SWA Mobile

Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Keresés

 
Szavazások
 
Látogatók

Jelenleg ennyien vannak az oldalon:

 
LEZÁRVA: CSATA: Ilum

Ilum

Leírás:

Galaxis-szerte dúl a háború. A Sith-ek számtalan ártatlan bolygót lerohantak és elfoglalták, néhány hónap alatt pedig már a Galaxis jelentős hányada az ő irányításuk alá került. A sithek következő célpontja az Ilum. A bolygón található kristályok már több ezer éve a jedi fénykardok elengedhetetlen elemei, most azonban fenn áll a veszély, hogy ez a világ a sithek kezébe kerül...

NE FELEDJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSOKKAL NEM KELL MEGVÁRNI A MÁSIKAT ÉS A HOZZÁSZÓLÁS HOSSZA IS KORLÁTLAN, TEHÁT LEHET EGY MONDAT IS, VISZONT MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY NE AZ LEGYEN EGYEDÜL FÉL ÓRA ALATT TELE ÍRJA/ÍRJÁK AZ EGÉSZET!

26 hozzászólás
2018.05.29. 17:51
Mij

 Durge, Ilum

2013.03.24. 21:31
swmaster

LEZÁRVA!


2013.03.24. 19:51
patrik1957

Alig jutott el hozzám a hír,miszerint Boba és Kenobi megütköztek,jött a másik,miszerint Boba ismét megtámadta a köztársasági flottát az új egységekkel amiket neki adtam.Használatukban viszont még tapasztalatlan volt,valamint a zászlóshajóját sem javította meg teljesen.Persze nem hibáztathattam,én állítottam be nagyon erősnek a hajókat amiket adtam neki,de a legénysége még képzetlen volt,így rövid úton kilőtték a flottája nagyrészét.A köztársasági flotta alig vesztett pár Venatort,ő pedig egyből öt Aggressort és három Kedalbe-ot veszített,nem is beszélve a kisebb hajókról.Így nem vártam túl sokat,felkészíttettem a hajóimat.Boba zászlóshajója,a Javelin a köztársasági flotta kereszttüzében állt.Néhány Venator is lőtte,ám az igazi fenyegetést Kenobi második Eclipse-e jelentette,ami a háttérben húzódott meg és az ágyúját töltötte.Nem volt vesztegetni való időm,a Vengeance-el az Eclipse fölé ugrottam a hiperűrből,valamint a Venatorok ellen Keldabe-okat és Interceptor fregattokat küldtem.A zászlóshajóm hangárral az Eclipse felé fordult,ami viszonozta a tüzet felém,de ezt teljes fegyverzettel nem tehette,mert a többi hajóm is lőtt rá.Így az előny nálam volt,és a hangárban tárolt aszteroidákat a vonúsugár segítségével megindítottam az Eclipse felé.Viszonylag sok aszteroidát kilőttek,de legalább hat eltalálta a hajótestet,és a szuperlézer vonala mentén sok robbanást láttam.A köztársasági flotta maradéka sem tanusított nagy ellenállást,bár tudtam hogy ez csak egy kis része volt,így jobbnak láttam odébb állni.Utamat Coruscant felé vettem az egész hadseregemmel,ugyanis egy segélyhívás átjutott az ottani sith blokádon,így várható volt a köztársaságiak felbukkanása a szektorban.

2013.03.24. 18:01
MEXIM
Mikor értesítést kaptam, hogy Revan megérkezett és sikeresen leszállt a bolygóra. Utána kapok egy jelentést miszerint egy ismeretlen hajó amely hasonlít Zann zászlóshajójára és 3 victory megsemmisítette Revan egy kötelékét.
 - Mi a parancs uram.-kérdezte a kapitány.
 - A következőt tesszük. Először is hívja ide a flottánkat mert biztosítanunk kell az űrt az inváziós hadseregnek. Aztán a TIE Phantomok menjenek álcázót üzem modban a hajók hídjaihoz és parancsra lőjék szét őket.- Válaszoltam
 - Értetem.
A parancs kiadta után a Phantomok elindultak és mikor mindegyik elfoglalta a helyét parancsot adtam a tüzelésre. A Victoryk harcképtelenné váltak de a nagy hajó nem adta olyan könnyen magát. Mikor láttam, hogy nem boldogulnak az erős páncélzattal és most már a pajzs is aktív rögtön visszarendeltem őket és az Akiorannal kiléptem az álcázásból és tüzelni kezdtem a hajóra.
 - Pajzsokat fell és kezdjék tölteni az Axiális ágyút. Minden üteg löje azt a monstrumot.-mondtam
Heves tűzharcba keveredtünk egymással de nem fogtak egyikünkön sem a fegyverek.
Az axiális agyú még nem töltőt fel teljesen és fenn állt a belső robbanás veszélye de nem várhattunk többet mert nem kockáztathattuk meg, hogy erősítést kap.
 - Célozzák meg a parancsnoki híd alatti területet és tűz.- adtam ki a parancsot.
Egyenesen telibe találta a célpontot, de nem semmisítette meg mivel az axiális ágyú nem volt 100%-on de súlyos károkat szenvedett és a pajzsa is levált. De mi se úsztuk meg a lövést mivel belső robbanások történtek és a pajzsaint is leváltak, több rendszerük működésképtelenné vált. Egymással néztünk farkasszemet bár tudtam hogy az ellenfél hajója jobb állapotban van mint a miénk így bármikor megsemmisíthet minket. épp arra válrtam, hogy mikor robbant fel minket mikor egyszer a hipertérből kiugrott a köztársasági flotta és az ellenséges hajó jobbnak látta visszavonulni és eltűnt a hipertérben. Én megörültem annak, hogy megérkezett a flotta így biztosíthattuk az űrt és amilyen gyorsan gyak lehetett nekiálltunk megjavítani a hajót, utána parancsot attam a hároim hátramaradt Victory hajó fölrobbantására és utána erősítést küldtünk a hajóra.
 
2013.03.24. 13:05
BloozeB

(Zann hív kommlinken)

-Boba én lemegyek a bolgyóra kiéíteni a bázisunkat, addig rád bízom az űrcsata irányítását.

-Rendben gondoskodok arról, hogy senki ne jusson le a bolygóra élve!

El is indultam a 3 Victory csillagrombólómmal és a zászlóshajómmal mad kikültem 50 Mandalóri Kom'rk osztályú vadászt, hogy nézzenek kicsit körbe a bolygó körül. Ekkor felbukkant a semmiből 5 leviathan, azonnal kiadtam a tűz parancsot a jármű ellen. 

-Boba az egyik hajójuk kritikus találatot kapott már nem kell sok és lezuhan

Ekkor visszahívtam a vadászokat, hogy  tűzeljenek rakétákkal a leviathanok  irányító központjukba.

 

2013.03.24. 12:02
skyrazee

Kenobiék nem álcázva vannak?

 

-Uram,a gépe önre vár.
-Rendben.Hamarosan jön az erősítés.
ezzel beszálltam egy szállítóhajóba,majd megérkeztem a pajzsgenerátorral védett rohambázisra.Már este volt,s látom,hogy az őrség egyik része pihen.Nah ezt nem tolerálom,mondtam magamba majd egy nagyot köhögtem,hogy rám figyeljenek
-Nah ide figyeljetek korcsok,csak azért sem fogom nektek idehozatni a meleg kis páncélotokat. Most pedig takarodjakok felderítésre. Bázistól 50 km-re ami mozog,mind megölni,elkapni. Szenzorokat kihelyezni.Több pajzsgenerátort hozattam,aktiválják..Titkos bunkerekhez több őrt állítsanak! Zannah,te fogod véddeni a külsőkapukat,de fogod írányítani a szárnyakat. Shan,kedvesem,a te feladatod a belső bázis védelme.
-Rendben Revan-válaszolták,és megérkezett egy különítmény,akik harcrakészek,fejlettek,taktikusak,képzetebbek,mint a többi harcos,akik itt voltak..Egyszerűen éreztem ezt a csaaptszellemet,ami az újonnal érkező katonáknak köszönhettem.
-Shan,a csapdákat és az új fegyvereket készítsd! zavart érzek az erőben.

2013.03.24. 11:32
Lord Vindican

Nem tetszett ahogy Malgus csak azt mondta maradjak ott elmentem az Ilumról és az űrben Kenobival találkoztam  a bolygótól nem messze és visszafordultam és mondtam Malgusnak:

-Jön Kenobi vele lehet Revan is intézzétek el én addig elmegyek egy kórházálomásra mert igen nagyon nem jól érzem magam!

2013.03.24. 09:40
Darth Malgus

Szerencsésen eljutottam Zann bázisára a mentőkabinomból.Mondtam Zannak,hogy a bázison marad Mesterem és a tanítványom,ők lesznek a parancsnokok,mi pedig elmegyük és foglyul ejtjük az áruló Revant.Zann ezt felelte:

-Benne vagyok,de Kenobi és Deviss még mindig vele vannak,az pedig lehet hogy túl nagy falat.

Ezt feleltem:

-Akkor támogatást kérünk Siontól vagy Banetől

2013.03.23. 12:46
skyrazee

-Admirális,indulhatunk. [Ekkor a Zászlóshajommal és 10 Sith Battlecruiser és 10 Munificent-osztályú fregattal,illetve 10 Leviathanal elindultunk Ilum felé]

-Megérkeztünk. kiállt fel az admirális..-Viszont van egy kis baj Revan.Látja,azt a csillagrombolót?
-Igen,látom. Támadás.
Ekkor a Munificenteket sorba állítottam,hogy tereljék el a figyelmüket,kettő egyből meg is semmisült,de ekkor egy Interdictor-cirkáló és egy Malavolence jelent meg,míg a Malavolence legyengítette egy kicsit a szupercsillagrombolót,addig a többi hajó végzett a szupercsillagromboló melletti hajókkal.

-Bombázók,vadászok indulás.
Ekkor elkezdték bombázni a hajót,majd a Terror és a Leviathanok segítségével teljesen legyengítettük a hajót.
-Adják megmagukat,különben felrobantjuk a hajót.
Erre ezt a feleletet kaptam:
-Soha,te gyáva féreg! Meghalsz. [Két hangot hallottam egyszerre,de csak Malgusét ismertem fel.]
-Nos,ahogy akarjátok.
-TŰZ!
Bumm-Bummm
Robbanás miatt 1 Leviathan és az összes Munificent megsemmisült.
-Uram,veszítettünk pár hajót,viszont a szenzorok mentőkabinokat észlelnek.[Ekkor elkezdtek rájuk tüzelni]
-Tüzet szüntess! Malgus is ott van,nekem ő élve kell egyenlőre!
Ekkor megszálltunk 2 űrdokkot,ami nem volt távol,viszont kicsit zaklatott a közelünkben lévő egység,ami ellenség volt és nem barát,viszont Malguséknak nem segített egyenlőre..
Ekkor a Terror-t álcázó üzemmódra kapcsolt,míg a többi hajó felkészítette a csapatokat és szállítóhajókkal lementek a felszínre.

2013.03.23. 08:53
patrik1957

Megérkezett Lord Vindican,Malgus mestere.Vele nem kötöttem ugyan szövetséget,de ha Malgus mellett van,akit meg kell védenem,akkor nem bántom.Mindeközben Malgus űrcsatát vívott a köztársasággal,amikor mestere,Vindican belépett a csata helyszínére egy szupercsillagrombolóval.A köztársaság vissza is vághatott volna,ám nem voltak felkészülve rá,hogy hirtelen ekkora erő jelenik meg a térségben,így inkább elmentek,bár tudtam,hogy nem fog egy hétbe telni és egy nagyobb flottával térnek vissza.Ezt közöltem Malgussal is,de ő nagyzón közölte,hogy a "gyáva köztársasági kutyák elmenekültek".Ráhagytam a dolgot,visszamentem a Vengeance-re,majd megbeszéltem Bobával is a helyzetet.Átadtam neki az irányítást az űrbéli erőim fölött,majd a felszínre mentem,és létrehoztam egy kisebb erődítményt.Leraktam a pajzsgenerátorokat,hogy megvédjék az épületet,az öt 520B-vel körbevettem,valamint mindenféle tankkal.Az IG droidokat őrjáratra állítottam,a Droidekákat a bázis körül állítottam fel,a mandalóriakból pedig állandó őrjáratot állítottam a falon.

2013.03.23. 07:53
Darth Malgus

Hajóimmal azonnal a Köztársaság hajóit támadjuk.Ekkor odajött Typho kapitány és mondta:

-Nagyúr!A Mestere visszatért!

Kérdeztem:

-Lord Vindican?

-Igen!Annyit üzent hamarosan érkezik segítséggel!

-Remek újabb erősítés!

Felhívtam Zannt és megkérdeztem tőle be vegyük-e a Mesterem a szövetségbe.

2013.03.21. 06:37
patrik1957

Amíg nincs tisztázva hogy kinek az oldalán állsz addig eltávolítom a kommentet,aztán ha eldöntötted bemásolhatod ugyanazt amit írtál és hozzáírhatod hogy kinek az oldalán


2013.03.20 22:43
sithexile

„ 3000 sith warriort
2000 imperial troopert
30 sith dreadnaught cruisert és 500 sith fightert
indítok meg a fronton míg én felkészülök korriban-on a sereg nagy részével

(egyenlőre ennyi mert nem igazán vagyok még képbe ezzel:D) 

2013.03.20. 21:03
Darth-Csanad

-Uraim! Mivel Exar támad, sgítünk neki. Deviss, eljött a pillanat. Rohamra!- mondtam a hídon, Exar pedig örömmel fogadott a csatában.

2013.03.20. 16:43
Deviss

az elő felét nem veszem figyelembe,mert,ahogy olvasod még nem támadunk!
 

 

-Uram! Exar Kun Tábornok már elindult támadni,segítenünk kell neki,amíg lehet. Azt sejtem,hogy valami gond lesz ebből,hisz Malgus nem kicsi szövetségesre tett szert. [Ekkor régi magamat látom,mikor épp Sion előtt álltam,mint társa,valamit jelzett ez a látomás,de egyenlőre még nem tudom,hogy mit.]
-Jól vagy Deviss? -Kérdezte Tarkin.
-Szédülök. - válaszoltam halkan,majd egyszer csak elájulok.

2013.03.19. 22:18
Exar Kun

Én és a csapataim is elindultunk az Illum felé, meghallottam hogy Deviss harcba szállt a sithekkel és mivel nem maradhatok ki egy jó kis csatából rögtön oda siettem hogy támogassam!

Miután az Illum közelébe értünk szólok Rex-századosnak

-Rex a klónok készen állnak?

-igen uram

-Minden légió?

-Igen

-Remek az 501-esek és a 212-es légió készüljön fel mert az űrben nagy csata van és segítenünk kell Deviss-nek

-Értettem, de mi a terv?

-Hívja össze a többieket

-Hívom őket

Majd elindult és már láttam hogy kommlinken elkezdett Cody-val beszélni.10 percel később mindenki a hangárba ért és elkezdtem mondani a tervet.

-Miután oda értünk kissebb csapatokban támadjuk meg a csillagrombolókat hogy gyorsabban végezhessünk velük, ha túl erőben lennének akkor a Malavolencek megbénítják az ellenséges hajókat minekünk meg csak szét kell őket szedni

-Remek terv uram (1 pilóta)

Odaértünk, mindenki a gépekbe és utánam.Majd neki indultunk a sitheknek

2013.03.19. 19:53
Deviss

-Tarkinnal úgy gondoltunk,hogy szembenézhetnénk az ellenséggel,hisz egyszer ez úgy is is lesz. Nem vonulhatunk vissza nyugisabb területekre! Malgustól nem kell féni,ártalmatlan mint egy gyerek. Csak az új szövetségesével kell törödnünk.de igaza van,az ön hajója,az ön legénysége,ha valami kell szóljon.
Ezzel én és tanítványom elindulunk a hangár felé,kicsit szórakozni a bajtársainkal.

2013.03.19. 18:34
Darth-Csanad

Tarkin! Deviss! Mi folyik itt? Nem meghatározott a parancs hogy meglapulunk? Még távol vagyunk Illumtól! Csak szondákat küldhetünk (azt is rikán)! Malgusék szétőrölnek minket ha észrevesznek.- azzal odaszóltam a navigációs tiszthez- Fordulunk!

2013.03.19. 14:48
BloozeB

(Épp kommlinken hív  Bossk)

-Boba, jedik rejtett bázisát nem találtuk meg viszont találtunk egy felderítő csapatot, és mielött megöltük volna őket épp azt beszélték, hogy Zann szövetséget kötött Malgusékkal vszont a te nevedet egy szóval sem említeték.

-Ez azt jelenti, hogy rólam még nem is tudnak

-Ha minden igaz akkor igen.

-Jólvan indulj vissza a cirkálóra én meg beszámolok Zann-nak

-Máris indulunk!

(Hívom Zannt a kommlinkjén)

- Van valami hír  Boba?

-Bázist nem találtunk viszont azt megtudtam, hogy tudnak a sith-ekkel való szövetségünkről de rólam még ne tudnak semmit, ez talán hasznunkra vállhat valahogy

-Ez igaz, és ez maradjon s így egy ideig szóval most ne nagyon csinálj semmit míg kitaláljuk mi legyen Zann vége..

2013.03.18. 22:09
Deviss

Egységem visszatért Kamino-ra,hogy felfegyverezzék magukat a klónok,illetve a kiképzett klónok is csatlakozzanak hozzánk. Emiatt Even Piell Venátorában tartokodtam.
Éppen megérkeztem a parancsnoki hídra.
-Tarkin,itt Deviss -mondtam.
-Deviss parancsok,még is milyen szerencse jóvoltából tartokodik a hajón?
-Sajnos a békekötés miatt,s a nem régen végbemenő kalóz támadás miatt,katonáim nem voltak teljesen felvegyverezve,így visszaküldtem őket,további muníció fejében.
-Nos ezesetben érezze magát otthon.
-Köszönöm kapitány. Even Piell tábornokot merre találom?
-Épp meditál - mondta halkabban,hisz megérkeztünk Ilum rendszerében.
-Ez a meditáció most nem segít..-mondtam mérgessen,majd felkeresem Even-t.
-Tábornok,nem a legmegfelelőbb most meditálni,kérem fáradjon a hídra.
[S ezzel további 3 Venátor egy egy Birodalmi szupercsillagromboló ugrott ki a hiperűrből]
-Áljanak be háromszög alakzatba!

2013.03.18. 19:08
Darth-Csanad

Éppen  a hidra tartok amikor egy tiszt megállít:

-Tábornok, Kenobi keresi- azzal előkapja a kivetítőjét:

-Minden köztársosági! Megtudtuk hogy Malgus és a Zann konzurcium szövetkezett. Az Illumon tartózkodnak.

 Azzal a tiszt elrakta a kivetítőt.

- Menjen, mondja meg, hogy indulunk az Illumra.- Azzal visszamentem meditálni.

2013.03.18. 18:08
MEXIM
A tárgyalások után elindultam az Ilum felé. Mikor oda értem álcázásba léptem és körbe pásztáztuk a csillagrendszert és TIE Phantomokat küldtem felderítésre. A kódfejtőket is munkába állítottam aztán vissza mentem a szobámba meditálni. Egy óra múlva szólnak, hogy megvannak a felderítések eredménye és az üzenetek egy részét is fel törték. Azonnal a hídra siettem és jelentést kértem:
- Mi a helyzet.
- Nem sok jó. Az elfogott üzenetek alapján Malgus erősítést kapót méghozzá a Zann konzorciumtól. Ezt a hírt még a felderítőink is igazolták. Az üzenetekben még azt is sikerült kideríteni, hogy szövetséget kötöttek.
- Remek, már csak Zann hiányzót. Na mindegy, küldjenek üzenetet kódolva az összes szövetségesünknek arról amit megtudtunk és ügyeljenek rá, hogy ne sejtsék, hogy itt vagyunk és rendeljék ide a flottámat is.
- Értettem, más parancs?
- Van, a phantomok kezdjék meg Malgus és Plagueis hajóinak és bázisainak elpusztítását.
- A Konzorcium bázisait is támadják?
- Ne, amíg nem tudom mivel állunk szembe addig a Konzorciumot nem támadjuk meg.
- Értettem úram.
A parancs kiadása után órákon belül Malgusék hajóinak nagy része megsemmisült vagy sulyosan megrongálodot. De a bázisaik csak elhanyagolható károkat szenvedtek mivel azonnal bekapcsolták a pajzsokat miután értesültek a hajók elleni támadásról.
2013.03.17. 18:25
BloozeB

Rögtön mikor megérkeztünk Ilumra külön is válok Zann-tól és a Malgustól kapott Victory csillagrombólón szállok meg ideiglenesen. Majd szólok Bossk-nak, hogy vigyen egy osztag sith maraudert a bolygóra és kezdjék meg felderítést a bolygón. Miután elhagyták a hajót,felhívom társamat Zann-t és beszámolok neki cselekedetemről. Ezután hívom kommlinken a szövetségeseimet, hogy szükségem lenne a késöbbiekre pár tankra és pár bombázó hajóra is.

2013.03.17. 13:48
patrik1957

Megérkeztünk Ilumra.Én,Boba és a személyi testőrségem egy Kom'rk vadásszal elhagytuk új zászlóshajómat,a  Doombringer-t,és Malgus hajója felé vettük az irányt.Rossz kedvében fogadott minket,elpanaszolta,hogy Revan és a köztársaság szövetkeztek ellene.Leintettem hogy ezt mind tudom és szövetséget ajánlani jöttem ellenük.Ettől egy kicsit megenyhülni látszott,de még mindig rótta köreit a teremben.Végül megállt,ránk nézett,és megkérdezte:Mennyi lesz?Bobával megszabtuk az árat:1000 elit Sith harcos és 3 Victory csillagromboló,valamint 400 érme (fele coruscanti,fele koribbani),és az Ilumi csata idejére vele maradunk,további fizetséget nem fogadva el másoktól.Látszott rajta,hogy megnyugodott a tanácskozás végére.Nem tetszett ugyan mindenkinek hogy nem kértem magasabb árat amikor nyilván megadta volna,de igazából akár ingyen is szívesen vállaltam volna egy harcot a köztársaság ellen,hogyha ezért fizetést és szövetségest is kapok,akkor annak a minőségével kapcsolatban igazán nem panaszkodhatok...

2013.03.16. 15:29
CCH11

Meghallottam a hírt, hogy a sithek új célpontot tűztek ki, ezért katonáimmal és tanítványommal elindultunk az Ilum-ra. Amint megérkeztün kelindultunk a legközelebbi bázisunkhoz, ahol élelmet kaptunk és felkészültünk a csatára...

2013.03.14. 18:15
Darth-Csanad

Megérkeztem a bolygóhoz, és azonnal megpróbáltam elérni Malgus, minden frekvencián.

- Malgus ez az uolsó esélyed arra hogy elkotródj a szent helyről.

 Azzal azonnal indultam a találkozóra a vadászommal.

2013.03.14. 06:22
Darth Malgus

Elhagytam a Datooint hogy felkutassam a távoli Ilum bolygót máris ott voltam és blokád alá vettem és az esetleges lakosok illetve bolygón élő Köztársaságiak rádióadását blokkoltam.

 
Tagok
 
Mesterek
 
Boltok,egyéb
 
Egyesületek
 
Magánboltok
 
GK
 

This site is in not endorsed by or affiliated with LucasArts or Lucasfilm. Trademarks are the property of their respective owners.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates.

© 2009 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd.

All Rights Reserved.


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!