Star Wars Akadémia
SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Hozzászólás-részletek elrejtése

Ezzel az eszközzel olyan részeket tudsz elrejteni a csata-beli hozzászólásaidban, amelyek csakis akkor jelennek meg, ha te azt szeretnéd, tehát például, ha felállítottál egy titkos csapatot, viszont nem szeretnéd, hogy mások is tudjanak róla, amíg el nem jön az ideje, akkor azt a részt a szükséges ideig elrejtheted, majd a kellő időben felfedheted.

Az eszköz használata:

1. Beírod a hozzászólás szövege részbe az elrejteni kívánt szöveget.

2. Ha a szöveg kész, akkor megnyomod a szövegszerkesztő alatti "Elküld" gombot.

3. Ezután kapsz 2 kódot:

Hozzászólás kódja: Ezt tedd el biztonságos helyre, mert később ezzel tudod majd láthatóvá tenni az elrejtett szöveget.

A beágyazáshoz szükséges kód: Ezt kell beillesztened a hozzászólásod forráskódjába (forráskód gomb a szövegszerkesztő eszköztárán).

4. Hozzászólás megnézése:

Menj rá a hozzászólás megnézése fülre, illeszd be a korábban kapott kódot (hozzászólás kódja) és kattints az "Megnéz" gombra, így utólag is megnézheted pontosan mit írtál a rejtett részbe.

5. Hozzászólás felfedése:

Menj rá a hozzászólás felfedése fülre, illeszd be a korábban kapott kódot (hozzászólás kódja) és kattints az "Elküld" gombra. A rejtett rész ezek után meg fog jelenni.

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!