SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
Hozzászólás-részletek elrejtése

Ezzel az eszközzel olyan részeket tudsz elrejteni a csata-beli hozzászólásaidban, amelyek csakis akkor jelennek meg, ha te azt szeretnéd, tehát például, ha felállítottál egy titkos csapatot, viszont nem szeretnéd, hogy mások is tudjanak róla, amíg el nem jön az ideje, akkor azt a részt a szükséges ideig elrejtheted, majd a kellő időben felfedheted.

Az eszköz használata:

1. Beírod a hozzászólás szövege részbe az elrejteni kívánt szöveget.

2. Ha a szöveg kész, akkor megnyomod a szövegszerkesztő alatti "Elküld" gombot.

3. Ezután kapsz 2 kódot:

Hozzászólás kódja: Ezt tedd el biztonságos helyre, mert később ezzel tudod majd láthatóvá tenni az elrejtett szöveget.

A beágyazáshoz szükséges kód: Ezt kell beillesztened a hozzászólásod forráskódjába (forráskód gomb a szövegszerkesztő eszköztárán).

4. Hozzászólás megnézése:

Menj rá a hozzászólás megnézése fülre, illeszd be a korábban kapott kódot (hozzászólás kódja) és kattints az "Megnéz" gombra, így utólag is megnézheted pontosan mit írtál a rejtett részbe.

5. Hozzászólás felfedése:

Menj rá a hozzászólás felfedése fülre, illeszd be a korábban kapott kódot (hozzászólás kódja) és kattints az "Elküld" gombra. A rejtett rész ezek után meg fog jelenni.

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?