SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
LEZÁRVA: CSATA: Alderaan

 

Alderaan

Leírás:

Galaxis-szerte dúl a háború. A Sith-ek számtalan ártatlan bolygót lerohantak és elfoglaltak, néhány hónap alatt pedig már a Galaxis jelentős hányada az ő irányításuk alá került. A Korribani támadás után a Sith Birodalom és a Galaktikus Köztársaság átmenetileg békét közöttek, hogy megfékezzék egy új ellenfél, a kalózok felemelkedését, akik gyakorlatilag a semmiből bukkantak elő és pillanatok alatt elfoglalták a Mag jelentős részét, köztük az Alderaant is. A Köztársaság és a sithek egyesített erői így az Alderaan-ra indulnak a közös ellenség legyőzésére, de közben a Sith nagyúrak többsége a Köztársaság ellen szervezkedik...

NE FELEDJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSOKKAL NEM KELL MEGVÁRNI A MÁSIKAT ÉS A HOZZÁSZÓLÁS HOSSZA IS KORLÁTLAN, TEHÁT LEHET EGY MONDAT IS, VISZONT MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY NE AZ LEGYEN, HOGY EGYEDÜL FÉL ÓRA ALATT TELE ÍRJA/ÍRJÁK AZ EGÉSZET!

 

51 hozzászólás
2013.10.01. 07:13
swmaster
2013.09.28. 09:44
Darth Revan
2013.09.28. 09:37
Darth Revan

Hátrafordultam és látom,hogy a hajóra semmi jelentős ember nem jön velem.. Mivel a köztársasági erők mindig is híresek voltak a szépen csatasorban álló mozgáshoz,tömörüléshez így könnyen összetudtam számolni,hogy körülbelül kétszázan visznek engem a börtönbe.. Ez pedig csak egyet jelent.
-Éljen a Bosszú!!!!!  üvöltöttem e szót,majd a klónok hátba vágnak,hogy fogjam be a nagy szám.

Tervem jól sikerült,elkapásomat én magam akartam,igen én magam. Beépült embereim már napokkal ezelőtt jelentették,hogy nagyjából mi lesz a terv.Nem hiába nem volt annyi katona jelen és nem hiába hagytam nyomokat a holoüzeneten.De látom,ez sem tűnt fel nekik. Ekkor megszólalok:
-Maga Jedi!!! Nem tűnt fel,hogy megfogsz halni?
-Fogd be Revan! Élvezet lesz magát börtönben látni.
-Lehetséges kedves barátom,én pedig téged foglak először megölni.
Még messze vagyunk a börtöntől,elég messze,hogy megszökjek. Hát igen,erre is volt egy tervem. Mivel az embereim tudták,hogy melyik géppel fognak engem elvinni,így induláskor megbuherálták..
-Valami nem stimmel a rendszerrel- mondta a pilóta én pedig nevetni kezdtem.
DŰ-DŰ-DŰ-DŰ-DŰ - szokásos lezuhanási protokoll[hang],amit a rendszer adott ki.
-Zuhanunk-Zuhanunk.
-Hát persze,hogy zuhanunk. Jah és mondtam. Én Revan NAGYÚÚÚÚÚR vagyok!
ekkor kényelembe helyezem magam,mintha nem zavarna ez az egész és mikor már nagy káosz van,kiszabadultam a bilincsből,kihasználva a káoszt,mikor a gép a földhöz a legközelebb volt kiugrottam,bár nem úgy sikerült ahogy gondoltam,mert a köpenyem valamibe beleakadt és nem volt már időm leválasztani a köpenyemet .Úgy 5 percig voltam kába,majd feleszméltem,nagy nehezen kiszabadultam a roncsból és úgy tettem meg pár lépést,mint egy alkoholista,mikor kijön a bárból.
Nem tudom,hogy de hirtelen egy csomó köztársasági gép jelent meg,elit egységek voltak,egyből körülvettek engem.Úgy 100-150 ember vett körül,én pedig a "kör" közepén álltam.
-Kezeket fel Revan! -Ordították.
-Különben?
-Különben meghalsz.
-HAHAHAHAHAHA!
Erő segítségével akit tudtam ellöktem,ezután pedig több száz kalóz és sith katona jelent meg,aki egyből elkezdte az elit feloszlatását. Tudtam,hogy nincs sok időm,úgy fél órám lehet,míg Deviss,Azlin vagy valamelyik fejes ideér. Ekkor 2 jedi jön felém. Fegyvertelen voltam,de tudtam,hogy ezek megfognak ölni. Gyorsan a roncsok közé tereltem őket,megfogtam egy éles alkatrészdarabot,amit sikerült az egyik jedi vállába szúrni,de elfelejtettem,hogy ketten vannak,így a másik ellökött,de míg a társának segíteni akart,én addig a mellettem lévő fegyverrel,lelőttem mindkettőt.Zannah a segítségemre siet,kardot ad a kezembe,majd vállvetve harcolunk az elit ellen. Nagy tömörülésben,szinte azt sem tudtad kivel vagy,nem maradhattam ott,tudtam,hogy nem nyerhetünk itt. Zannah gondoskodott mindenről egy siklót hozatott.Megparancsoltam az embereimnek,hogy addig bírják míg,én el nem mentem,jönni fog értük egy kivonási egység,aki majd segít,hogy minél hamarabb visszatudjanak vonulni és elvegyülni a központ nagy területén. Indulásomkor egy lövés zaja hallatszik,ami engem talált el. Később kiderül,hogy egy mesterlövész lehetett csak,speciális tölténnyel. De nem értem rá ezzel foglalkozni,próbáltam elvegyülni én is..

2013.09.25. 20:56
MEXIM
Harmadik fejezet: Hurokban a maszkos 2/2.
Lioran Megit elbeszélései:
A megbeszélés után mindenki elfoglalta a helyét és a rakétások parancsra lőni kezdték az épületet. Csak úgy repkedtek az épület darabjai. A robbanások kitörtek minden ablakot és kitépték az ajtókat keretestül, szinte alig maradt ép része, de még állt, masszív épület volt. Amint kilőtték az összes rakétájukat rögtön a a lángszórósok és lángba borították az épületet minden irányból. Szinte a pokol tüzei elevenedtek meg előttünk. Egyszer csak az épület egy része nem bírta tovább és össze omlott. Amint a tüzek kihunytak mi rögtön behatoltunk és végeztünk minden még életben lévő ellenséges egységgel. Revant az egyik hátsó szobában találtuk meg ami viszonylag épen maradt de így is sok találat érte. Ez meglátszott Revanon is mert több sebből is erősen vérzett. De így sem adta könnyen magát. Tizenkét emberemet ölte meg mielőtt húszan ráugrotta és megbilincselték. Felállították, de még így sem maradt nyugton. Továbbra is szökni akart. Amikor el akarták vinni akkor az erő segítségével ellökőt mindenkit magától és megszerezte az egyik katona hódetonátorát amit felénk dobott aztán elfutott. Én és Hoth mester az erővel sikerült ma robbanás energiáját másfelé terelni. Eközben Revannak sikerült kijutnia az épületből. Viszont nem volt szerencséje. Egyenesen belefutott Havocba és harminckilenc emberébe akik alaposan meglepődtek, hogy kijött velük szembe, de volt annyi lélek jelenlétük, hogy azonnal kábító lövedékek tucatjait lőjék belé. Így végre sikerült megállítani.
- Látom sikerült elfogniuk Revant, szép munka volt Havoc. - Mondtam.
- Köszönöm asszonyom. - Válaszolta Havoc.
- Azonnal fogja közre száz Jedi és vigyék a Coruscanti központi börtönbe. - Adtam parancsba és azzal a lendülettel már vitték is.
Közben látom, hogy megérkezett Azlin is akit szintén megvívta a maga harcát Trayaval. Látszott rajta, hogy kemény ütközeten van túl.
- Sikerült megállítani mind kettőt. - Mondta Azlin.
- Hát igen, de nem volt könnyű. - Válaszoltam. - Trayaval mi lett?
- Három háztömbbel arrébb nagy nehezen sikerült legyőzni. Kaparjátok fel ami megmaradt belőle és vigyétek a Jedi templomba. - Azzal fogta magát és felszállt a egy löveghajóra.
Én még maradtam és irányítottam az éltakarítást.
2013.09.25. 20:54
MEXIM
Harmadik fejezet: Hurokban a maszkos 2/1.
Lioran Megit elbeszélései:
Azlin parancsára otthagytam Trayaval és tovább üldöztem Revant a megmaradt emberekkel egészen egy elhagyatott gyárépületig amiben már voltak emberei. Lehet, hogy óvatosságból helyezett embereket ide de mindegy is mert amint megláttak minket rögtön lőni kezdtek ránk.
- Keményen védik az épültetett. - Mondtam. - Vegyék körbe az épületet és reménykedjünk, hogy nem fognak kijönni. Toparch kik vannak a legközelebb hozzánk?
- Hoth mester és a tengerészgyalogosok. - Válaszolta.
- Remek, hozzon kétszáz embert köztük rengeteg rakétást és lángszóróst. A környék úgyis elhagyatott.
- Értettem.
- Amíg ide nem érnek addig kérek egy szkennelést az épületről. Tudni akarok minden a helyről és az ellenség létszámáról.
Tizenöt perc múlva meg is érkezik a kívánt erősítés és körbe is veszik az épületet.
- Mi a helyzet Megit? -Kérdezte Hoth.
- Viszonylag könnyű az ügy. Huszonheten vannak az épületben Revannal együtt. Rengeteg erős falú belső terem van, jelenleg oda barikádozták el magukat. Ez megnehezíti a dolgunkat, de rakétákkal és lángszórókkal könnyen tudunk utat váni magunknak.
2013.09.25. 20:52
MEXIM
Második fejezet: Korok párbaja 4/4.
Azlin Mei elbeszélései:
Ő erre csak még jobban dühbe gurult hiszen nála volt az előny és mégse tudta kihasználni és most ő került hátrányba. Erő hiányában kénytelen voltam a sötét oldalból erőt meríteni és felugrottam az egyik tetőre Traya meg utánam. „Gyorsan kell valami terv különben megint nagy pácban leszek. Mivel tudnám legyőzni? Mit nem próbáltam még?” - Gondoltam magamban aztán észrevettem, hogy folyik a karomból a vér és felfigyeltem még egy zsákutcára aztán eszembe jutott egy terv. Szerencsére a rádióm még nem tört össze így szóltam a katonáknak, hogy mi a tervem és, mindenki menjen a megadott helyére és ők így is tettek. Én odaértem ahhoz a párkányhoz aminek az aljában volt a kiszemelt zsákutca és megálltam. Traya is odaért és így szolt.
- Mi az? Magadra hagytak a katonáid? Ne félj mindjárt meghalsz.
- Azt majd meglátjuk. - És amit eddig az erő segítségével gyűjtött vért a szemébe fröcsköltem amitől ő felkiáltott.
- Te átkozott kis taknyos. Ezért élve foglak megnyúzni.
- Te már nem fogsz többé senkinek sem ártani. Mondtam neki és az erővel ledobtam a zsákutcába. - Most parancsnok. - Kiáltottam a rádióba.
- Igen is. - Válaszolta azzal előjöttek a katonák a rejtekeikből és az egyiknél volt egy rakétavető amivel becélozta Trayat és el is sütötte. A rakéta egyenesen Traya felé repült aki pont akkor nyerte vissza a látását mikor az már csak pár méterre volt tőle. Próbálta vissza tartani de már késő volt. A rakéta becsapódott szétvetve mindent ami bent volt a zsákutcában. Mikor véget ért a robbanás én leugrottam a tetőről és abba hagytam a sötét oldal erejének a használatát. Szinte rögtön elszállt minden erőm, csak vánszorogtam. Szép lassan odavánszorogtam a a sikátorhoz és látom, hogy Traya a törmelékek alatt fekszik majd így szolok.
- Mégsem jött össze a terved banya....... Parancsnok őrizzek Trayat addig én folytatom Revan utáni hajszát.
- Asszonyom nem kéne pihennie inkább, már alig áll a lábán. - válaszolta parancsnok.
- Erre most nincs időm. Minél hamarabb a rácsok mögött akarom látni Revant. - Erre a mondatomra elém áll két társával elállva az utam. - Elállják az utamat, szeretnék tovább menni.
- Kérem bocsásson meg asszonyom. - Mondta
- Miért? - Kérdeztem aztán laza mozdulattal felkapott és a hátán elkezdet cipelni Revan feltételezett tartózkodási helye felé.
- Sajnálom asszonyom, de mint a beosztottja nem nézhetem tétlenül, hogy a halálba hajszolja magát. Így mivel túl makacs ezért inkább elkísérjük.
- Öhh. Rendben. - Válaszoltam kicsit meglepődve. - Mi a nevük parancsnok?
- Az enyém Fives Bal oldal Hardcase, jobb oldalt meg Kix asszonyom. - Válaszolta.
- Örvendek. - Válaszoltam majd miközben haladtunk tovább már nem foglalkoztam semmivel csak belemélyedtem a gondolataimba.

 

2013.09.25. 20:50
MEXIM
Második fejezet: Korok párbaja 4/3.
Azlin Mei elbeszélései:
- Csalódást okozol nekem ifjú. Miért nem üvöltesz? Nem fáj, nem félsz mint mindenki más a te helyedben.
- Ők nem tudják azt amit én.
- És mi lenne az?
- A fájdalom és a félelem az elme gyilkosa. Szembenézek velük, hagyom, hogy átjárják a testem és mikor átjártak csak én maradok és semmi más. Hát ezért, sajnálom, hogy csalódást okozok, de ez van. - Mondtam aztán rámosolyogtam.
Ő meglepődött a válaszomon aztán vissza mosolygott és abba hagyta a kínzásom végül elvette az övemről a fénykardom és alaposan szemügyre vette majd előhívta a pengét belőle.
- Szép fénykard. Jó lesz majd a köztársaságiakat öldösni vele, de előbb levágom a fejed. És mivel nem vagy hajlandó üvölteni és a halál nem elég nagy büntetés neked így mivel tetszik a bőröd elviszem a tested meg a fejed és kifeszítem a bőröd a hajóm irányító termébe. Hogy mikor elhaladók előtte hadd nevessek fel azon milyen ostoba voltál mikor azt hitted, hogy le tudsz győzni. - Mondta majd lesújtani készült és nekem megint lepergett a szemem előtt az életem. Majd Zaynére, Yodára és Devissre gondoltam. Végül Kenobi mesterre. Aztán eszembe jutott valami amit még nagyon régen Kenobi mestertől kaptam. És villámgyorsasággal elővettem a ruhám belső zsebéből egy pengét amivel sikerült levédenem Traya támadását. A fénykardomnak pengéje egyszer csak kihunyt. Traya meghőköl és alig hitt a szemének. Végre már nem fogta tovább a nyakam és én fel tudtam állni. Elővette a többi kardját és próbált velük megölni, de én az összeset levédtem és mindegyik kardnak kihunyt a pengéje.
- Mégis mit tettél a kardokkal te kis taknyos? - Kérdezte mérgesen és felháborodva.
- Én semmit, ellentétben ezzel a pengével, ugyan is ez egy Cortosis penge. Most hosszú percekig nem tudod használni a fénykardokat. - Válaszoltam.
Traya tajtékzott a dühtől, de nem volt ideje reagálni mivel a katonáim tüzet nyitottak rá és jó néhány el is találta. Figyelmét a katonák felé fordította és velem nem foglalkozott. Puszta kézzel akarta megölni őket és már ugrott volna oda mikor én a bal vádlijába szúrtam a tört, de nem kiáltott fel csak dühöngve felém fordult. Szinte harapni lehetett a gyűlöletét annyira erősen sugározta.
- Azért rólam se feledkezz meg. - Mondtam neki gúnyosan.
2013.09.25. 20:48
MEXIM
Második fejezet: Korok párbaja 4/2.
Azlin Mei elbeszélései:
- Megit!!! - Üvöltöttem neki miközben Traya folyamatosan támadót engem. - Hagy itt harminc embert, a többivel üldözd Revant. Tessék itt a helyzetjelző. -És oda dobtam neki amint Trayat sikerült hátra löknöm az erővel.
- De hát egyedül nem tudod legyőzni őt. - Válaszolta vissza.
- Azzal most ne foglalkozz. Inkább Revanra koncentrálj helyettem. Nem engedhetjük, hogy megszökjön. Még ha az életembe is kerül az akció akkor sem. És most menj.
- Rendben. Az erő legyen veled Azlin. - Mondta és már ment is az emberekkel.
- Szép beszéd volt ifjú. És igazad van, az akció tényleg az életedbe fog kerülni. - Mondta Traya önelégült mosollyal az arcán.
- Ne csak fenyegetőzz banya. Mutasd mit tudsz! - És azzal a lendülettel felugrottam és arcba rúgtam de még csak meg se hátrált. Állt egy helybe és némi vér folyt ki a száján.
- Ezt nem kellet volna. Most kénytelen leszek a legfájdalmasabb halállal büntetni. - Mondta és letörölte a vért a szájáról majd eltette a fénykardjait és az erőt kezdte el használni. A környező épületeket kezdte el rám dönteni és azok törmelékeivel támadót. Én is eltettem a fénykardom majd törmelékeken elkezdtem felfelé ugrani és az erővel védtem magam. A katonák próbáltak segíteni de nem tudtak hisz minden támadásukat játszi könnyedséggel verte vissza, de ők nem adták fel és tovább támadták hátha valamelyikük célt ér. Már majdnem felértem az egyik ház tetejére mikor azt veszem észre, hogy Traya eltűnt. „Hova tűnt el?” - Gondoltam magamban. Egyszer csak az egyik nagyobb törmelék darab mögül ami pont előttem volt előtűnik és közvetlen közelről egy óriási erőlökéssel leküld a földre, még épp tompítani tudtam az esést így nem lett semmi bajom, de már ott is volt mögöttem és megragadta a hajam.
- Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod. - Mondta majd egy erővel turbózott térdessel úgy gyomron rúgott, hogy több tíz métert repültem és vért köhögtem fel. Kiterültem a földön, már ne jutott eszembe semmi amivel le tudnám győzni. Traya is szépen lassan oda sétált mellém. Megpróbáltam felkelni de leszorított a nyakamnál fogva az erővel és csak mosolygott felettem, hogy nem tudok ellen állni az erejének. Végig nézett rajtam majd az erő segítségével felvett két nagyobb üvegszilánkot és elkezdte felvágni a karjaimat. Próbálta elérni, hogy üvöltsek a fájdalomtól, de én csak dacosan néztem a szemébe és egy hangot sem adtam ki magamból. Nemsokára lehervadt a képéről a mosoly és már komolyabb tekintetet vágott.
2013.09.25. 20:46
MEXIM
Második fejezet: Korok párbaja 4/1.
Azlin Mei elbeszélései:
Nemsokára magamhoz tértem de elég kába voltam az eséstől. Körülöttem minden káoszba fordult, Traya teljes fokozatra kapcsolt és az embereimet pusztítja. Minden egyes négyes csoportot, ami levált a fő csoporttól levadászott és most Megit mesterrel harcol. Végre összeszedtem magam és látom, hogy a helyzetjelző is sértetlen, aztán megindultam a harc felé. Traya kora ellenére remekül harcolt és nem adta magát könnyen. Végül Megit mester ki rúgta a lábát Trayának aki a földre esett.
Megit épp be akarta vinni a halálos csapást mikor Traya az erővel a falhoz vágta Megitet és még néhányszor odavágta amitől el is ájult. Amikor abbahagyta és ledobta a földre odasétált, hogy levágja a fejét. Már épp lecsapni készült mikor odaugrottam és a kardommal megakadályoztam.
- El kell ismernem, hogy amit előbb a tetőn csinál az szép trükk volt de ezért számolunk banya. - Mondtam a legnagyobb komolysággal és izgatottsággal a harc heve miatt.
- Azt majd meglátjuk. Na mutasd mit tudsz taknyos. - Válaszolta nevetve, úgy néz ki nem vesz komolyan de majd úgy is én nevetek a végén.
- Toparch vidd biztonságba Megit mestert és térítsd magához. - mondtam neki miközben visszatartottam Trayat.
- Igen is asszonyom. - Válaszolta és már vitte is.
Közben Traya megfontoltan de keményen támadót, alig bírtam vissza tartani. Alig hittem el, hogy ilyen jól tud harcol hiszen ránézésre vagy ezerötszáz évesnek néz ki. De mindegy is, minél hamarabb meg kel fékeznem mert minél többet vesztegetem itt az időm Revan annál hamarabb fog kiutat találni a gyűrűből és akkor az akció kudarcba fullad. „Nem ezt nem engedhetem meg. Nem hagyom, hogy az áldozatok hiába valóak legyenek. Így nem tudnék többé mások szemébe nézni ha most veszítenék.” - Gondoltam magamban miközben levédtem Traya támadásait. Míg én védekeztem addig Megit magához tért.
2013.09.25. 20:44
MEXIM
Alsóvárosi Sith hajsza
 
Első fejezet: Sikátori luzer futam.
Azlin Mei elbeszélései:
Deviss fedezetével a hátam mögött követni kezdtem ötven emberrel Revant, hogy elfogjam. Útközben csatlakozott Lioran Megit mester is akivel szintén ötven ember volt.
- Mi a helyzet Azlin? - Kérdezte.
- Nem sok. Revan próbál meglógni de hála Deviss eszének és nyomkövetőjének sikerül öt követni. - Mondtam mosolyogva miközben a jeladóra mutattam.
A jeladóval szorosan a nyomába tudtam maradni Revannak mikor egyszer csak két fénykard suhan felém. Még pont időben sikerült felugranom a tetőre előlük így azok a mögöttem álló két katonát találták el.
- Mindenki fedezékbe! - Kiáltottam le nekik. - Toparch! Mi lett Sting-el és Wort-tal?
- Nekik végük asszonyom. - Válaszolta.
„Vajon honnan jöttek a fénykardok”- kérdeztem magamban aztán hirtelen megpillantatom a balról tőlem két házzal arrébb lévő utcában Revant és Trayat. Csak álltak és nem csináltak semmit. Szép lassan közeledni kezdtem feléjük az embereimmel. Én továbbra is a tetőn mentem míg az embereim az utcán és négyes csoportok váltak le minden elágazásnál a fő egységtől, hogy bekeretezésük őket. Már csak húsz méterre voltunk tőlük amikor Traya mondót valamit Revannak és az hirtelen köddé vált hirtelen köddé vált. „De hát mégis hova tűnt.” – gondoltam magamban közben szemeimmel pásztázni kezdtem az utcákat amikor is felfigyelek az egyikre aminek a teljes hosszában víz állt és loccsanás halad végig rajta, mintha valaki épp átfutna rajta. „Ez jellemző Revanra. Először telesugározza a Coruscanti holonetett egy felvétellel amiben látszik annak a kocsmának a neve ahol éppen rejtőzik most meg ez. Komolyan mondom ez a fickó teljesen kész”- gondoltam magamban de most nem volt időm ezzel foglalkozni mert a végén még meglép. Épp mentem volna utána mikor meghallok valamit a hátam mögött.
- Készülsz valahova bogaram? És rólam megfeledkeztél? - Mondta egy hang.
Ezután a mondat után vettem észre, hogy ahol eddig állt Traya ott már nincs. Hátra fordultam és ott állt mögöttem és rám mosolyog.
- Hát ez meg. - Kérdeztem meglepődve erre ő hirtelen megragadta a kezem és már magával is rántott. Zuhantunk az utca felé mind a ketten de még mindig nem engedett el. Már félúton jártunk mire csinált két pörgést a levegőben velem együtt és irdatlan sebességgel megindított a föld felé, ő pedig felugrott az egyik párkányra. Annyira gyorsan csinálta az egészet, hogy reagálni se volt időm és csak annyira tudtam tompítani a zuhanást, hogy ne legyen súlyos sérülésem. De így is fejjel érkeztem meg a földre és elvesztettem az eszméletem.

 

2013.09.09. 21:48
swmaster

Sok-sok órányi utazás után végre megérkeztem az úticélomhoz, egy titkos, aszteroidának álcázott bázisra, mélyen a Magvilágok belsejében. A bázis egyáltalán nem olyan volt, mint a Birodalmi Hírszerzés hasonló központjai, sokkal erősebb biztonsági intézkedésekkel látták el, valamint itt a Birodalom legelitebb katonái szolgáltak, a létezéséről pedig csakis a legamagasabb rangú Sith Nagyúrak tudhattak az itt dolgozókon kívül.
Az érkezésem után egyből a hídra a mentem, ahol a bázis parancsnoka már várt rám.

-Jelentést! - mondtam neki.

-Nagyúram!...Szinte minden a terveink szerint halad.

-Szinte? - kérdeztem vissza?

-Nos,... - nyelt egyet - az Alderaani flotta nagy része megsemmisült. Egyedül a zászlóshajó maradt meg, ami jelenleg a Korribanon tartózkodik.

-Rendben, az admirálissal majd a későbbiekben elszámolok...Mi a helyzet a Nagy Tervvel?

-Az ügynökeink jelentik, hogy minden a tervek szerint halad, a Köztársaság bekapta a csalit.

-Remek. Akkor épp itt az ideje, hogy előkészítsük a terv következő fázisát. Szóljon a titkos csapatoknak, hogy "készüljenek, mert elkezdődött"!

-Igenis Nagyúr! - mondta, majd elhagytam a hídat, hogy "elbeszélgessek" a "kedvenc admirálisommal".

2013.09.07. 22:56
Master

Épp meditáltam, amikor Meetra belépet a szobámba.

- Zayne! Fontos híreim vannak! - Mondta izgatottan Meetra. Sóhajtottam, majd kinyitottam a szemem.

- Mik azok a nagyon fontos hírek Meetra? - Kérdeztem tőle fáradtan. Az utóbbi napok eléggé megviseltek, így elég fáradt voltam.

- Képzeld.... Zayne jól vagy? - Kérdezte tőlem. Mindig is átlátott rajtam. Tudta, hogy valami bajom van. Bólintottam.

- Igen.... egyszerűen nem így képzeltem el ezt az egészet! - Fakadtam ki.

- Ez a háború... ez a sok halál kíborít! Miért nem lehetne véget vetni ennek a háborúnak? Miért kell állandóan harcolnunk?  Sithek, Jedik, Mandalóriak.... Mind egymást marcangoljuk! Vívjuk az ostoba háborút, ám ezzel semmi előny nem jár! - Mondtam neki. Meetra megrázta a fejét.

- Ez nem igaz Zayne. Te is tudod, hogy van előnye. A hatalom. Ezért is robbant ki a háború. A hatalomért. A sithek és a Mandalóriak is bolygókat akarnak. Bár igaz, hogy a sithek ki is akarnak minket Jediket írtani....... - Mondta, majd elnevette magát. Ezen elvigyorodtam, majd én is elnevettem magam. Végül Esfandiára gondoltam. Esfandia.... A szűlőbolygóm... a hely ahol a mesterem meghalt. Végül 10 percig beszélgettünk Meetrával. Megtudtam,h ogy mi történt Revannel, Devissel, Bane-el és Azlinnal. Végül eszembe jutott egy terv.

- Hívjad ide kérlek Carthenert ! Van egy tervem! - Mondtam majd elmosolyodtam.

2013.08.26. 16:50
Deviss

Már a kocsma közelében voltunk,a határt már felhúztuk,már csak a kocsmába kell behatolnunk..
*Sóhajtok* majd jelet adok a bombázóknak!
Ekkor körülbombáztuk a kocsma környékét.. Ezután pedig ideggázt és bénítógázt szórtunk szét az utcákra.. Ezután épp a Gunship a kocsma tetején landolt.
*Levegőbe a mutatóujjammal körbe,körbe legyezek* jelezve,hogy maradjunk együtt.
Ekkor két holtestre leszek figyelmes,civilnek voltak beöltözve,de ez csak látszat volt,ezek Revan katonái voltak. Épp jelt adok a földi csapatnak,mikor heves tűz alá vesznek minket.
-FEDEZÉKBEEEEEEE! -üvöltöttem.
Körülöttem pár klónt lelőttek,de sajnos a tüzet nem tudtok viszonozni,mert szinte szétlőtték a seggünket is,illetve nem láttuk a célpontot/célpontokat...Ekkor hívás érkezik Toparch századostól,hogy még a kocsma közelében sem vannak,körülbelül 4 utcányival arrébb vannak..
-Remek..
De ekkor az egyik klón füstgránátot dob elénk,így én két klónnal a másik oldalon lemerészkedtünk és bebarikádoztuk a hátsó ajtót. Ekkor messziről katonákat látunk meg,de távcsővel megvizsgálva,Azlint és Toparchot láttam.
-Remek,megérkeztek.
Körülvettük a kocsmát,én a tetőre mentem vissza..
-Itt az idő!
*Sóhajtottam..*
Ekkor Azlin pár másodperces bénítógázt dobott be a főbejáraton,míg mi kötéllel leereszkedtünk az ablakhoz,berúgtuk és a közelünkbe lévőket hatástalanítottuk. Közben a szellőzőkben lévő klónok is leugrottak. Káosz volt,nem tudtunk kire lőjünk,de igaz nekem senkire se kellett,rávetettem magam Revanra.. egy jó nagyot behúzott nekem,felvette a klónmaszkom és elfutott.. valami balul sült el,mert a gázt belélegezve elájultam.. Pár perc múlva Azlin a két fülemre ütött,erre én felébredtem..
-Revan elszökött.. -mondta mérgesen.
-A fenéket. Nem vette észre,hogy nyomkövetőt raktam rá..
-Okosabb vagy mint hittem. *Mosolyog*

Viszont ekkor délről keményen lővik a kocsmát..
-Azlin vigyél el 50 embert és keresd meg Revant.. [Ezzel átadom a GPS féle készüléket,amivel követheti Revan nyomát..]
-Ekkor pedig én ottmaradtam és tartottam a vonalat,ne hogy Azlin után menjenek!
[Sorry ha sok hiba van benne,vagy épp valamit nem lehet érteni,de nincs sok időm,viszont haladnunk kéne már..]

2013.08.25. 20:58
Deviss

Bosszú II:

Azlin meg is érkezik.
-A csapat készen van Deviss!
-Remek Azlin,akkor mondom a tervet.
*Bólint*
Először is határvonalat létesítünk Itt,itt és itt. *Mutogatok a térképre.*
-Egyszerűbben akkor Coruscant alsó szintjét a kocsmától számítva 10 kilométernél,20 kilométernél és 50 kilométernél egy határlánculatot csinálunk?
-Igen így van,így talán nem fognak átjutni az emberei,ha esetleg kudarcba fulladna az akció.
-Akkor beszéljünk az akcióról. -mondta kissé zavartan,de hangosan.
-Azlin,nekem nem tetszel,tudom meghalt Kenobi,de túl kell rajta lennünk,veszély fenyeget minket,jól tudod.
-Deviss,én már belenyugodtam,szerintem inkább te nem tudtad elfelejteni,mert nem tudtál rajt segíteni,hisz börtönbe voltál..Ezért látod őt mindenhol és ezért gondolod azt,hogy mindenki őt síratja. De ne menjünk bele,mondjad a tervet.
[Ekkor kicsit elhallgattam és talán igaza lehet,talán nem megy nekem már ez a parancsnoki dolog,legalábbis vele könnyebb volt.]
-Nah akkor a terv:
bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla....
-Rendben akkor az egységeket felkészítem.
Pár óra múlva el is indultunk.

2013.08.25. 15:46
Deviss

 Bosszú I:

-Parancsnok!
-Igen hadnagy?
-Nézze meg a felvételt.

[Felvételen az volt,hogy Revan emberei egy kisebb csoportot lemészárolt.]
-Azonnal kezdjék el elemezni! TUdják meg,hogy körülbelül merre találhatjuk Revan-t.!
-Azonnal parancsnok!

-Most pedig hívják Azlin jedi mestert! Beszélnem kell vele!

-Azlin,Itt Deviss parancsnok. Gondolom már megkapta a felvételt. Lépnünk kell azonnal,ez nem mehet így tovább! Nekem nincs időm egy csapatot felkészíteni,ezt rád hagyom,de csak a legjobb embereket hozd,hisz Darth Revanhoz az újoncok nem érnek semmit!
-Rendben parancsnok,már neki is...... [belépett a terembe a hadnagy,majd Azlint elhallgattatva közölte velem,hogy megvan Revan tartózkodási helye.]
*Pár másodperces mosoly*
-Remek,körülbelül hány kilométeres szakaszt kell átvizsgálnunk?
-Kilométert? Parancsnok,ahhoz nem lesz szükség. Nézze a felvételt. Bal felső sarokban annyi látszik,hogy Drink és Coruscant sötét negyedében pedig csak egy ilyen kocsma van.. méghozzá a DrinkSpace.
-Remek hadnagy,gondolkozok az előléptetésén.
*a hadnagy tiszteleg én bólintok,majd Azlin megszólal*
-Készítem a csapatokat,pár óra múlva ott leszek és megbeszéljük a tervet.

2013.08.15. 09:30
Deviss

-Uram!! - lépett be egy derék klón parancsnok.
-Parancsnok!?
-Azlin Mei jedi mester visszatért az Alderaani feladatából,illetve megerősítette a Coruscanti blokádot.
-Ezt mire véljem parancsnok?...Hmm... Közeleg a sötétség! Mihamarabb keressék meg Azlin mestert és tegyen jelentést a tanácsnak!
-Igen is Yoda mester!

ezzel a parancsnok elindult,én pedig hosszas meditálásba kezdtem,mert éreztem,hogy valami nincs rendben,de Azlin Mei csak erősítette bennem a gyanút.

2013.08.14. 21:54
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései:
 
Mikor a Sithek befejezték a beszélgetést és megszakították a kapcsolatot utána rögtön zavarni kezdték a hosszu távú kommunikációnkat.
 - Tehát eddig tartott a szövetség. - Szólalt meg Ghent.
 - Már az elején számítani lehetett erre. - Válaszoltam.
 - Most mihez kezdjünk? - Kérdezte Ghent.
 - Hát ez jó kérdés. - Válaszoltam, de aztán eszembe jutott egy jó terv. - Janarus!
 - Igen parancsnok asszony?
 - Az axiális ágyúk már készen állnak?
 - Igen, fel vannak töltve már csak a tűz parancsra várnak.
 - Helyes. A következőt tesszük: Vissza megyünk Coruscantra és jelentést teszünk a Jedi tanácsnak és a Kancellárnak a Sithek árulásáról. De, hogy ne pusztíthassanak itt tovább ezért tönkre verjük a flottájukat. A Droidok által irányított hajókat harapófogóba módjára közre fogják a Sith hajókat, hogy azok minél jobban tömörüljenek. Ha ez megvan akkor az axiális ágyúkkal egyenesen az ellenséges hajóhad közepébe lövünk megsemmisítve a lehető legtöbbet közülük. Utána azonnal a hipertérbe ugrunk és vissza megyünk Coruscantra. Amíg mi a flotta nagy részével vissza megyünk addig a droid hajók maradnak és az utolsó gépig pusztítják az ellenséget, ha kell akkor kamikaze akciókat is végre hajtanak.
 Így is történ, már az axiális ágyuk elsütésekor nagy pusztítás történt. A droidok meg elkezdek megsemmisíteni a maradékot, de mi már nem láthattuk a végét mert elindultunk vissza. Mikor vissza értünk jelentést tettem és kértem, hogy engedjenek vissza erősítéssel az Alderaanra, de nem engedtek. Azt mondák, hogy a hajók másra kellenek és térjek vissza az Akiuorannra és álljak az ssd-ék kell készenléti állapotba, hogy azonnal indulhassak vagy harcba szállhassak ha a szükség úgy hozza. Így tettem. Vissza tértem a hajómra és az ssd-ék köré vontam a flottám nagy részét védelmi állásban végül készenléti helyzetbe állítottam minden hajómat aztán vártam a további utasításokat.
2013.08.10. 20:30
swmaster

Épp a személyi hajómban ültem és vártam, hogy a már órák óta tartó hiperűrutazásom véget érjen, amikor hívás érkezett az admirálistól:

-Jelentsen! - utasítottam.

-Nagyúr, már éppen befejeztük volna a feladatot, amit ránk bízot, amikor... - az admirális elharapta a mondatot és úgy tűnt eléggé küszködött a folytatással.

-Amikor?

Nyelt egyet, majd folytatta:

-Amikor a Köztársasági Flotta rajtunk ütött...Túlerőben vannak és...

-Rendben, elég lesz, admirális. - szakítottam félbe - Hagyják el a rendszert minnél előbb, miközben távoznak a bolygó gravitációs teréből próbáljanak meg minnél nagyobb kárt okozni az ellenséges flottában. Nyugodjon meg, ha jók a számításaim, a köztársaságiakat a bolygó támadását túlélő kalózok elintézik.

-Értettem Uram. A bolygó elhagyását követően hová menjünk?

-Emlékszik még arra, a néhány hónappal ezelőtti csatára, annál a bizonyos köztársasági űrállomásnál, a Coruscant közelében? - az admirálisnak elkerekedett a szeme - ...Igen, jól hallotta, oda menjenek.

-Igenis...Nagyúr! - majd bontotta a kapcsolatot.

2013.08.07. 16:33
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései:
 
 - Hamarosan elérjük az Alderaanhoz. - Jelentette az egyik tiszt.
 - Remek. - válaszoltam. - Amint megérkeztünk rögtön küldjék le a csapatokat a felszínre és kezdjék meg a bolygó vissza hódítását.
 - Értettem parancs.
Amint kiléptünk a hipertérből rögtön megláttuk a Sith flottát, mivel egy oldalon állunk kivételesen, ezért köszöntöttük őket de nem válaszoltak. Hívtuk még kétszer őket de egyszer sem válaszoltak.
 - Mi a baj? Miért nem válaszolnak? Baj van a kommunikációs csatornákkal vagy zavarják az adásunkat? - Kérdeztem Ghentől. 
 - A csatornákkal semmi baj sincs és nem is zavarják azokat. Egyszerűen nem vesznek rólunk tudomást. - Válaszolta Ghent.
 - Oookéé, ez egy kicsit fura. Ennyire nem lehetünk ellenszenvesek.
Egyszer csak megindult több rajnyi TIE bombázó a bolygó felszíne felé.
 - Azok a gépek meg hova mennek? - kérdeztem.
 - Nem tudjuk parancsnok asszony. De rájuk állítottuk az érzékelőket így néhány perc múlva kiderül mi az uticéljuk. - Válaszolta a kapitány és azzal vártunk. Hét perc múlva megérkeztek a jelentések, hogy hová is mentek.
 - A bombázó kötelékek lebombáztak száz kilométeres körzeten belül mindent. Földig romboltak három várost és öt falut. Túlélőket nem érzékelünk. - Jelentette az első tiszt.
 - Újabb bombázó kötelékek indultak el. - kiáltott fel az egyik tiszt.
Pár percig álltam csendben aztán megszólaltam.
 - Mi a francot képzel magáról a Sith birodalom? Ártatlan civilek is vannak azon a bolygón. Ezt nem hagyhatom annyiban. Ghent azonnal nyiss egy csatornát minden frekvencián a parancsnoki hajójuk felé.
 - Igenis.
 - Itt Azlin Mei köztársasági hadsereg egyik tábornoka beszél az Akioran nevű hajóról. Azonnal szüntessék be a bolygó bombázását és távolodjanak el a bolygótól. Túlerőben vagyunk ne is próbálkozzanak semmi ostobasággal.
De megint nem válaszoltak.
 - Az Akiorannal együtt a Merlik és a Saiga is kezdje el feltölteni az axiális ágyúkat. Ha parancsba adom akkor tűz a kijelölt célpontokra. - Adtam ki a parancsot és újra hívtam a Sitheket. - Utoljára figyelmeztetem magukat, ha nem hagyják abba a bombázást és nem távolodnak el a bolygótól akkor utánpótlást gyártok a hajóikból a roncstelepre. - Feszült pillanatok következet mire megszólalt a rádió.
 - Sajnálom kis hölgy de nem tehetem, parancsot kaptam a bolygó szünet nélküli bombázására.
 - Kinek a parancsát követi?
 - Darth Banét. - Válaszolta a Sith admirális.
 - ''Tehát Bane is fel bukkan, furcsa ő nem szokta beleártani magát ilyen ügyekbe.'' - Gondoltam magamban. - Vonja vissza a hajóit különben tüzet nyitok rájuk.
Erre már nem válaszolt és a bombázok tovább haladtak a bolygó felé.
 - Lőjék ki az összes bombázott ami a bolygó felé tart. - Adtam ki a parancsot.
 - Biztos ebben Tábornok? - Kérdezi Janarus admirális.
 - Igen biztos vagyok benne és most tűz.
 - Igen is Tábornok. - Azzal az összes Lancer és vadászgép tűz alá vette a hajókat. Egy sem fordult vissza de egy sem érte el a célját. Ezután a Sithek admirálisa hív.
 - Maga átkozott némber....rendben beszüntetem a bombázást, de Bane nagyúr tudni fog erről. - Fenyegetőzőt a Sith.
 - Helyes, tudjon csak róla. - Válaszoltam utána meg szét kapcsoltattam az adást és leültem a parancsnoki székbe várva mit fognak lépni a Sithek.
2013.08.07. 10:16
swmaster

Alderaan ostroma előbb véget ért, mitn számítottam. A Köztársaság szimplán kivonta magát az ütközetből és a csapataik visszatértek Coruscantra. A kalózok nem mutattak különösebb ellenállást, ennek ellenére minnél előbb meg kellett állítani őket, ezért a gyorsabb megoldást választottam.

-Admirális, rendelje vissza az ügynököket. Néhány percen belül kapnak még egy nagy adag nehéz cirkálót. Intézzék el az egész bolygót, lőjenek mindenre ami mozog, a TIE bombázókat küldjék ki szőnyegbombázásra és ami a legfontosabb: ne hagyják, hogy bárki is elhagyja a rendszert!

-Iii...igenis Uram! - felelte elcsukló hangon. - Rövidesen az egész bolygóból csak egy nagy lapos aszteroida marad.

-Ajánlom is, Admirális...Ha végztek térjenek vissza a flottához! Hamarosan új feladatot kapnak. - azzal bontottam az adást.

 

2013.08.05. 15:11
Darth Revan

Már négy óra telt el és semmi.Már 12 embert öltem meg a nyílvánosság előtt,de még választ sem kaptam.Polgárok megvannak rémülve,ki is fogom használni..Közben megtudtam,hogy egy Jedi elindul Alderaan fele,de nem tudom,hogy mik a szándékai,így megint megerősítettem a védelmet,újabb Lucrehulk anyahajót lőttünk fel..telt-múlt az idő,lassan már 5 órája lesz,hogy semmi válasz.. Ismént lefejeztem három embert..De mivel megnyitották a Coruscanti blokádot,így ezt kihasználva egy nagyobb szállítóhajó rajt indítottam el Coruscant felé..[persze köztársasági szállítóhajók voltak] A biztonsági rendszerben voltak zsoldosok,akiket lefizettem,így a katonáim sikeresen eljutottak hozzám.. Ezután felbéreltem egy messzi-messzi bolygoról egy kalóz csapatot,hogy jussanak el Corucsant városába szivárogjanak be és ha jelet adok,gyilkoljanak.

Pár óra múlva jelentkeztek,hogy készen állnak..Boldog voltam,de még is valami visszafogott,hogy sok ember fájdalmát okozzam..

2013.08.05. 14:29
MEXIM

4. Magyarázat:

- Csak álom volt? - Kérdeztem magamtól, ám ekkor valami furcsaságot éreztem az ökölbe szorított tenyeremben. Két kristály volt benne, méghozzá azok amiket Kenobi mestertől kaptam az álmomban. Ekkor felpattantam az ágyamból és felkerestem Yoda mestert. Megmutattam neki a kristályokat és ő azt mondta, hogy ezek erőkristályok fénykardokhoz, a legritkább kristályok egyike a galaxisban és megkérdezte, hogy honnan szereztem. Elmondtam neki mindet ami velem történt az este, az árnyékokat, Kenobi mester felbukkanását és figyelmeztetését, a kaput amiben eltűnt és, hogy a kristályok ő adta nekem távozása előtt.
-Értem. - Válaszolta utána pedig néhány percig nem szolt semmit - Az nem álom volt. A köztes világban jártál.
- Köztes világ? Miféle hely az? - Kérdeztem értetlenül.
- Az egy dimenzió ami az élők és a túlvilág közt húzódik és azok akikkel találkoztál azok árnyak akik azt a dimenziót őrzik elpusztítva mindenkit aki belép oda. Kenobi magához hívta a lelked és még a halál de még az árnyak sem akadályozhatták meg abban, hogy utoljára beszéljenek veled. Irántad érzet atyai szeretete legyőzött minden akadályt, hogy elbúcsúzhasson tőled. Így hát ne gyászold őt többé hiszen vissza tért az erőhöz és megbékélt.
- Tudom Yoda mester. Már nem gyászolom. Inkább őrülök, hogy megtalálta lelki békéjét. Most viszont mennem kell, hogy vissza szerezzem az Alderaant a kalózoktól. - Azzal fogtam magam és távoztam egyenesen a Kenobitol megörökölt sereg élére. Össze szedtünk mindet és mindenkit aztán elindultunk az Alderaanra, hogy leszámoljunk a Köztársaság ellenségeivel.

 

2013.08.05. 14:27
MEXIM
3. Viszontlátás 2. rész:
 
Fel álltam és a szemükbe néztem várva az elkerülhetetlent. Erre nekik eltűnt a vigyor az arcukról. Komoly tekintetet vettek fel az arcuk és felemelték a karjukat, hogy lesújtsanak rám. Egyszer csak elárasztott a béke érzése, megszabadultam minden gondtól és bajtól. Csak vártam mikor lesz vége, mikor jön el az őrök béke és nyugalom. Egyszer csak azt éreztem, hogy valami elránt előlük és ők célt tévesztenek. Egy fénycsóva csapot keresztül a termen és mindkettőnek a jobb karja a földre hullót. Hirtelen megjelent mellettem egy ismeretlen páncélos ember aki rákiált az árnyékokra:
- Takarodjatok vissza a homályba.
Ennek hatására mind a kettő eltűnt a sötétségben. Én a fájdalomtól a térdemre rogytam. És ekkor a plafon és a falak szemcsékre estek szét és mint a szél fújta homok úgy tűntek el. Füves táj és az éjszaka csendje ölelt körül, de nem volt sötét mivel a telihold és a csillagok beragyogták a tájat. Az ájulás kerülgetett mikor az a rejtélyes alak megfordult és letérdelt velem szembe. Ekkor az összes sebem eltűnt, mintha nem is lettek volna.
- Ne félj tőlem, én nem foglak bántani Azlin. - Szólalt meg az ismeretlen páncélos és levette a maszkját. Alig hittem a szememnek mikor megláttam, hogy ki rejtőzik a maszk mögött.
- M...mester? - Kérdeztem hitetlenkedve. Még mindig nem hittem el, hogy Kenobi mester tért vissza. - Hogy lehetsz itt, hiszen meghaltál.
- Tudom, ez most nem a valóság. - Válaszolta. - Azért jöttem, hogy elbúcsúzzak tőled és hogy figyelmeztesselek, hogy a köztársaságot veszély fenyegeti. Minden erődet latba kell vetni, hogy meg tud védeni a szabadságot. Most viszont mennem kell. Őrültem, hogy újra látta........
- Kérlek ne mond ezt, nem akarlak elveszíteni. - Vágtam félbe a mondatát megragadva a kezeit sírni kezdtem. Erre ő szorosan magához ölelt és neki is könnybe lábadt a szeme.
- Sajnos az én szerepemnek vége ebben az életnek nevezet komédiában. Csak abban reménykedek, hogy jól játszottam a szerepemet. …....Lányom helyet lányom voltál, büszke vagyok, hogy a mestered lehettem. De mostantól egyedül kell boldogulnod az életben. Érzem, hogy képes leszel egyedül is megbirkózni az utadba kerülő akadályokat. - Elővett két darab kristályt és a odaadta nekem. Ezután felállt és megfordult hirtelen megjelent egy kapu előttünk ami kinyílt és odabent csak a vakító fehérség volt. Kenobi mester meg elindult a kapu felé.
- Ég veled Azlin. Az erő legyen veled. Ki tudja, talán egy másik életben még találkozunk.
- Ég veled mester. És köszönöm, hogy újra láthattalak. - Ekkor már nem sírtam csak mosolyogtam mert éreztem, hogy Kenobi mester jó helyen van. Vissza tér az erőhöz és ott megtalálta a békéjét. Amikor belépet a kapun és eltűnt a fehérségben az ajtók becsukódtak mögötte és a kapu is ugyanúgy eltűnt mint a mint a falak. Ezután húzó érzést éreztem. Egyszer csak felemelkedtem a talajról és elkezdtem repülni az ég felé. Aztán elsötétült minden és hirtelen magamhoz tértem. A Jedi templomban voltam a szobámba.

 

2013.08.05. 14:22
MEXIM

2. Viszontlátás 1. rész:

Egyszer csak egy sötét teremben találtam magam. Nem tudtam, hogy hol vagyok és, hogy miként kerültem oda

- Hol a fenében vagyok – kérdeztem, de nem válaszolt senki. Ezután újra ezt kérdeztem de már kiáltva és hirtelen megjelent egy kis fénycsóva tőlem jobbra. Odamentem és láttam, hogy az egy ajtó. Csupán résnyire volt nyitva. Onnan jött a fény, átnéztem a résen de Csak egy égő fáklyát. Az erő segítségével szétfeszítettem az ajtót és átmentem. Mikor átértem több fáklya is kigyulladt és láttam, hogy egy üres díszterembe értem aminek nem látszott a vége. Balsejtelmes volt a hely, Átjárta az erő sötét oldala. Az eszem azt súgta, hogy itt nem vagyok biztonságba és, hogy forduljak vissza. Éppen megfordultam mikor láttam, hogy az ajtó eltűnt és fal van a helyében.

- Már csak ez hiányzott. - Mondtam és jobb híján elindultam a másik irányba. Úgy hét órája sétálhattam a teremben mikor felkiáltottam – Hol a fenében van már a kijárat. - Egyszer csak zajt hallottam a hátam mögül. Megfordultam de nem volt senki mögöttem. ''Biztos képzelődök'' gondoltam magamba és megfordultam, hogy folytassam az utamat de abban a pillanatban fájdalmat éreztem a bal vállamban. Odanéztem és elhűlve néztem, hogy két hosszú fekete energia csóva állt ki a kezemből amik egyenesen a bal oldali falhoz vezettek egy óriási árnyékhoz. Én a döbbenettől megbénultam és így maradtunk néhány percig amikor is a csendet egy az árnyékból jövő kacaj megtörte. Undorítóan önelégülten kacagót az árnyék aminek hatására magamhoz tértem és a fénykardomért nyúltam, hogy levágjam magamról azokat amik a karomba álltak bele. De a kard nem volt nálam. Belém hasított a felismerés, hogy mikor aludni tértem letettem az éjjeliszekrényre a kardom. Egyszer csak jobbról meghallok egy másik kacajt. Mikor oda fordultam láttam, hogy egy másik árnyék van a falon. Az a valami is kilőtt felém két csóvát ami a jobb combomat találta el. Teljesen átfúrta a lábamat, még a bal lábamat súrolta. Szerencsére nem értek csontot. Próbáltam kihúzni őket de nem sikerült. Erre mind két árnyék tovább kacagót és elkezdték forgatni csóvákat a testemben, iszonyatos fájdalmat okozva ezzel. Tűrtem a fájdalmat fájdalmat. Nem adtam meg nekik azt az örömet, hogy szenvedni lássanak. Mikor látták, hogy nem tudnak megtörni belém döftek még négy csóvát mind két kézfejembe és mind két lábfejembe. Megrántották a csóvákat kifeszítve ezzel engem a levegőbe. Utána újabb csóvákat döftek a lábamba, karomba és a hátam több pontjába. és forgatni kezdték őket. Ez már olyan leírhatatlan fájdalmat okozott, de továbbra is tűrtem a fájdalmat, ők meg csak kacagtak tovább azon az undorítóan önelégült stílusukban.

- Nem törtök meg, soha nem fogom megszerezni nektek ezt az örömöt! - Ordítottam nekik. Azok ketten meg abbahagyták a nevetést és nem folytatták tovább a kínzásom. Kihúzták a testemből a csóvákat míg csak egy-egy maradt a jobb és bal tenyeremben amin még néhány másodpercig lógni hagytak. Aztán egyszer csak elhajítottak vagy húsz méterre. Utána mind a két árnyék kilépet a falból és egy három méter magas fekete emberi alakot vettek fel. A fejükön két szem és egy száj volt, de a testüket szemek és szájak sokasága borították. Hosszú percekig farkas szemet néztünk egymással. Egyszer csak mind a kettőnek a jobb karja átalakult karddá és megindultak felém vigyorogva. Megpróbáltam az erő segítségével távol tartani, ellökni, de nem sikerült. Valami blokkolta az erőmet. Ők csak jöttek felém. Éreztem, hogy itt a vég. Magamban elbúcsúztam mindenkitől és felkészültem a halálra.

2013.08.05. 14:19
MEXIM
Azlin Mei elbeszélései:
 
1. A gyász napja:

A temetési ceremónián állva úgy éreztem ez nem valóság, csak egy rossz álom amiből hamarosan felébredek és újra Kenobi mester oldalán küzdhetek a Sithek ellen. De ahogy haladt a ceremónia előre egyre jobban kétségbe estem. Ugyan az arcom tökéletesen érzelem mentes volt, csak néhány könnycsepp gördült végig az arcomon. Egész végig azt ismételgettem magamban, hogy ''Ez nem a valóság. Könyörgöm valaki ébresszen fel végre, nem akarom többé ezt az álmot látni. Fel akarok ébredni. Könyörgöm valaki ébresszen fel.'' De nem ébredtem fel és ahogy elhaladt a mesterem kőporsólya előttem, az illúzió amit eddig tápláltam egyszer csak összetört, semmivé vált mint ha nem is létezett volna. Ezután előtörtek bennem az érzések és sírni kezdtem. Ekkor Zayne átölelt és próbált vigasztalni, de hiába, én vigasztalhatatlan voltam. Végül mikor as koporsót a végső helyére rakták viszonylag megnyugodtam és kiült az arcomra az érzelem mentesség.

A temetés után Yoda mester összehívott egy tanácskozást ahol megtudtam, hogy kineveztek Jedi mesterré, Zayne meg tagja lett a Jedi tanácsnak. De nem dobott fel a hír csak bámultam magam elé meredten és vártam mikor fog véget érni a tanácskozás, közben a fejemben cikáztak a gondolatok a Korribanon történtek miatt. Emésztettem magam a történtekért. Mélyen legbelül fájt, hasogató lüktető fájdalom ami nem múlt és csak egyre jobban szétáradt bennem ez a fájdalom. Szabadjára akartam engedni a fájdalmam és mindent meg akartam semmisíteni magam körül. Rombolni, pusztítani akartam, annyira égettet ez a fájdalom. Szemeim önállóan elkezdték pásztázni a szoba minden egyes centiméterét. Ordítani akartam. Egyszer csak megszólalt a templom riasztója. Ekkor magamhoz tértem és lecsillapodtak bennem a pusztítani akarás. Később kiderült Revan járt a templomban. Ugyan nem sikerült elkapni de nagyjából tudták merre van így csapatokat küldtek utána. Yoda mester befejezte a gyűlést és elment. Pár perc múlva én is elhagytam a termet és vissza tértem a szobámba ahol próbáltam meditálni de nem sikerült ezért lefeküdtem aludni. A fénykardomat leraktam az anyám mellet lévő éjjeli szekrényre. Órákon át csak álmatlanul forgolódtam az ágyamban amikor is erős fáradság lesz rajtam úrrá és azt éreztem, hogy megbénultam. A szemeim lecsukódtak és én álomba merültem.

 

2013.08.05. 13:09
Darth Revan
2013.08.04. 17:42
Darth Revan

[Temetés előtt]

Kisebb-nagyobb támadások érték a flotta két szárnyát,de nem szenvedtünk komoly károkat.Eközben egy evakuálási tervet is ismertettem a lakosokkal illetve a parancsnokokkal.Aztán,ahogy telt a nap meditáció közbe sajnos,gondolatok jöttek a fejembe,még pedig,hogy nem Hondo áll emögött,Hondo csak egy játékszer.Valaki más irányítja a fonalakat,megkell tudnunk,hogy ki ő.
Pár órával később:
-Uram,a Köztársasági erők elhagyták a szektort,legalábbis az űrben mindenképp.
-Tudjuk az okát admirális?
-Nem,avagy még is! Lehet,Kenobi temetésére sietnek.
-Hmm,temetés? Alkalom,hogy megjelenjek nem de?
-De uram,egy temetésen?
-Miért az én temetésemen mi lesz gyáva féreg? Csak nem érzelmei vannak?
-Nem,igazad van felség,készítek egy egységet.
-Nem kell,csak én megyek.
-Kockázatos!!!!!! -kiabálta utánam az admirális,de nem számolt azzal,hogy a védelem nagyobb Coruscanton mint eddig,így csak egyedül mehetek a feladat sikere érdemében.

[Temetés közben]

Már elkezdődött a ceremónia,mikor én a légtérbe értem. Mikor feleszméltem már a fő dokkban voltunk..mindenki gyászolt,de én megint csak egy újabb áldozatot láttam,még pedig Devisst.. De,közben hiányoltam Kenobi jelenlétét is,nélküle a hadjáratom csak egy feketelyukba visz,hisz elvesztettem a legjobb harcpartnerem. De nem gondolkodtam,bejutottam a Jedi templomba és fentről figyeltem a nagy előadást..de csak a megfelelő alkalomra vártam..de sokan voltak..így csak folytattam a nézelődést.

[Temetés után]

Devissék elvonultak egy másik terembe és az emberek is szép lassan végső búcsut vettek tőle,majd elhagyták a templomot..Ekkor én odalépek a sírhoz,nagyokat nevetek,majd elindulok a teremhez ahol a fejesek is vannak.. Nagyon sok őr volt a terem előtt,így szép lassan kijátszottam őket és sikerült egyesével levadásznom őket,hát mire is való az erő,ha nem erre.Az ajtóhoz értem,ahol rendesen hallottam a beszélgetést,de sajnos Yoda mester érezte a zavart az erőben így nem maradt sok időm,de ahelyett,hogy berontottam volna a terembe,ott hagytam a maszkom,majd menekülésbe kezdtem.. Két jedi észrevett menekülésem közben,így már többen követtek,de hiába. Sikeresen megszögtem,és élvezet volt menekülésem közbe levágni annak a két jedinek a fejét,aki hívta az őrséget.. Ezután Corsucant sötét negyedébe igyekeztem,ahol a többi gazember és jedi utáló szörnyeteg jár.. Ezután megkerestem egy nagyobb hackert,aki kivetítette az üzenetem Coruscant utcáira. Az üzenetben csak annyi állt,hogy míg nem kapom meg Devisst,addig minden órában három ártatlan embert fogok lemészárolni,illetve 1 milliárd creditet tűztem ki a fejére,csak is holtan akarom..Illetve sok creditet ajánlok annak is,aki merényleteket követ el...Ezután bontottam a vonalat,majd beléptem egy kocsmába,ahol lehetett érezni,hogy sokan kapni fognak erre.. Egy bandita épp azt hangoztatta ki,hogy jó lenne felrobbantani egy nagyobb szállító hajót vagy éppenséggel a szenátusi csarnokot.

2013.07.25. 08:29
Darth Malgus

A Korribani csata után miután megtudtam hogy mesterem nem jött el az Alderaanra elmentem megkeresni és csak a holttestét találtam meg ezért egy ideig kivontam magam és a nyugalmat kerestem... (ez volt az utóbi 2 hónapos eltűnésem)
Majd visszatértem és megtudtam új ellenségünk van Yoda.

2013.07.07. 18:09
Deviss

[Yoda]

-Érzem az aggodalmadat Zayne mester ! Hmmmm......! Ne feledd,Kenobi végre egyesült az erővel.Érzem,hogy attól félsz,hogy nem találod az utad,de tanuld meg,hogy az erő többreképes mint hinnéd,az erő amely vezeti az utadat,amely egyensúlyoz téged,bízz benne! Ne add fel a reményt,mert azzal az életedet is elveszted!

Ezután kilépek a teremből,majd magára hagyom a három gyászolót.

[Deviss]

Zayne,együttérzek veled,de még mielőtt elmennél,elkell mondanom neked,hogy nem maradok itt sokáig,elszökök innen,messze-messze ezektől a háborúktól,viszont minden lépésemet figyelik a rendőri szervezetek és már csak benned bízhatok,kérlek segíts nekem!

2013.07.06. 23:40
Master

Mikor megérkeztünk, azonnal védekező pozíciót vedtünk fel.

- Még nem támadunk! Majd csak azután, hogy a köztársaságiakkal és a sithekkel egyesítjük a seregünk! -  Adram ki a parancsot, majd visszatértem a kabinomba és elkezdtem írni a naplómba. Végül pár óra múlva meguntam és lefeküdtem aludni. Mikor felébredtem, épp vadul dübörgették az ajtóm.

- Uram nagy híreim vannak! Deviss parancsnokot kiengedték a kalózok!- Üvöltöttem a katona. Erre azonnal kipattantam és kinyitottam az ajtót.

- Tényleg? Ez nagyszerű hír! - Mondtam mosolyogva, majd hirtelen eszembe jutott egy szomorú dolog...

- Kenobi... - Suttogtam, majd a falra csaptam. A temetés napja ma van. Felöltöztem feketébe, majd elindultam hogy össze szedjem a csapatomat. Végül amikor leértünk, várni kelelt egy kicsit majd elkellezdődött a temetés... Sajnos Kenobi teste nem került elő, így egy jelképes koporsót vittek a Coruscanti gárdások. Végül bementünk a templomba és Yoda, meg Deviss mondtak róla pár dolgot. Végül, miután végeztünk, előre mentem a meditációs terembe. 10 perc mőlva meg is jöttek a többiek. Ezek után Yoda elmondta, hogy Azlint jedi mesterré léptették elő, engem meg bevettek a tanácsba. Máskor nagyon örültem volna, de ezen dühbe gurultam.

~ Ilyen ostobaságot! Mit számít most a rang! Háborúban állunk! Kenobit meghalt és mi SEMMIT sem tettünk, hogy megbosszuljuk. ~ Gondoltam magamban mérgesen. Végül angy nehezen leküzdtem a dühöm.

~ Nincs érzelem, béke van. Nincs érzelem, béke van. Nincs érzelem béke van. ~Ismételtem.

2013.07.06. 22:40
Master

- A francba! - Üvöltöttem a kabinomban. Felemeltem az erő segítségével a széket és hozzá vágtam a falhoz. Legszívesebben mindent szét szedtem volna. Végül éreztem, hogy valaki átöleli a nyakam.

- Nyugodj meg kérlek.... - Suttogta Meetra. Nagy nehezen lehiggadtam és leültem a földre.

- Gyenge vagyok... - Suttogtam, és eleredtek a könnyeim. Senkit se tudtam megvédeni. Se Kenobit, se a mesterem, se Meetrát, se a barátaimat, se magamat. Senkit.

- Nem a te hibád volt! - Mondta, majd belenézett a szemembe. Sírt.

- Te mindent megpróbáltál, sőt még többet is! - Mondta. Elfordítottam a fejem.

- Kérlek, egy kicsit egyedül akarok maradni..... - Montam Meetrának.

- De Zayne....

- Meetra kérlek! - Mondtam, majd elkezdtem meditálni. Végül Meetra bólintott és kiment.

Pár nap múlva.

- Uram! A Köztársaságiak, és a Sithek összefogtak, hogy legyőzzük a kalózokat! - Üvöltötte egy katona. Kikapcsoltam a komlinket, majd felvettem a Force Master sisakomat.

- Tudom... - Mondtam, majd bekapcsoltam a fénykardomat és meglengettem a fejem fölött.

- Hamarosan elpusztítjuk az összes kalózt. - Mondtam, majd kikapcsoltam. Végül kinyitottam az ajtóm.

- Értesítse a hídat! Alderaanra megyünk!

2013.07.05. 07:38
patrik1957

Talán sikerül összefoglalnom:elengedtem Devisst a börtönből,viszont Obi-Wan korábban (még Korriban-nál) meghalt.Ezt Deviss csak most tudta meg,ezért bánatában (a barátja elvesztése miatt) drinking rampage-be kezdett,bűnözött,stb,aztán végül börtönbe került de kihozták és elvitték a Jedi templomba ahol beszédet mondott,szobrot emelt Kenobinak,aztán elbeszélgetett Yodával aki az új karaktere swa-n,csak még Devissként is fog írni,de szerintem ez nem para ha egy oldalon állnak és mindig odaírja hogy ezt ki mondja.

2013.07.04. 22:54
Exar Kun

(olyan homályos nekem minden, nem tok mit írni   )

2013.06.30. 18:00
Deviss

Temetés:

Tudtam,hogy ez a nap emlékezetes lesz,mindenki emlékezni fog Kenobira,bevéste magát a történelembe,de nem tudom elképzelni,hogy,miért áldozta fel magát..Kicsit paráztam,hogy valamit nem jól szerveztem meg,de késő bánat volt,hisz elkezdődőtt..Sajnos,mivel a holtestét nem tudtok megmenteni,meg sem találták,így csak egy jelképes koporsó volt,amit a coruscanto gárda cipelt...a koporsóban megfigyelhető volt Kenobi képe,amit egy szkenner vetített,a lézerkarda,a páncélzatja és a jedi kardja..A koporsóval tettünk egy kört a Jedi Templom körül,ahol még a civil lakosság el tudott búcsúzni Obi Wan Kenobi jedi mestertől.Ezután pedig a Jedi Templomban folytattuk,ahova csak a szenátorok,klón tábornokok és a jedik voltak meghívva.Yoda elmondta a beszédét,mikor megkért,hogy most én is mondjak pár szót róla,bár elég nehéz volt látva,hogy Azlin a jelképes koporsója mellett zokog,de tartoztam ennyivel Kenobinak.
-Üdv,hát,hol is kezdjem? -mondtam halkan,hisz nehéz volt beszélni ebben a szituációban.
-Kenobi egy bátor,segitőkész,barátságos,haza szerető jedi volt,aki a hazájáért halt meg..sajnos,nem sok mindent tudok mondani,mert gyászolok,gyászolok mint bárki most Coruscanton,hisz ő végig a szívünkben fog élni..Halálával,reményt nyertünk és mutassuk meg neki,hogy nem hiába halt meg a Köztársaságért....Ekkor Coruscant szerte a szkennerek Kenobi arcképét vetítette ki,majd lekerült a ponyva a Kenobi szoborjáról is,amit én emeltettem a Jedi Templomban..
-Nyugodj Békében Obi Wan Kenobi..
Ekkor egy tízperces csöndesség vette át a templomot,ezután pedig csupa szomorú lélekkel volt tele..Odaléptem Azlinhoz,akit nagyon megviselt,ez a temetés..Megfogom a vállát,átölelem,majd megmondom neki,hogy Nyugodjon meg,minden rendben lesz,megbosszúljuk ezt.De ekkor Yoda engen és őt is behívatott a meditációs terembe..Mikor belépünk,Zayne már ott vár minket..

Remény: [Itt már Yodaként szereplek]

Kenobi temetése még nem ért véget..Hátrahagyott egy holoüzenetet,ami sajnos közben felrobbant,de sikerült,írásos módon rögzítenünk az üzenetet:
Kenobi nem sok mindent,hagyott hátra,ő csak annyit szeretett volna,hogy te kedves Azlin megérdemeljed a jedi mester címet,Zayne te pedig,hogy bekerülj a Jedi Tanácsba..Sajnos,ez nem így van,viszont mindketten bebizonyítottátok,hogy megérdemlitek e célókat,rangokat..Így mától,Azlin köszöntelek a Jedi Mesterek között,Zayne téged köszöntelek a tanácsban,Deviss téged pedig a Köztársaság Hadi vezetőjévé fokoztatlak..Ez a nap mindig emlékezetes lesz Kenobiról,ne feledjétek..Örökké élni fog a szívünkben,csak ne engedjétek el és ne felejtsétek a bosszú nem vezet jó utra!

U.i: Elég csak ezt a 2 részt elolvasni...

2013.06.30. 17:28
Deviss

Sötétségben II:

Reggelt,egy szép Coruscanti lakosztályon töltöttem,maga a paradicsom volt,de számított ez..Kenobi halála megviselt,senkit sem tartottam már barátomnak...nem érdekelt semmi sem,csak piálltam,piálltam..Aznap sem voltam hajlandó bemenni a Jedi Templomba..Bár idővel megértették,hogy erőszakkal tudnak csak bevinni..Igen ám,de én elszöktem,majd piszkos,mocskos üzletekbe kevertem bele magamat..Mérget,embereket csempésztem ide oda,több időt töltöttem az alvilágban,mint bárhol...Teltek a napok,hetek,nem volt semmi probléma,de aztán a rendőrők lekapcsoltak,mikor kiraboltam az egyik boltot..több mint két milliárd creditre tettem szert,minden jól ment,de ezek a fránya zsaruk...bevittek a börtönbe..

Jedi Templomban:

Még aznap délután Toparch és Azad kihozott a börtönből és Yoda elé vitt,azaz a Jedi Templomba vitt az utam..Útközben hosszasan elgondolkoztam,hogy a Köztársaságon egy rést ütöttek az ellenségek és senki se hajlandó ezen változtatni,meg persze az is az eszembejutott,hogy belőlem egy korcs lett,de sajnos Kenobi múlásával és ezzel a sok idővel,amit a börtönben töltöttem Zann miatt,nagyon,egyre jobban  megviselt.. Megérkeztünk hát,majd a Jedi Tanács felé vettem az irányt,ahol már várt rám a tanács,de megdöbbenésemre,csak Yoda várt engem..Kisérőim ki is mentek a teremből..

-Rossz útra tévedtél barátom,ajánlom,hogy találj vissza a régi utadra és folytasd amit elkezdtél,igen,tudom,érzem,hogy Kenobi nagyon megviselt,de ez nem jogosít fel arra,hogy bűnöző legyél és,hogy emiatt szégyent hozz a testvéreidre.

-Yoda mester,sajnálom,amit okoztam,de fel sem tudjátok mérni,hogy ilyenkor mit érez egy KLÓN...Több millió bajtársam hunyt el,csak amiatt,hogy béke legyen..de ahelyett,hogy béke van,egyre nagyobb háborúk vannak és lassan nem csak két oldal vívja ezt a háborút,hanem egyretöbben..Kenobi nem csak a barátom,de a testvérem is volt,de időt sem hagytatok,hogy felemésszem a dolgokat..Mindent sajnálok,de Kenobi haláláért,ti is felelősek vagytok.

-Tudom mire akarsz célozni,hidd el hasonlóan érzek,de tartsd meg az emberiségedet..De vitáknak ezen a napon nincs helye..Mai nap lesz Obi Wan temetése..E napon fogjuk a végső útjára indítani..a Békességbe!

Eután folytattuk a beszélgetést,kicsit higgadtabban..megtudtam,hogy lehet,hogy ez egy ceremóniai temetés lesz,de nem kizárt,hogy megtámadnak minket,így a védelmet nekem kellett kidolgozni..Amit meg is tettem..
 

U.i: Elég csak az utolsó  2 részt elolvasni...Azaz a Temetést és a Reményt!

 

2013.06.30. 17:05
Deviss

Sötétségben I:

Megérkeztünk arra a pontra,ahol vártak engem a honfitársaim,de nem éreztem se örömöt,se fájdalmat,csak bosszút és haragot. Nagyon ramatyul néztem ki,hisz makacs létemre,nem voltam képes se enni,se mozogni,csak arra gondoltam,mi lenne ha csak egy civil lennél,rendes élettel,s messze-messze lennék a háborútól..De nem sokáig gondolkoztam,beszálltam,a csapatszállítóba..Társaim örültek,hogy látnak,mindenki ott volt,aki fontos volt nekem,kivéve Kenobi...
-óóó,kenobi,merre lehetsz,vajon hallasz engem,vajon látsz?! Ne félj,megbosszúlom a halálod.Gondoltam magamba..útközben a nagy holovevő bekapcsolt,majd Yoda képe jelent meg,ahol kérte,hogy fáradjak be hozzá...Csesztem rá,mihelyst Coruscantra értem,betértem Dexter kocsmájába...
-Jajj Dexter,a szokásosat kérem!
-Deviss,Deviss,Deviss mikor utoljára láttalak,még a báromat rúgtad szét,mikor kiakartak rabolni,de látom most nem lenne ehhez erőd,kicsit rosszul nézel ki,csak nem befestetted magad,eféle woodoo harcos vagy te?!
-Dexter,ahogy látod,szétverem az arcod,ha nem hozol nekem piát!
-Ahogy akarod..Seggfej -mondta halkan..
Később Toparch százados és Azad Jedi lovag,jelent meg a kocsmában,akik leültek mellém,majd elmondták,hogy muszáj Yoda elé mennem...de már kicsit részeg voltam,így nem érdekelt a dolog,elkezdtem Toparchot verni,de Azad a falhoz csapott...Elájultam..

U.i: Elég csak az utolsó  2 részt elolvasni...Azaz a Temetést és a Reményt!

2013.06.30. 15:30
patrik1957

Miután kellően informáltam Devisst,felvettem a kapcsolatot a köztársasággal,majd a klónparancsnokot az előre megbeszélt körülmények között egy fegyvertelen siklóval elvitettem a köztársaság bázisára.

2013.06.30. 15:27
patrik1957

2013.06.30. 15:27
patrik1957

Mire értesültem az eseményekről,Devisst már kékre-zöldre verték.Egyébként is a cellája felé tartottam,úgyhogy nem jelentett kerülőt benéznem a cellájába.Kiküldtem a katonáimat,majd hozzá fordultam.
-Nem én parancsoltam,hogy támadják meg.Mindazonáltal,kémkedésért cellán kívül vagy belül halállal jutalmaznám.A maga esetében azonban kivételt teszek...
Eddig jutottam,amikor Deviss nekemrontott.Váratlanul ért,de gyenge volt,harcművészetekben pedig jártasabb voltam nála,így egy laza mozdulattal kitértem az ökle elől,adtam neki még egy kis lökést az eredeti irányba,ennek eredményeként nagy sebességgel a falnak csapódott.Megfordult,lecsúszott a fal mentén,láttam hogy komolyabb feji sérülést szerzett.Nem zavart túlzottan.
-Tehát,mint mondtam,ezúttal kivételt teszek önnel.Szemmel láthatóan az árát senki nem akarja kifizetni.Ez is ok lehetne a kivégzésére,azonban más körülmények jobb belátásra térítettek...
 

2013.06.20. 17:45
Deviss

Esti órákban,nagy készülődés folyik,hajók,katonák hadait hallom a cellámból..Sajnos egyre rosszabban bírom a bezártságot.ezért mindig kitalálok valamit,hogy egy másik cellába vigyenek,csupán a változatosság kedvéért...Látni akartam,hogy mi folyik kint,ezért reménykedtem,hogy most már olyan cellába leszek,ahol ablak is van....Épp e gondolat előtt érkezett meg az étel is,s ekkor a villámmal kapargatni,majd vésni kezdtem a talajt,ami csikorgó hangot adott ki,persze az ajtó előtt állomásozó katonákat ez zavarta...Bejöttek,lekapcsolták a biztonsági kamerát és a lézereket,majd jól agyonvertek...Ekkor elájultam,de mikor felkeltem egy másik cellában ébredtem...De sajnos nem volt ablak...Igen,de mikor lekapcsolták a villanyt,akkor hirtelen fényt pillantottam meg a talajon,először azt hittem,ezt csak képzelem,de mikor a falra néztem,egy nagyobb rést pillantottam meg.
-SIKER! -ordítottam,de ekkor paráztam,hogy az őrők is meghallották...de szerencsére senki sem hallotta meg,gondolom hangszigetelt szoba...
Ekkor odakúsztam a réshez,majd hallgatozni és figyelni kezdtem...Megtudtam,hogy Alderaan-ra készülnek Zann katonái...de később valami mást is megtudtam...Kenobi mester,halott.....
[Ekkor lehajtott fejjel,csak figyeltem és figyeltem,közben gondolom a kamera miatt,észrevették,hogy mit csinálok a szobában,így bejöttek,majd többen nekemugrottak,de én csak tűrtem csöndben a fájdalmat...]

2013.06.18. 16:43
Agen a bátor XD

Amikor meghallottam, hogy a shitek az Alderaanra törnek egyből szóltam tanítványomnak, hogy készüljön fel, mert oda utazunk...

2013.06.13. 13:54
kiralyb09b

Ki értem a hiperűrből.

Máris minimum 6 találat ért.(A hajótesten.)

Gyorsan Darth Bane mögé mentem.Felvettem a kapcsolatott az egyik hajómmal:

-Igen uram?

-Erősítést kérek.

-Hogy mondja?Nem hallom.

kkksssssssssssssss!

Meg szakadt a jel.Sajnos nem sikerült.Hirtelen kiléptett a hiperűrből a segítség.

2013.05.30. 21:55
swmaster

Hála a Birodalmi Hírszerzés kitünő ügynökeinek már jóval az Alderaant ért támadás előtt tudtam róla, hogy mi készül arra felé, így meg sem lepett mikor a Holoneten megláttam a híreket.
Természetesen az esetre már előre készültem és sikeresen bejutattam egy-egy kisebb hadseregnyi beépített ügynököt minden uralkodó-családhoz, valamint egy nagyobb létszámú flotta állomásozott a rendszer közvetlen közelében, a további kisebb meglepetésekről nem is beszélve.

Megfogtam a holovevőmet és titkosított csatornán kommunikációt nyitottam a flottával:

-Admirális, az akció elkezdődött, várjanak még 1 órát, aztán kezdjék meg a támadást! A beépített ügynököknek pedig üzenem, hogy az elsődleges célpontok a megbeszéltek szerint a fontosabb köztársasági vezetők, csak ezek után következnek a kalózok. A célszemélyeket lehetőleg minden feltűnés nélkül intézzék el, amennyiben egy ügynök lebukik haladéktalanul végeztessék ki, nem kockáztathatunk! És ne feledje: bárki feláldozható!

-Értettem Nagyuram! - felelte az admirális, bár a hangja érezhetően elbizonytalanodott.

Ezzel bontottam az adást.

(Szerk.: A flotta a kalózokat támadja.)

2013.05.24. 22:55
Darth Revan

Köztársasági hajók jelentek meg, -mondta Zannah
-Remek,akkor legalább intézkednek ők is. Engedjék be őket,jah és küldtem egy nagyobb flottát,erősítsék meg a flottát.
-Igen is!
-Váltsunk titkos vonalakra!
Így is történt.
-Zannah,tanítványom...Nem hiába küldtelek téged máshova,mint a többieket.A bázis alatt,van egy titkos bunker,nos hát,találj a saját utadra,utána mindent megfogsz tudni,egy tervről!
-De mester,segíts!
-Ez a te feladatod lesz,csak magadnak segíthetsz!-Vége!
-Varko,a bolygóról irányítsák fel az űrbe a Lucrehulk anyahajót!
-Így lesz,apropó Saul hívott valahonnan segítséget így már összesen 9 szintes blokád védi a bolygót.
-Bővebben?
-Van a nyugati-keleti szárny illetve ugye a közép szárny.Mindegyik szárnynál három,úgymond falanxvonalat hoztunk létre,így szinte lehetetlen csak,úgy áthaladni ezen. Az első és második vonalon kisebb hajók,bombázók,venátorok foglalják el a helyüket,míg az utolsó vonalakon a nagyobb hajók.A vonalak mögött a mostanra felállított Lucrehulk anyahajó és újabb két vonalú hajóhad található.
-Remek Varko.
-Ez nem minden.Exar Kun lépett be a terembe.Azt papolja nekünk,hogy Hondo van e mögött. -majd nagyokat nevet
-HAHAHA! Adja át üzenetem,hogy Hondo velünk van,nem számítva arról,hogy ő csak egy porszem,nagy gondot nem tud okozni.
-Ez így igaz,rendben átadom.DE jó lenne,ha már itt lenne!
-Nyugalom,ahogy hallom az új flotta is már megérkezett.

2013.05.23. 18:20
MEXIM

Úgymond elhaláloztam a Korribani csatában. Az előző csatában olvashatod.

2013.05.23. 12:53
patrik1957

Obi-Wan Kenobi kilépett a csatából,tehát kérlek módosítsd a kommenteket egy ilyen szempontból elfogadható verzióra,köszönöm.

2013.05.23. 12:06
Exar Kun

Miután a Köztársasági Tábornokok értesítettek arról hogy az Aldeaan bolygót meg akarják szállni a Kalózok rögtön összehívtam a csapataimat és mindenkit felkészítettem a következő ütközetre.

-Rex mindenki a Gunship-ekbe és vissza a Venatorokba!

-Igenis

Miután mindenki visszaért a cirkálókra elindultunk Alderaan felé. Útközben kommlinken szólt Kenobi mester és tájékoztatott arról hogy a földi megszállás elkezdődött és hogy siessek.

Eközben hívom Hondo Ohnaka-t (a kalózok vezetőjét)

-Hondo, milyen cél vezet oda hogy egy olyan bolygót támadsz ami semleges?

-Az ok az hogy meg akarunk titeket jediket, a Köztársaságot és a Sith-eket is bénítani.

-Akkor készülj arra hogy nem lesz nektek könnyű dolgotok!

-shzzzzzzzzzzz

Megszakadt a vonal, és ebből már sejtettem hogy a leért seregek már kezdik is a támadást.

-Admirális mikor érünk oda?

-Nemsokára Tábornok úr

Átváltok a kommlinken egy titkos csatornára:

-Kenobi Tábornok el tudod küldeni a pontos tervet a kalózok megtámadására??

2013.05.20. 10:13
Darth Revan

Épp Dxun vagyok,hogy ellásák sebeimet.De sebeim mélyek és a seb elfertőzödött,s valami járványt is elkaphattam,mivel időnként elájulok és látomásokat látok..
-Uram,hívás érkezett.- mondta Varko
-Már megint ki a franc? talán Saul admirális?
-Nem uram. Nem fogja elhinni.Maga a Köztársaság!!
-Igen?,kapcsolják.
Ekkor bekapcsolom a holovevőt,majd egy Even Piell nevezetű jedi mester áll előttem.
-Haha,Köztársasági kutya,megint kell a segítségem vagy mi van? esetleg felakárjátok bontani a szerződést? Jól gondoljátok meg férgek!
-Önnek is Jó napot! Nem ilyenről van szó Revan úr. kapcsoljunk titkos adásra.
Megtettem.
-Nos,akkor miről? -érdeklődtem.
-Alderaan.
-Mégegyszer,legyen szíves...- mondtam értetlenül.
-Alderaan-t veszély fenyegeti,egy nagy csapat Kalóz fogja a kezei közé venni és...
Kikapcsoltam a holovevőt,megszüntettem az adást.
-Varko,jöjjön ide..Beavatom valamibe. Nos,ahogy tudja Alderaant mindig is érdekelte a Sith Birodalom..Nem hiába.Itt függetlenül mindentől,komoly harcitáboraink illetve gyárakat,bázisokat,kutató egyesületeket helyeztünk el. Több mint 50 éve vannak már ott,s eddig senki sem vette őket észre..De,ha erre a Köztársasági erők rábukkanak,nagy galiba lesz belőle és egy szintű veszteség is a Sith Birodalomnak.
-DE uram,attól,hogy rájönnek nagy baj nem lehet.
-Nem érti? fontos bázis állások,taktikák és kutatórészleg van ott..ha ezt megtalálják egy lyukat tudnak ütni falainkon..
Hívják vissza titkósított vonalon Piell-t.
-Piell,elküldöm hozzád Zannaht,Varkot és Trayat. Ők fognak engem képviselni és vele tudasd a többit.
Majd elkezdek véreset köhögni.
Komlink ki. vége.
Ezútán egy flottát küldtem Alderaan-ra,később jelentést kapok,hogy már elindult a földi megszállás is és elfoglalták helyüket.

2013.05.17. 14:56
patrik1957

Vengeance
A kommlinkem pittyegésére eszméltem fel.Egyből bekapcsoltam,és egy jedi alakja tűnt fel.Természetesen valójában nem volt az,hanem új társam,Proxy nézett vissza rám egy jedi alakjából.Szerencsére akinek felvette az alakját annak az összes képességét is lemásolta,sőt még a fegyverét is,így feltűnésmentesen beolvadhatott a köztársaság körébe.
-Uram,Kenobi erői megérkeztek Korribanra.-mondta a tökéletesen utánzott jedi hang.
-Épp ideje-válaszoltam-,kezdtem türelmetlen lenni.Mi a stratégiájuk?
-Nem léptek fel offenzíven ellenünk.Az északi félteke fölötti blokádot szétszórták és felvettek egy védelmi pozíciót.
-Mi a cél?
-Álcázott hajókon kimenekítik az ott rekedt köztársasági földi csapatokat.
Ezen mág meglepődtem.Azt hittem hogy Kenobi kiáll majd az erőim ellen.Nos,ha nem,hát nem.
-Tehát a seregeink nincsenek veszélyben?
-Nem uram.
-Akkor az ott lévő mandalóri egységek támadják meg őket.Néhány tankot is rendeljenek át.
-Máris továbbküldöm a parancsot,uram.-mondta,majd megszakította a hívást...
Később kaptam meg az információt.Az ellenség kivonta a csapatait,Kenobi tábornok személyesen fedezte az akciót,és időközben életét veszítette a saját csillagrombolói szuperlézerei által.Ezután a köztársaság elvonult a kimenekített földi csapataikkal.Így Korriban teljes mértékben az enyém lett,viszont új célpontom lett...Alderaan..
 

2013.05.16. 17:41
Darth Revan

" Sith Birodalom és a Galaktikus Köztársaság átmenetileg békét közöttek, hogy megfékezzék egy új ellenfél, a kalózok felemelkedését"

2013.05.16. 17:35
Darth Malgus

Elindultam az Alderaanhoz amikor odaértem hadseregem egy mezőn tettem le majd a közeli városokat bombáztam természetesen gondoskodtam hogy ne támadjanak így az űrben blokádot állítottam fel.AZ erdőn végigvonulok hadseregemmel a következő városok elfoglalásához.A Sith Warrior vezető szólt nekem hogy a kis hegyen néhány Köztársasági katona van de én nem hallgattam ra majd pár perc múlva 3 rakéta zúdolt le a hegyről és leugrottak a Köztársasági klónok a vezető felém tüzelt rakéták ezeket elhárítottam majd elkezdett felém futni én villámszórással megállítottam majd hátrább dobtam.Elájult addig kivégeztük a klónokat a Sith Warrior vezetőre bíztam a troopert akit elájítottam hogy végezze ki de akkor megjelent ellenségem Satele Shan küzdöttünk majd a trooper felém jött hogy egy hődetonátorral megsemmisítsen de csak tönkrette a vértemet Satele a falnak lökött majd szétdarabolta tanítványom vitt el onnan...

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!