnék személyesen hallani mindenről amit csak tudtok.
- Értettem. - Válaszoltam.
Mikor a teljes menekült flottával vissza értünk a megbeszélt helyre és leszálltunk a hangárban ott Maria fogadott bennünket aki elmondta, hogy időközben a Sithek is támadásba lendültek Coruscant ellen. Tárgyaló teremben Odan-urr, Predor és én jelentést tettünk. A jelentés után síri csend lett a teremben hosszú percekig. Csendet végül Azlin szakította meg.
- Ez súlyosabb mint gondoltam. Mérlegelve a helyzetet arra a következtetésre jutottam, hogy elindítom a Gemini tervezetet.
- Tényleg nincs más választásunk csak a tervezet? - Kérdeztem.
- Sajnos nincs. - Válaszolta azzal felállt és oda ment a kommunikációs terminálhoz. - Figyelem a teljes flottának. Bizonyára már értesültek, hogy a flottánk fele köztük a Tetrak és a Saiga is megsemmisült egy a Tython és Lehon elleni támadás alatt. E két bolygó szintén elpusztult a támadás következtében. Ráadásul a Sithek megtámadták Coruscantot is. A helyzet súlyosságát érintően életbe léptetem a Gemini tervezettet. Készüljön mindenki mert nagyon nehéz feladatnak nézünk elébe. Az égiek óvjanak mindnyájunkat.
2013.12.13. 21:06
MEXIM
Fives elbeszélései 3/2:
 
Tizenöt perccel később már a tárgyaló teremben ültünk.
- Tehát a Lehon is elpusztult? - Kérdeztem a Predort.
- Igen.
- Mennyien vesztek oda?
- Épp ez a fura, hogy minimális volt a veszteségeink voltak.
- Mi? Minimális?
- Igen, egy nappal a bolygó elpusztulása előtt egy megszálló flotta érkezett a bolygónkra. Mivel a harcosaink jó része a frontokon harcol és a bolygó nem volt felfegyverezve. Így könnyen legyőztek minket. De nem rendeztek vérfürdőt és csak kábító fegyverekkel támadtak.
- Fura, a Sithek nem ilyen nagy vonalúak. - Mondtam
- Nem a Sithek voltak. - Válaszolta a Predor.
- Akkor a Konzorcium? - kérdezte Hardcase.
- Nem is a Konzarcium. Teljesen mások voltak. Eddig még ismeretlen hajó típusokkal támadtak. Egyszerűen lefegyvereztek minket aztán megparancsolták, hogy hadlyuk el mindnyájan a bolygót és huszonnégy óráig ne jöjjünk vissza mert az a hajót ami az evakuálás után a rendszerben marad azt megsemmisítjük. Így is tettünk és mikor letelt az idő vissza mentünk, de a bolygóból már csak törmelék maradt semmi más.
- Volt valami ismertető jelük? - Kérdeztem.
- Az akciót egy vörös hajú, fiatal jedi lány vezette akit Segen-nek hívtak. De szerintem nem ő az aki az egészet irányítja. Illetve még egy két hajón ezt a jelet láttam. - Mondta mire felmutatott egy képet amire nekem kikerekedett a szemem.
- Ez a Serran jel. - Mondtam és sietve felálltam az asztaltól.
- Most hova megy? - Kérdezte a Predor
- Vissza a hajónkra. Azonnal jelentést kell tennem. Azzal vissza is mentem a hajóra és azonnal hívtam Azlin Meit.
- Mit sikerült kideríteni Fives? - Kérdezte.
- Nem sok jót. A Tython és a Lehon megsemmisült.
- A Lehon is?
2013.12.13. 21:02
MEXIM
Fives elbeszélései 3/1:
 
Nemsokkal Azlin parancsa után felszálltunk és elindultunk a Tython felé kideríteni mi történt. Mikor ki léptünk a hiper térből aszteroidák és hajó roncsok fogadtak minket.
- Tehát a harmadik verzió vált valóra. - Mondtam.
- Te jó ég. Mi történt itt? - Kérdezte Kix
- Bármi is volt hatalmas pusztítást végzett..........Még a Tetrak és a Saiga se bírta ki. - Mondtam miközben a roncsok között rámutattam a két ssd-é felismerhető darabjaira. - Vannak életjelek?
Kix az érzékelőkkel végigpásztázta a rendszert és ennyit mondott. - Nincsenek. - Válaszolta
Odan mestert egyszer csak megszédült, elfogta valami rossz érzés.
- Mi történt mester? Rosszul van? - Kérdezi Kix.
- Ez a rosszul lét nem testi, ez lelki. Fájdalmat, kétségbe esést, kint és halált érzek, méghozzá milliókét. Egy személyt érzek az események hátterében és egy árnyat.- Válaszolta Odan-urr.
- Egy árnyat? - Kérdeztem.
- Igen, ismerős de mégis olyan távoli. Érzem az a jót de körülveszi a mérhetetlen gonoszság és.......
- Nem akarom megzavarni az eszme cserét de társaság érkezik. - Vágott közbe Hardcase.
Egyszer csak rengeteg Acclamarator és Rakata hajó lépet ki a hiper térből. Mindegyiken Köztársasági jelzés volt.
Hívást kaptunk a parancsnoki hajóról. Az egyik Predor volt.
- Mi történt itt? - Kérdezte.
- Az egész bolygó és a flottán fele elpusztult egy általunk ismeretlen energiától. - Válaszoltam.
- Ahogy a Lehon is. - Válaszolta vissza a Predor.
- Ezt, hogy érti?
- Szálljanak le a hangárban, sok mindenről kell beszélnünk.
2013.12.13. 21:00
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései 2/2:
 
- Az érzékelőkkel nem tudnánk kideríteni, hogy mi történt? - Kérdeztem.
- Hát igen.........a bökkenő, hogy mikor kiléptünk a hipertérből a vissza maradt sugárzás tönkre tette a flotta minden hajójának a nagy hattávú érzékelőket és a hiper hajtóművekben is kárt tett.
- Meddig tart kijavítani ezeket a hibákat?
- Két esetleg három nap.
- Értem......és mi a harmadik lehetőség?
- Az a legrosszabb verzió. Mert ha számításaink igaz akkor ez az energia mennyiség az egész bolygót meg a körülötte levő hajók pusztulását is képes okozni.
Ezeket halva szinte ledermedtem a megdöbbenéstől, hisz azon a bolygón több millióan éltek és még a negyede sem lett evakuálva. Végül feleszmélve odamentem a holovevőhöz és hívtam Odan-urr mester aki épp Fivessel beszélt. Felvázoltam nekik a helyzetet és és parancsba adtam nekik, hogy szedjétek össze Hardcaset és Kixet, aztán a Hondzsuval haladéktalanul induljatok a Tython felé.
- Tudni akarom mi történt mikor távoztunk. - Adtam ki nekik a parancsot.
- Igen is asszonyom. - Válaszolták.
2013.12.13. 20:58
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései 2/1:
 
Épp kiadtam az útirányokat és már indultak is a hajók mikor a műszerek ismeretlen anomáliákat észlelt de már nem tudtunk foglalkozni vele mert beléptünk a hiper térbe. A hiper térben való utazás alatt jobban megvizsgálták azt a kevés adatot amit be tudtak gyűjteni az érzékelők és hátborzongató eredményekről számoltak be.
- Asszonyom, észleltünk valamit amit jobb ha megnéz. - Mondta az egyik elemző. Én odamentem a monitorhoz hogy rápillantsak de nem igazán értettem az adatokat.
- Kérem fordítsa le úgy, hogy én is megértsem. - Válaszoltam.
- Rendben. Látja ezeket a görbéket. Ezek hatalmas energia mennyiség megjelenését mutatja amit nem tudunk beazonosítani de közvetlenül az indulásunkkor jelent meg. Ez számunkra ismeretlen energia ami aggodalomra is okot adhat.
- Értem,..........mikor érünk a megbeszélt helyre?
- Három óra múlva. - Válaszolta Janarus.
Három óra múlva meg is érkeztünk a titkos helyre de volt egy hatalmas problémánk. A flottának több mint a fele nem érkezett meg.
- Hol van a flotta többi része? - kiáltottam fel egy kicsit ingerülten.
- Nem tudom asszonyom. - Válaszolták a tisztek.
- A Tetrak és a Saiga se érkezett meg. - Válaszolta egy másik tiszt.
Mindenki értetlenül állt a dologhoz. Ekkor a fő technikus odajön hozzám.
- Asszonyom! Nekem van egy elméletem a történtekről. - Mondta miközben a kézében lévő műszer képernyőjére mutatott. - A többi technikussal az adatók tüzetesebb vizsgálata után arra az feltételezésre jutottunk, hogy az energia amit közvetlenül az indulásunkkor észleltünk az három lehetséges: az első lehetőség, hogy akik később léptek be a hiper térbe azokat az energia kidobta és és egy jó néhány rendszerüket ki is égette. A második lehetőség, hogy amikor ezek a hajók beléptek a hiper térbe az energia amivel kapcsolatba kerültek egy jókora löketet adott nekik ami túlvitte őket .
- Mennyivel mentek túl rajtunk? - Kérdeztem.
- Nehéz megmondani, de az energia mennyiséget tekintve nem lennék meglepve ha már egy szomszédos galaxisban lennének.

 

2013.11.21. 18:03
swmaster

A flotta már néhány órája elindult, így gondoltam ideje megnézni mi a helyzet:

-Jelentést! - szóltam oda az egyik parancsnoknak a hídon.

-Nagyuram, a köztársaságiak valamilyen érthetetlen oknál fogva nem reagáltak, így a flotta elérte a bolygót és a terv szerint megkezdték a főbb épületek elpusztítását. Híreink szerint egyelőre egy járműnek sem sikerült elhagynia a területet.

-Szép munka, parancsnok! Folytassák a tüzelést, próbálják meg a maximális teljesítményt kihozni azokból a csillagrombolókból, amíg meg nem semmisült a bolygó teljes felszíne és minden ami valaha rajta élt és mozgott!

-Igenis Nagyúr!

Azzal otthagytam a hídat és elindultam a meditációs kamrám felé.

2013.10.26. 22:54
swmaster

(A hídon a gondolataimba merülve nézek ki az űrbe, amikor egy tiszt érkezik mögém...)

-Nagyúr! Most jött a hír, hogy a Tythont erőteljes támadás érte, a károkról sajnos nincs információnk.

-Remek, ezek szerint a dolgok a terveink szerint haladnak...Admirális! Jelezzen az álcázott flottának, hogy indulhatnak! További parancsok: "Egyenesen a bolygó felé haladjanak, megállás nélkül...ha az ellenséges hajók tűzet nyitnak, viszonozzák, de tartsák az útvonalat. Ha sikerül elérniük a bolygót teljes tűz a felszínre, mindenre lőjjenek, amit csak látnak!"

-Igenis Nagyúr!

(Néhány perccel később.)

-A flotta jelenti, hogy elindultak.

-Szép munka, admirális!

2013.10.23. 10:10
Deviss

Sötét időket élünk..Azlin utazása után ismént robbanás történt a Jedi Templomba... Feleszméltem a robbanásból,pár percig kába voltam,de nem ülhettem ölbe tett kézzel,cselekednem kellett,túlélőket kell keresni. Eltört az összes kommunikációs eszközöm így nem tudtam több segítséget hívni,valami pedig zavarta az adást is,mert a mellettem fekvő holtest komlinkje sem fogott egy jelet sem.Tudtam sok a veszteség,munkához is láttam,bár nem tudtam felmérni a károkat. Két tornyot totálisan elvesztettünk és a Nyugalom Tornya is szinte kettéhasadt,pedig ez volt a legerősebb tornyunk.. Romok közül megpillantom Yoda mestert,aki válságos állapotban van.
-Yoda Mester!!
Megszólalni nem tudott,csak egy romkupacra mutatott,tudtam,hogy van ott valami... Egy nagy kapszula volt,ahol vagy 6 padawan kuporodott össze. Kapszulából kivettem őket,majd rájuk parancsoltam,hogy maradjanak közel hozzám. Visszamentünk Yoda mesterhez,padawanok szomorúak voltak,féltették a mestert,de ebben a pillanatban megjelenik Azad,aki segít kivinni a padawanokat és Yoda mestert. Kiértünk,tudtuk számunkra még nincs vége és akárhogy is maradni akarunk,nem maradhatunk segíteni,intézkednünk kell. Katonai támaszpont felé igyekezünk,ahol további infót kapok,hogy nem csak a Jedi Templomnál volt merénylet,hanem a kikötőben,szenátusnál és a város további pontjain,ez nagyon aggasztott. Egyből elrendeltem a harmadfokú készültséget,ami azt jelentette,hogy minden egyes Coruscanti katonát kirendeltünk az utcákra,az egész bolygót lezártuk,ezzel megakadályozva a további ellenséges erők beszivárgását,illetve flottákat hívtunk haza a csataterekről.Csapatokat rendeltünk ki a robbánások helyére. Rendőrség szerepét a harc képzett klónjaink fogják átvenni,hogy a rendőrségi intézkedéseinken változtassunk,veszélyes rabokat elszállítottuk egy földalatti bázisra,hogy ne legyen nagyobb lázongás.

-Veszteségünk? -kérdeztem az egyik elemzőtől.
-Negatív parancsnok. Rekonstrukcióval tudom csak szemléltetni,hogy a rendszer összesen hány áldozatot számol.
-Akkor dolgozzon és mutassa!
-Rajta vagyok,bár választ még most nem tudok adni,mert összeomlott a rendszer.
-Csudába már.
-URAM! Újabb robbanás a Jedi Templomba!
-A francba,mindenki készülődjön. Indulunk! Kell a segítség nekik.

Pár perc múlva megérkezünk,felvesszük az alakzatot,mert a veszély még fent áll,sokan jelennek meg a népből,ez pedig rossz,mert az ellenség könnyen eltud rejtőzni a tömegben,így próbáljuk feloszlatni őket,de eközben én egy csapattal bemegyek a Jedi Templomba.. Egyre nagyobb károk lettek,de ezt fokozta,hogy megpillantottam Aver mester,Christiana,Christin holtestét akik szinte a testvéreim voltak.. Kivitték a holttestüket,én pedig további túlélőket keresek és várom az elemzőm információit,hogy merre keressem a túlélőket,hol mutat életjelet,közben pedig Azlint akarom elérni,de nem válaszol..Elemzőm szerint pár 3 órája elveszett a kapcsolat vele,nem tetszik nekem,bár csapatokat nem tudunk kirendelni,nagyobb gondunk van annál.

2013.10.20. 21:04
patrik1957

*rejtett rész felfedve pár kommenttel előbbről*

2013.10.20. 20:03
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései:
 
Órákkal ezelőtt még a Coruscanton voltam. A káosz és bizonytalanság közepette. De már nem, itt vagyok a nyugalom egy utolsó pontján ahol még tart a béke. Csak az a kérdés meddig. De nem azért vagyok itt, hanem azért, hogy vissza találjak régi önmagamhoz és végre mesteri szinten tudjam használni az örökségem anélkül, hogy bármi gond merülne fel a használatakor. Egyszer csak velem szembe jön egy nagyon öreg Jedi mester aki egykor Kenobi mester harcos társa volt még mielőtt én a tanítványa lettem volna.
- Üdvözlöm mester, mily régen volt már, hogy találkoztunk, hogy van mostanában? - Kérdeztem.
- Üdvözöllek a Tython bolygón Azlin. Jól, köszönöm kérdésed. Mi szél hozott ide? - Kérdezte.
- Pihenni jöttem ide és, hogy újra vissza találjak magamhoz, mivel Kenobi mester halála után nem alakultak rózsásan a dolgok és kis híján elemésztet a sötét oldal.
- Hát igen. Kenobi mester halála mindannyiunknak nagy veszteség....... De a Tythonnál jobb helyet nem is találhattál volna arra, hogy megvalósítsd amiért idejöttél. És meddig maratsz?
- Míg rendbe nem jövök testileg és lelkileg.
- Akkor sok sikert Azlin. De most már megyek mert várnak rám a Padawanok. - Válaszolta és azzal el is ment. Én meg mentem a szállásom felé, hogy lepakoljam a dolgaimat, hogy neki állhassak a meditálásnak és az edzéseknek.

 

2013.10.20. 19:59
MEXIM
2013.10.10. 18:05
swmaster

-Nagyúr!...A flotta felkészült. Közel ezer álcázott csillagromboló készült el, csakis erre az összecsapásra.

-Ha készen állnak indítsák el a flottát, ne menjenek túl közel a Coruscanthoz, egyelőre csak várakozzanak, és ami a legfontosabb: maradjanak álcázásban további parancsig!

2013.10.10. 15:58
patrik1957
2013.10.06. 22:27
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései:
A robbanások hallatán felugrottam az ágyamból és kirohantam a kórteremből, hogy kiderítsem mi történt. Láttam, hogy a jedi templomot fejvadászok ostromolják és Coruscant lassan a káoszba süllyed.
 - Na ennek most véget vetek. - Mondtam majd magamhoz hívtam az erő segítségével a fegyvereimet és elindultam, hogy megtisztítsam a templomot az illetéktelen behatolóktól.
De még mielőtt nekialhattam volna ennek, el kellet végeznem egy szertartást amivel ideglenesen megoldás a sebeimre, hogy tudjak harcolni. Amint neki álltam rögtön úgymond füstölni kezdtek a sebeim és néhány perc múlva be is gyógyultak. Aztán sajnos újra merítenem kellet a sötét oldal erejéből. Nemsokára elindultam a fő bejárat felé. Útközben jó pár fejvadászt ártalmatlanná tettem. és elég gyorsan leszámoltam a fejvadászokkal. Aztán leértem a főbejárathoz és látom, hogy rengeteg fejvadász és kalóz van ott. Erre elborította az elmémet a sötét oldal és egy hatalma erőrobbanással elsöpörtem mindent és mindenkit az útból.
 - Ti semmirekellő férgek! Mit képzeltek, hogy betörtök a megszentelt Templomunkba, pusztítotok és raboltok. Ezért kitépem a beleiteket. - Ordítottam nekik hangosan. Aztán kimentem utánuk és elkezdtem lekaszabolni őket.
  A legrosszabb nem az volt, hogy öltem. Hanem az, hogy olyan jó érzés töltött el közben. Hangosan nevettem miközben öldöstem őket és élveztem. Ekkor megérkezett a felmentő sereg Yoda mester vezetésével és Deviss kíséretében aki látván mit művelek rögtön megállított az erővel és távol tartott a fejvadászoktól akik kihasználva a helyzetet futásnak eredtek. Én erre nagyon dühös lettem és neki akartam rontani Yoda mesternek de akkor Deviss mint egy faltörőkos ugrott nekem és levitt a földre.
 - Térj magadhoz Azlin, ez nem te vagy, térj végre észhez. - Mondta miközben lekevert egy pofont. Ettől én magamhoz tértem.
 - Minden rendben, újra én irányítok és nem a dühöm. - Mondtam majd a nagy erőhasználattól amit a bejáratnál csináltam elájultam. Nem tudom meddig aludtam de mikor magamhoz tértem Deviss ott ült az ágyam mellet.
 - Meddig voltam eszméletlen?  - kérdeztem.
 - Három napig. - Felelte.
 - Pont mint régen..... Mi történ amíg feküdtem?
 - A kancellár látva a helyzet súlyát behívta a Bankár klán droidjait akiket kivégző módba kapcsoltak és parancsba adták nekik, hogy akik az első felszólítás után nem adja meg magát az öljék meg. A Sith flotta viszonylag hamar eltűnt. Csak kevés kárt okoztak. Az incidens után a kancellár kihirdette a statáriumot és minden Coruscanti lakosnak jelentkeznie kell a körzeti szűrőállomásokon, hogy kiszűrjék báb tesztel az alvó ügynököket. Eddig kilencvenhét polgárról derült ki, hogy alvó ügynökök. Ráadásul a kancellár még a megmaradt fejvadászokat felvette szerződéses állományba. Revan viszont eltűnt, sehol nem találjuk. Az is lehet, hogy elhagyta a bolygót. Viszont ami a templom bejáratánál történt az eléggé aggaszt. Mi történt?
 - Sajnos túl sokat használtam a sötét oldalt és nem pihentem eleget a használata között ezért elkezdte átvenni az uralmat felettem. Az igazat megvallva az utóbbi hónapok eseményei eléggé elszívták az erőmet, belefáradtam az egészbe. Épp ezért döntöttem úgy, hogy holnaptól a Tythonon fogok lábadozni és újra formába jönni.
 - És meddig fogsz távol maradni?
 - Még nem tudom, tálán hetekig de az is lehet, hogy fél évig.
 - Akkor térj vissza hamar, szükségünk van rád a harcokban. De most mennem kell mert sok a teendőm. - Mondta Deviss azzal fellát elköszönt és elment. Én pedig vissza feküdtem. Másnap pedig nehéz szívvel de elindultam a Tythonra, hogy vissza találjak önmagamhoz.
2013.10.06. 16:01
Darth Revan

A Végszó.

Jöhet a második fázis."Felkeltettük az alvó ügynökeink egy részét",akiket már évekkel ezelőtt beépítettünk a Galaktikus Köztársaságba.Eljött az,amire biztosan nem számítottak. Több katona,tiszt,pilóta,orvos,vegyész,takarító,szenátor satöbbi a mi emberünk volt,akikről még csak nem is tudtak,de nem mindenkit "keltettünk fel" csak akik kellettek az akcióhoz. Ügynökeink elfoglalták az Ion ágyuk egy részét amelyeket az űrbéli blokádokra fordítottunk,s e lépéssel meggyengítettük. Ezután a többi ügynökünk,akik igazából már csak pilóták és katonák voltak,elindultak a bolygóról,hogy megtámadják a blokádot,hogy nagyobb sikert érjünk el egy nagyobb Sith Flotta megjelent a hiperűrből. Lehetetlenség volt,több felé figyelniük,ezért nagy károkat okoztunk már a kezdetekkor a blokádnak,persze meg sem említem,hogy eközben nem csak az űrben,hanem a bolygón is sok tennivaló,károk sokasága volt,hisz fejvadászok,sérültek,felrobbant épületek,bázisok fogadta a köztársaságot. Leállítottam a felvételt,s ahogy terveztem elhíreszteltem galaxis szerte,sőt még a Coruscanti adót is megzavartam,s sok utcán az üzenetemet és a felvételt közvetítették.Végszónak,csak annyit mondtam.
-Sajnálom!-majd jó messze a Központtól elrejtőztem a katonáimmal..

2013.10.06. 15:48
Darth Revan

Édes a bosszú II.

Már ott voltam a templom közelébe,tudtam,hogy most egy nagy robbanás lesz.
-BUUUUUUUM,BUMMMMMMMMM.
Nagy volt a robbanás,két torony le is dőlt,szinte több emeletből már csak por maradt. Káoszt kihasználva,próbáltam elmenekülni,de míg a Köztársasági erők az égő templomot figyelték,addig a fejvadászokat meg sem rázta a dolog,csak a pénzt akarták,így menekülésemkor hátralöktek,földre kényszerítettek. Ekkor közöltem velük,hogy a Köztársaság csak átver bennetek,nem kaptok semmiféle kreditet,semmit.
-HAZUDSZ KUTYA!
-Nem hazudok,vajon miért csatlakoztak most hozzánk a klónok,nem hiszem,hogy biztosítsák az utat,hanem,hogy mikor engem átvettek,akkor szitáválőnek titeket. Azért is engedtek be ennyi fejvadászt Coruscantra,hogy ezután elintézhessenek benneteket,hogy ne éljetek tovább,ne üssétek mindenbe az orrotokat.
De,tudtam,hogy csak a biztosra mehetek,ezért a kalóz csapatom,hirtelen megjelent a semmiből,mintha ők is a fejemet akarták volna,hoztak magukkal egy agyonvert embert,aki persze szintén az én emberem volt,csak Klón tiszti páncélzatban.
-Sajnos nem hazudik a kutya kedves fejvadászbajtársam. Itt van ez a tiszt,elmondta,hogy semmi sem kapnánk,de tudja hol a pénz. Bent a Jedi Templomba.
-Hmm,engedjétek el a kutyát.
-Köszönöm kedvességed,nos,akkor irány a pénz,nem? Segítek.
Hát persze,hogy nem segítettem,csak tettettem. Közben megérkeztek a sith pilótáink,akik persze köztársasági gépet vezettek,azonnal megtámadták az ellenséges hajókat,közben pedig mi is nekiiramodtunk a szárazföldi csapatoknak,Zannah pedig nagy létszámú Sith csapatot küldött hozzám. 15 perc alatt,szinte megöltük a kísérő csapatokat. A fejvadászok a Jedi Templomba siettek,addig én és katonáim nagy része elhagyta a templomot,mert közel volt a köztársasági segítség. Komoly sérüléseket szenvedtem,ezért én már csak nézhettem a többit. Egy civil hajóval felemelkedtünk,majd sorban néztük,ahogy felrobbannak a kijelölt épületek,kivéve a Szenátusi csarnok,mert az volt a legutolsó és hatástalanították a detonátorokat,de persze mesterlövészeim sok szenátort lelőttek,rohamosztagosaim pedig egypárat elkaptak,majd az esetleges tárgyalások  vagy a további szökéslehetőség miatt.
 

2013.10.06. 15:29
Darth Revan

Édes a bosszú I.


Készen voltam a tervel. Tudtam,hogy Azlin és Deviss most még magát is siratni fogja,hisz maguknak okozták a bajt. Elmentem a kocsmába,ami közel volt a Jedi Templomhoz,de még is elég jó helyen,hogy nem vettek észre minket. Zannah elmondta,hogy pár egységünk lebukott,de ők mind járulékos károk voltak,így a terv még sikerülhet.. Épp indulni akartunk,mikor belém kötött két részeg,én azon nyomban levágtam a fejüket,de tudtam,hogy most felismert mindenki,hamarosan a rendészet vagy egy nagyobb kalóz,fejvadász csapat lesz a nyakamon.
Köztársaság elég buta volt,hogy a fejvadászokat kisebb-nagyobb hajókutatás után továbbengedték csak miattam,hisz ezzel csak annyit csináltak,hogy egyre több katonám jutott be Coruscantra és ezzel megháromszorozódva a kezdetleges Sith erőt .Erre nem gondoltak,gyorsan akartak engem elfogni,aminek ez lett a vége. Persze,csak katonáim egy töredéke tudott ezzel bejutni Coruscantra és még így is több ezer fejvadász akarta a fejemet,de értek a nyelvükön,de erről majd még később beszélek.Szóval elhagytuk a kocsmát,kerestünk egy viszonylag magas lakosztályt,ahol ráláttunk azokra az épületekre,amit majd robbantani fogunk,de igazából nem is ezért akartam idejönni,hogy innen nézzem ezt a remek "produkciót",hanem csak,hogy innen felvegyem és galaxis szerte eljuttassam a videót,hogy így szórakozzanak a Sith Birodalommal. Világosodott,reggeledett eljött az én időm,de még mielőtt elindultam volna az első morzsákat lerakni,Zannah közölte velem,hogy a nemesebb,erősebb fejvadászcsoportok egyesültek,a siker reményében. Ez nagyszerű,de most majd meglátjátok miért. Nos,beléptem egy kocsmába,szétvertem mindenkit,tettetve,hogy be vagyok rúgva. Megjelent a rendészet,értesítették a jediket,de hiába a fejvadászok porig lőtték a rendőröket,ne hogy ne kapjanak értem semmit sem.
-Megvan a korcs,vigyük el a nagykutyáknak a pénz miatt,lődd fejbe Thommas.
-Hahahaha,úgy hallottam élve többet adnak értem.
-Lehet,de akkor nem kell hallani a mocskos szádat,lőjj.
-Várj,várj,várj.. 1 perc némaság volt ekkor,majd folytatom a mondanivalóm.
-Szerintem élve jobban akarnak,nagyobb jutalmat kapsz. Gondolj csak bele,szép hajó,sok credit,kitudja lehet még aranyozott lakosztályt is kaphatsz.
-Hmm,legyen. Kötözzétek meg.Most pedig nyomás.
Egész úton lökődtek,s mivel nem tudták,hogy engem hova kell vinni,ezért meggyőztem őket,hogy biztos a Jedi Templomba. Sikerül a tervem,örültem a fejemnek.
Már csak egy utolsó hosszú út volt,lehetett látni a Jedi templomot.. Útközben már Köztársasági erők is csatlakoztak az úgynevezett fejvadász konvojhoz. Vadászgépek,Gusnhippek,tankok,mindent amit eltudtok képzelni.

2013.10.06. 15:05
Darth Revan

Elment az eszük!
Épp leülök,majd kortyolgatom az italom,Zannah pedig a már régen elküldött protokoll tervemet hallgatja.
"Sejtettem,hogy valami nyomkövető volt rajtam.Technikus barátaim leszedték rólam ezt a nyomkövetőt a beépült embereim meg a Jedi Templomba vitték,hogy ha majd keresni kezdenek e kütyü segítségével,akkor a templomra kerüljön a figyelem.. Mivel,most sokáig "'anonymus" akarok lenni,ezért élesítettem a detonátorokat,amik a szenátori csarnokban,pár nagyobb "felhőkarcolóba/épületbe",egy hadi kikötőbe a börtönbe és persze a Jedi Templomban helyeztem el nyomtalanul. Ha elkapnak vagy az embereim elbuknak[akik rejtőzködnek Coruscanton] élesítem a detonátort,s ezzel akár több százezer élet a pokolban fog vacsorázni!  Elfogtunk pár szenátort,akit szintén megölünk,ha kell."
-Még csak most értesülsz erről? Visszahallgatva,elég hülye hangom van. -Kacagok
-Igen mester,kérlek ne haragudj emiatt,de az biztos,hogy fura hangod van,de még így is félelmetes.
-Ha nem a tanítványom lennél kedves Zannah,már rég nem élnél,mindig én vagyok az első,ezt ne felejtsd.
-Tudom mester. -suttogta.
Úgy e beszélgetés után 5 perccel egy tiszt rohan az épületbe,aki nagyon siethetett,mert beszélni alig tudott.
-Ur...am..hűűű... Galaktikus Köztársaság 10 milliárd nagyságú vérdíjat tűzött az ön fejére.
Italomat azon nyomban kiköptem.
-Hogy mi?
-Jól hallottad mester. - mondta mérgesen Zannah.
-HAHAHAHAHAHAHA.
-Akkor,mi legyen,jöjjön a protokoll?
-Nem még nem Zannah,van egy jobb ötletem 1 óra múlva légy annál a kocsmánál,ahol megbeszéltük még a kezdeteknél a jövőbeli terveket.
-Igenis. -olyan gyorsan elillant,hogy megkérdőjeleztem,hogy ő ember vagy szellem.
De nem ülhettem a babérjaimon,felkerestem az egyik biztonságos házat,majd tervet szőttem.
PIROS SZÍN: Még Alderaanon elrejtett hozzászólásom része!

2013.10.05. 19:56
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései:
Egy nappal Revan szökése után:
 Épp a Jedi templom kórház részén tartózkodtam mikor bejött Deviss.
 - Érzem rajtad, hogy valami nincs rendben. - Mondtam
 - Neked is jó reggelt Azlin és igen eltaláltad, van némi problémánk. - Válaszolta Deviss.
 - Mi történt? - Kérdeztem tőle, de tudat alatt már éreztem mit fog válaszolni.
 - Revan tegnap megszökött mikor a börtön felé haladtak vele.
 - Tudtam, éreztem, hogy ez lesz. Én hülye, vele kellet volna mennem és jobban biztosítani az utat.
 - Ez nem a te hibád, ezért ne ostorozd magad miatta.
 - Megyek és a föld alól is előkerítem aztán bevágom egy ládába és elásom úgy ahogy Kenobi mester Malgust. - Mondtam miközben kelek fel de mikor mennék, hogy átöltözzek a testem összerezzen a sok sérülés miatt amit előző nap szereztem Traya ellen.
 - Ne légy ostoba Azlin. Ilyen sérülésekkel semmi esélyed Revan ellen. Feküdj vissza és várj addig míg begyógyulnak a sebeid. - Mondta Deviss.
 - Rendben, meggyőztél, vissza fekszem az ágyba. Viszont ne pazaroljunk több embert, mindenki hagyjon fel a keresésével. De hogy Revannak se legyen nyugta azt javaslom, hogy adjunk ki vérdíjat rá. A fejvadászok majd megkeserítik a napjait. - Mondtam miközben vissza fekszem az ágyba.
 - Mennyire gondoltál? - Kérdezi Deviss
 - 10 milliárd creditre.
 - Rendben, de akkor már adjunk ki fejpénzt a katonáira és tisztjeire is.
 - Remek, elintézed a dolgot Deviss?
 - Persze. - Válaszolta és már ment is, hogy engedélyeztesse a had vezetéssel. Szerencsére a hadvezetés hajlott az ötletre és már aznap este meg is jelent a köztársasági holoneten és más csatornákon is. Másnap szó szerint megszállták Coruscantot a fejvadászók a vérdíj megszerzésének reményében. A hét folyamán több tucat alkalommal adtak le a fejvadászok a hatóságoknak halott sebesült illetve sértetlen Sitheket, de a nagy hal még nem akadt horogra. Egyenlőre, de ami késik az nem múlik.

 

2013.10.01. 07:09
swmaster
 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


Március 30-ig várunk bármilyen tavasszal, húsvéttal kapcsolatos SAJÁT fotót vagy SAJÁT szerkesztett képet. Mire vársz?:)    *****    LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!