SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
LEZÁRVA: CSATA: Korriban

Korriban

Leírás:

Galaxis-szerte dúl a háború. A Sith-ek számtalan ártatlan bolygót lerohantak és elfoglaltak, néhány hónap alatt pedig már a Galaxis jelentős hányada az ő irányításuk alá került. A Sith Birodalom, néhány kiváló ügynökének köszönhetően megszerezte egy a Coruscant-hoz vezető titkos hiperűr-folyosó koordinátáit és végzetes rajtaütést hajtott végre a bolygón. Végül a bolygó elleni támadást vezető csapatok visszatértek a Korribanra, nyomukban a Köztársasággal, így most a Sitheken van a sor, hogy megvédjék ősi bolygójukat a Köztársaság fenyegetésétől.

NE FELEDJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSOKKAL NEM KELL MEGVÁRNI A MÁSIKAT ÉS A HOZZÁSZÓLÁS HOSSZA IS KORLÁTLAN, TEHÁT LEHET EGY MONDAT IS, VISZONT MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY NE AZ LEGYEN, HOGY EGYEDÜL FÉL ÓRA ALATT TELE ÍRJA/ÍRJÁK AZ EGÉSZET!

83 hozzászólás
2013.05.15. 19:09
swmaster

LEZÁRVA!


2013.05.15. 18:46
Darth-Csanad

Mikor meghallottam a hírt, nagyon elszomorodtam. Az öreg harcos, aki segített a bajban,...egyesült az erővel.-gondoltam.

 Dél körül elindultam a köztársaság maradványaihoz, ahol leróttam tiszteletemet a hős utolsó bizonyítható emléke, a szobor előtt. Ekkor hirtelen szédülni kezdtem, majd elájultam.

 "Álmomban,, megjelent Obi-Wan, és elmondta, hogy milyen feladatot hagyott rám, és hogy ezt még utolsó szívességként kéri. Ekkor köddé foszlott a szellem, és egy ismeretlen orvosi szoba képe tárult elém. Az ágyam mellett ott ült Zayne és Alzin, akik elég komor arcot vágtak.

-Meddig voltam kómában?-kérdeztem.

-5 napig- mondta Zayne.

-Nem fogjátok eképzelni mi történt velem...

2013.05.13. 15:39
MEXIM

A csata után:
Zayne és Azlin látta amit a becsapódnak az energia sugarak és minden megsemmisült. Azlin továbbra is sírt. Zayne magához ölelte és próbálta meg vigasztalni de vigasztalhatatlan volt. Sikeresen elérték az Akioran fedélzetét és amint leszálltak a hangárba Janarus admirális rögtön elrendelte a visszavonulást a Kashyyyk felé. Amikor kiszálltak a hajóból mindenki tapsolt a jól sikerült akció miatt egészen addig míg meg nem tudták, hogy mi történt Kenobival. Ekkor az egész hajón végig söpört a bánat és a levertség. Többen sírtak, mások dühösek voltak, míg megint mások csak döbbenten által a semmibe meredve. Három óra múlva megérkezett a flotta a Kashyyyk-hoz. Néhány nappal később katonai tisztelet adás mellet elbúcsúztattak Obi Wan Kenobit. Szobrot is állítottak neki. A szobrát Talon Karrde szobra mellet helyezték el. Azlin csak állt és bámulta a két szobrot órákon keresztül. Egyszer csak Zayne is oda állt mellé.
 - Jobban vagy Azlin?
 - Igen, most már jobban érzem magam egy kicsit. Csak azt sajnálom, hogy nem nyugodt lelkiismerettel halhatott meg.
 - Ezt, hogy érted?- Kérdezte Zayne.
 - Nem tudta teljesítetten az ígéreteit. Deviss Zann fogja és még Talon Karrde halálát sem tudta megtorolni.
 - Vigasztaljon az a tudat, hogy ő már egy jobb helyen van.
 - Tudom, csak ez vigasztal.
 - Azlin, kérdezhetek valami?
 - Nyugodtan.
 - Amikor ott voltunk a gép terembe és te használtál valamilyen erőt ami elsöpört minden. Mi volt az.
 - Ezt csak a Jedi tanács és Kenobi mester tudja, de az én családom évezredek óta ad Jediket rendnek. Az évezredek alatt kifejlesztettünk egy technikát amit csak végső esetben használhatunk és egy kis időre a sötét oldal erejéből is merítünk a használatához. Nem szabad túl gyakran használnunk különben a sötét oldal megmérgezi az elménket. Ezelőtt összesen csak egyszer használta ezt a technikát még fiatalabb koromban mikor Kenobi mesterrel csapbába estünk a Naboo bolygón. Két napra ki is ütőt.
 - Értem.- Válaszolta Zayne.
- De nem ülhetünk sokáig a babérjainkon, hiszen még rengeteg ütközet vár még ránk, hogy kivívjuk a Köztársaságnak a végső győzelmet és a békét.

2013.05.13. 15:38
MEXIM

Az elmúlás 2. rész:

- Kenobi mond meg, hogy tudnék rajtad segíteni?- Kérdezte Zayne.
 - Rajtam....már nem....tudsz...segíteni. Hagyjatok itt...és menjetek.
 - De hát, hogy hagyhatnálak itt Kenobi? Ha itt maradsz meghalsz.
 - Így is...úgyis.....meghalok. Vidd ki....innen Azlint...és meneküljetek...velem ne törődjetek. Csak előbb...kérném...a detonátort.
 - A robbanó szerkezet megsérült. Nem tudjuk felrobbantani a bázist.
 - Akkor...egy rádiót...kérek.
 - Tessék mester.
Kicsit sikerült összeszedni magam.
- Janarus itt Kenobi. Mind a hat ssd-é irányítsa az axiális ágyúját az Orwell bázisra. A parancsomra  először az Akioran, utána az Ovarlord és végül mind a négy Sovereing tűzel.
 - A parancsot vettem és értettem.- Válaszolta az admirális.
 - Itt elválnak útjaink. Menjetek, megvárom míg felszálltok.
 - De nem hagyhatunk itt mester.- Ellenkezett Azlin.
 - Bacsás meg Azlin, de ezt meg kell tennem. Mondta Zayne és azzal a Droidoknak a kezébe adta Azlint.- Vigyétek a hajóra és védjétek meg, mindjárt jövök én is
 - Vettem, vettem.
Azzal elvitték Azlint, de hallatszót, hogy vissza kiált:
 - MESTER, MESTER.
 - Tehetek még valamit érted Kenobi?- Kérdezte Zayne.
 - Nem már semmit. Kiérdemelted, hogy egy legyél közülünk. Bebizonyítottad, hogy méltó vagy a Jedik névre. És most menj, én hamarosan csatlakozom a testvéreimhez az erőben.
 - Ég veled Kenobi mester. Találkozunk odaát.
Azzal sarkon fordult és elindult a hajó felé. Én meg vártam mikor szálnak fel. Egyszer csak észreveszek egy ismerős tárgyat az egyik mellemet fekvő Mandalori hullánál. Magamhoz vettem és azt mondtam:
 - Hm, halálpálcák. Pont olyan amit el akartak adni nekem néhány éve. Aztán megtérítettem a dilert.- Nézegettem de nem érdekelt különösen.- Ezelőtt se használtam ezután se fogom.- Azzal eldobtam.
 Végre felszálltak, pont időben mert az ellenség egy újabb csoportja ismét betört a bázis területére.
 - Admirális.......most már tüzelhetnek.
 - Vettem, értettem.- És azzal egy fénycsóva tűnt fel az égen ami a pajzs maradékát és rengeteg épületet rombolt a földig, de nem az egész bázist. A második fénycsóvánál már leperget előttem az életem. Amint becsapkodod az energia sugár rögtön elhalhatott minden, körbevett a nagy fehérség és a testemet elárasztotta a béke.

2013.05.13. 15:35
MEXIM

Az elmúlás 1. rész:
 - Az ellenség a nyakunkon és mi bombákat rákún szét a tűzvonal kellős közepén. Hát mit ne mondjak, a mai napot sem így terveztem el, De nézzük a jó oldalát a dolognak, legalább nem esik az eső.- Mondta Zayne, hogy egy kicsit oldja a feszültséget.
 - Eső nem esik de sok hívatlan vendég akarja ránk törni az ajtó. Nagyon be akarnak jönni annak ellenére, hogy nem kaptak meghívást.- Reagált Azlin Zayne szavaira
 - Hát igen, én is jobb programra voltam hivatalos.- Válaszoltam vissza. Nem tudom, hogy azért mert nagy volt a gyámos vagy mert tudtuk, hogy az életünk perceken fog múlni, de egyszer csak mind a hárman nevetésben törtűn ki. A bombákat sikerült elhelyezni és azon gondolkodtunk, hogy hogyan fogjuk elhagyni a szobát.
 - Csak azon az ajtón tudunk majd elmenekülni ami előtt most az ellenség próbál bejutni.- Mondta Zayne.
 - Akkor megpróbálunk kitörni amint ők betörték azt az ajtót.- Válaszoltam határozottan.- És most mindenki helyezkedjen el valahol. Azlin mit látsz odakint?
 - Tankokat hoztak mester még hozzá négyet. Ráadásul a saját lövegeinket is erre irányozták.- Mondta Azlin. Aztán hirtelen felfordított.- HASRA.
Abban a pillanatban óriási robbanás szakította be az épület oldalát. Csak az egyik tank tüzelt, de tudtam, hogy még lőni fognak. Már éppen lőni készülte mikor az erő segítségével a mag páncélja mögé löktem őket. Tudtam, hogy ez majd megvédi őket a robbanástól. Amit a mag mögött voltak a tankok és a lövegek kilőttek halálos sugaraikat. Az erő segítségével próbáltam vissza tartani ameddig csak lehet, de a koncentrációmat megzavarta, hogy a terem ajtaját is berobbantották és repeszek fúródtak a jobb oldalamba. Elvesztettem a koncentrációm és a lövedékek becsapódtak hatalmas robbanás előidézve. Én a falhoz csapódtam és ráemuzhat a törmelék is. Azlin és Zayne nem törődve azzal, hogy az épületből alig maradt valami és a 23 droidból is csak 8 maradt, azonnal lespozícióba helyezkedtek és várták az ellenséget. Egy tucat katona fel is jött de őket rögtön lekaszabolták.
 - Zayne, hol van Kenobi mester?.- Kérdezte Azlin.
 - A robbanás óta nem láttam.
 - Mester, mester.- kiáltotta Azlin engem keresve. Egyszer csak észre vesz egy kis törmelék kupacot mozogni és oda hívja Zaynét, hogy segítsen neki eltakarítani. Rám is találtak a törmelék alatt de elborzadtak a látványtól. A testem több felületén másod és harmad fokú égési sérülés keletkezett, a bal lábamon nyílt lábszártörés volt, rengeteg repesz volt belefúródva a testembe, erősen véreztem több ponton is és a jobb tüdőmet pedig átfúrta egy egyméteres vas cső. Zayne csak állt felettem némán. Azlinnak pedig könnyek gurultak végig az arcán. De nem foglalkozhattak sokáig velem mert az ellenség már a nyakukon volt. Azlin lesütötte a szemét és fel állt és az ellenség felé fordult. Abban a pillanatban éreztem rajta a sötét oldal erejét, de ez nem olyan volt amit minden Sithen érezni szoktam, ez más volt olyan amit már korábban éreztem. Egyszer csak felkiált és ököllel beleüt a földbe aminek a következtében egy hatalmas erőhullám kelet kezet az épület falaitól és  végig ment az egész bázison elsöpörve mindent és mindenkit az a négy Mandik akik az épületen belül tartózkodtak a droidok és Zayne intézte el. Hatalmas erő volt ez de nem végtelen. Amint kibocsátotta ezt az erőt rögtön összerotyog a lába a kimerültségtől. Amint végzet Zayne a mandikkal rögtön odajött hozzám és Azlinhoz, hogy felsegítse.

2013.05.13. 15:33
MEXIM

A csata 2. rész:

Fél órával később sikerült az összes hajót elindítani már csak azok maradtak amiken az embereim és én hagyom el a bolygót.
 - A bázist aláaknázták ezredes?- Kérdeztem.
 - Majdnem uram, a fő számítógép termet kivétel minden hol el vannak helyezve a bombák. De van ezzel egy kis probléma.
 - Milyen probléma?
 - Nem tudjuk törölni az adatokat pedig ezek létfontosságú adatok ami ha az ellenség kezébe kerül akkor katasztrofális helyzetbe kerül a Köztársaság. Csak felrobbantani tudjuk mivel a számítógép magja erős páncélzat mögött van. Sőt az egész bázis legbiztonságosabb helye annak az épületnek  a két négyzetméteres területe. Bejutni meg nem tudunk mert a Mandik hazavágták az elektronikus ajtónyitó rendszert.
 - Értem. Akkor menjenek a transzporter hajókhoz és hagyják el a bázist majd mi hárman a BX droidokkal elintézzük a dolgot.
 - Biztos ebben uram. Rengeteg robbanószer kell a páncél burok felrobbantásához és a mag megsemmisítéséhez.
 - Igen biztos vagyok. És most menjenek.
 - Sok szerencsét parancsnok.
 - Köszönöm. Önöknek is.
És azzal az összes hajó egy kivételével elhagyta a bolygót. Zayne, Azlin és én elbarikádoztuk magunkat a számítógépes terembe 23 BX kommandós droid társaságában és nekiláttunk a robbanó agyag elnejezéséhez miközben az ellenség egyre közelebb ért hozzánk.

2013.05.13. 15:32
MEXIM

A csata 1. rész:
 - azonnali üzenet a flottának. Figyeljenek minden frekvenciát és ha lebuknak a hajóink azonnal ugorjanak ide és vegyék fel a harcot a blokáddal. Ne várják meg a parancsomat. És azonnal kezdjék meg zavarni az adásukat a Mandalor felé és kezdjék meg a mi hajóink sugározni az alapjelet.
 Eközben az Akioranon:
 - Figyeljék az ellenséges blokádot. Mondta Janarus.
 - Uram hallok valamit.- Mondta Ghent.
 - Mi az?
 - Nem hallom tisztán biztos az interferencia. Megpróbálom kiszűrni. Áh megvan most már tisztán hallom. Oda küldenek egy kisebb köteléket a héjszínere.
 - Mit hall még.
 - Egy parancs félét,....14-14-15-ös szektorra....pásztázó tűz....nagy szórásban. A pi***ba, azonnal szóljanak nekik, hogy tűnjenek onnan.
De már késő volt 37 hajó esett áldozatául a lövéseknek. A flotta rögtön oda ugrott, hogy fedezze a hajókat. Ezáltal megkezdődött az ütköztet Korriban felett Odan-urr is bevetette a meditációt és nagy bonyodalmat keltett az ellenség hajói között:
 - Uram egyre több köztársasági hajó jön. Lerohannak minket.
 - Nem érdekel nem adjuk meg magunkat. Amúgy is Zann nagyúr hamarosan küldi a felmentő sereget és akkor elbánunk a Köztársasági kutyákkal. Addig is irtsátok őket.
De nem jött erősítés, hála Ghent-nek.
Eközben a bolygón:
 - Milyen messze vannak az ellenséges erők?- Kérdeztem.
 - 13 perc és itt lesznek, de ahogy látom elfoglalták a bázisainkat, úgy látszik megpróbálnak valami használhatót találni uram.
 - Akkor robbantsák fel az összes bázist.- Adtam ki a parancsot.
Azzal egy hatalmas robbanás sorozat rázta meg a földet és az ellenség rendesen meg tizedelődött. Az érzékelők szerint a megmaradt egység (ami még így is jócskán túlerőben volt nálunk) megindult felénk. Viszont sikerült a hajóknak új utat találni és azonnal elindítottuk őket. Ezek a hajók már sértetlenül jutottak el a Köztársasági erőkhöz. De az ellenséges csapatok is sikeresen megérkeztek a bázisunkhoz és kitört a földön is a csetepaté. Ők lőttek minket mi pedig vissza lőttünk rájuk. Kemény tűzharc alakult ki. De akár milyen kemény is az ütközet legalább még fél óráig tartanunk kellet magunkat. A nehéz lövegeknek hála jól tartottuk magunkat, de így is sokan próbáltak a pajzs belsejébe jutni és néhányuknak sikerült is. Elsőként a nehéz lövegeket és az elektromos rendszert célozták meg és a bázis egy részén sikerült a pajzsot lekapcsolni, de szerencsére nem mindenhol. Amint a pajzs rendszer egy része lekapcsolt az ellenség csak úgy beözönlött a bázisra. A bázis minden talpalatnyi földjéért megküzdöttünk, de ők is. Végül egy véres közelharc alakult ki. Zayne kiválóan harcolt és remekül vezette az embereket. Pont ahogy elvártuk tőle.

2013.05.13. 15:30
MEXIM

A problémák kezdete 2. rész:

Azzal elindultam, hogy személyesen irányítsam a műveleteket. 17 perc múlva értesítenek, hogy megkaptuk az adatokat amit kértem és már használatba lépet. Azzal vissza mentem az irányítóba, hogy lássam a végeredményt.
 - Mik a fejlemények?- Kérdeztem.
 - Hát ha úgy vesszük elég nagy sz*rban vagyunk. Rengeteg ellenséges egység sorakozott fel a külső védvonalaknál és ahogy látom most indultak meg felénk.
 - Mikorra érnek ide?
 - Négy talán három óra múlva. Mivel a bázisok csak önvédelemre vannak be állítva és nem tudják tűz alatt tartani a köztük levő területet. Így aránylag gyorsan fognak haladni.
 - A 327 hajó mikor tud elindulni?
 - Leghamarabb négy óra múlva. De 102 hajó már most is el tud indulni.
 - Akkor ne késlekedjenek és azonnal induljanak.
 - Értetem uram. A 102 hajó a 10., 14. , 15., és a 19. felszálló pályáról elindulhat. A felszállási engedélyt megadom.
Azzal elindultak a hajók és álcázásba is léptek. Készültünk az ütközetre mikor odarohan hozzám az egyik tiszt és azt mondja:
 - Kenobi parancsnok nagy probléma történt.
 - Nyugodjon meg tizedes. Mi történt?
 - Az elhozott négy IG-ből csak kettő van ott a a szerviz terembe a többi eltűnt.
 - Mindenhol keresték őket?
 - Igen de nincsenek a bázis területén.
 - Az viszont nagy baj. Ha nincsenek a bázison akkor csak egy helyen lehetnek.- mondtam gondolkodóan. Egyszer csak kikerekedett a szemem és az égre tekintettem mikor felsejlett bennem a felismerés.- Az egyik hajón lehetnek. Irányító központ itt Kenobi, hol vannak a transzport hajók?
 - A hajók már elhagyták a légkört és az űrben haladnak a 14-14-15-ös szektorban.
Egyszer csak egy kisebb villanás látszik az égen.
 - Irányító központ, mi történt?
 - Két hajó felrobbant és a mellettük levő másik négy hajó is felrobbant.
 - Na most leszünk igazán nagy sz*rban.- Mondta Zayne nekem.

2013.05.13. 15:29
MEXIM

A problémák kezdete 1. rész:
 Hét napon keresztül minden zökkenő mentesen haladt és már csak néhány ezer embert kellet evakuálni. Ám de bekövetkezte amitől féltünk, amikor is az utolsó transzporttal elhagyni készülő csapatok utolsó konvoja amivel Zayne is jött, harcba keveredett a Konzorcium járőreivel.
- Kenobi itt Zayne. Történt egy kis problémánk.
 - Mi történt Zayne?- Kérdeztem egy kicsit aggódva.
 - A Konzorcium járőrei ránk találtak. Ugyan sikerült végeznünk minddel, de az egyiknek sikerült jelzést küldenie. Félek, hogy néhány órán belül itt lesz a nyakunkon az egész Konzorcium.
 - Droidok vannak?- Kérdeztem.
 - Van négy darab IG típusú droid.
 - Akkor hozd be őket talán megtudhatjuk a zavarók kódjait és talán figyelemmel kísérhetjük a csapataik mozgásait is. Aztán siess vissza velük a bázisra, egy percet se késlekedjetek. Obi Wan vége.
 - Vettem. Zayne vége.
- Ez nagyon nem jó hír. Azlin azonnal rendelj el riadó készültséget és jelentsd a flottának mi történt. Ja és Odan-urr készüljön a meditáció bevetésével
 - Igenis mester.
 - Lehet, hogy szükség lesz rájuk.
Fél órával később.
 - Indulásra készen állnak a transzport hajók.
 - Már csak öt óra van hátra mester. Mindent és mindenki be szált a hajókba, már csak Zayne konvojára várunk.
 - Ő hol van most.
 - Néhány perc múlva megérkezik mester.
 - Rendben, én az irányító teremben leszek te addig vezényeld le a beszállást. Ha végeztetek akkor Zaynéval gyertek utánam.
És azzal elindultam az irányító terembe. Az irányító terembe érve kiadtam a parancsot, hogy minden kommandós foglalja el a kijelölt védelmi állásait és a nehéz lövegeket is állítsák készenlétbe. Húsz perccel később megérkezett Zayne és futó lépésben megkezdődött a berakodás.
Zayne a négy droidot elvitte a szerviz részlegbe és én is oda mentem, hogy lássam mit szerzett.
 - Sikerült kinyerni valamit belőle?
 - Igen uram, de erősen kódolva van.
 - Akkor átküldöm Ghent-nek.- Mondtam és elindultam az adatokkal az irányítóba, hogy továbbítsam.
 - Ghent küldök neked egy kódhalmazt és egy listát miket kéne megtudni belőle.
 - Rendben Kenobi küldheted.
 - Kábé mikor lesz valami használható dolog a kódhalmazból?
 - Tíz esetleg húsz perc.
 - Rendben. Azonnal értesíts ha van valami.

2013.05.13. 15:21
MEXIM

Az Exodus hadművelet beindulása:
Két nap múlva elindult az akció és mindenki a helyén várakozott. Én, a tanítványom és Zayne Carrick meg is érkeztünk a hajókkal az Orvell bázisra és azonnal elkezdtük koordinálni a kivonulást.
 - Parancsnok milyen a helyzet?
 - Nem túl rózsás. Mindenfelé ellenséges egység és a külső védvonalakon még a bázist se lehet elhagyni anélkül, hogy ne támadnának ránk. Ráadásul van valami zavarójuk ami lehetetlenné teszi, hogy a külső állásainktól számítva kilenc kilométeren túlra lássunk.
 - Van esetleg valami pozitívum?- Kérdeztem
 - Hát itt a belső szektorokban nyugis a helyzet. Ide nem tudnak eljutni az ellenséges erők.
 - Rendben, folytassa a munkáját tovább parancsnok.
 - Értettem uram.
 - Zayne feladatom van a számodra.
 - Mi lenne az mester?
 - Te vezeted a kivonulást az egyes zónában. A konvojokat a külső területekről befelé haladva a felszálló bázisokhoz. Minden ki ürített bázist alá kel aknáznotok és minden olyan adathordozót és számítógépet amit nem tudtok elhozni és az ellenség fel tudna használni azokat ott helyben töröljétek és semmisítsétek meg. Azután automatizáljátok a bázisokat nehogy gyanút foglyanak.
 - Értem mester, akkor indulok is.
 - Azlin te gyere velem az irányító központba.
 - Igen is mester.
Mikor az irányító teremben értünk akkor éreztem hogy Azlin kérdezni akar valamit:
 - Mit szeretnél kérdezni Azlin?
 - Mester miért jött velünk Zayne? Hiszen egyedül is el tudod intézni ezt az ügyet.
 - Igen el, de a Jedi tanács személyes kérése volt mivel ez neki egy próbatétel is ha csatára kerül a sor. Ha nem lesz csata akkor kap egy másik próbát ahol bizonyíthatja rátermettségét. És még megfigyelés céljából is jó, hogy itt van, mivel a reakcióiból kiderülnek a szándékai. Úgyhogy ne aggódj Zayne jelenléte miatt.
 - Nem aggódok mester csak elmélkedek.
 - Ha itt végeztünk akkor te és én is elindulunk a külső vonalak kiürítését irányítani. Te mész a kettes zónába, én pedig a hármas zónába.
 - Értem mester.
Az első konvojok 16:44-re érték el a bázisokat. Először a sebesülteket és a fontos felszereléseket rakodtákbe.
 - A transzportok készen állnak?- Kérdeztem.
 - Igen uram. Mind a 234 hajó indulásra készek.
 - Felszállási engedélyt megadom. Sok sikert.
 - Köszönjük.
Azzal felszálltak és rögtön álcázásba is léptek. A transzport aznap este 22:43-kor hagyta el a bolygót és sikeresen észrevétlenül veszteség nélkül érte el a Köztársasági csapatokat. Nagy volt az öröm, de mindenkit óvatosságra intettem hiszen ez még csak az első transzport volt.
 

2013.05.13. 15:20
MEXIM
A terv:
Miután megtörtén a foglyok átadása rögtön vissza tértünk az akció folytatására. A tárgyaló teremben összegyűltek a tisztek, vezetők és minden fontos ember akinek szerepe van az akcióban.
 - Remek ahogy látom össze gyűltünk mind. Akkor nem is húzom tovább az időt és mondom a lényeget.- Kezdtem a beszédet.- Mint tudjátok Zann tartja blokád alatt a Korribant és a Sith egységek mellet a mi egységeink is csapdába estek és nem tudjuk őket kihozni egésze mostanáig. Ugyanis sikerült elég SWE hajót gyártani amivel ki menekíthetjük az összes emberünket. Jelenleg 4 155 452 emberünk van a Korribanon és rengeteg információ ami nem lenne jó ha az ellenség kezébe kerülne. Az akció fedőnévé Exodus és a következő képen fog zajlani: A flottával a szomszédos rendszerbe ugrunk és őrt állunk. Mivel Zann csapatai az északi féltekére üldözték a csapatainkat így az SWE hajóknak könnybe dolguk lesz a csapatok felszedésére. Ezt az akciót még az is könnyíti, hogy az ellenséges hajók nem járnak arra mivel túl erős pajzsaink vannak ott és az erős lövegein súlyos veszteséget okoznának neki. A kivonulást személyesen fogom vezetni az Orvell bázison. Ez lesz az Exodus főbázisa és innen lesz irányítva minden. Zakarisz Ghent ki fejlesztet egy új kódrendszert amivel nyugodtan kommunikálhatunk egymás közt anélkül, hogy az ellenségnek feltűnne bármi is. Ráadásul Ghent-nek sikerült feltörnie a Konzorcium kódhálózatát és megszereznie a blokád alapjelének a kódját így ha csatára kerülne a sor akkor zavarjuk az adásukat és mi tovább küldjük az alap jelet, hogy a Mandaloron ne vegyenek észre semmit. Minden egyes bázist aláaknázunk és töröljük a számítógépek adatárait, hogy ne szerezhessenek meg semmilyen információt. Én fogom utoljára elhagyni a bolygót és az én feladatom lesz felrobbantani a bázisokat amint az utolsó előtti hajó el nem hagyja a bolygót. Orvell bázison kívül még kilenc bázisról indulnak hajó, hogy gyorsabb legyen a kiürítés. Ha esetleg le bukna az akció akkor azonnal ugorjon a bolygóhoz és lépjen harcba az ellenséges flottával. Ekkor lép be a képbe Odan-urr aki harci meditációval foglya a túlerőt kompenzálni. Nagy vonalakban ennyi lenne a hadi terv. Kérdés?
 - Nincs uram.- Kiáltót fel egyszerre mindenki.
 - Helyes, akkor mindenki a helyére.

 

2013.05.10. 19:39
Darth Revan

-Haha,Malgus[nevetek] Látom beveszed még ezeket a vicceket...De komolyra fordítva a szót,én kivonulok most...nagy sebeket szereztem..
-Kár volt beleugranod a lövésbe...-mondta Zannah majd a vállamra tette a kezét...
-Így volt helyes,legalább most mnt van közöttünk...
-Malgus,te pedig ne bánkódj. Figyelj a Birodalomra,de engem ne keress,ne zaklass...Nem rég állítottam fel egy hadsereget vezesd jól...
S,ezzel Zannah kiakarta kísérni a hangárig,de megfogtam Zannah vállát,majd intettem Saulnak,hogy menjen Zannah helyett...
-Zannah,mesélj nekem...
-Mester,igazából nem tüntem el,csak a robbanásnál egy földalatti alagútrendszerbe jutottam...Mindenhol csak csontvázak voltak,de találtam pár fénykardot is...Jedit,Sithet egyaránt... Valami háború lehetett itt...
-Hmmm,nem tudok én semmiről...de most hívj egy orvosdroidot,kivert a víz és alig érzem a végtagjaim...

2013.05.10. 15:56
Darth Malgus

Revanhoz mentem a hídra:

-Üdv Revan!Mit tegyek most?

-Egyenlőre pihenj Malgus majd hívlak ha kellesz!

-Igenis!

Elmentem..Majd másfél óra múlva Revan hív Malgus gyere a hídra sürgősen!Azonnal a hídra mentem és akkor megtudtam egy titkos akcióhoz kellek és a seregem.

2013.05.10. 15:02
Darth Revan

Ahogy azt ígértem el is küldtem a foglyokat,coruscant felé vettük az utat...megérkeztünk,egyből az ott lévő blokád figyelmeztetett minket,hogy ha valamihez is kezdünk,akkor ne várjunk kegyelmet...
-nyissanak egy csatornát..
Ekkor megjelenik a hologramm,ahol egy admirálist látok....
-Admirális,itt Revan...az ígért foglyokat meghoztuk,de remélem a pénz is itt van.
-Igen itt van,küldjék a foglyokat...
Ezzel parancsba adtam,majd Zannah-t hívtam a hídra..
-Zannah,tanítványom mi tör...... ekkor elájultam......
Későbbiekben megtudtam,hogy Saul admirális vezette személyesen az átadást nem volt semmi gond,hisz akét admirális már ismerte egymást,régen együtt harcoltak.....
Majd a Terror kivonja magát Coruscantról,majd Dxun felé vesszük az irányt..

2013.05.10. 12:00
MEXIM
Tartottuk magunkat az állásainkban de az ellenség csak jött és jött meg állás nélkül. Lassan de biztosan egyre hátrább szorítottak minket. Egyszer csak üzenetet kaptunk az Akioran-ról.
 - Mester sikerült át érnünk és legyőztük az ellenséges hajókat és elmenekültek a rendszerböl. Hamarosan meg érkezik az erősítés.
 - Szép munka volt Azlin. Bíztam benne, hogy sikerül.
A beszélgetés után néhány perccel később meg is érkezte az erősítés és sikeresen legyőztünk minden ellenséges egységet.
 - Szedjenek össze minden sebesültet és vigyék őket a kórházhajókra. A foglyokat meg vigyék a cellákba.- Adtam ki a parancsot.- Jelentést kérek az eseményekről, a veszteségeinkről és azonnal kezdjék meg a kármentést. Amint végeztek. Rögtön indulunk a Coruscantra. Már így is el vagyunk maradva a tervezet akció időrendjétől.
Tízen két órával később mindennel végeztünk és el is indultunk a Coruscant felé.
2013.05.10. 11:46
MEXIM
Azlin elbeszélései:
Eközben a tengerészgyalogosokkal majdnem oda értünk a hangárhoz. Amikor oda értek a hangárba láttuk, hogy Zayne és társait beszorították egy törmelék halom mögé és keményen tűz alatt tarják őket. Szerencsére nem vettek észre minket mert annyira le kötötte okét Zayne és csapata.
 - Segítenünk kell nekik.- Mondtam.
 - Igen parancsnok, de hogyan? Mi tízen vagyunk, ők meg legalább hatvanan.- Válaszolta Trein.
Vajon mivel tudnánk segíteni. Ez a gondolat járt a fejembe közben szemeimmel pásztázom a termet, amikor is megpillantok egy plafonról lelógó lézerágyút.
 - Trein, indítsák be azt a lézer ágyút és sorozzák meg a Sitheket.
 - Értettem.
A parancs kiadása után Trein és emberei rögtön be is üzemelték az ágyut és hatalmas pusztítást vittek véghez a Sithek közt. A maradékot meg már gond nélkül el intézték.
 - Jól vagytok Zayne?- Kérdeztem.
 - Persze hála neked Azlin.-Válaszolta Zayne.- És most mit csinálunk. Itt van egy rakat sebesült és az ellenség már majdnem az egész hajót az irányítása alá vonta.
 - A mesterem arra utasítót, hogy szálunk át az Akioranra és irányítsuk a flottát.- válaszoltam.- Keressünk valamit ami még repül.
Egyszer csak az egyik katona aki a hangár másik végében volt oda kiált nekünk.
 - Parancsnok találtam egy még működő SWE hajót.
 - Kitűnő ezzel a sebesülteket is el tudjuk vinni ráadásul még álcázni is tudjuk magunkat.-Mondtam.- Azonnal kezdjék meg a sebesültek be rakodását.
Amikor végeztünk rögtön el is indultunk és álcázásba helyeztük megunkat. Amint át értünk az Akioran fedélzetére én rögtön a hidra siettem. Ott közölték velem, hogy Revan és a hajói elhagyták a rendszert.
De nem nagyon foglalkoztam a hírrel. Rögtön el kezdtem irányítani a flottát és sikeresen vissza vertük az ellenséges erőket akik látván, hogy nem győzhetnek elhagyták a rendszert hátra hagyva a Piell hajóján lévő katonáikat. Így már erősítést tudtam küldeni a mesteremnek.
2013.05.10. 11:34
MEXIM
Két csapattá váltunk és elindultunk a megbeszélt helyekre.
 - Piell menj a hídra én megyek a reaktorhoz.
 - Rendben Kenobi és sok sikert.
 - Neked is Piell.
Azzal a mi útjaink is elváltak. A reaktor felé menet össze találkoztam néhány Jedivel, tengerészgyalogossal és a tábornokommal.
 - Mi a helyzet.- Kérdeztem.
 - Nem túl rózsás.- Válaszolta a tábornokom.- Már több szintet az ellenőrzésük alá vontak és csak nyomulnak előre.
 - És mi van a mi flottánkkal?- Kérdeztem.- Elvileg háromszoros túlerőben vagyunk.
 - Igen túl erőben vagyunk de a hajók túl zsúfoltan vannak fel állítva és az ellenség blokkolja a kommunikációt e hajó és a többi között. Teljes a káosz uram. De a belső kommunikáció még működik.
 - Remek, akkor kell egy futár aki átmegy az Akioranra és kiosztja a parancsokat.
 - Én önként jelentkezem mester.- Válaszolta a tanítványom.
 - Biztos vagy benne Azlin.
 - Igen mester, biztos vagyok benne. Elvégre jól ki tanítottál.
 - Rendben akkor menj. Trein az osztagával fedezze Azlint.
 - Igen is uram.- Válaszolta Trein.
És azzal el indultak. Mi elbarikádoztuk magunkat a reaktor körüli termekben, el aknásítottunk minden ide vezető folyosót és vártuk az ellenséget. Nem kellet sokáig várnunk az ellenségre. Jöttek is dögivel, de azt nem vették észre, hogy aknák vannak körülöttük és amikor a nagyrészt pont a szórás közepére ért felrobbantottuk őket, elég sok ellenséget megölve. Ezután már óvatosabban jöttek és ezzel kibontakozott egy elég lassú de heves tűzharc.
2013.05.10. 06:53
Darth Malgus

Elmendtem Revanhoz hogy elvigyem és megmondjam neki megtaláltam az elveszettnek hitt tanítványát odamentünk már csak megfogni tudtuk ne hogy a földnek csapódjon...

2013.05.09. 17:14
Darth Revan

De ekkor ismént körül vesznek minket,de ekkor hírtelen a szellőzőn át,Malgus és az elveszett tanítványom Zannah jelent meg...Akik az elgyengült testemet megfogták,majd egy rést nyitottak a szomszéd teremnél és tovább indultunk,bár Zayne ott maradt,ahol a barátaim megjelentek,s már csak azt láttam,hogy rendesen tűz alá veszik őket,de ez nem volt elég szinte mozogni sem tudtak már,hisz minden kimenekitő útnál állt valaki,de mi sikeresen eljutottunk a mentőkabinokhoz,ahol kilőttek minket,majd twilight gépek felvettek minket,s ezútán már csak a szép kis Terrorban voltam,majd csak annyit hallottam,hogy visszavonulás,s ezzel el is indultunk egy másik rendszer felé..

2013.05.09. 17:14
Darth Revan

-Ahogy tudjuk,Deviss parancsnok nem tudott megjelenni.. "Szegényke".. - Mondtam ravasz tekintettel,ám ekkor megpillantom a teremben lévő klónokat..csak úgy áramlik belőlük a düh..
-De nem borzolom fel a kedélyeket,folytatom a tárgyalást. Először is,mint tudjuk,hogy a Sith Birodalom kicsit legyengült az előző hetek munkálatai során és ahogy azt biztos ti is tudjátok,sok bajtárs nem segít be a háborúba.Ezt meguntam és egy megnemtámadási egyezményt szeretnék kötni,de nem Sith Birodalom és  Köztársaság között,hanem csak Revan és a Köztársaság között..  - folytattam is volna,de ekkor Zayne belefecseg a mondatomba.
-Igen,igen,ez szép és jó,de mi a garancia arra,hogy-e egyezmény paragrafusát betartod?
Kenobi tekintetén e kérdés elhangzata után,kíváncsiság jelenik meg.
-Jajj,uraim...Nem fogok magyarázkodni vagy belemennek vagy nem...A döntés a kezükben van..De ne feledkezzünk meg a több száz fogolyról..Váltságdíjért kiengedem őket.
Majd ekkor a tagok összeülnek,de Zayne csak kiabállva tud beszélni és ahogy hallom,ő mindenképp kiszabadítja barátait még ha ehhez meg is hal..Szép volt hallani e szavakat,de engem nem érdekel,egyből felszólaltam.
-Nem adok időt,most mondják el válaszukat,de inkább tudják mit,Zayne és Piell fáradjon ki! MOST!
Így is lett...és 10 perces tekintet tartás után Kenobi a kezét nyújtotta,ezzel szimbolizálva,hogy belemegy az egyezménybe.
-Remek Kenobi,díjazom ezt és ahogy említettem a foglyokat kiengedem,a váltságdíjat pedig majd az apródaim behajtják,nah ja igen...Az egyezmény kötést meg komolyan is gondoltam.
Kenobi meg sem szólal...

Kifelet jövet,Zayne arcán csak a gyűlöletet látom,de ekkor hírtelen valami történik...Rázkódik a hajó,miközben a Köztársasági katonák ránk szegezik a fegyvert,addig én a komlinkemet próbálom feléleszteni,ami kicsit elavult már,de akkor Zayne rám ront,pontosabban rám ugrik,előveszi fénykardját és a nyakamhoz szegezi és ezt csinálja Piell is..Ekkor a komlinkem megjavul és Varko admirális jelenti,hogy Sith hajók jelentek meg a térségben, de eddig negativ a dolog,hogy vajon ki küldhette ránk támadás céljával...Ezres számban jönnek a vadászok és a kisebb gépek...Pár Venátort már cafatva löttek..
-Nyugi lányok,ezek nem az én hajóim...nem tudom kik lehetnek. Saul azonnal bontsátok fel a kör alakzatot a venátorom körül és induljatok frontális támadásba. Varko,Terrorom készüljön,hogy becsatlakozzon a harcba.
Piellék is belátták amit mondtam,majd Kenobi is kijött a teremből,majd ezeket mondta.
-Csapatban kell dolgoznunk...Én,Piellel tartok védeni a hídat és a reaktort és mivel ti ketten olyan jól összeilletek,tiétek lesz a nehezebb feladat..Tiétek a hangár..
Nem szóltam semmit,de nem örültem ennek és reméltem,hogy ezt nem veszik annak,hogy szövetkezek velük,hisz csak egy mnt-ről volt szó.
Épp futunk a hangár felé,miközben pár szólt válltunk.
-Remélem tudod,hogy Kenobi most örül ennek..
-Mire gondolsz? -érdeklődött Zayne Carrick
-Hát,hogy egy csapatba rakott minket..
-Te engem hülyének nézel..
Eközben a két csapat egyesült és alig értünk be a hangárba de már tűz alá vettek mintket az ismeretlen Sith erő..Az első frontot túléltük,ekkor csatlakoztak hozzánk Zayne jóbarátai is...Még 4 front érkezett,ezt is sikeresen megcsináltuk..De ekkor váratlanul a meggyengült hajóra még egy front jött...Már kevesen voltunk... 10-15 méterre álltam Zaynetől,de látom,hogy körülvették..Ekkor az erővel ellököm őket,de egy Gunship mögött megpillantok egy mesterlövészt aki bemérte Zayne-t...Nem tehettem mást az erőt már nem tudtam használni,hisz kifáradtam...Rohanásba kezdek,elérem Zaynet arréb lököm,s így engem talált el a lövedék...minden elsötétült,ekkor már csak arra emlékszek,hogy egy lépcsős állvány szerűrégen megyünk,mert a hangár alsó része,a talapzat már lángokban áll...Ez a lépcsőzet elvitt minket a hangár másik kifelé vezető útján

2013.05.09. 16:46
MEXIM

Haha Zann. Mi ezen a random?


2013.05.09 09:05
MEXIM

Coruscantról a csata áthelyeződött a Korribanra. A folyamatos csatározás és a 24 órás bombázások után alaposan leamortizálták a bolygót. Malgus kilépet a csatából, nem bírta a kiképzést. Deviss Zann foglya. Zann kivált a Sith birodalomból és megalapította a Zann konzorciumot, jelenleg ő tartja blokád alatt a Korribantot. Zayne át állt a Köztársasághoz. Revan (ha meg írná végre) velem tárgyal valahol az űrben. Én pedig egy hamarosan induló akcióban fogok elhalálozni a szakmunkás vizsga miatt, de utána jövök vissza.


Válasz:

Elhalálozol szakmunkás vizsga miatt?XD vágom hogy érted,de így kiemelve elég random...
Zann

2013.05.09. 09:05
MEXIM

Coruscantról a csata áthelyeződött a Korribanra. A folyamatos csatározás és a 24 órás bombázások után alaposan leamortizálták a bolygót. Malgus kilépet a csatából, nem bírta a kiképzést. Deviss Zann foglya. Zann kivált a Sith birodalomból és megalapította a Zann konzorciumot, jelenleg ő tartja blokád alatt a Korribantot. Zayne át állt a Köztársasághoz. Revan (ha meg írná végre) velem tárgyal valahol az űrben. Én pedig egy hamarosan induló akcióban fogok elhalálozni a szakmunkás vizsga miatt, de utána jövök vissza.


Válasz:

Elhalálozol szakmunkás vizsga miatt?XD vágom hogy érted,de így kiemelve elég random...
Zann

2013.05.08. 07:00
patrik1957

Ha megmondod hogy mi a legutolsó emléked akkor igen.


2013.05.08 01:26
sithexile

Összefoglalót kérhetnék ? :D 

2013.05.08. 06:56
Darth Malgus

Én kiszálltam többet nem tudok 


2013.05.08 01:26
sithexile

Összefoglalót kérhetnék ? :D 

2013.05.08. 01:26
sithexile

Összefoglalót kérhetnék ? :D 

2013.05.05. 19:15
MEXIM
Épp Piell hajójára tartok a Deviss, a GH és saját flottámmal hogy részt vegyek Zayne Carrick ügyének élbírálásán.
 - Mindjárt meg érkezünk uram.-Szolt az egyik tiszt.
 - Remek.-Válaszoltam.
Épp kiléptünk a hiper térből amikor is megláttam, hogy Piell hajói nincsenek egyedül. Sith hajók egy csoportja fogja közre Piell-éket. Ráadásul Revan jelét viselik.
 - Már kezdtem remélni, hogy nyugodt napunk lesz.-Mondtam aztán sóhajtottam.- Nyissanak egy csatornát.
 - Igenis uram.
 - Revan milyen kellemetlen meglepetés. Nem emlékszem, hogy küldtem volna meghívot.
 - Nagyon humoros vagy ma Kenobi.-Válaszolta.
 - Rendben, most inkább tegyük félre a köntörfalazást. Mit keresel itt?
 - Tárgyalni jöttem.
 - Aha, a Korribanon forró lett a talaj?
 - Kenobi ne dühíts. Túszaim vannak és talán kivégzek néhányat.
Ezután a mondat után abbahagytam a viccelődést és komolyra vettem a dolgot.
 - Ezt nem ajánlom, ugyan is a teljes köztársasági flotta itt van. Kétszeres túlerőben vagyuk és bármikor űrhamut csinálok a hajóidból ha bárkit is bántani mersz.. Inkább azt mond el mit akarsz.-Válaszoltam egy kicsit mérgesen.
 - Ezt majd személyesen. Szállj át és majd megbeszéljük.
 - Rendben de ne probálkoz semmivel különben véged.-Válaszolta.
Azzal el indultam Piell hajójára Tengerészgyalogosokkal és Jedikkel. Mikor át értünk a másik hajóra és kiszálltunk a transzportokból láttuk a Sith katonákon, hogy már vártak mert mindegyik ránk szegezte a fegyverét és az én katonáim is rájuk szegezték a fegyvereiket.
 - Mindenki le a fegyvert különben itt vérfürdő lesz.-Szólítottam fel mind két oldalt és vártam a reakciókat de nem történt semmi. Hosszú percekig bámultuk egymást és a helyzet pattanásig feszült míg az egyik tiszt a Sithek közül, fel szólította a katonáit, hogy tegyék azt amit az előbb mondtam aztán azt mondta, hogy kövessük. Oda érve a tárgyalóterembe megláttam Revant amint lábát feltéve a hólókivetítőre ül az egyik széken.
 - Akkor most megkérdezem megint, miért jöttél ide.
Revan rám néz és azt válaszolja, hogy..............
2013.05.05. 18:18
Darth Revan

-VIGYÉK KI INNEN ŐKET! -üvöltöttem..
-I-i-i-Igenis uram,hova?
-A másik hajó cellájába!
-Rendben!

-Nos,uraim.Addig nem tárgyalunk,míg Kenobi mester ide nem ér.Megelégednék Devissel is,de tudjuk,hogy ez lehetetlen.. [Ekkor látom,hogy Piell felkel a székből és rám támad..Lézerkardja milikre volt a nyakamtól..]
-TEDD MEG! - üvöltve mondtam..
De nem tette meg,mint ahogy sejtettem..Ekkor katonáim kábitó lövedéket küldtek rá,majd Zaynera is..Jött a nagy csendesség..Eközben elmentem meditálni,majd Traya szólt,hogy pihenjek...Ő majd beszél velük.. belementem..de persze ekkor a hídra léptem,és mivel be volt kamerázva a terem,így mindent hallottam..

-Zayne mester,Piell tábornok. Én Traya vagyok.Beszélni jöttem veletek,kicsit kedvesebb leszek mint Revan.Kezdjük ott,hogy ha mozgolodást látunk akárhol vagy valami furcsát,azt a barátaitok nem fogják túlélni..Hisz új fajta szkennerek vannak elhelyezve a hajón..Minden féle mozgást,hőt érzékel. Szellöző rendszereket eltávolítottuk,csak egy vezet a Börtön cellához,és ezt,miért mondtam el? Hát folytatom is. Aki azon a szellőzön átmegy,nem jön ki többször..Új féle rendszert kötöttünk be..Mikor átlépi az érzékelőt,akkor lézer fog átmenni a szellőzőn ami mindent elvág,ebből lehet következtetni,hogy semmi sem marad meg.. Ha még is valahogy bejutnak a cellákba,bezárodik az ajtó és az egész a levegőbe robban a kapu bezárása után 1 másodpercel és még sok sok jóval láttuk el,de nem is folytatom. Hoztam önöknek élelmet és egy kis italt is. Nem mérgező,még mielőtt azt hinnék.

-Nem érdekel,tárgyaljunk. -Mondta Zayne
Ekkor belépek a szobába.
-Nem voltam elég világos? Kenobi nélkül nem!
Két újabb flotta érkezett..Az egyik flotta körülvette Piell hajóját a másik pedig azt a gépet,ahol a foglyok voltak.Így összesen 2 blokád és 2 flotta vétte a térséget,már csak Kenobit vártuk.

2013.05.04. 20:04
Master

Hirtelen berobbant a terem ajtaja, majd Meetra beesett.

- Meeeeeeeeeeetraaaaaaaaaaa! - Üvöltöttem, sé már futottam volna is hozzá, ám ekkor hirtelen előlépet... egy sith. Majd rengeteg klón katona. Kinyűjtottam az érzékeimet, és rájöttem, hogy ők valójában nem is klónok... hanem sithek.  Éreztem, ahogy a sötét oldal egyre jobban eltölti a testem.... ám ekkor Meetra az ereje segítségével lenyugtatott.

- Ha bármi baja lesz, esküszöm, hogy megöllek téged, te mocskos sith! - Mondtam neki. Ekkor behozták a többi túzt... Ott volt Canderous, HK 47, és R2 is...

- Sajnálom Zayne... Túl erős volt.... - Mondta elszorult torokkal.

- Semmi baj, hamarosan lerendezzük ezt, és aztán meghívok mindenkit egy jó kis kajára... - Mondtam, majd egy mosolyt erőltettem az arcomra. Ezután a sith elmondta a kis beszédét, majd leült az egyik székre. Elsőként én hördültem fel, majd utálkozva a szemébe néztem.

- Honan tudnánk, hogy megbízhatunk benned? Nem lett volna egyszerűbb, ha szépen egyedül besétálsz, és esetleg egyeztettél volna egy titkárra? - Mondtam pimaszul. Végül Piell jött oda mellém, és rám nézett.

- Nincs érzelem, béke van.... - Suttogta. Végül nagy nehezen megértettem, hogy mit akar, és végül nagy nehezen lenyugodtam.

- Jól van.... MIt akarsz tőlünk?

2013.05.04. 10:45
Darth Revan

Épp a Terroron tartózkodtam..
-Uram,milyen szép kis napunk lesz ma. -mondta Saul admirális.
-Adok neked olyan szép napod,keressék meg a tanítványom!
-Dolgozunk rajt uram!
-Ezt hallom már 2 hete...

-Drágám,van egy besúgonk a Köztársaságnál..Gyűlést tartanak..
-És miért érdekel ez engem Bestila?!
-Úgy mond,mert Zayne-ról döntenek?
-Hmmm...akkor induljunk...de ne a Terrorral. Induljunk el egy Venátorral.
-Ahogy akarod.
-Addig elmegyek meditálni.
Így is tettem...2 óra múlva,Bestila lépett be a terembe,s mondta,hogy megérkeztünk. Ekkor a hídra mentem,majd üzenetet küldtem Piell hajójára,hogy Kenobi küldött minket,hogy csatlakozzunk hozzájuk..Ekkor görcs kapta el a kezeimet,amit nem tudom mit,miért kaptam,de egy biztos féltem,hogy Kenobi is itt van. DE ekkor válaszoltak,hogy rendben,a municiót pedig hozassák át..
Ekkor így is tettünk és 5 szállítóhajóval át is mentünk a másik hajóra..Persze klón páncélba..Kivéve nekem nem volt páncélom,mert úgy etettük be a Köztársasági klónokat,hogy én egy Sith Warrior vagyok,aki el akarja mondani a Sithek tervét...minden jól alakult,engem börtönbe vetettek.. Viszont,egy komlink volt elrejtve a cipőmbe,ahol felhívtam Leia-t,hogy mi a helyzet...jelentette,hogy ez egy kicsit átépített venátor,mert sok pár helység át lett alakítva,közel pedig a hangárhoz van egy nagyobb terem,ahol épp üléseznek. Viszont ekkor klónok jelenek meg,akik lelövik az őröket..gondoltam,hogy ezek az én embereim..Ekkor egy 50 fős emberrel elindulok a teremhez,persze engem láncon visznek...Megpillantunk,úgy 10 klónt,egy jedit,egy mandalóri katonát és kettő droidot,de abból az egyik veszedelmesnek tünt..Mikor épp az ajtóhoz értünk,elővettem lézerkardom ellöktem azt a 10 klónt,míg a katonáim lekábították a droidokat és lefegyverezték a mandalorit...Eközben én harcba szállok egy jedivel,aki pár emberemet rendesen lefejezett...de sajnos elkaptam..Ekkor berobantottuk a terem ajtaját,majd belöktem a jedit..Ekkor egy hangot hallok.
-Meetra-aa-a-a-a-a-a!
Majd belépek az ajtón,a katonáimmal.
-Ne is próbáljanak fegyvert emelni ránk,mert rendesen elfogtuk a katonáitokat és csak egy fegyver elővétel és megölöm az összeset.Kemény,örzött börtönben vannak a hajómon..És ha valami furcsát is látok,kék árnyék vírust fogok rájuk küldeni,jah és a hajót is felrobbantom,nem számolva arról,hogy egy hajónyi katona vigyáz rájuk...Jah és nézzenek ki az ablakon,elég nagy flotta érkezett,nem de?!
Jah és...Korribanon,szépen magukra hagytak jó pár száz jedit,klónt...nálam vannak...úgy érzem tárgyalnunk kellene.Mert nem akarok most harcolni.csak tárgyalni.
Ekkor leülök az egyik székbe..
 

2013.05.03. 23:22
Master

Épp egy padon vártam, hogy a tanács össze gyűljön, amikor is megérkezett Meetra, Canderous, HK 47 és R2-es droidom.

- Ti meg mit kerestek itt? - Kérdeztem meglepődve. Meetra ért el hozzám elsőként. Mosolygott.

- Ugyan már Zayne, sose hagynánk egyedül téged! - Mondta mosolygva, majd leült mellém. Végül belenézett a szemembe.

- Tudd meg Zayne, hogy ahova mész, mi nem követhetünk... de.... bármi is történjen ott bent, rám mindig számíthatsz! - Mondta Meetra. Ránéztem Canderousra.

- Zayne.... Megmentetted az életedem, és már olyan vagy nekem, mint a testvérem! Hiába vagyok Mandalóriai, a hűségem már hozzád köt! - Mondta Canderous. Ekkor HK 47 állt elém.

- Gazdám, én a világ végére is követnélek, sőt azon is túl. Ha azok az ostoba húsik meg olyan ostobák, hogy ne vegyék észre a gazdám tehetségét akkor meg - Ekkor HK 47 elővette a fegyverét.

- Akkor megmutatom nekik, hogy valójában milyen sebezhető is egy jedi. - Mondta fenyegetően. Elnevettem magam.

- HK 47 tedd el kérlek a fegyvered! - Mondtam nevetve. HK 47 végül, nagy nehezen eltette azt. Ezután R2 jött oda hozzám, és elkezdett sípolni.

- Legyen annyi elég gazdám, hogy ő is hűséges marad önhöz. - Mondta HK 46. Végignéztem a csapatomon, és boldogan elnevettem magam. A többiek is nevettek, kivéve R2... és Hk 47-nek meg  elég rémísztő volt a nevetése. Bér ebben a pillanatban olyan voltunk... mint egy család.  Végül egy fél órán át beszélgettünk, amikor is megjelent Piell.

- Itt az idő! - Mondta, majd felálltam, és hátra néztem. A csapatom, mind bátóritóan néztek rám. Végül sóhajtottam egyet, és elindultam... hogy a tanács ítélkezzen felettem.

2013.05.03. 17:50
Darth-Csanad

Feltoltettem a flottámat majd összecsatlakozott Zayne flottályával. Később a zászlóshajómon felhívtuk a tanács elérhető tagjait és megkezdődtek a tanácskozások Zayne befogadásáról.

2013.05.03. 06:57
Darth Malgus

Jelentem a Korribani csatából kiszálltam!

2013.05.02. 19:55
Exar Kun

Egy ideje nem hallottam a többiekről semmit ezért kiküldtem egy felderítő csapatot hogy mi a helyzet. Megtettek 20 km-t de semmi, megint 20-at de megint semmi majd hirtelen szolnak kommlinken hogy:

-körbe vettek minket uram és semmi esélyünk áááááá .........

-Edge???

-........................

Ebből tudtam hogy közeledhetnek.Mindenki készültségbe bármikor itt lehetnek.

-Obiwan merre vagy???

2013.05.01. 09:24
Darth Revan

Egy kereskedelmi hálózat segítségével kitudtak minket vinni Korribanról.A szerencsénk az volt,hogy nem nézték át az utolsó kereskedelmi hajókat,így nem buktunk le,viszont kemény vámot kellett fizetnünk,amit persze én álltam. Mikor kikerültünk Korribanra jelet adtam egy flottának,de kértem,hogy a Terrort még ne vessük be. Megérkeztem egy Leviathan fedélzetére,ahol Saul Karath admirális várt engem.
-Saul régi cimborám,mi újság? -kérdeztem boldogan.
-Semmi jó Revan úr..Sithek hatalma meggyengült. Se Bane,Se Sion nem válaszol az üzenetünkre..
-Hmm ez rossz hír,de én is tisztában vagyok vele..de az úrazást hagyjuk..Ez már nem a Sith Birodalom.Inkább nevezném Revan féle Birodalomnak...Senkise segít nekünk,vajon velem van a gond?
-Nem tudom...Malgus mestere megtámadta Zann és a Köztársaság gépeit.
- Már megint......Rendben,induljunk el Korriban felé..
-Megérkeztünk.. -kiáálltja Saul.
Ekkor láttam,hogy Zann hajói közelebb álnak egymáshoz,biztos sejtették,hogy támadásra készülünk.Igen támadásra,de nem ellenük.
Jobb és Bal szárnyon a Sith Fighter raj tisztítsa meg a területet,löjjék ki a Sith hajókat. Középen induljon el a 4 Leviathan és a HH-78-as raj.. Ha ez megtörtént,akkor egy újabb Sith fighter raj csatlakozzon hozzám,hogy védjük a HH-kat!
Így is történt. Sith Fighterek keményen ostromolták a gépeket,nem számítottak erre a támadásra.a HH elérte Vindican gépeit is,ahol átszállást csináltak. Valamiért azt sejtettem,hogy a Köztársasági gépekre is szálljunk át..Ezt személyesen én és a Terror Squad vállalta. Mikor megérkeztünk a Venátor osztályú csillagrombolóba,csak a sok hullát láttuk..Ekkor a fedélzetihídra vettük az írányt,de közben lövéseket hallunk a börtön cellából. Oda bújtak el a klónok és a Jedik Vindican elől...Vindican épp klónokat mészárolt,miközbe én megfogtam és a falnak dobtam az erő segítségével,közbe katonáim leszedték Vindican testőreit.Vindican elájult...
-Köztársasági lotyók,gyertek velünk,ha élni akartok.
Klónok egymásra néztek,a jedik tanakodni kezdtek,de velünk jöttek.
Ekkor egy Gunship álltal,átszálltunk egy másik Venátorba is. ott is kimentettük a sebesülteket és a többi Köztársasági embert is. Viszont,Saul jelentette,hogy a Leviathanok felét kilötték.
-Zannah nincs,hogy segítsen...Hívják fel Varko admirálist,jöjjön egy nagyobb flottával..
Ezután a sebesülteket Gunshipbe és HH-ba raktuk,aki meg még harcképes volt azt vagy vadászgépbe vagy egy nagyobb szállítóhajóba raktuk. Több száz hajó indult el az én erőim felém,de ekkor Vindican vadászai tüzet nyitottak ránk és pár hajót el is térítettek. Épp felénk értek a vadászok..Láttam itt a vég,de akkor megjelenik 10 Leviathan és több ezres kisebb gép is..E láttán a vadászok visszavonultak,mi pedig békésen elvonultunk.

2013.04.30. 18:33
Lord Vindican

Elindultam az új egységekkel vissza a Korribanhoz.Megláttam Zann hajóit amint a Köztársasági hajókkal küzd a Köztársasági hajók mögé lopóztam radar kikapcsolásával, majd a hajtóműveiket szétlőttük.Tovább tüzeltünk természetesen Zannt nem tüzeltem. Akkor egyszer csak Malgus hív:

-Mester Zann hajóit is tüzeld!

-Miért?

-Mert kilépett a Sith Birodalomból!

Parancs a tüzéreknek:

-Tűz a Köztársasági és Zann hajóira is!

2013.04.27. 07:19
Darth Malgus

A robbanás következtében amikor az ion ágyúim felrobbantak 30 métert repültem a maszkom megsérült.Kórházba vittek ahol a tartalék maszkomat rakták fel amig a régitmegcsinálják.Revanhez mentem:

-Revan gyere segíts Zann egyre jobban győzelemre áll elkél a segítség

De erre csak annyit válaszolt:

-Malgus,Malgus,Malgus mit mondtam én neked? Hogy többet ne kerülj a szemem elé!

Azzal a falhoz csapott visszamentem a bázishoz és Angralt hivtam:

-Merre vagy?

-Nemsokára megérkezem mester!

-Rendben!

2013.04.26. 18:00
patrik1957

-Uram,a Korribani erőinkre ionágyúkkal tüzelnek!-szólt az egyik tiszt a Mandalore-i főparancsnokságomon.
-Kik azok?
-A sithek uram.A megszerzett komm-adások alapján Malgus.
-Az Aggressorok készen állnak?
-Természetesen.
-Akkor kettő-kettő lője szét azokat az ionágyúkat,nem akarok több problémát velük.
Fél órával később pedig meg is jött a jelentés miszerint az ionágyúk a földdel lettek egyenlővé.

2013.04.26. 06:37
Darth Malgus

Biztos információkból megtudtam hogy Zayne át állt a Jedik-hez.Mondtam:

-Áhhh ostoba!Pusztulj el!

Parancs a vezérlőnek:

-Készenlét, ionkontrol, ha jelt adok tűz!

-Igenis. -hangzott vissza a válasz.

Megadtam a jelet hogy Zann hajóit tüzeljék mivel ő már nem tartozik a sith birodalomhoz.

Jelentés tanítványomtól:

-Mester,Tyber Zann hajóit folyamatosan tüzelik a korriban felől!

-Igen tudom!Mivel én tüzelem!

-Micsoda? De mester Zann velünk van!

-Nem, megalakította a Zann Konzorciun-ot és ő külön egység.Ugyhogy add át a parancsnokságot Typho kapitánynak amíg te elmész a Varonathoz az 5 Agressor Star Destroyer-ért!És hozd ide mesteremet aki jelenleg egy Kórház állomáson van!

-Igenis mesterem!

Üzenet a mesteremtől:

-Malgus mikor megyek vissza a Korribanhoz?

-Már elment érted a tanítványom!

 

2013.04.24. 19:24
Master

Part 3

/Ez a között történik, hogy felszálltunk volna a hajóra./

Miközben a hajó felé mentünk, a jedi oda jött hozzám.

- Zayne Carrick? Sosem hallottam rólad... - Mondta.

- Hát nem csodálom... eddig egy kis külvilági bolygón éltem és tanultam!

- Értem. A jedik tárt karokkal fogadnak ha akarod.

- Köszönöm és örömmel fogadom el. Sajnos csak most jöhettem, ugyanis nem tudtuk, hogy háború zajlik a galaxisban. Mikorra már megtudtuk, akkorra már késő volt.... Megtámadtak minket és megölték a mesterem... Utolsó kívánsága az volt, hogy segítsem a köztársaságot.

- Mond, ki is a te mestered?

- Kavar mester. Most jut eszembe, önnek mi a neve?

- Even Piell Jedi tábornok vagyok.

- Nagyon örvendek a találkozásnak Piell tábornok! - Mondtam, majd hamarosan megérkeztünk a hajóhoz, és vissza mentünk az executoromhoz.

2013.04.24. 18:47
Master

Part 2

- A sithek csak ölnek! Nézd mi lett belőled! Az ártatlanokat is feláldoznád csak azért, hogy megnyerj egy csatát! A saját katonáidat is megölnéd ha valami hibát követnéne el! - Suttogta. Lehajtottam a fejem. Valóban igaza volt. Valóban szörnyű dolgokat tettem.... és észre se vettem volna, ha nem lenne velem Meetra. A két lábam össze csuklott.

- Igazad van.. .Suttogtam. Most először kinyilt a szemem végre. Eszembe jutottak a sikolyok.... a szörnyűségek amiket tettem.

- Igazad van...  de ez már túl késő... Sosem bocsáthatok meg magamnak, ezekért a tettekért! Hogy állhatnék be a rendbe ezek után? Egy gyilkos vagyok... - Suttogtam, és most életem egyik legszörnyübb napja után, újra előtörtek a könnyeim. Meetra oda hajolt, és átölelt.

- Nem... nem a te hibád... ez a sötét oldal hibája, sé a sitheké... ám van egy mód, hogy megmentsd ettől magad...- Suttogta.

- Senki se tudja, hogy ki is vagy te valójában... és te sem fogod tudni... ha bele egyezel a tervembe. - Mondta. Ránéztem. És ekkor Meetra elmondta a tervét. Végül amikor elmondta, megtöröltem az arcom, sé bólintottam.

- Csináljátok.... - Mondtam, és fél óra múlva már el is kezdtük a szertartást....

3 óra múlva.

- Uram, megérkeztünk! - Mondta boldogan a tisztem.

- Akkor mire várunk még? - Mondtam mosolyogva. Gyorsan kimentünk a hangárba, és felöltöttük az űr ruháinkat.

- Uram, mi legyen az executorral? - Kérdezte a tiszt.

- Maradjon álcázásban! - Mondtam, majd elindultunk.

- Uram, találtunk egy jó helyet a leszállásra, a fő hangár feletti részen! - Mondta nekem. Bólintottam.

- Ott jó lesz! - Mondtam, majd mikor megérkeztünk kiszálltunk, és az erő segítségével el kezdtem keresni a jedit, aki miatt itt vagyok. Végül nagy nehezen eljutottunk a másodlagos hídhoz. Mikor megérrkeztünk, a jedi rámtámadott, de könnyen legyőztem. Várta a végső döfést, ám én helyette felé nyújtottam a kezem.

- Sajnálom, de nem hallgattál meg... Segíteni jöttem! Ja és az én nevem Zayne Carrick, és Jedi vagyok! - Mondtam, majd nagy nehezen vissza mentünk a hajómhoz, és elindultunk az executoromhoz. Végül amikor megérkeztünk, elindultunk haza felé. Végül biztonságosan vissza tértünk a bolygómra...

2013.04.24. 17:54
Master

Part 1

- Uram... - Suttogta a sith.

- Tudom... - Suttogtam. Láttam. Mindannyian láttuk. A köztársaságiak sorra buktak el. Ám nem menekültek el, ehelyet kitartottak.

- Miért nem menekülnek már el? - Kérdeztem nyugtalanul. Már megtanultam elrejteni az érzéseimet, és nem bántott, ha embereket kell megölnöm... de ezt itt mészárlás volt. Sorra lötték ki a venatorokat....

- Valamit tennünk kell! - Üvöltötte Meetra. Ránéztem. Meetra mérgesen nézett rám, és sírt.

- Nem hagyhatod őket meghlani!- Üvöltötte. Rám tört a lelkiismeret furdalás.

- Miért nem hagyhatnám? Ők se védtek meg minket, amikor kellettek volna! Cserben hagytak minket! - Mondtam mérgesen. Már nem tudtam, hogy mit tegyek. Vissza néztem a holoképre. A csata folyamatosan folyt, ám a csata kimenetele már biztos.... Zann győzelme már biztosra látszott.

- Miért segítenék én neki? Hisz ÉN Sith vagyok! - Mondtam mérgesen. Ekkor oda jött hozzám és közvetlenül a szemembe nézett.

- Mert te nem vagy sith. Te Jedi vagy. Nem lehetsz te olyan mint  többi Sith! Te csak a bosszú miatt álltál melléjük, de nem vagy gonosz! Te a jók közé való vagy!  - Mondta. Elgondolkoztam. Vajon igaza van? Valóban nem vagyok olyan mint a többi sith... úgy érzem, hogy valamiért igaza van Meetrának.

- Ez még nem ok arra, hogy segítsek nekik! - Mondtam Meetrának.

- De igen.... mit gondolsz Ő most mitszólna ha látna? Szerintem nagyon szomorú lenne, ha látná, hogy sith lettél! Ráadásul én is utálom, hogy azok lettünk! ÉN Jedi vagyok! Nem akarok több életet kioltani ccsak azért, hogy teljesítsem a sithek vérszomját! - Mondta dühösen.

2013.04.24. 17:52
Darth-Csanad

A hajóm az űrszemét.


2013.04.23 16:47
patrik1957

Már bocs,de te és Revan nem vagytok velem egy oldalon,tehát amint kijössz az űrbe bevontatlak vonósugárral a legközelebbi hangárba és beduglak deviss mellé hogy idegesítsd.Ráadásul Piell hajója nincs egy darabban,ugyanis az "űrszemét" vagy mi volt az lezúzta a hajóját


2013.04.23 06:39
Darth Malgus

„ Felnéztem az égre a földi tűzszünet alatt látom ám hogy Zann hajói egymásután égnek és robbannak fel.Hívtam naítány és mesterem:

-Angral azonnal menj Zannak segíteni!Mester te pedig menj az Akadémiára.

Hívtam Revant:

-Revan jelentkezz!

-Hagyj békén Malgus!

-Csak nézz az égre.

Abban a percben ahogy felnézett ordított egy hatamasat:

-Úúúúristen!Kinek a hajói azok?

-Zann-é elkéne neki segíteni máskülönben ezt a csatát is elveszítjük.

Majd egyhajóval és tanítványommal akit időközben visszahívtam elmegyünk mint követek Piell hajójára.

a Hangárban rengeteg fontos ember állt előkaptam lézerkardom és megöltem őket.Közben jött Piell jedi mester. Mikor levette köpenyét röhögtem:

-Háháháháhá!Ez lenne a nagy Piell jedi mester háháháhá!

Majd egy fojtással falhoz vágtam.Elájult a tanítványom elfogta:

-Most pedig vidd a Korribanra és tedd ysalamiri-s ketrecbe utána gyere és hozz katonákat.

Azzal ahídra mentem és hajót a többi köztársasági hajóra irányítottam és teljes tűzzel tüzeltem rájuk...

 

 

2013.04.23. 18:43
Darth-Csanad

Bocsi de Zann hajóí úgy lőnek ki hogy semmi sem marad belőled.


2013.04.23 18:00
kiralyb09b

„ 3, 2, 1, kiléptünk a hiperűrből.

-Uram.-mondta (valaki).

-igen?

-e,e,Even P,Piiel!!!

-mi van vele?

-beszorult!

máris mentem az X -szárnyúval Piel hajójába.

leszáltam és rémülten láttam, hogy be szorult.

egy plazma vágó segítségével kiszabadítottam.

-köszönöm.

-szivesen.


Válasz:

Így igaz :P

2013.04.23. 16:47
patrik1957

Már bocs,de te és Revan nem vagytok velem egy oldalon,tehát amint kijössz az űrbe bevontatlak vonósugárral a legközelebbi hangárba és beduglak deviss mellé hogy idegesítsd.Ráadásul Piell hajója nincs egy darabban,ugyanis az "űrszemét" vagy mi volt az lezúzta a hajóját


2013.04.23 06:39
Darth Malgus

„ Felnéztem az égre a földi tűzszünet alatt látom ám hogy Zann hajói egymásután égnek és robbannak fel.Hívtam naítány és mesterem:

-Angral azonnal menj Zannak segíteni!Mester te pedig menj az Akadémiára.

Hívtam Revant:

-Revan jelentkezz!

-Hagyj békén Malgus!

-Csak nézz az égre.

Abban a percben ahogy felnézett ordított egy hatamasat:

-Úúúúristen!Kinek a hajói azok?

-Zann-é elkéne neki segíteni máskülönben ezt a csatát is elveszítjük.

Majd egyhajóval és tanítványommal akit időközben visszahívtam elmegyünk mint követek Piell hajójára.

a Hangárban rengeteg fontos ember állt előkaptam lézerkardom és megöltem őket.Közben jött Piell jedi mester. Mikor levette köpenyét röhögtem:

-Háháháháhá!Ez lenne a nagy Piell jedi mester háháháhá!

Majd egy fojtással falhoz vágtam.Elájult a tanítványom elfogta:

-Most pedig vidd a Korribanra és tedd ysalamiri-s ketrecbe utána gyere és hozz katonákat.

Azzal ahídra mentem és hajót a többi köztársasági hajóra irányítottam és teljes tűzzel tüzeltem rájuk...

 

 

2013.04.22. 20:54
Darth-Csanad

-Uram! Zann flottáját észleltük. Épp most vették blokád alá a bolygót.

-Nyisson csatornát. Zannt keresem.

 Kis idő múlva,(ki tudja hol),ott ült Zann.

-Maga meg ki?

-Even Piell jedi tábornok vagyok.

-És nekem mégis mi dolgom lenne a maga bandájával?

-A Köztársaság nevében felszólítom, hogy azonnal tüntesse el a blokádját Korriban fölül.

-És az én érdekeimet ez miként szolgálná?

-Ha nem takarodik el, a blokádjánk nagy része megsemmisül.

-Állok elébe, örömmel fogom eltávolíttatni a zászlóshajóját az égről-csatorna lezárva.

-Kár. Tarkin! Hívják a Demolitiom droidokat! Venatorokat beüzemelni!...

-Az összeset?

-Az összeset. A többi hajó is üzemeljen! És megkezdődhet a csata.

 A venatoraim tüzet nyitottak, a földről pedi felszálltak a demolitionjaim.

-Uram! Túl sokan vannak! A pajzsainkat simán eltüntetik, és darabokra szednek! A vadászok tüze meg se kottyan nek...reccs

-Tábornok. Már több mint száz hajónk veszett oda.

- Demolitionok! Vágják be magukat a hajókba. Aki, vagy ami nem barát, lőjjék szét.

-Vettem-vettem.

-Uram. Ez bejött. Jópár cirkálójuknak felrobbant a generátora.

-Venatorok! A furcsán mozgó hajókat lőjék. Nincs pajzsuk.

-Ez is bejött. Megzavartuk őket.

-Figyelem hajók! Pajzsokat le! Ösztűz a legközelebbi hajóra

-Uram! Újra fogynak a hajóink de az ellenségé is.

-Reccs...Uram! Fogynak a hajók. Alig 10 000 maradt....Reccs.

-Vonuljanak vissza. Több emberéletet senki se veszt.

-U-u-u-uram. V-van egy k-kis g-gond. Űr-űrszemét közelít.

-Akkor pajzsokat fel!

-El-elromlottak.

-Akkor becsapódásra készulj! Gyorsan! A...-és a törmelék eltemetett minket...

2013.04.20. 21:17
patrik1957

3..2..1..Kilépés a hiperűrből!-mondta be a számítógép,majd valóban a flottám megjelent Korriban felett.Obi-Wan erői már nem voltak sehol.Ez gyanús volt,nem tudtam mire vélni.Ekkor bejövő hívás érkezett  Zayne-től,miszerint minden a tervek szerint halad,a kettős ügynökeink pedig remekül dolgoznak.Erről eszembe jutott:talán Obi-nak is voltak kettős ügynökei a soraimban.Ettől nyugtalan lettem,mert bármikor visszatérhetett,lévén volt információja a hajóimról.Ebből kifolyólag amint felállítottam a blokádot a bolygó körül,az összes nagyméretű hajót visszavontam a mandalóri rendszerbem,ahol álcázásban várták a parancsot az esetleges hiperűrugrásra,ami kizárólag személyesen tőlem egy általam megadott kód szerint indult meg.Sajnos a kettősügynökök problémája itt is fennállt,így a személyzetüket kicseréltem Droidekákra,IG-kre és B3-as ultra droidokra,az irányítást pedig taktikai droidokra bíztam akiket hidanként 20 Mandalóri figyelt a legelitebbekből.Az ott szolgáló személyzetbe egy-egy egyedi chipet tettem amit a droidok érzékeltek és amint észleltek egy nem-csippelt droidot/élőlényt,egyből készültségbe helyezték a hajót.Én Mandalore felszínén tartózkodtam és onnan irányítottam a korribani hadműveleteket is...

2013.04.20. 21:02
Darth-Csanad

Tarkin!

-Igen?

-készenállnak a különleges droidegységek?

-Most érkeztek meg tábornok.

-Remek. Térképezzék fel a terepet, és küldjenek ki belőlük valamennyit.

-Értettük.

 A térképezés után:

Közel mentünk a bolygóhoz:

-indítsák a csoortokat! 1 bonbához 2 droideka és 5 rohamdoid, valamint B1 droidok.

a megadott csoportok pedig kiugráltak a hangárhoz, s kis idő múlva már jelentették is hogy a bomba-droidjaink ellenállásba botlottak.

2013.04.20. 17:27
Master

 

Part 2

 

Épp a tervet bővitgettem, amikor is Canderous jelent meg a holo-ban.

- Uram, megszereztük Malgus, és Sion bunkerrinek a tervrajzát! - Mondta. Elmosolyodtam.

- És mi van a többivel? - Kérdeztem.

- Ugyan csak sikeresen letöltöttük Exar Kunnak a bunkerének a tervrajzát. - Mondta, majd elhallgatott. Átnéztem a terveket, és megkérdeztem tőle.

- Ugye elkészítették a hamis terveket a Revan bunkerről? - Kérdeztem tőle, bár tudtam már a válaszát.

-Igen uram, teljesen más helyre raktuk az "állítólagos bunkert". Továbbá, elhelyeztünk ott pár "meglepetés" ajándékot is.

- Nagyszerű! É úgye elküldte ezeket a tervrajzokat? - Kérdeztem mohón. Canderous elmosolyodott.

- Igen uram, Exar Kunnak a bunkerének a tervrajzait és koordinátáit, elküldtük Revannek, Sionnak, és Malgusnak, Továbbá Sion, Malgus, és Revannak az áll bunkerjének atervrajzát elküldtük Exarnak és Obi Wan Kenobinak. Ráadásul a kémeink, még mindig közüttük szolgálnak....  - Mondta, majd megint elhallgatot. Elgondolkoztam.

- Szóval ez a két Jedi a sereg vezetője... Jó tudni a nevüket... - Mondtam, majd elfordultam.

- Akkor ezzel az A terv lezárult.... Most már azonnal jöjjön vissza a hajóra... Ám a kémeket ott hagyjuk az ellenségnél, had jelentsenek majd... Továbbá a Revannek szánt sithjeimet is itt hagyom... - Mondtam,m ajd kikapcsoltam a holovevőt. Végül amikor megérkezett Canderous, elindultunk, és kiléptünk ebből a körzetbőll és hazamentünkEsfandiara... Egy ideig...... Ám hamarosan vissza térünk. Most azonban feltöltjük a seregünket.

2013.04.20. 16:22
Master

PART 1

Épp Meetrával beszélgettünk, amikor is belépett HK 47.

- Uram, Canderous akar önnel beszélni! Elfogadja a hívást? - Kérdezte tőlem, majd mikor bólintottam, oda adta a holo vevőt, és elment. Végül Meetrára néztem.

- Sajnálom Meetra, de ez egy igen személyes ügy. Kérlek gyere vissza késöbb. - Mondtam, majd megvártam, amíg kimegy. Végül, amikor már elment bekapcsoltam a holo-t és ott volt Canderous.

- Sikeresen megérkezett az újabb csapatok?- Kérdeztem tőle. Canderous bólintott.

- Igen uram, és sikeresen elhelyezték az ellenségekhez őket.

- És azok akiket én agam hagytam ott?

- Ők folyamatosan védik Reevant, habár igyekeznek elkerülni őt. Néhány sithet pedig egy igen különleges helyre rejtettünk el, ahol soha nem fogják őket megtalálni. Legalábbis addig nem, amíg mi nem úgy karjuk.- Mondta. Ezen elmosolyodtam.

- És uram.... megcsinálták azt, amit kért? - Kérdezte érdeklődve Canderous.

- Igen meg.... - Mondtam titokzatosan. Erre már Canderous is elmosolyodott.

- Nem hittem volna, hogy ezt megengedi ön... de végülis fő a biztonság. - Mondta, majd még egy kicsit tervezgettünk, majd kiléptem a holoból.

2013.04.19. 22:21
Darth Revan

-Vicces vagy Zayne. - mondtam elmosolyogva.
Majd Zayne tovább állt,de hátra hagyott bár Sith-et,amit nem értettem miért tette.
- Ezt a remek barlangot elveszítettem,pedig könnyen védhető lett volna. Már megint te okoskodtál Malgus. Ekkor neki támadok,de ekkor mérges arcal lenézek a földre  majd felsegítem Malgust,aki a földön fekve viselte a különféle ütéseket.
-Malgus,nem foglak megbüntetni,de egy valamit ne felejts el. Tartsd magad távol tőlem. Ha valamit találsz,engem nem érdekel. Ha bajban vagy,engem nem érdekel. Majd felkereslek ha kellesz,ha meg valami történik úgy is megtudom. Most pedig takarodj innen,vidd a katonáid.
El is indul,ha jól tudom egy bázisra megy.
- Merre van Zannah?
-Tanítványod nem találjuk,de mindent megteszünk,hogy jó hírrel szolgáljunk.
-Nem érdekel,hogy,hogyan de találják meg.Indulás.
-De uram,most nem tu...
Már nem is tudta folytani,mert akkor gyűlölet volt bennem,hogy az erőt kihasználva neki csaptam egy kőoszlopba. Egyből meghalt,hisz a kőoszlop ráesett és belefurodott a testébe.
-Vigyenek a Taktikai földalatti bázisba.
Fél óra múlva oda is értünk,ahol jelentették nekem,hogy Malgus támadott,a Köztársaság pedig ezt mind viszonozta. Bombázással,semmi féle olyan bázist nem rongáltak meg,ami az én irányításom alatt állt. Ezután további rejtett bunkereket és földalatti bázisok létrejövetelét rendeltem el,de akkor jelentést kapok,hogy a bombázás miatt elég sok egységet veszítettem. Pótolni tudtuk,de nem tudtam,hogy ezt meddig tehetjük meg. Később mentőakcióba kezdek tanítványom után.

2013.04.19. 10:21
MEXIM
Jelentést kaptam, hogy a bolygóról tűzet nyitottak a védelmi blokádunkra és két hajó lezuhant a bolygóra.
 - Hát úgy nézik ennyi volt a tűzszünet.- Mondtam.- A Saiga készüljön. Lépjen ki az álcázásból és töltse fel az axiális ágyúját. Ha készen vannak akkor lőjék ki azt a bázist amelyik tüzet nyitót ránk. Utána a bombázó egységek semmisítsék meg azt ami még megmaradt.
Így is történt és fél óra múlva a bázisból semmi sem maradt a felderítők szerint néhány tucat Sith akik túlélték a támadást elmenekültek hátra hagyva mindent. Azután a felderítők átkutatták a helyet és találtak néhány épen maradt számítógépet és terveket az egyik bunkerben ami a legtávolabb volt a robbanástól. Amiket találtak azokat felhozták az Overlordra, hogy Ghent kielemezhesse őket.
 - Szép munka volt emberek.- Mondtam.- Minden ssd lépjen vissza álcázásban és a bolygó körüli blokád készüljön a bolygó bombázására. Amint készen lának kezdhetik is az akciót. Azután mikor felkészültek a bombázok és a hajók, elindultak a bolygó felé és elszabadították a poklot.
2013.04.19. 06:33
Darth Malgus

Visszamentem az akadémiára és jelentést tettem illetve tanítványomtól jelentést kértem.Hallottam hogy a Köztársaság az űrben blokád alá vette a bolygót.Üzenete a Control-nak:

-Teljes készültség ION ágyúk teljes feltöltése ha parancsba adom tűz a Köztársasági hajókra.

3 perc múlva már lőttek is.2 db Venator zuhant le.Mondtam:

-rrr ennyi nem elég még többet kell lelőni.

2013.04.18. 21:56
MEXIM

Piell az űrben folyó harcról már lekéstél. Mienk az irányítás az űrben és most éppen fegyverszünet van amíg a Sithek nem támadnak. Mi egyenlőre védekezünk.

2013.04.18. 19:44
Darth-Csanad

-Minden hajónak! Azonnali támadás!-Hallgattam a hídon, és elmosolyodtam.

-Tarkin!

-Igen?

-Mini ugrás Korribanhoz.

-Értettem.Hiperűrugrás.-Én pedig néztem ahogy a venator egy pillanat múlva Korribannál van, majd a maradék is kiugrott.

-Na erre hogyan reagálnak a shitek?

-Sehogy. nincs idejük. Teljes fokozatú támadás!

2013.04.17. 20:02
Master

Végül, amikor megérkeztünk a bolygóra, Canderous hologramja jelent meg.

- Uram baj van! A ládában amit Malgus vitt, rengeteg robbanó anyag volt, ami felrobbant! Sok halott van, és jeleneg sehol sem látok túlélőt! - Mondta nekem. Elmosolyodtam.

- Áh, kit érdekell! Egy gonddal keve...

- De Revan is ott volt! - Mondta.

- Azonnal ad meg a koordinátáidat! - Mondtam, majd gyorsan felszálltunk, és elindultunk a hely felé. Végül egy barlanghoz jutottunk, ahol már Canderous várt minket. Még e se szálltunk, én már kiugrottam, és a sötét erő segítségével végigtapogattam a környéket. Végül megtaláltam a kívánt személyt. Az erő segítségével, nagy nehezen kimentettem Revant, és még pár harcost is - köztük Malgust - ám örültem, örültem, hogy Revan életben van. (Bár elismerem, hogy Revan már többet is túlélt, kevés lett volna neki pár kődarabb) Meetra ekkor oda jött, és begyógyította a sebeit.

- Még jó hogy a környéken voltam! - Mondtam Revannek nevetve.

- Képzeld el! A nagy Darth Revant megölte pár kavics! - Mondtam gonoszul, ám eközben örültem, hogy életben van. Végül 1 óra múlva felszállt a gépem (bár hátra hagytam pár sithet) és vissza indultunk. Végül amikor megérkeztünk fáradtan rogytam le az ágyra, és pár perc múlva elaludtam. Eközben meg még mindig senki se tudta, hogy ott vagyunk a bolygón... és a hajóm álcázásban volt....

2013.04.17. 19:48
Master

- Unatkozok! - Mondtam Canderousnak, aki éppen a holoképből tekintett vissza rám.

- Kérem nyugodjon meg mester, még itt leszünk egy darabig.... - Mondta gonoszkodva. Mintha egy kést döftek volna belém.

- Ne is mond! Ráadásul nem is tervezek beállni a csatába, így még unalmasabb! Már 1 napja, hogy Revan legyőzte a Jedit, és molst nyugalom van! - Mondtam mérgesen majd fújtam egyet.

- De ha már itt tartunk, akkor mi a fene folyik ott?

- Semmi uram, jelenleg az ahogy maga nevezné, "nyamvadt" sith éppen "abban" a teremben van, amit ön nem ajánlott túl jó szívvel. - Ekkor érdeklődve felnéztem.

- Szóval akkor meg találták a ládát? - Kérdeztem izgatottan. Ezelött kipróbáltam a meditációt, és sikeresen bepillantottam a jövőben. Láttam Malgust, ahogy egy igen régi teremben talál egy ládát. Csakhogy ezen a ládán éreztem, hogy eléggé veszélyes. Elmosolyodtam, és felálltam.

- Indulok a bolygóra! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit is találtak ott! - Mondtam, majd elindultam. él óra múlva, már el is indultunk 10 sithel, és 1 jedivel. Ő volt Meetra.

- Uram, tudtommal nem szándékozunk beszállni a csatában? Végül meggondolta magát őméltósága, vagy csak sétálni megyünk? Mert ha igen, azt a biztonságos, és kényelmes hajóinkban is megtudtok volna tenni! - Mondta pimaszul. A többi sith döbbenten csöndben maradt. Végül, amikor elmosolyodtam, a többiek nagy nehezen megnyugodtak.

- Csak sétálunk egy kicsit!- Mondtam neki mosolyogva. Más katonát, már leordítottam volna, ám Meetra egy gyerekkori barátom vot. Ám, míg én sithé váltam, ő maradt Jedi.

2013.04.17. 18:35
patrik1957

-Harmincötös ügynök jelentkezik.-mondta egy hang a kommlinkemből.Megnyitottam a holoadót,és egy alakváltó Clawdite jelent meg,éppen egy Sith katona alakjában.
-Mit akar?
-Malgus megtalálta a csapdát.-mondta sejtelmesen.Tudtam mire gondol,és egyből elmúlt a rosszkedvem.
-Élő közvetítést akarok,állítsa a kommlinkjét egyirányú közvetítésre!-utasítottam,majd figyeltem.
Malgust láttam,amint a ládát cipelteti két katonájával,ő pedig rohan elől.Hirtelen megáll,majd előveszi a kommlinkjét és felhívja Revan egyik katonáját.Informálja a több százezer érmétől,látszólag nagyon boldog.Persze,én is az lennék ekkora kincstől.Csakhogy nem tudja,mit is talált...A katona szintén egyből megörül a kincsnek és elmondja Malgusnak,hova is menjen Revan bázisához.Nem akarja elrontani a meglepetést amit mesterének okozhat a váratlan csomaggal.Malgus elindul.Egy csapatszállítóba ül,ahová az ügynököm nem követheti,de hamarosan kiszállnak.Egy barlang bejáratánál a korábban látott katona fogadja őket mosolyogva.Malgus odébblöki és ordítva rohan befelé:"REVAN,NÉZD MIT TALÁLTAM".Revan kilép egy keresztfolyosóból és Malgusra néz.Egyből megérzi hogy az ügynökömből nem árad az Erő,de már késő."MALGUS TE IDIÓ..."-eddig jut,majd az érmékbe rejtett Barradium robbanóanyagok egy nem túl udvarias ám látványos módon félbeszakítják a beszélgetést és a barlangrendszert.

2013.04.17. 16:12
skyrazee

hát ha már senki se ír,ne hogy már ne írhassak ennyit.

2013.04.17. 14:20
Darth Malgus

A bolygón vagyok egyenlőre siklóval járom körbe a területet majd egyszer csak amikor megállok földrengés keletkezik és alattam leszakad a talaj 150 métert zuhantam majd egy 400 éves teremben találtam magam ahol egy kommunikációs állomás volt berendezve elhagyatott volt..Tovább mentem a föld alatti épületben és egy raktárt találtam.A raktárban ősi sith lézerkardok voltak.Próbáltam Zannt elérni de nem tudtam majd Revannak szóltam hogy mit találtam és küldjön segítséget.Eközben odébpillantottam ahol egy ládát láttam lézerkardommal felnyitottam és több 100 ezer Korribani érme volt benne..

2013.04.16. 22:50
Exar Kun

-Igenis!

Majd rögtön Rex felé és a többi parancsnokom felé nézek

-hívják össze a csapatokat, elindulunk a központi erődbe és védjük azt bármi áron. A gépeket a maradék Gunshipok szállítsák (droid tankok,rákdroidok)

majd mindenki mondta: -Igenis

Beszálltunk a Gunshipekbe és elindultunk a bázis felé, az út alatt éreztem valamit az erőben és egy kicsit meg is szédültem majd lenéztem és gondolkodtam hogy a felszint hogy tudnánk a mi javunkra fordítani. Hirtelen már ott is voltunk. Minden a terv szerint ment. A gépek elfoglalták helyüket, a katonákat pedig készenlétbe állítottam a falakon belül.

 

2013.04.16. 22:37
MEXIM

 - Itt Kenobi .Exar Téged is jó hallani. Egyenlőre tűzszünet van érvénybe addig ne tegyél semmit. Pihenj és gyűjt össze az erőidet, mert érzem kemény csata élé mézünk. Vonulj a központi erődbe és védd meg bármi áron. Fölöslegesen nem támadunk, hadd fogyasszák csak az erőiket a Sithek. További utasításig csak védekezz. Kenobi vége.

2013.04.16. 22:29
MEXIM

Kihasználva a fegyverszünetet, parancsba adtam a flotta és a földi csapatok átszervezését és megerősítését, hogy fel tudjunk készülni a támadásra. Ugyan csak pár óra de elég, hogy némileg fel tudjunk készülni. Amíg a sereg egy része a halottakat temette, addig a másik része új állásokat, pajzsokat és csapdákat építettek. A flotta meg 5 soros védelmi blokádot hozott létre, amiket rengeteg pajzshajó, Lancer, Nebula, Venatorok, Victoryk, vadászok, bombázok és még sok más hajó alkot. Plussz alkottam egy blokádot is ami a védelmi blokádon belül található és védi a blokádot az esetleges bolygóról jövő támadás ellen. A másik feladata ennek a blokádnak az, hogy amint támadnak a Sithek, legyen az bárhonnan jövő, azonnal tudják bombázni a bolygón lévő ellenséges erőket orbitális pályárol illetve közvetlenül. Én visszatértem az Overlordra és Eclipse-kel meg a Sovereign-ekel vissza álltunk álcázásba és kizárólag csak az én személyes parancsomra léphetnek ki az álcázásból. Minden hajón, de kivált képen az ssd-éken elit katonákat helyeztem el és első ízben kerülnek kipróbálásra az új Heavy Jedi egységek is. Ezekkel az egységekkel a fedélzeten könnyű szerrel már a csirájában el tudjuk fojtani a hajó foglalási kísérletet. Eközben több kisebb támogató flottát helyeztem el a csillagrendszeren belül és kívül, hogy egy üzenetre azonnal ide tudjanak jönni és segíteni ha esetleg baj történne. Meghagytam a földi alakulatoknak amint végeztek a munkálatokkal rögtön térjenek vissza a védelmi állásokba és ne kezdeményezzenek támadást semmi szín alatt csak védekezzenek és ha az ellenség vissza vonul egy támadásból akkor semmi szín alatt ne kövessék őket és ne intézzenek ellentámadást.. A pajzsokat maximumra és csak a parancsomra támadjanak. Fárasszák csak ki magukat a Sithek.

2013.04.16. 22:25
Exar Kun

(EZ MÁR TÚLZÁS!! 4x EGYMÁS UTÁN ÍRNI A CSATÁBA MÁR KOMOLYAN SOK!!!!!

Kenobi tábornok parancsa szerint miután áttörtük a blokádot leszálltunk a bolygóra, én kicsit később mert későn értem vissza az űrbeli csatából. Majd hívom Kenobi-t

-Uram merre van??

-shzzzz........

Ekkor arra gondoltam hogy biztos elkapta Revan és már gondolkoztam is hogy hogyan lehetne kiszabadítani mikor megszólal a kommlink.

-Exar itt vagyok

-Obiwan te vagy?? De jó hallani a hangod!! Leértem a csapataimmal a bolygóra mi a teendő és merre menjünk?

2013.04.16. 17:46
skyrazee

Part Four.:

Pár nappal később,visszanyertem régi erőteljes energiám és elindulok Kenobi cellája felé,ahol értesítem az őrt,hogy délre hozzák a landolási zónához.

Dél:
Délben meg is érkezik Kenobi katonáim kíséretében.
-Kivételesen,elengedlek Kenobi,nem foglak se megölni,se kutyául cellába rakni.. Vívjuk meg dicsőmódra a csatát és ajánlom,hogy pár óráig tartsunk fegyverszünetet,mert sok embert veszítettünk,adjuk meg nekik a tiszteletet. Szabadon elmehetsz most,de ne is mondj semmit,csak takarodj a bázisról. Elviheted a jedi vadászodat,azt még nem robbantottuk fel.
Ezzel Kenobi bólint egyet,majd elindul a vadász felé,amivel fel is szál.
Hátrahagyom társaim majd visszatérek a barlangomba,ahol kieszelem a következő tervet.

2013.04.16. 17:40
skyrazee

Part Three.:
Később megérkeztek a bombázók akik rendesen odapörköltek a jediknek,majd a szállítóhajók is bekerültek a bázisba. Ekkor aktiválták a pajzsot,amire mérges lettem,de elindultam a Commandommal és a fejvadászokkal a bázis felé. Mire oda értünk,a belső embereink felrobbantották a pajzsot,de ahogy elnéztem sok katonát veszítettünk. Lépésre-lépésre haladunk mikor megpillantom Obi Wan Kenobit. Egy Sith ráakar támadni,mikor én ezt a sithet ellököm az erő segítségével.
-Kenobi csak az ENYÉM!
Ekkor megmondom neki,hogy adja fel magát,túlerőben vagyunk.
Kenobi ekkor akkor papol,hogy lehet,hogy ez így van,de sose a létszám fontos.
 Ekkor Párbajt vívok Kenobival. Kicsit lebecsültem képességét,mert mikor pár klón megtámadott,akkor sajnálatos módon Kenobi a lézerkardjával végig sértette a mellkasom és egy hajszálnyi kellett,hogy ezzel meg is öljön,de akkor tanítványom megérkezik a sereggel,majd Zannah neki támad Kenobinak.Míg Kenobit lefoglalta,addig egy nagy lélegzetet vettem és nekirontottam Kenobinak. Végén már nem is a bázison belül harcoltunk,hanem a bázisok kívül. Ekkor elővette a második lézerkardját,én pedig egyre több vért vesztettem,de ekkor valamiért a szerencse közel állt hozzám és ellöktem magamtól Kenobit,majd utána nekivágtam egy sziklának.Mindketten a földön hevertünk,de ekkor zannah és több száz katona körülveszi Kenobi erőtlen testét.
 

2013.04.16. 17:38
skyrazee

Part Two:
Azon tanakodtam,hogy vajon hol lehet a Köztársasági főerő jelenleg a bolygón. Tudtam,hogy most még nagyon sebezhetőek,mivel még csak most érkeztek meg a bolygóra és elég nehéz itt egy elég stabil bázist kreálni ilyen kevés idő alatt.Pár kemény fejvadászt küldtem szét a bolygón,de mielőtt még elindultak volna,az egyik jelentette nekem,hogy az elkövető nem egy sith volt hanem egy mandalore katona. Előállítottam a mandalor katonáimat,de mindegyiknek volt alibije. Vagy hazudtak,vagy pedig csak egy ember lehetett aki szabotálni akar minket. Itt Zannra gondoltam,aki furcsa módon el is tünt,amit furcsáltam,de nem is érdekelt. Fejvadászaim elindultak. Közben jelentést kapok,hogy támadás érkezett egy bázis ellen. Nem engedhettem,hogy azt a bázist elveszítsük. Ezért erősítésként elindultunk. Oda is értünk és sikeresen visszavertük a csapatokat. De ekkor jött egy második front is,ami kemény dió volt. Sok katonám odalett,de mikor megpillantok pár bombázót,akkor elburul az agyam. Idegbeteg állapotban előre rontottam,egyszerre 4 jedi lovag támad rám,de ez semmit sem jelentett az első csapásomnál kettőnek levágtam a kezét,a másik kettőt pedig tanítványom sikeresen hátbatámadta.Ez a csata el volt dőlve,de a menekülőket nem támadtuk le,csellel követtük őket,akik egy nagy bázisra vittek minket. Ekkor a kősziklán megláttam a fejvadászaim is. Remek- gondoltam magamba.
-Zannah,vidd vissza az embereket és hozz egy nagyobb sereget.Én addig feljutok ahhoz a nagy sziklahegy féleségbe.
-Rendben Mester.
Így is volt. Mikor feljutottam én és fejvadászaim elkezdtük nézni a bázis létesítményeit. Pazsgenerátor még nem volt,amit furcsáltam is. Egy nagyobb barakkra,felszállópályára lettem figyelmes.Ekkor üzenetet kapok:
-Mester,csapatok készen állnak.
-Remek,induljanak el a bombázók és a szállitóhajók. Ti érkezzetek lépegetőkkel és minden más földi jóval.
-Ahogy óhajtod mester!

2013.04.16. 16:47
skyrazee

Part One:
Épp a Terroromban tevékenykedtem,mikor Köztársasági gépekről kapok jelentést.
-Uram,Köztársasági hajók jelentek meg a térségben. Tűz alá vették a blokádot.
-Remek. Erre vártam.
Ekkor álcázásból kilépve parancsot intettem,hogy a seregem,jobban mondva a flottám vonuljon ki a térségből.
Ekkor flottám el is indul,bár Overlord, Tetrak, Saiga nevezetű Köztársasági hajók rendesen megtizedelték a flottámat. Viszont,ekkor cselhez folyamodtam. Terror zászlóshajómon mindig tartottam egy Köztársasági Gunshipet,arra az esetre ha valamilyen cselhez kell folyamodnom. Most ezt ki is használtam,hisz mivel flotta már nem volt,így egy szakasz Gunship raj már elindult egy Venátorból a bolygó felé,én pedig csatlakoztam hozzájuk. Kicsit féltem,hogy lebukunk,de szerintem észre se vették,hogy befurakodtunk a rajba,s mivel úgy gondolták,hogy a zászlóshajómon vagyok,így már biztosra vélték,hogy én visszavonultam.Mikor már elértük a felszínt nyoma nem volt a blokádnak. Ekkor történt egy kis bökkenő. Pár löveg eltalálta a gépet amiben tartozkodtam,így nem volt más lehetőség,kiváltunk a rajból,majd egy sima terepen durván belecsapodtunk a talajba. Komoly károkat nem szenvedett a csapatom,tovább indultunk,bár ekkor egy kisebb csapatot pillantunk meg,akik biztosan,azért jöttek,hogy túlélőket keressenek. Csak hát,nem számítottak rá,hogy alapból nem klónok voltak a gépben,hanem sithek,ezért mikor lankadt a figyelmük,lecsaptunk rájuk. Egy szaladásba kezdett,amit nem engedhettünk meg,hisz lebukik a nagyságos tervem. De nem is kellett félnem,tanítványom sikeresen elintézte a kis menelülőt. Ekkor segítséget hívunk és visszatérünk abba az eldugott,elrejtett barlangrendszerbe.Pár hasznos műszerrel felspéciztük és egy fegyvertárat is elhelyeztünk,ahol szigorúan csak lőfegyverek voltak. Barlangba csak egy módon lehetett bemenni,ami nem volt könnyű.Hisz Plazma híddal [Plasma bridge] lehetett csak a főbázishoz eljutni,amit szabadom ki-be kapcsolhattunk. Mikor berendezgettünk,ekkor feleségemet megkérem,hogy kezdje el toborozni az újabb flottát.

2013.04.15. 17:57
MEXIM
A Coruscant romokban hevert de legalább sikerült stabilizálni a helyzetet és a maradék Sith csapatokat is sikerüket megsemmisíteni vagy elfogni.
 - Hogy állunk?-kérdeztem.
 - Jól.-válaszolta az egyik tisztem.- Coruscantot megtisztitottuk az itt maradt ellenségtől.
 - Akkor szedjenek össze mindent és mindenkit aki nem létfontosságú itt és azonnal indulunk a Korriban felé és mozgósítsak a GH erőit is.
 - Igen is uram.
 - Az ssd-ék, hogy állnak?
 - Az Overlord, Tetrak, Saiga hibátlanul működnek, viszont az Akioran, Lír és a Merlik axiális ágyúi még nem üzem képesek. Ettől eltekintve kiválóan működnek.
 - Remek.
Két óra múlva el is indultunk a Korriban felé. Mindenki összegyűlt a vezérlő teremben hogy meghallgassa a hadi tervet.
 - A Haditerv a következő.-Mondtam és a holo kivetítőre mutattam.- Exar Kun és Even Piell mesterekkel találkozunk a Korribantól mintegy 7 parszekra és az egyesített flottát a Korriban ellen vezetjük. Elsőnek a Pajzshajók fognak a rendszerbe érni vadászokkal, Lancerek-kel és Victoryk-kal megerősítve és védekező állást vesznek fel a Sithek blokádjával szemben. Amint ez megtörtént a flotta maradék része is a rendszerbe ugrik a bombázok és vadászok támogatásával megkezdi a blokád felszámolását. Eközben a Phantomok álcázva közre a fogják a Mandatort és nagy mennyiségű csapat szál át az én vezetésem alatt, hogy kiszabadítsa Devisst. Amint miénk az űr feletti irányítás orbitális pályáról kezdjük bombázni a bolygó felszínét. Utána a csapatok leszánlak a bolygóra és elkezdik az ellenséges erők megsemmisítését. Kérdés?
 - Nincs uram.- kiáltotta mindenki.
 - Rendben, akkor mindenki menjen a helyére.
A találkozó rendben meg is történt. A Köztársasági flotta egyesült és elindult a Korriban felé, hogy törlesszen Coruscantért.
A terv első szakasza miszerint a flotta  minden hajó már a Korriban rendszerébe ért és megkezdődött az űrcsata sikeresen teljesült de Zann hajóit sehol sem lehetett látni. A kémeink jelentése szerint Zann kivált a Birodalomból és kikiáltotta a Zann konzorciumot. Ez jó is és rossz hír is volt egyszerre mivel Zann nélkül a Sithek serege gyengébb viszont így nem tudjuk kiszabadítani Devisst és egy lehetséges ellenséggel kell majd szembe néznünk. Az űrcsata a mi javunkra kezdett eldőlni. A Sithek hajója egymás után semmisültek meg. Néhány tucat hajónak sikerült elmenekülnie, de a nagy része odaveszett mi elkezdhettük a bolygó felszínének a megszállását. De azért óvatosságra intettem a flottát mert a Terrort nem láttuk sehol viszont Revan csapatai itt vannak a bolygón tehát neki is itt kell valahol lennie. Miközben a csapatok szálltak le a kijelölt zónákba addig orbitális pályáról kezdték bombázni a Sith erőket.
2013.04.13. 12:29
Deviss

Napok óta nem eszek. Csak ülök a cellám közepén és a droidokat bámulgatom egész nap. Semmit sem aludtam,azt sem tudom hol vagyok pontosan. Egy valamit tudok,hogy ez a fránya Zann nem ad engem olcsón. De remélem,hogy a Köztársaság nem fog értem fizetni és nem fog kockáztatni jó sok életet,csak azért,hogy megmeneküljek. Remélem a csatázásra fordítják energiájukat.
-HAHAHA,jó akkor folytassuk. Coruscant legyengült,most meg örömmel fogom végignézni a Korribani ütközetet. - kiabálták a mellettem lévő barakkban.
"Korribani ütközet?!" MI van? - Elkezdtem gondolkozni,de nem jöttem rá,hogy miért pont Korribant támadjuk,miért nem egyesítjük csapatainkat. Fránya istenét.
-Hé őr! Továbbítsa üzenetem Zann felé. Kérem tőle,hogy értesítsen engem a történtekről.
Majd gondolkozásba kezdek  és dudolni kezdek egy harcindulót.

2013.04.12. 18:01
Master

Úram, újabb űrhajók léptek a körzetbe! - Mondta a tisztem. Eddig már megérkezett Revan, Zann, és egy pár jedi. Bólintottam, majd elgondolkoztam, hogy most mit kéne tennem.

- Nincs kedvem sem a sithek, sem a jedik oldalára álllni!v - MOndtam a tisztemnek.

- De az nem tetszik nekem, hogy semmit sem tudok a csata helyzetéről... Küldjék oda Canderous Ordo nevezetű katonát! - Mondtam, majd 3 óra múlva már a holon beszélgettünk.

- Megérkeztem uram! Eddig senki se vett észre, és elég távol vagyok a sithektől és seregétől, ahhoz hogy tudhassam az eseményeket! - Mondta Canderous. Elmosolyodtam.

- Nagyszerű... AZONNAL értesítsen ha valami történik. 5 óra múlva, már jelentkezett is Canderous.

- Uram, nagy dolog történt! Zann elhagyta a bolygót! Ráadásul a sithek bunkerei és lövegei sülyos sérüléseket kaptak! - Mondta izgatottan. Elgondolkodtam. Ekkor a tisztem belépett.

- Uram, nagy hírem van! Zann és népe kilépett a birodalomból, és kikiáltották a Zann konzorciumot, továbbá.... - Folytatta volna, de ekkor felemeltem a kezem. A tiszt, már tudta, hogy ez az álljt jelenti.

- Nem kell folytatnod. Már tudok róla. - Mondtam majd elmosolyodtam. Nagyon érdekesen alakultak a dolgok.

2013.04.11. 20:42
skyrazee

Éppen egy elhagyatott barlangban vagyok,ahol egy  bunkert találunk,de sajnos minden műszer már régi meg persze az összes meghibásodott.Valamiért nem tudtam komunikációt alakítani csapatommal,ezért én elhagytam a bunkert,viszont ekkor robbanást hallok. Közeli bázisról jött.
- Mi történt?
-Revan, nem tudjuk valaki felrobbantotta az egyik lövegcsarnokot és a fegyvertár létesítményt.
-Francokat. Ki volt?
-Nem tudni,dolgozunk az ügyön,talán valaki látott valamit vagy esetleg valami felvette ezt a bűncselekményt,de időbe fog tartani.
-Nem érdekel,hogy ki volt. Igyekezzenek és öljék meg őket. Zannt pedig figyelmeztesd erről.
-Rendben,de Zannt nem érjük el.
-Valami gond van biztos.Oldják meg.

Ekkor kirendeltem egy csapatot a bázishoz,persze pár tapasztalt fejvadászt is küldtem oda,talán nyomra akadnak.
Értem jött egy HH-78 Starhopper majd elfoglaltam magam az álcázott Terrorban,ami egyre meszebb helyezkedett el a bolygótól..Bár nem sok kellett volna,hogy a Köztársasági vadászok eltérítenek..

2013.04.11. 18:39
patrik1957

-Zann,a csapatok készen állnak a kivonásra.-jelentette Urai előtűnő holoképe.
-Add ki a parancsot.Elmegyünk.-mondtam,majd a Vengance hídjáról néztem,ahogy a bolygó felől több ezer transzport indul meg a hajóim felé.Amint mindegyik transzport leadta a "dokkolt" jelzést,hiperűrbe léptünk,és a Mandalore-ig mentünk.Ott megkaptam üzenetem a Korribanon hagyott beépített ügynökeim egyikétől,miszerint a hátrahagyott robbanóanyagok megrongálták a sithek bunkereit és lövegeit,természetesen az akciót úgy végrehajtva,hogy az elkövetőket renegát sitheknek higyjék.Kikiáltottam a Zann Konzorciumot,kiléptem a birodalomból,ám az üzletet miszerint Devisst egy szuper csillagrombolóért eladom nekik is felajánlottam.Ezután a csapataimnak elrendeltem a hosszú pihenőt és vártam...

2013.04.11. 14:28
sithexile

"Korriban vörös homokján állva figyeltem az űrből közeledő köztársasági csapatok érkezését. Egy kis idő múltán Krayt lépett oda hozzám és megkérdezte:" 

K:-Mi legyen a következő lépés ? 
S:-Darth mortissal hívjátok össze a csapatokat és koncentráljatok az akadémia és a Valley of the dark lords védelmére. Az akadémia köré SPMA-kat helyezzetek el és aktiváljátok a pajzsgenerátort.A sírkamrákba csak erőhaszáló sith csapatokat küldjetek.Mortis az akadémiát te a sírokat irányísd és sendeld mellém a személyi testőrségemet és 5000 sith Immortalt + 80.000 imperial troopert.A blokádot erősítsétek meg és küldjétek fel az Immortalt 1000 sith dreadnaught cruiserrel és 3000 sith starfighterrel.
K:-Értettem mesterem.Azonnal intézkedem.

"Majd visszafordultam és vártam a köztársasági csapatok érkezését az orbitális légkörbe berajzó leszállócsapatok sokan voltam de a köztársaság súlyos hibát vétett hogy az anyabolygónat támadta meg."

2013.04.11. 11:07
Exar Kun

Bár a sithek mocskos módon megtámadták coruscant-ot, most mi jövünk és támadjuk Korribiant.

Beültem a jedi vadászba majd minden csapatot vissza hívtam a csillagrombolókra

-Admirális amint mindenki megérkezik akkor azonnal induljunk!

-Uram mi a terv?

-A tervet útközbe mondom el

-Igenis

Majd elindultunk és mindekit összehívtam a hangárba. A terv a következő: Malgus védi Korribiant az űrből. a cél az hogy áttörjük a blokádot, mivel már elkezdték a támadást és bármikor áttörhetik a blokádot így ha mi odamegyünk biztos át tudjuk törni. A támadási alakzat a szokásos, miután át jutottunk a vadászokon szétlőni a rombolónak a vezérlő tornyát.

Az áttörés után le szállunk a bolygóra és támadjunka fontosabb célpontokat. Hogy mik a célpontok azt majd ha áttörkük a blokádot akkor mondom el

(mindenki)-Igenis uram!!

2013.04.10. 06:37
Darth Malgus

Megtudtam hogy Revan is már itt van a Korribanon.Zannhoz és Revanhoz mentem és mondtam:

-Nos? Uraim mi a terv?

Revan és Zann felváltva elmondta a tervet.Én ennyit mondtam:

-Akkor én elmegyek tartom fennt a blokádod ha áttörték értesítelek titeket.

Azzal Fury hajóba szálttam tanítványommal és a blokád hoz mentünk...1 óra múlva 4 Köztársasági hajó jött.A Battlecruisereimmel azonnal tüzeltünk.

Holo üzenet Zannak:

-Készüljetek föl megkezdtük a védekezést bármikor áttöhetik a blokádot!

2013.04.09. 18:33
patrik1957

Egy ideje Korriban felett tartózkodtam amikor egyszercsak Revan lépett ki a hiperűrből a Terrorral.Egyből álcázta magát,azonban egy pillanatig láttam,így tudtam jelenlétéről és üzentem neki.Ő elmondta,hogy a köztársaság is úton van felénk,tehát fel kellett készülnöm.A földön Revannel bázisokat létesítettünk,figyelve arra,hogy egy bunkerben legyen mandalóri és sith is.Éjnővérek közül még nem csatlakozott sok a konzorciumomba,de a létfontosságú helyekre közülük én is tettem erőhasználókat.Az űrben kisebb hajókat hagytunk csak kint állandó jelleggel,a nagyobb hajókat a várt csatatértől távolabb álcázva tartottuk.Devisst a Mandatorra tettem egy félgömb alakú terembe,melynek közepén egy többszörös pajzzsal megerősített hengerben volt Deviss.Őrsége 50 zabrak sithből állt,valamint 50 elit mandalóri katonából.A falakon IG-droidok voltak rögzítve,amik aktiválódtak amint valaki/valami átlépte a pajzsot.A pajzsnak külön generátora volt,amit akkor használt csak,ha a hajóét kilőtték volna.Élelmet egy kétszeres zsilippel a mennyezeten át kapott,a körülötte lévő szellőzőkbe pedig lángszóróval felszerelt ASN droidokat tettem.Az IG-ket és az ajtókat egy duracél ablakon túli irányítóteremből lehetett vezérelni,a pajzsot pedig egy olyan leolvasó deaktiválta csak,ami egyszerre vett tőlem retina,ujjlenyomat,dns és testalkat-mintát,ennek a kamrának az ajtaját szintén az irányítóteremből lehetett irányítani.Ezután a köztársaságnak elküldtem az üzenetem,mely szerint egy szuper csillagromboló fejében visszaadom Devisst,és vártam a jövetelüket,legyen az üzleti avagy támadó jellegű.

2013.04.09. 15:29
skyrazee

Mivel egy kis szánalmasságot is éreztem,mikor a bolygót támadtam,mivel egyszer én is itt éltem,nem tudtam tovább támadni,visszahívtam gyilkos csapatomat,majd Korriban felé vettük az utat. Igen ám..De a Köztársaság bosszúságból összeszedte csapatjait és buzgó módon már Korriban felé jönnek.

-Terror legyen álcázásba. Többi Leviathan legyen közel a terrorhoz és várják a következő lépéseket.
Majd beszálltam egy szállitóhajóba és a földi védelmet erősítem.

2013.04.08. 21:34
patrik1957

hogy végleg eloszlassam a kételyeket,kicsit módosítottam malgus kommentjét hogy hihetőbb legyen,remélem így mindenkinek megfelel,egyébként obi,írhatnál igazán :D


Válasz:

Na ja.. írhatnál... By:Deviss

2013.04.08. 21:31
MEXIM

Oké, elfogadom az érvelésed Zann.

2013.04.08. 21:13
patrik1957

Obi,Malgusnak én mondtam hogy megszökhet,így is épp eleget tartjuk börtönben,legalább ne úgy induljon a csatában.Hogyha szeretnéd én szívesen megmagyarázom neked,hogy lehet onnan kijutni.Ne tartson senki semmitől,ebből nem csinálok rendszert,de úgy érzem,kezd igazságtalan lenni néha amit Malgussal csinálunk.

2013.04.08. 20:27
Darth-Csanad

- Uram, a szonda megérkezett.-mondta Tarkin.

- Remek.

- A sitek 2 vonalban állatak fel. Szervezkednek.

- Nem Tarkin. Ez belháború.- azzal bekapcsoltam a holokivetítőt:

- Köztársosági flotta! Megtudtuk a sitek pontos elhelyezkedését. Aki bekapcsolódna azonnal jelentkezzen a megadott koordinátákon.- Ezután Anakinra néztem:

- Anakin! Készitsd a  vadászokat.A te vadászod a Delta-7-esem.

2013.04.08. 19:22
Master

Végül sikerült. Coruscantra végzetes csapást mértünk. Most a megmaradt flottámat Korriban felé vezettem, ám magától a bolygótól azért elég tűvolra, hogy nefoghassanak minket az adók.

- Uram, nem kéne a bolygót védenünk? Hisz úgy tudom a sitheknek nagyon fontos ez a bolygó! - Mondta a tisztem. Elmosolyodtam.

- Engem nem érdekell ez a kis bolygó. Tőlem akár meg is semmisíthetik. Jelenleg semmi kedvem sincs beszállni a csatába.... Coruscantot is csak Revan miatt támadtam meg... - Mondtam majd sóhajtottam egyet. A sok ostoba sith, most elkezdet tömörülni a bolygónál... Aztán megéreztem. Egy zavart az erőben.

- Malgus... - Mondtam undorodva. Az idióta mindig az első sorokban harcol, ráadásul úgy hogy esélytelen. Végül elmosolyodtam. Tökéletes az alkalom, hogy néhány riválisomtól megszabadullyak. Még azon is gondolkodok, hogy nem-e kéne beállnom a köztársaság oldalára, és velük leverni őket... De nem. Túlságosan gyűlőlőm a köztársaságot, azért amit velem tett. Halvány emlékek juttnak eszembe... Mikor még minden más volt... Mikor még nem akartam sith lenni... és jedi akartam lenni.... Majd minden olyan rémes lett. Végül kisőpörtem a fejemből az idegesítő gondolatokat. Már magamtól is undorodtam. Mindig is tudtam, hogy nem vagyok egy tökéletes sith, de újabban egyre többször meginogtam. Végül dühösen felmordultam, és elindultam a szobám felé.

- Semmit se tegyenek! Jelenleg a két szuper csillaghajó maradjon álcázva! Nem szeretném, ha bármi bajuk is esne! - Mondtam, majd elhagytam a hídat.

2013.04.08. 18:46
Darth Malgus

Zann támadásának következtében az egész létesítmény összeomlott.Mindenhol klónok és jedik rohangáltak,az energia sem volt állandó,a lámpák így ki-be kapcsolgattak.Végül egy nagy reccsenéssel a fő tartópillére a teremnek eltörött és törmelék zúdult be rajta.Rengeteg por került a levegőbe,valamint tüzek is gyulladtak így füst is volt.Az utolsó kimenekülő klónokat kihúztam a liftükből az Erővel,majd éppen időben,de sikerült beugranom.Végül sikerült felérnem a felszínre,ahol az égő Coruscant látképe fogadott.Megpillantottam mesterem,aki nem messze feküdt tőlem.Vérzett a karja,bár nekem is csak most tűnt fel,hogy a fejem és a lábam vérzik.Végül sikerült egy kommot szereznünk egy halottól és hívtunk egy vadászgépet.Úgy gondoltam felállítom flottámat a Korribannál az űrállomásokat elfoglaltam majd a Bolygóra tettem fegyverzetem hogy megvédjem a Sith Birodalom székhelyét.Typho kapitánynak üzentem:
-Készítse elő a sereget az esetleges Köztársasági támadásra.
Majd a Sith Akadémiához mentem hogy szóljak a történtekről:
-Azonnal készüljenek föl jönnek a Köztársaságiak.
Majd mesteremnek szóltam.Értesítettem Zannt, Revant, Siont és Bane-t is hogy védjük meg hazánkat.

 

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!